Alle innlegg Sukkerforum

hvorfor jenter i det hele tatt vurderer eldre menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS fr. 8 juli 2011 23:25

Det er jo femtitusen tråder her inne om eldre menn som gjerne vil ha yngre jenter, og som faktisk av og til klarer å få dem. Jeg har nok en teori om hvorfor. Kan bare snakke for meg selv, kanskje, selv er jeg rundt 30, har alltid sett ung ut (og har alltid for mye oppmerksomhet fra gutter/menn, beklager skrytet). Jeg har, siden jeg var barn, syntes at mennesker stort sett er på sitt peneste når de er 25-30 år, det gjelder både kvinner og menn. Utseendet har dessverre ofte vært viktig ved mine valg av partner. (Kanskje en av grunnene til at jeg er singel nå...). Jeg har alltid valgt en jevnaldret mann, også fordi jeg har ønsket at han skulle "speile meg" -altså jeg har falt for det som jeg synes har matchet meg i speilet. Hvorfor jeg i det hele tatt vurderer å bli sammen med en 40-åring nå, er at jeg ønsker noe varig og få barn.... veldig snart, pga den biologiske klokken! Den største ulempen med å ha blitt sammen med jevnaldrede er at de ofte ikke har ønsket å etablere seg og få barn på mange år! Drit i pengene, de har jeg selv, men når vi forholdvis unge, pene jentene vurderer dere halvgamle gubber er det ofte fordi vi regner med dere også er ganske etableringsklare! :) Noen ønsker kanskje også en farsfigur. Og pengene, selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Mr.Average fr. 8 juli 2011 23:29

Jeg er 28 år, og er mer enn klar nok til å etablere meg.. Har ingen behov for å pule rundt, og vil aller helst finne den ene som visker ut alle mine bekymringer om å være alene i livet. Så det er ikke alle 25-30 -åringer som ikke er klar til å etablere seg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 8 juli 2011 23:52

tikk takk....tikk takk:)

Skjult ID med pseudonym Mr.Average lø. 9 juli 2011 00:12

@Pelle
Og hva er galt med å være "mindre attraktiv"? Er det en synd?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 9 juli 2011 01:13

Jeg er nok ikke jente, men kvinne. Uansett ønsker jeg meg en eldre mann fordi det er svææært få menn på min alder eller yngre som "fatter greia". Og der kom enten fordomsfullheten, stigmatiseringen eller erfaringen frem :-)

Skjult ID med pseudonym IVK lø. 9 juli 2011 08:58

+10 år eldre ?
Da er jeg ikke bare hører klokka, men ser ;o) den også ;o))

Skjult ID med pseudonym Z lø. 9 juli 2011 09:18

Marksman. Jeg er av typen som tror på det dere menn skriver, så om du søker minimumsalder og maksalder, forholder jeg meg til dette og går som en selvfølge ut fra at det er dette dere ønsker dere. Skriver faktisk aldri til noen som søker en aldersgruppe jeg ikke selv befinner meg i uavhengig om jeg er for ung eller for gammel :-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 9 juli 2011 09:45 Privat melding

- det som alltid har fått meg til å tenke er aldresforskjellen.

18 år og 20 år er ok , 18 år og 25 er nja 18 og 28 er ikke ok!?
- men når vi har pasert 50 er 10 åtrs forskjell ok??
husker tilbake..... var ei fra klassa mi som alle falt pladask for, vi var 16/17 det var hun og. å hu var sammen med en kis på 30................

- og nei di er ikke sammen nå lenger, ble slutt med en gang de fikk unge 2 år senere ( ikke at nødvendigvis det var grunnen).

det med biologisk klokke er forståelig men må du absolutt pule for å få unge. Finnes andre alternativer.
- og det at eldre er mer klar for å etablere familie framfor unge er nok sant. men det finnes folk som vil etablere seg litt for tidlig, spesielt unge jenter.

studer, bruk stipend på vin og øl , jobb litt treff andre, utvid vennkretsen. så kan vi etablere en familie. :)

-e ingen ekspert, bare en gutt på 28 som har en mening :)

(kvinne 34 år fra Hordaland) sø. 10 juli 2011 11:45 Privat melding

Aldri si aldri :DJeg har faktisk forandret mening etter 1.date med en 40-åring:DOg nå gleder jeg meg til date nr.4 ;)

Skjult ID med pseudonym goforgold sø. 10 juli 2011 12:05

Ikke noe uvanlig i det TS sier. De av oss (menn) som også tenker på barn vet vel også hvorfor jenter 10 år yngre enn oss plutselig er på hugget ;-)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 10 juli 2011 12:08 Privat melding

30 år.. ikke i nærheten av verpesjuk.... Men er det en mann der ute som vil ha en valp med meg så gjerne det... ;)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 10 juli 2011 15:23 Privat melding

er jeg blitt halvgammel?

satt.no neste...hmz

Skjult ID med pseudonym temasti sø. 10 juli 2011 21:13

Det er ikke alderen som har vært avgjørende når jeg har falt for en mann. Min eksmann er 13 år eldre enn meg, uten at det betyr at jeg leter etter en farsfigur... Kjærligheten spør ikke om tall, den bare treffer når den treffer... Men jeg har ikke, hittil hvertfall, falt for en mann som har vært yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym Harald sø. 10 juli 2011 21:20

Tror TS er inne på noe. Selv er jeg 33 og er skeptisk til å møte damer som er like gamle eller eldre enn meg selv, nettopp på grunn av dette med den biologiske klokka. Hvis datingen ender opp i et forhold, er jeg livredd for babysnakk etter 6 mnd. Joda, jeg har lyst på barn en gang i framtida, men har lyst på et par-tre gode år med bare "oss to" først!

Men nå til dags er det jo vanlig at 40-åringer er førstegangsfødene også, selv om det kan være litt skummelt med tanke på barnets ve og vel...

Jeg får vente til jeg er 40 og selv og finne meg ei verpesjuk ei på 28, hehe :P

Skjult ID med pseudonym bat sø. 10 juli 2011 21:30

Argumentene til TS er helt fine, synes nå jeg.
Samt det spavalica1sa.