Alle innlegg Sukkerforum

Datingmarkedet i ferd med å bli like hardt for kvinner også??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mons to. 7 juli 2011 21:00

Sett på en del poster i seinere tid, kvinner som stikker seg fram å forlanger mer av menn enn de kan gi selv får tyn til de grader, kan dette være en ny trend på gang?
Virker som en del menn, vertfall de litt attraktive, krever like mye tilbake som de gir selv, tror dette er positivt, ellers får vi vel halve landet bestående av thaidamer om noen år! ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 7 juli 2011 21:04

Jeg TROR at syterne bare i enda større grad trøkker frem trynet, har ingen tro på at det har vært spesielle endringer her inne siste året....

Skjult ID med pseudonym kit to. 7 juli 2011 23:05

Det er mulig det blir hardere for jentene. Men hvis jeg generaliserer utifra mine egne erfaringer, så forstår jeg hvorfor en del jenter er litt skuffa. Min historie; jeg var i ett forhold fra jeg var 25-40. Livet før 25 på sjekkeren var ikke så alt for morro, mye konkurranse om få jenter. Jentene på min alder hadde det sikkert gøy! Men, da jeg kom ut for andre omgang som 40-åring, var det mye bedre! Mange flere jenter å velge mellom. Prosessen med motsatt fortegn, omsvermet jente som går inn i forhold som 25 åring og kommer ut til andre omgang som 40 åring med mer konkurranse er nok ikke like morro

Skjult ID med pseudonym mærra to. 7 juli 2011 23:40

@kit
Der traff du spikeren på hodet gitt! For min egen del har jeg helt mistet motet her inne. Som kvinne over 40 har man virkelig ikke mye å velge mellom! For min egen del handler det om purunge gutter i begynnelsen av 20 årene på jakt etter seksuelle eventyr med en moden kvinne. Eller feite mindre pene 50+ menn på jakt etter "drømmedama".
Jeg vil gjerne ha en mann på min egen alder, men de er desverre på jakt etter yngre jenter.

Jeg har også barn (selvsagt), det er også en dealbreaker har jeg fått høre!? Jeg har barna mine 50% av tiden, den andre uken er jeg pr definisjon singel uten barn!

Desverre har sukkermedlemskapet mitt ført til at jeg er i ferd med å få et ganske så forkvaklet syn på mannerasen! I mine øyne vil en mann uansett alder alltid kaste seg over noe yngre om han får muligheten.

Jeg tror jeg trenger en laaaaang sukkerpause!!

(mann 47 år fra Hordaland) to. 7 juli 2011 23:46 Privat melding

eg har ingenting imot damer på min eigen alder,men utvalget er veldigt tynt...er mest damer rundt 30 til 35 i online lista mi

Skjult ID med pseudonym mærra fr. 8 juli 2011 00:19

@blindebukk; Jeg vet det;) jeg har sendt deg melding, men desverre bor vi litt for langt fra hverandre:(
Jeg liker nemlig deg godt;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 8 juli 2011 00:27

ja sånn er det når alle skal bu på feil plass hehe:) men for å ikkje spore av tråden heilt så har vel kor ein bur litt å sei kor hardt det er på datingmakedet for kvinner og......:)

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 8 juli 2011 00:34

Mærra, du vi er flere som har godt av en pause. Hvem sa at det skulle være enkelt? Det var jo ikke enkelt når vi var yngre heller, jeg vil si det var mye mer dramatisk, man tenkte på fremtiden og hva nå enn den skulle innholde, vi ville ha barn men det ville absolutt ingen av gutta, vi trodde altfor høyt om guttas preferanser og nå er vi så heldige at vi har barn og vi vet hva fremtiden kommer til å bringe, og vi vet for mye til at noen skal kunne slå skår i øya! ;)
Ta det med ro, det ordner seg! :) Med eller uten mann fra sukker, med eller uten mann i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 8 juli 2011 00:35

Næh! Same same...slik jeg ser det.
:-)

*Til spm i tråden*

(kvinne 46 år fra Hordaland) fr. 8 juli 2011 10:55 Privat melding

Jeg tar initiativ på sukker, jon. Det tror jeg de fleste damer gjør, faktisk. Når de finner en profil som er spennende nok til at man får lyst å ta kontakt. Tror mange her inne har mye å vinne på å lage en bedre profil enn det de har pr i dag.

(kvinne 35 år fra Hedmark) fr. 8 juli 2011 11:46 Privat melding

Jeg tror Malinka har aldeles helt rett!;) Jeg sender mange førstemeldinger jeg, når bare noe(n) vekker interessen, med en velskrevet, spennende profil.