Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Refilos on. 6 juli 2011 11:50

Hva gjør deg glad? Hva gjør du for å glede andre?
Er du rett og slett glad, så skriv det :)

Jeg ble så glad av en kompliment fra noen som betyr mye for meg, glad for at det er sommer og snart ferie, og takk gud for jenter/damer/kvinner... de gjør meg glad.

Å gi en oppmuntring, si noe godt til noen, overraske noen med noe du vet de vil like, være glad så andre blir glad... så mye man kan gjøre....

(mann 46 år fra Oslo) on. 6 juli 2011 12:06 Privat melding

Spontan båttur og strandhogg i Oslofjorden med gode venner igår kveld. Lenge siden jeg følte meg så glad og harmonisk. :-)

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 6 juli 2011 12:15

Jeg blir uendelig lykkelig av de vanlige tingene; ungene, komplimenter osv.

Og pinnsvin. Vet ikke hvorfor, men kjenner jeg bobler over dersom et pinnsvin tusler forbi. *raring*
Sol gjør meg glad. Noen ganger er jeg bare glad uten å vite hvorfor. Sånn at jeg får lyst til å danse nedover gaten.

Om jeg skal glede noen sender jeg en sms og forteller dem noe jeg setter pris på ved dem. Stikker innom med blomster, kjøper inn den sjokoladen jeg vet blir likt godt når de kommer på besøk.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 juli 2011 19:37

Ja, jeg er glad!
Og denne tråden gjør meg glad! :o)
(Og så håper jeg virkelig den får fler enn 3 svar....;-))

Jeg har funnet ut at det skal så utrolig lite til for å glede andre. Og det gjør det ekstra hyggelig å glede andre.
Og så blir jeg veldig glad av å få ta del i andres glede. Andres suksess. Andres utvikling. Andres målgang.
Jeg blir veldig glad når det er sol.
Jeg blir veldig glad når jeg treffer kolleger på t-banen, så vi kan skravle på tur til jobb. Gode klemmer får jeg også, hver eneste dag. *Lucky me!*
Og så blir jeg glad når de jeg treffer sier God Morgen, smiler...og MENER God Morgen.
(God start på dagen, hver dag... :-))
Jeg blir kjempeglad når noen allerede har satt på kaffe når jeg kommer, så jeg bare kan skjenke meg en kopp. Eller når noen tar ansvar for å sette på kaffe dersom det allerede er tomt, og sier: "Du har da vel nok å gjøre, så du fortjener å slappe av litt. ;-)"
*Lucky me!*

Jeg blir kjempeglad av smil. Latter. Babyer. Hunder. Fuglesang. Humler som summer. Lukten av blomster. Lukten av regn. Den første smaken av iskald Sancerre på en ettermiddag midt i uka. Rent sengetøy.
Katten min.
Jeg blir varm i hjertet og glad i hele meg når jeg hører sanger som gir meg energi...eller som rører meg.
Jeg blir rørt og glad når jeg ser hvor hjelpsomme mennesker er. Det ligger i oss alle. Vi trenger bare å føle at noen trenger oss. ;-)
Jeg blir ofte glad...av så mange, mange, mange ting.

Tusen takk for denne tråden, Refilos.
Den gleder meg.
:o)

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 6 juli 2011 19:41 Privat melding

Jeg er bare glad jeg, prøver å se det positive i en hver situasjon;)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 6 juli 2011 19:49

Jeg synes faktisk det burde være en regel som sier at hver femte tråd burde være som denne. Mangt et sukkermedlem ville sovnet med et langt lykkeligere smil om munnen.

Skjult ID med pseudonym Z on. 6 juli 2011 19:50

Jeg blir glad når jeg føler meg tilfreds og ikke ønsker å være noen andre steder enn der jeg er!

Så blir jeg glad av å kjenne barnåler under beina, når jeg ser ned på nylakkerte sommerfreshe føtter, når jeg sitter rundt et bord med flotte mennesker og ingen ønsker å gå og legge seg, jeg blir veldig glad av stillhet, av stille vann, av stille og fortrolig energi, av eksatisk fuglekvitter og ekstatiske barn som bader. Jeg blir glad av latter som kommer fra magen, jeg blir rørende glad når jeg ser andre bli overmannet av lykke, jeg blir glad når jeg våkner vel vitende om at jeg har en åpen dag foran meg. Jeg blir glad av følelsen av fellesskap, jeg blir glad når jeg kan trenge noen, jeg blir glad av bringebærsmak, myggspraylukt, nye sandaler, ny hårfarge, ny oppdagelse av verdens beste latte, og oppdagelse av en ny følelse jeg aldri tidligere har kjent. Jeg blir glad av å vaske opp ute i det fri, av å gå langt i overskyet vær, av stormkast som river i meg der jeg lener meg tungt mot vinden, av bølgeskvulp en sommerdag og av en sliten kropp en sen kveld. Jeg blir glad av godt samliv med en kjæreste, av nye mennesker som kontakter meg fordi de ønsker kontakt med meg, av orkideer som blomstrer på nytt, av lukten av sommerregn og av reker og hvitvin! Og akkurat i dag ble jeg glad fordi jeg er sunn, frisk, vital og problemfri sett i en større sammenheng! :-)

Og litt til...nei, ganske mye til...men viktigst: Jeg er aller gladest når jeg evner å ta inn det som virkelig gleder meg.