Alle innlegg Sukkerforum

Sexprat fra sukkermenn, NEI TAKK

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 09:19

Jeg begynner å bli lei av dette. Er det bare meg som er pirkette eller er det flere jenter som syns dette er irriterende.

1. De verste er jo de som allerede i førstemeldingen skriver noe sånt som: Har du lyst på en elsker? 19 cm lang, utholdene og barbert. De gidder jeg ikke å svare på engang og hvis jeg svarer er det NEI TAKK.

2. Men så er det de som ihvertfall starter med en hyggelig samtale. Man snakker om hobbyer, jobb, fritid, ferie, musikksmak og lignende. Så skal de plutselig ødelegge sjansen sin hos meg med å skrive meldinger som:

- KAn du ikke legge ut flere bilder av deg hvor jeg kan få se rompa de?
- Eller Jeg går å legger meg nå, god natt. Skulle ønske jeg kunne ligge inntil deg i natt og holde rundt deg. Kjenne kroppen din mot min og få ta litt på deg. hva vil du jeg skal gjøre med deg?

Jeg takler jo litt så som oftest kan jeg flørte tilbake hvis meldingene går i: blunker flørtende til deg eller sender deg en holde rundt deg lenge god natt klem. Men syns det kan bli litt voldsomt med noe mer når jeg aldri har møtt personen og ihvertfall når det alltid blir slik etter bare noen få mld.

3. Derretter kommer de som klarer å føre en normal samtale med deg aldri går over streken. Men så møter du dem. Så tar det kanskje bare en time eller noe så begynner de å klå og tror at jeg har lyst til å kline med de. I løpet av den timen før de prøver å kline har de nærma seg mer og mer og hintet mer og mer, men så får de null respons på stryke på beine flørting holde rundt livet og ta på rompa flørting og lignende, men tror allikevel at hvis jeg bare prøver litt til så skal jeg få kline litt og hvis jeg får til det kan det jo hende at det blir noe mer også.. Æsj jeg liker ihvertfall ikke slikt. På første møte er det personligheten jeg vil bli kjent med først og fremst ikke finne ut om han er flink til å kline eller bra i senga.

Nå skal jeg ikke ta og dømme alle. Jeg har møt noen og snakket med noen som aldri har gått over streken for tidlig. Men det er så vanskelig å finne disse få i et stort hav av sukkermenn som kun har en tanke i hode.

Er det bare jeg som irritererer meg over dette? Eller føler flere jenter det likt.

Er du en mann som ikke er sånn?

(kvinne 41 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 09:26 Privat melding

Haha, enig! Er det mulig å gå inn for å ødelegge _alt_ liksom! Intimhet kommer for en dag, men i noens verden kan den ikke komme fort nok. Heisann, den setningen fikk flere betydninger

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 7 juli 2011 09:28

jeg irriterer meg over sånne "menn" selv, og jeg er en kar! XD

bare liker ikke at "så mange" skal ødelegge for de som er litt mer seriøse, som faktisk greier å vente med klåing, klining eller sex til begge to føler seg komfortable med hverandre!

jeg forstår at dere kan miste motet og begynner å se på de fleste av oss som idioter, men vi er ikke det alle sammen!

men si meg, går det ikke an å "se" på dem, enten fysisk eller hvordan de skriver/handler, at de er av den typen? har snakket med en del som sier at de er flinke til å luke bort disse mennene skjønner du...

Skjult ID med pseudonym Binders to. 7 juli 2011 09:29

Menn gjør ofte den feilen at de skremmer bort jenta ved å hinte om sex for tidlig. Jenter gjør ofte den feilen at de skremmer bort menn ved å hinte om forhold for tidlig...

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 09:34

Som oftest går det ann å luke bort disse mennene tidlig nok, men det hender også at det ikke skjer da jeg godt kan finne på og møte en fra sukker ganske tidlig siden jeg syns det er kjedelig i lengden å sende bli kjent meldinger over nettet. Foretrekker å møte menneskene og bli kjent på vanlig måte.

(mann 47 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 09:37 Privat melding

Vel, er jo flere damer her inne på forumet som selv sier at foretrekker å få de seksuelle kvalifikasjonene og tilbøyelighetene definert så fort som mulig, så det går nok litt begge veier.
Mistenker at du er endel yngre enn meg, Bubbles, og derfor kanskje får meldinger fra yngre menn. Muligens vanligere med sånne meldinger da, for en aldrende og distingvert gentleman som meg skulle jo ALDRI finne på at skrive noget slikt.

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 7 juli 2011 09:37

ahhh ok, det forklarer i alle fall litt, siden "sånne" menn greier å opprettholde den fasaden en stund, men ikke lenge nok siden de mister fort interessen eller har veldig kort konsentrasjonsevne! :-P

(mann 34 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 09:40 Privat melding

Dirigent71... hahahah, altså, jeg tror nok det er like så "gamle menn" som "unge gutter" som skriver sånt...

griseri eiern ingen alder! :P

noen menn er kåte, mens andre (kan fortsatt være kåte, men) har litt EQ & IQ :P

Skjult ID med pseudonym 365 to. 7 juli 2011 09:45

Haha, jeg tror nok ikke @villaksen er helt på villspor der, gitt!

Hva med "jeg tenner på føtter. Kan du sende meg bilde av føttene dine?" Ok....

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 7 juli 2011 09:45

Jo, du har vel et poeng der, villaksen. Strengt tatt umulig for meg å vite ettersom jeg får svært få slibrige meldinger fra andre menn her inne.

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 09:50 Privat melding

Uff da, Bubble, ikke morsomt. Håper du snakker med/treffer en del andre som har litt mer mellom øra. Eller altså, har vel ikke med den intellektuelle kapasiteten å gjøre, men definitivt med den sosiale intelligensen. Særlig smakfullt er det uansett ikke.

Det har da hendt, men det det skal litt til for at de kommer i betraktning som kjæreste. Det vil stort sett si å gjøre seg selv uaktuell, ja. Som oftest kommer det ikke til samtale med slike. De jeg bruker tid på å snakke med er ikke slik og de jeg møter har til nå aldri forsøkt seg på tenåringsvarianten av en date. (Med mindre jeg er i sterk fortrengning ;) ) Kan det være at man må gi noen hint om hva slags oppførsel man liker ganske tidlig? Ev. skrive inn noe i profilen som siler litt (forutsatt at den blir lest av de som er mest sexfokuserte)?

Det verste med de som ikke klarer la være å innføre sexprat eller ønsker om sex tidlig er at de har jo på en måte sagt at de ikke er interessert i den de prøver seg på. Altså, de kan jo være interessert, men det virker jo mest som det er sex som er greia. Haster det så veldig så kommer kanskje personen i andre rekke? Det er det som er det virkelig smakløse. Det er jo ikke som man har blitt noe særlig kjent slik at vedkommende vet hvem han snakker med. Kom nettopp på at jeg har svart noen menn med at Sukker ikke er en gratis erstatning for en tur i horestrøket.

Uansett, Binders har et poeng (flirte litt av den) og jeg må ellers si at jeg synes de aller fleste mannfolka her er hyggelige og bra folk.

Skjult ID med pseudonym katte to. 7 juli 2011 09:51

4. De som fører normal samtale pr mail/chat, og ikke går over streken der. Og som heller ikke går over strekten på første date.
Damen blir skuffet, og det blir dermed bare en date? :)

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 10:04

@Katte

hvis personen ikke går over streken hverken på melding eller på første måte så kan det jo hende det blir en date nr to, men det er ikke det eneste avgjørende. Uansett må jo tingene klaffe på andre områder også. Som interesse, kjemi og utsende.

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 10:07

men når det er sagt jeg syns ikke det er å gå over streken med å avslutte daten med et lite ha det kyss på kinnet eller hvis daten har godt ordentlig bra et kort kyss på munn. Men da må man også gå etter og ha gjort det og ikke bruke det som unnskyldning/hint til å få bli med opp i leiligheten.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 7 juli 2011 10:11

ALTSÅ damer, la meg komme med litt uenighet og splid her, mest fordi at det er litt moro ;-)

Det er IKKE til å legge skjul på at dette kommer helt an på damen, og karen, som er i en dialog.

For å legge et premiss her, selv er jeg totalt oppgitt over alle disse karene som lasser på med komplimenter, bilder, pulemeldinger etc helt ut av det blå. Det er også grunnen til at det skal veldig mye til før jeg idet hele tatt sender et kompliment på nett all den tid det har blitt totalt forflatet av disse gjøkene.

MEN jeg vet også at damene, om ikke alle damene, liker å flørte, liker å hinte om sex her inne. Problemet er bare at det kommer hel på an på hvilken kar som gjør dette. På samme måte som diskusjonen om karer på 45 som går på 35 åringer; ”æsj….det er så ekkelt assa!!” men så viser det seg like etterpå at damene innrømmer at de ikke har noe imot de eldre karene, så sant de får velge selv. Det er vel her kjernen er; velge selv.

Det er ikke et ukjent fenomen her inne at folk møtes etter 4 mail, 4 timer etter de første gang sendte til hverandre, for å ha seg en runde i halmen ;-) Nå skal det selvsagt sies at utgangspunktet her som regel er litt annerledes og begge parter har truffet noen strenger med engang. Her er det mange som feiler og tror at det samme oppskriften funker på alle (litt som Katte som ønsker å finne den 100 prosentige pulemailen (sorry, men passet bra her)) og ikke innser at de må se an personen de skriver med, som f.eks TS som er totalt uinteressert i slik....ivhertfall fra de som til nå har prøvd seg ;-)

Så lenge dette faktisk funker, så lenge det faktisk er et ”marked” for det, så vil nok dere damer måtte leve med dette, på samme måte som dere må leve med å bli kontaktet av mannfolk utenfor deres aldersgrenser. De gjør det jo ettersom noen får det til, men de skjønner bare ikke premissene for hvorfor de andre får det til. Selvinnsikt og sosiale antenner er således viktige egenskaper på dette området, noe mange desverre mangler ;-)

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 10:15

Kan jo hende det er noen jenter som liker slikt.

La oss se om noen melder seg:
Er det det? Er det noen damer som sitter og leser denne tråden og føler at jeg er helt på bærtur og ønsker å finne slike menn her inne på sukker?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 7 juli 2011 10:17

Trenger ikke være på bærtur for det, Bubble. Men som Taz er inne på så finnes det utrolig mange forskjellige personligheter her inne, både blant menn og kvinner. :-)

Skjult ID med pseudonym Etc. to. 7 juli 2011 10:31

Dermed gjenstår det at du faktisk må "lese" den du snakker med/går på date med før du setter i gang med sexsnakket. DET kan vi vel da enes om? Vær sikrere på at du får noen signaler tilbake før du går videre i samme retning og fokuser på hva den andre gir deg av signaler. "Men det er så vanskelig å forstå disse damene/mennene!" - ja, så da var vi der igjen da. Ikke lett ...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 7 juli 2011 10:34

En evig runddans... ;.-)

Skjult ID med pseudonym mio to. 7 juli 2011 11:24

Et kyss på kinnet.....? Jeg vil finne ut mest mulig, fortest mulig...men ikke med hvem som helst.

(kvinne 27 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 11:52 Privat melding

Jepp, du er pirkete.... djeez...

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 12:05

@quiero_sol

Så du ønsker gjerne å få slike meldinger som jeg skriver om i alternativ 1 også? Svarer du positivt til slike førstemeldinger?

(kvinne 27 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 12:22 Privat melding

Nix, har hverken ønske om å få slike meldinger og svarer heller ikke på dem.
Men dette er en datingside - hva forventer du?

Det finns værre ting enn en slibrig melding en gang i ny og ne. Syntes desuten de fleste her er både høfflige og snille. Om dette er den eneste oppmerksomheten du får din vei, så burde du kanskje gå igennom din egen profil og se hvilke signaler du sender ut? Tror de felste her kan å oppføre seg.

Det finns mye man kan klage på om man gidder, men jeg velger å heller bruke tiden min på mye annet...feks dra på date med en hyggelig sukkergutt?

(mann 35 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 12:24 Privat melding

Jeg er nok mer interessert i gode samtaler utenfor sexemnet selv men jeg er også glad i sex så ønsker jo selvfølgelig å vite om karen liker det også. Jeg tar nok ikke ting så innmari høytidelig alltid, men å møte noen bare for sex er NEI TAKK.

(mann 47 år fra Hordaland) to. 7 juli 2011 12:28 Privat melding

kem er ikkje glad i sex da?:)

Skjult ID med pseudonym Herr Fekt to. 7 juli 2011 12:28

Heia quiero_sol! :-)

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 12:32

jeg får ikke bare slike meldinger, men jeg syns det er ganske mange av de. Om ikke første mld er slik så blir det gjerne slik på mld nr. 10 enda jeg ikke har hintet til det på noen som helst måte.

Vel men smaken er forskjellig noen liker slikt og andre ikke.

Jeg liker ikke slikt

Skjult ID med pseudonym Real to. 7 juli 2011 12:34

Men herregud da.. er det så slibring med litt klinings på første date om stemningen innbyr til det?

Det er da vel noe som her helt normalt opp gjennom hele historien at det kan bli litt klinings på første date, men hvor man selvsagt ikke trenger å gå lenger av den grunn.

Du er prippen TS. Men enig med deg ift det andre du sier!

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 12:35

etter mld nr 10? Haha. Hadde blitt skuffa om vi ikke hadde kommet innom emne etter mld nr 10 for å si det sånn.... Er det brevvenner du ute etter her eller'? Tror du har havna på feil arena...

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 12:36

klinings ja takk var ikke det jeg ikke likte, jeg mener klining som signaliserer la oss gå opp i leiligheten din og ha oss litt..

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 12:38

hvordan er klinings som IKKE signaliserer "la oss fortsette"? Det hørtes kjedelig ut....

Skjult ID med pseudonym chandler77 to. 7 juli 2011 12:40

Klinings er jo forspillet til det videre opplegget; blir som å dra på konsert; du reiser som regel ikke dit for å se oppvarmingsbandet bare, eller hva? Riktignok kan man høre på oppvarmingsbandet en del ganger før Metallica går på scenen liksom, men det er jo en helt annen sak; Synes ikke dette er overraskende, og som Quiero_sol sier; er man bare ute etter brevvenner?

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 12:40

@quiero_ sol

ser at du er litt yngre enn meg.

Så lenge jeg ikke har møtt personen syns jeg faktisk ikke det er nødvendig og prate om sex. Men jeg mener ikke at man ikke skal ha noen flørtete meldinger. Men mld som de jeg skriver om i eksempel nr 2 syns ikke jeg passer seg

eks nr 2
" KAn du ikke legge ut flere bilder av deg hvor jeg kan få se rompa de?
- Eller Jeg går å legger meg nå, god natt. Skulle ønske jeg kunne ligge inntil deg i natt og holde rundt deg. Kjenne kroppen din mot min og få ta litt på deg. hva vil du jeg skal gjøre med deg?"

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 12:41

Så quiero_sol

du sier ja takk til sex på første date.. ?

da er vi nok ganske så forskjellige

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 7 juli 2011 12:42

ikkje undervuder viktigheten av ei pen rumpe hehe:)

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 12:42

@blindebukk

jeg ler alltid like godt av dine kommentarer. hihi ;)

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 12:44

om jeg sier jatakk til sex på første date har du faktisk absolutt ingeting med.

Du nevner at jeg er en del yngre enn deg? ja...?

Jeg sier bare at klinings uten at man har tanken på noe mer virker kjedelig. ikke at man nødvendigvis skal gå hele veien! Digger når er fyr viser at han vil ha meg jeg, så får jeg heller være den som setter foten ned en gang i blandt ;)

Forresten uansett godt mulig at vi er ganske forskjellige ja!

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 7 juli 2011 12:45

kjekt eg kan glede ein person da:) veier opp mot dei 100 som blir dritsure hehe:)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 7 juli 2011 13:03

det er da forskjell på å kline og kysse? eller har jeg misforstått noe?

og som soljenta sier, om hun vil ha sex på første date har veldig lite med denne tråden å gjøre sånn sett, selv om valget hennes vil jo uansett "prege" hvordan hun ser på dating osv...

jeg f.eks. liker ikke å ha sex når de "riktige" følelsene er involvert (og mener riktig for meg, ikke en generell "riktighet"), så sex på første date er nei takk. som igjen resulterer at jeg ikke nevner noe om sex eller sånne ting, ikke før det blir naturlig å snakke om sånt.

for ja, det kommer en tid da det blir naturlig å prate om det! og der finnes det ingen oppskrift, kan være på første date like mye som på 10!

syntes ikke folk skal prakke ned på andres sine valg og meninger, med mindre de bryter en lov eller er åpenbare ute for å provosere, noe jeg ikke tror verken bubble eller quiero_sol gjør..

Skjult ID med pseudonym barebea to. 7 juli 2011 13:13

alles oppskrifter er forskjellige kanskje? jeg vil gjerne ha et kyss fortest mulig!

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 13:13

Jeg er litt ute etter å provosere ;)

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 13:13

@barebea : Kom hit så skal jeg gi deg the kiss of your life ! Jej!

Skjult ID med pseudonym barebea to. 7 juli 2011 13:21

hehe! okda, men jeg mente jo helst en mann da. Djeeezez, så nøyen man skal værre på det!

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 13:26

åh, søren... ja der var du også litt prikete må jeg si...
Ettersom jeg ikke får like mange slibrige meldinger (som ønsket?) som TS, så har jeg ett motto jeg følger som går slik : "Ta det du får!"

Skjult ID med pseudonym barebea to. 7 juli 2011 13:30

ja erru gæren, jeg sier ikke nei til en hotshot som deg! Og ung... :) Tror 10000 menn misunner meg nå :)

Skjult ID med pseudonym Herr Fekt to. 7 juli 2011 13:32

Vi gliser bredt, skal jeg fortelle deg.

Skjult ID med pseudonym quiero_sol to. 7 juli 2011 13:34

Stua mi er opptatt i kveld, så jeg gjør klar vinen og musikken på soverommet mitt ? Håper det er i orden. Gleder meg til å se deg i kevld ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 7 juli 2011 13:42

er fæl til å snakke gris leeenge før mail nummer 10....hoho!!

Moro for unga :-D

Skjult ID med pseudonym barebea to. 7 juli 2011 13:51

allerede i kveld? jeg er jo ellers nokså vanskelig å få i sving men, hvorfor vente? (having fun already! )

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 7 juli 2011 13:55

Og jenter lurer på hvorfor gutter ikke tar initiativ?
Denne tråden sier vel det meste.

Men hva er den største synden? Prøve seg for tidlig eller vente på at dama skal ta initiativ?
Etter det jeg har lest så taper vi gutter uansett. :P

Syns det er artig å snakke om sex, både generelt og om erfaringer og preferanser.
Men jeg har ingen problem med å la være å snakke om det om jenta ikke vil. Pleier å prøve å finne ut tidlig hva hun liker/ikke like å snakke om og videre respektere det.

(mann 38 år fra Østfold) to. 7 juli 2011 15:03 Privat melding

Damer som er så pripne at de er på grensa til å være aseksuelle får ihvertfall ingen stjerne i min bok.

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 7 juli 2011 15:06

u say it best when u say nothing at all;)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man to. 7 juli 2011 16:13

TS

Kudos for tråden din. Endelig en ung dame som ikke skryter av egne sex afærer med flere samtidig, om full pakke på første date, muligens uten kondom og i fylla.
Ei som ikke skryter av at typen har mistet kondomen i underlivet hennes som ble funnet 1/2 år senere ved en rutine gynekologisk undersølkelse.

Vent på den rette! En som skal sette pris på at dere blir kjent og trygg på hverandre først.

Skjult ID med pseudonym Jack to. 7 juli 2011 16:28

Jag snackar bara sex om någon annan börjat snacka sex med mig, inte för att jag är blyg eller så, men jag är helt värdelös på att "känna av " när det är rätt att prata om vissa saker. Så tills dess håller jag mig säkert undan!

Har än så länge inte fungerat så jävla bra, men jag tror på metoden.

(mann 48 år fra Troms) to. 7 juli 2011 16:32 Privat melding

@alle kvinner:

Slik er det bare.
Når man er på et sted som dette da åpner man opp for mye, pga på nettet kan man være mer anonym osv.
Derfor åpner man også opp for idioter som ødelegger for kvinners opplevelse av nettdating og muligens kvinners generelle oppfatning av menn her inne.

Dessverre er det slik her på Sukker.no også, jeg beklager for at det er slik, men sånn er det bare.
Det beste er å drite i idiotene, og konsentrere seg om de som ikke er slik.

Lykke til uansett til alle kvinner.
Det går nok bra til slutt....

Skjult ID med pseudonym Sola to. 7 juli 2011 16:33

@powpow

Du kan ikke sammenligne det å ta initiativ og å være pågående og rett og slett frekk!
Det er noen gutter/mannfolk som prøver seg som om de skulle prøvd deg på ei som selger seg på gata, og det er frekt, respektløst og rett og slett fornærmende.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 7 juli 2011 16:39

Pass dere menn så ikke noen damer her inne slår seg sammen og lager en "svarteliste",
lurer dere inn i skogen, kler av dere og jager dere rundt Sognsvann:) Det skulle
blitt litt av et syn:)

Skjult ID med pseudonym Jack to. 7 juli 2011 16:41

Låter kul, sign me up.

Skjult ID med pseudonym chandler77 to. 7 juli 2011 16:42

Den her linken er kanskje litt passende ift hva man IKKE bør gjøre...:)

http://www.youtube.com/watch?v=kTFZyl7hfBw

Skjult ID med pseudonym Sola to. 7 juli 2011 16:51

Haha.. Den var morsom da

Skjult ID med pseudonym katte to. 7 juli 2011 16:55

Enn om det er endel her inne som vil bli jaget rundt Sognsvann på den måten, tenkt på det?
Sikkert et fremskritt sammenlignet med det vanlige aktivitetsnivået :)

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa to. 7 juli 2011 17:01

@Lady

Det här med att några damer går ihop för att göra det jävligt för en kar det händer ju redan här på forum

Gissa vem ?

Skjult ID med pseudonym Lady to. 7 juli 2011 17:05

@ katte

Melder du deg frivillig?:)

Hvis ikke kan kanskje damene tenke seg å invitere denne gjengen?:)

http://www.youtube.com/watch?v=QU5yifUuHc8&feature=related

Skjult ID med pseudonym Lady to. 7 juli 2011 17:06

@ Agatonsaxa

Livet er herlig og humor i hverdagen skal man ikke undervurdere:)

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa to. 7 juli 2011 17:08

hmm humor er herlig livet nja :))

Skjult ID med pseudonym barebea to. 7 juli 2011 17:46

Jeg TROR at menn som er primitive i førstemeldingen og eller i andre/tredje er primitive fordi de får et kick utav det. Det er kun det kicket de er ute etter. De er ikke ute etter å faktisk møte noen, de bare koser seg med tanken på at nå har de *vist seg frem* for et kvinnemenneske. Akkurat som en blotter blotter seg for gamle og unge og tilogmed barn, det er det å ha *vist seg frem* som gjør at de kan få utløsning/ eller blod på tann. Best er det å ignorere disse meldingene, viser man avsky så har de jo fått næring til å kose seg med. Ingen kan forklare en blotter, joda, men jeg kan ikke, jeg kan bare ignorere adferden deres. Og muligens rapportere til sukker...?

(mann 34 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 17:58 Privat melding

vi alle tenker ca like mye på sex, menn som kvinner - men, vi gutter/menn , mangler liksom bare den hemningen om å ta opp sex med ukjente, vi, vi bare MÅ snakke om det fortest mulig.. som det at vi bare MÅ komme fortest mulig...!!

haha, vel det ovennevte ble jo sagt med en SMULE selvirroni, men greia er jo det at det beklagligvis ikke er så langt fra sannheten, dette basert på utallige venninners utsagt..

det finnes heldigvis (for jentene sin del) unntak av regelen, sier verken eller om jeg tilhører det ene eller det andre :P dere kan lure så mye dere vil.. jeg bare digger å diskutere :D hæhæ

(mann 34 år fra Rogaland) to. 7 juli 2011 18:07 Privat melding

Ts: syns ikke du er for pirkede

men er enig med han herren oppforbi at de som virker helt aseksuelle gir ingen gnist heller akk

Skjult ID med pseudonym unntaket to. 7 juli 2011 18:12

Snakk for deg selv villaksen, jeg har "evolusjonert" meg såpass mye fra apene at jeg greier å bruke intelligensen min til å holde lyster og slike "dyriske" instinkter i sjakk. Ja, seriøst, det krever sikkert bare en 10-20 IQ poeng vil jeg tippe...

Så ikke si "vi gutter/menn", si "jeg", eller "jeg og de jeg kjenner", jeg vil helst ikke bli satt i den båsen som du og f.eks. jon har selv dere selv i!

Men godt at vi alle har litt selvironi da! =) Bare husk på en ting, når du bruker personlig pronomenet "vi", så innebærer det automatisk "jeg" og flere. Hvis du ikke er en del av flere, så er det "de", eller om du snakker direkte til dem, "dere"...

Jada, pirk er mellomnavnet mitt! =)

(mann 41 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 18:13 Privat melding

@TS: Kun som en generell kommentar: Du liker å date på en måte, andre på en annen måte.

"Consider how much more you often suffer from your anger and grief, than from those very things for which you are angry and grieved." ~Marcus Antonius

Skjult ID med pseudonym barebea to. 7 juli 2011 18:20

Sånn er det jo med traumer ad-lib!

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 18:48

aseksuell er jeg nå i hvertfall ikke. Bare liker å kjenne personen litt først. Og gidder ikke å snakke sexprat før jeg i det hele tatt vet om den jeg sender mld med er en jeg kunne tenke meg å ha sex med.

Skjult ID med pseudonym Bubble to. 7 juli 2011 19:37

godt det ihvertfall er noen som tenker som meg

(mann 34 år fra Oslo) to. 7 juli 2011 23:53 Privat melding

spar meg alle som er anonyme :P hah :)

(mann 31 år fra Oslo) fr. 8 juli 2011 00:00 Privat melding

@ Bubble

Jeg er IKKE sånn. =)

@ Villaksen - enig :P