Alle innlegg Sukkerforum

Plutselig "mange" besøk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrer fr. 8 juli 2011 23:24

Hehe, begynner nesten å lure litt her nå. De siste 2 ukene har jeg hatt 2 besøk på min profil. Har ikke vært aktiv her selv i denne perioden (ikke besøkt noen profiler). I dag bestemte jeg meg for å kontakte en jente jeg har vært litt nysgjerrig på siden jeg først så henne for 3-4 uker siden. Sendte en mld tidligere i kveld. Den er enda ikke lest, men i mellomtiden har jeg fått besøk av 3 andre flotte(!) jenter i løpet av et par timer! Hun jeg sendte mld til har jo ikke besøkt profilen min, men likevel mistenker jeg at disse 3 er venninner av henne, og at at hun har bedt dem sjekke ut profilen min :D Eller er jeg "paranoid" nå?

Haha, ble litt satt ut her av denne plutselige pågangen :D

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 8 juli 2011 23:26

Belive me, det er sånn de operer. Man en kar som har prøvd å sjekke opp to damer samtidig har oppdaget det...haha!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 8 juli 2011 23:36

Spørs jo hvilken aldersgruppe du opererer i? Selv tar jeg slike avgjørelser på egen hånd, uten å konfrentere venninner:)

Skjult ID med pseudonym Undrer fr. 8 juli 2011 23:43

Er 27, og sendte mld til en på 24. De som har besøkt meg i ettertid har vært fra 21 til 29.

Men herlighet, ingen av de er superbrukere eller vip+ -brukere, så ingen av de kan vel se annet enn profilbildet mitt uansett? :D Nei, får vel heller satse på at bildet mitt utstråler spesielt mye sjarm i dag ;)

(kvinne 46 år fra Hordaland) lø. 9 juli 2011 09:22 Privat melding

Alle ser bilder og tekst, dersom du er superbruker eller vip+. Tror du kan hake av for om du vil at gratisbrukere skal få se albumet.