Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Krølle fr. 8 juli 2011 06:47

Si en gutt hadde tatt kontakt med dere, og dere sender noen meldinger hver frem og tilbake. Hvor lenge venter dere til dere får svar før dere glemmer fyren?

Jeg svarte på en melding, og han ble super glad for melding tilbake. Som om ingen noensinne hadde svart på meldingene hans før. Han takket for svar osv. og vi fortsatte og prate.

Når har han vært inne på siden min nesten hver dag men svarer ikke på den siste meldingen min, det er to uker siden. Gidder ikke å ha en innom meg hver dag uten at han har kontakt med meg.

Det er ikke et stort problem da, bare lurte på hva dere tenker om det :)

Skjult ID med pseudonym Catharina fr. 8 juli 2011 07:32

Jeg hadde ikke brukt veldig mange krefter på dette. Hadde enten tatt kontakt og vært litt mer direkte i forhold til om han er interessert i å bli kjent eller ikke, eller jeg hadde lagt ham vekk. Vår brevkassecoach Preben har jo noen ganger vært inne på, at hvis en mann er interessert, da går han for det han vil ha. Veldig mye om og men tyder neppe på den store interesse. Og da er det ikke noe å bruke krefter på. Vi kvinner er så gode på å finne "gode grunner" til at en mann nøler. Han er usikker, redd, bla,bla... Og bevares, det kan jo enkelte ganger være noe om snakken. Men vi må kanskje bli kjappere på å tenke: Nei... he is just not that into me... Tenker jeg da - og det har også vært min erfaring så langt: Når en mann har vært interessert, har jeg ikke vært i tvil :-) Når han blir tilbakeholdende og sender blandede signaler, slår det aldri feil: Da er han ikke det, evt lenger.... Det er nå min erfaring. Vet ikke hva andre - dere gutter sier?

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 8 juli 2011 07:33

Kjente meg veldig godt igjen fram til slutten av andre avsnitt, etter det så ble det litt ulogisk for meg.

Enten så har han drevet å vist profilen din fram til forskjellige venner og bekjente (har opplevd lignende ting selv, og når jeg har spurt så sier de at venninna eller noen lurte på hvordan jeg så ut, og da har hun gått inn i profilen min), eller at han spiller en slags spill.

Grunnen for at jeg sier spill er fordi det høres ikke logisk ut for meg at han tar kontakt, blir glad for å få svar, men plutselig slutter å svare, men er innom din profil?

Men kanskje han er ekstrem sjenert og trenger at du sender han et brev til, eller som sagt, spill! :-P For det høres ut som men slags teknikk, skape interesse og trekke seg tilbake for å få deg mer interessert... Eller noe...

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 8 juli 2011 07:33

Jeg tenker at du må få ut fingeren, eventuelt svelge stoltheten din og kontakte ham igjen selv. Eller tenker du slik at: "Hvis han ikke skriver til meg, skal ikke jeg skrive til ham"?

Avsluttet du din siste melding med et spørsmål? Eller i alle fall noe å bygge videre på samtalen med?

Skjult ID med pseudonym chiefern fr. 8 juli 2011 07:54

Hvis jeg hadde sluttet å sende melding til ei dame, så er det fordi jeg tenker hun ikke er interessert og svarer på meldinger bare for å være høflig. De finnes de damene. Men det er kanskje ikke tilfelle her eller?

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 8 juli 2011 08:00

Jeg er stor motsander av: He's not that in to you - gå videre!-tanken ved første nøling.

Hva venter dere av nettdating? Det er bare et sunnhetstegn å ikke falle pladask for noen man ikke har møtt enda. Selvfølgelig venter jeg ikke at han skal være "in to me" ettter noe brevveklsling fram og tilbake. Jeg regner jo faktisk med at han skriver med flere/kikker på flere, sjansen er i alle fall stor. Før det blir nyttig med den tankegangen, må han kjenne meg litt, tenker jeg. Det vil si at vi må møtes. Derfor har jeg ofte spurt om det ganske raskt. Som regel fått ja. Mitt inntrykk er at menn liker å bli dratt litt i, bare man ikke maser for mye.

ETTER å ha møttes og fått et inntrykk, og det SÅ går to uker uten svar osv, tenker jeg det er nyttig å gå videre å skjønne at han ikke er særlig interessert. Som regel er ikke jeg interessert tilbake, så det løser seg. Men å svelge litt stolthet i starten tror jeg ofte er nødvendig for å komme noen vei.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 8 juli 2011 08:29

Ettersom HAN sendte den første meldingen, kan det være at han venter at du skal ta initiativ til den neste samtalen.
Jeg har noenlunde samme filosofi for å lodde interesse: at ei dame svarer på mail behøver overhodet ikke bety at hun er interessert, derfor starter jeg gjerne en samtale to-tre ganger og venter deretter og ser om hun gjør det samme. Hvis ikke: hun er ikke interessert, men hadde ikkenoe imot å slå av en prat. Greit nok.
Foreslår at du ikke grubler for mye og heller sender en melding. Se hva som skjer, og gi oss gjerne tilbakemelding! :-)

Skjult ID med pseudonym Temasti fr. 8 juli 2011 09:04

Jeg ville ha sendt fyren en melding til, jeg... Avventet svar og dersom det uteble så ville jeg gått videre...

Skjult ID med pseudonym Me fr. 8 juli 2011 10:29

Kan tenkes dirigenten har et poeng, ja. Spesielt når han kikker på deg til stadighet. Det betyr jo at han minner deg om at han finnes. Så hva venter du på?

Skjult ID med pseudonym TopTen fr. 8 juli 2011 10:36

Much to do about nothing. Send han en melding.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 8 juli 2011 12:36

jeg tror det som vi ikke vet her er om TS faktisk VIL fortsette kommunikasjonen. det eneste som har blitt sagt fra TS om sin egen mening om saken er "Gidder ikke å ha en innom meg hver dag uten at han har kontakt med meg."

så hvis hun bare har vært hyggelig og svart fordi hun kanskje kjeder seg så er det jo lite poeng i å fortsette å snakke med han. men hvis hun likte han etter at han tok kontakt, så er det jo dumt om hun i alle fall ikke sender en melding og sier hei.

Skjult ID med pseudonym Krølle fr. 8 juli 2011 15:53

useriøs
Ja det er det jeg også lurer på, hvorfor gå innom min profil og ikke svare.

Me
Jeg er interessert i å prate med han, synes vi hadde en fin samtale igang og spurte noen spørsmål i siste melding. Er det noe vits i å sende han ekstra melding da?