Alle innlegg Sukkerforum

Kjedelige profiler hos damene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym apsokdfj on. 6 juli 2011 02:16

Det er veldig mange pene damer her inne, til min store overraskelse. Det er bra. Men fytte rakkern for noe kjedelige profiler, ikke rart dere er single hehe. Skjerp dere, dere virker som noen overfladiske, snerpete kleshengere. Det står det samme i nesten alle sammen:
"jeg liker å reise, være sammen med venner, hjemmekos, og å trene for å se bra ut, mannen min skal ha alle bra egenskaper som finnes og helst se ut som brad pitt". Jo penere jo verre profil. Er dette fordi pene jenter egentlig ikke trenger å si et eneste ord for å få oppmerksomhet? Hvordan kan dere da forvente at guttene skal se etter noe annet enn utseende? Rare greier.

(kvinne 35 år fra Vestfold) on. 6 juli 2011 02:24 Privat melding

Og de kjekke guttene da? Det eneste som står der er: .................... eller _______________ eller *****************

Så kan vel også skrives slik:

Det er veldig mange kjekke menn her inne, til min store overraskelse. Det er bra. Men fytte rakkern for noe kjedelige profiler, ikke rart dere er single hehe. Skjerp dere, dere virker som noen overfladiske, snerpete kleshengere. Det står det samme i nesten alle sammen:
"jeg liker å reise, være sammen med venner, hjemmekos, og å trene for å se bra ut, dama mi skal ha alle bra egenskaper som finnes og helst se ut som Megan Fox". Jo kjekkere jo verre profil. Er dette fordi kjekke menn egentlig ikke trenger å si et eneste ord for å få oppmerksomhet? Hvordan kan dere da forvente at jentene skal se etter noe annet enn utseende? Rare greier.

(mann 28 år fra Buskerud) on. 6 juli 2011 02:32 Privat melding

Nå gjelder dette kanskje mest for jentene i min egen aldersgruppe, men jeg tror at mange bare tror at de vil ha seg en kjæreste, når de egentlig ikke er klare for det.
Hadde de virkelig vært det og tatt hele konseptet med "nett-dating" en smule mer seriøst hadde ikke profilene vært såpass useriøse og tomme som mange er.
Gjelder nok for mange som ikke egentlig er klar over hva de vil, men bare tenker en gang i blant "åh , kunne godt tenkt meg en kjæreste men jeg kjenner jo ikke noen her jeg bor" eller noe i den duren.

Selv tror jeg at den beste sjansen man har for å treffe en person man virkelig klaffer med er gjennom livet selv: at man finner seg i en situasjon hvor man trives, og når man ikke tenker på det dukker det opp en person som er helt super !

Men hey, jeg har jo enda et par år igjen for å se om den teorien min stemmer :P

Skjult ID med pseudonym apsokdfj on. 6 juli 2011 02:41

@Frk.Angell

Jeg må innrømme at jeg ikke har sett på manlige profiler så det er sikkert noe av det samme der :)

Uansett er det ganske gørr å lese seg igjennom de samme kjipe tekstene. Det er fullstendig uviktig om man liker å reise og gå på byen og slappe av med en god film, da nesten alle i hele verden gjør dette.

Kan man ikke heller si noe, bare et lite hint, om hva som skiller deg fra andre? Eller er det slik jeg frykter, at damer generelt ikke har interesser og bare joiner sin eventuelle type på hva som helst...

Det er faktisk bedre om de ikke skriver noen ting.

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 6 juli 2011 06:09 Privat melding

Det var da grusomt til klaging da......

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 6 juli 2011 06:34 Privat melding

You go girl, Frk. Angell! :)>