Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er kvinner så neandertalske

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann37 fr. 8 juli 2011 10:53

Jeg har prøvd meg litt på disse sidene noen uker. I tillegg har jeg også sjekket et par andre datingsider. Det som går igjen er at kvinner stort sett er på jakt etter en høy, kjekk mann, gjerne av den selvopptatte typen som står og ser på seg selv i speilet lenge for å beundre seg selv, og ikke kvinnen mer enn et ligg eller to. Jeg kjenner jo også mange kvinner, og dette går igjen, drømmen om denne perfekte mannen, som de tror de finner gang etter gang, men så viser det seg at han er sykt selvopptatt, og det ble bom igjen. Man kritiserer gjerne mannen for at han er på jakt etter pupper og lår, men kvinnen er intet unntak. Selv om man ikke er 189 høy, mørk, med tykt hår, så kan profilen både være verdt å lese og verdt å svare. Er ikke mannen høy og kjekk så gidder ikke kvinner å svare.

Og hvorfor jeg har valgt tittelen? Et lite sitat fra en artikkel om hvorfor kvinner ønsker høye menn: Menn slår hardest når de står på to bein og slår nedover. Det kan være årsaken til at mennesket reiste seg - og hvorfor kvinner liker høye menn ifølge en studie gjort ved University of Utah.

Hilsen en helt gjennomsnittlig mann

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 8 juli 2011 10:57

Det holder at han er like høy som meg.

Hilsen helt gjennomsnittlig kvinne

(mann 33 år fra Oslo) fr. 8 juli 2011 11:04 Privat melding

Jeg har alltid tenkt en må være hipster, rocka eller noe annet trendy&kult med fet hud, ølmage og dårlig tatovering og bo sentralt i Oslo samt ha sixpence og che guevara t-skjorte selv om han drepte 100vis av uskyldige i fangelerier og tute sitt eget horn om at en er så voldsomt sosialistisk og solidarisk for å være drømmemannen i Norge.

Forøvrig vil jeg heller ha selvoppatte kamerat som gir av seg selv, steller i stand sosiale og morsomme begivenheter og skaper litt liv og fest enn den vanlige autistiske ola nordmann i 20årene som leser the game, sitter livredd foran datamaskinen og skriver hat om innvandrere på vg.no/debatt og sutrer om jenter og aldri skaper en dritt av liv.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll fr. 8 juli 2011 11:57

Trur du blander korta her. En sjølopptatt person gir ikkje av seg sjøl. Og lager ikkje til eventer, anna enn muligens bursdagsfest til seg sjøl. (Sjølopptatt remember?)

For øvrig ellers enig JJJ.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 8 juli 2011 12:08 Privat melding

Jovisst...selvopptatte gir veldig mye av seg selv, de er opptatt av seg selv og andre..lar seg ikke forfalle ala it-autisten som leser the game og runker til japanske tegnefilmer og bidrar litt og lager litt liv.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 8 juli 2011 12:08

leste selv den artikkelen om studiet, ler alltid godt når sånne ting kommer fram for det pleier alltid å være "neandertaler" grunner som gjør mange har de preferansene de har, uten at de selv vet hvorfor.

det som er litt morsomt for meg, er at jeg har jo fysiske preferanser som jeg ønsker min partner kan ha, men er ikke kriterier i det hele tatt. men grunnen til at jeg har disse har ingenting med at jeg tror at en dame som har disse fysiske preferanser er den type person jeg leter etter, det har ingenting med saken å gjøre!

som du sier "Man kritiserer gjerne mannen for at han er på jakt etter pupper og lår, men kvinnen er intet unntak" som er helt riktig i min bok, for jeg går etter pupper og lår fordi jeg syntes de er deilige ting ved en kvinne, men kunne aldre tenkt meg å blande det med personligheten til personen! men jeg har samme inntrykk som deg, mange jenter (SELVFØLGELIG IKKE ALLE!) tror at bare han har de fysiske preferansene som de vil ha, at han automatisk er, kan være eller kan bli, drømmemannen som de så iherdig tror de kan finne. og som du så fint sier, "så viser det seg at han er sykt selvopptatt, og det ble bom igjen."

nå skal jeg si at vet jo at ikke alle menn som er høye og kjekke er sånt, men jeg har det inntrykket ut i fra mine "høye og kjekke" venner, de VET at så utrolig mange damer vil ha dem fysisk sett, at de player dem alle sammen, ja kanskje på lik måte som de "gamour" deilige silikon damene gjør med menn, de vet at MANGE menn vil ha dem, og hvis de selv vil knulle rundt, så GJØR de det.

til sist, JimJimJ, så pysete du skulle bli og drikke fra så små glass? trodde en kjeme som deg skulle bruke 2 liters glass eller noe! eller... kanskje det er en "vanlig" 1/2 liter ølglass, men at du er så svær at det ser ut som en shotglass? ;-) godt å se deg i forumet igjen, alltid morsomt å lese dine innlegg!

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 8 juli 2011 12:15

Akkurat nå lurer jeg litt på om useriøsa og jeg har samme humor.