Alle innlegg Sukkerforum

Hva er din reaksjon til denne...

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) fr. 8 juli 2011 14:51 Privat melding

En svensk småbarnsfar var ute på tur med volvoen sin og hadde ei ekstremt ivrig dame i hekken;

http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/

Hva er din reaksjon til det han skriver?

Jeg har min, og tar den etterhvert ;-)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 8 juli 2011 15:21

Lurespørsmål?

jeg fikk uansett frysninger og synes det var velskrevet.... Istedet for å gneldre setter han fokus på det mennesklige.. et gjennskjennelig ansikt til den idiotiske trege bilen...Kanskje hun leste og lærte litt?:)

men nysgjerrig på hva du tenkte...

Skjult ID med pseudonym barebea fr. 8 juli 2011 15:37

något rusar runt barfota på insidan av mitt bröst

veldig fin den setningen, har aldri hørt det før. Noen har bokset og sparket på ribbeina mine fra innsiden faktisk, men det var ikke så godt som å forestille seg dette.

Ellers historien taler for seg selv.

Skjult ID med pseudonym VissVass fr. 8 juli 2011 15:42

Det jeg fikk ut av dette var han han som kjører Volvo kunne vel kjøre til siden og slippe henne forbi? For alt han vet hadde hun veldig hastverk.
Han i volvoen var sikkert en av dem som ligger 5 km under fartsgrensen hele tiden og de er de mest irriterende som finnes!

Skjult ID med pseudonym s.a.me fr. 8 juli 2011 15:51

Håper denne ivrige damen får lest denne bloggen ( men antagelig var hun vel for busy til det.. )
Jeg syns det var bra skrevet av Fredrik.. Han gjør det mer menneskelig og informativt, enn bare å være sint. ( selv om han sikkert var det også)

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 8 juli 2011 16:06

Jeg er med VissVass, men for å gjøre det klart, jeg forsvarer på ingen måte hennes kjøring eller slike som henne.

Denne mannen har ligget foran henne i 13-14 km (ja jeg har sjekket hoho) og tydeligvis hatt hjertet så langt opp i halsen at han følte han måtte bruke 30-40 minutter på å skrive et blogginnlegg om det når han kom hjem. Jeg ANTAR at han har ligget foran henne på hele strekningen nærmest på trass siden han hadde retten på sin side. Med det som bakgrunn så detter hele innlegget i sammen for meg. Hadde han slakket av litt og sluppet henne forbi, så skrivd innlegget, hadde jeg hatt mer sympati med han.

Men bra skrevet var det nå uansett ;-)

(mann 37 år fra Akershus) lø. 9 juli 2011 00:29 Privat melding

Han skrev han overholdt de lovlig satte fartsgrensene, og poengterer at dette skjedde i 30- og 50-soner. Dette er, ihvertfall her i landet så langt jeg har sett, gjennom boligfelt eller ved skoler (30) og og på litt mer isolerte veier men med hyppig av- og påkjøring fra disse veiene (50).

Personlig synes jeg at denne dama heller burde ha tenkt på hva som fantes RUNDT henne, altså andre mennesker, og trolig også barn i tillegg til hans barn, og ikke bare tro at hun er en profesjonell racerfører.

Noen steder finner også jeg det vanskelig å forstå visse fartsgrenser, men 50 og alt under er som regel en god grunn til....