Alle innlegg Sukkerforum

Damer - hvordan gjør man det egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sidelinja sø. 10 juli 2011 03:25

What it says on the pscket...

Eller - jeg har vært på byen i aften, et sted med mange single kvinnet, i hvert fall tilsynelatende, og opptil flere jeg kom i samtale med. Men hva pokker gjør jeg når jeg er "der"? For jeg er omtent like interessert i en ONS som jeg er i en kilo med reddiker. Så altså - jeg dro hjem alene, som vanlig - men er det egentlig i det hele føkkings tatt mulig å treffe noen på byen som vil ha mer enn et ONS? Or am I barking up the wrong tree???

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 10 juli 2011 03:32

Snakk litt, få tak i telefonnummer and get the fuck out. Møt så igjen senere. Byen er ikke stedet for å bli kjent ;)

Skjult ID med pseudonym lea sø. 10 juli 2011 08:44

En mann som kan prate, sjarmere, flørte litt og le på byen, virker alltid tiltrekkende, så for min del kunne det ihvertfall blitt et videre bekjentskap, men ser lite initiativ fra menn byen, de må bli en smule børste først og da blir det som oftest ikke så sjarmerende nei.:-)
Skal sies at jeg tar initiativ selv også om jeg liker noen på byen eller andre steder. Det har funket.;)
Menn må ikke være så pinglete når det gjelder å ta seriøs kontakt enten det er på byen eller andre steder, damer liker menn som tør.:)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 09:15

Jeg er hunkjønn, og tenker som deg. Kjeder meg på byen fordi jeg finner ikke det jeg er ute etter og går sjelden ut.
Men det må jo igjen bety at det egentlig finnes en mikroskopisk sjanse for å finne den rette også på byen. Eller? :-)

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 10 juli 2011 09:22

Jeg er selv interessert i å treffe noen for et seriøst forhold, og går også på byen med dette i tankene. Jeg tror kanskje måten "vi" finner hverandre på er følgende: Ikke drikke seg spesielt full og sørge for å gå steder hvor man også kan snakke. Når vi treffes, utviser vi interesse for hverandre ved å snakke sammen om alt mulig, og utvikler ting seg til litt mer fysisk nærkontakt, ville det for meg være helt avjgørende at mannen nettopp legger opp til at vi treffes igjen. Ved å be om tlfnr og ikke invitere meg hjem samme kveld eller invitere seg hjem til meg. Hadde et hyggelig treff på den måte for en liten stund siden, hvor han også tilbød å følge meg hjem, uten at han la opp til noe mer der og da, selv om vi kysset en del. Dette utviklet seg ikke så mye lenger av helt andre årsaker - men starten var veldig god. Så ja, vi er flere som kunne tenke oss dette. Kanskje vi skal begynne å oppsøke de samme steder? :-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 09:45

Z:

Er det kanskje sånn at sjansene blir mikroskopiske fordi damer ikke finner det de vil ha, mens menn ikke får det de vil ha? Bare en kvasifilosofisk tanke som plutselig slo meg siden mange damer her inne klager over få interessante mannlige profiler, mens mennene klager over at de aldri får svar.fra de interessante kvinnelige profilene ;-)

K37:

Jeg er nok litt for gammal for bysjekking (bortsett kanskje fra Berns), men likevel: det der med timing i forhold til å be om telefonnummer er åpenbart utrolig viktig (har klart det én gang, og det var for ti år siden, hehe). Tips og råd oss gjerne her!
MrAsshole, gjerne tips fra deg også.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 09:52

Mulig det, dirigent :-)
Selv tror jeg ikke det.

Jeg tenkte mer sånn at om det er få mennesker som ikke ønsker et one night stand ute, blir sjansene mindre.
Men det er jo slett ikke dette er noe automatikk i. Når jeg er ute, "ser" jeg ikke om noen vil ha kontakt engang :-)

Nei, hvor folk treffer hverandre kan nok til syvende og sist være hvor som helst. Til og med på sukker.no, gitt!

Skjult ID med pseudonym K37 sø. 10 juli 2011 09:57

For min egen del vet jeg ikke om "timing" er så viktig. Eller ved nærmere ettertanke: Timing er viktig på følgende vis:
1. Når en mann spør meg om mitt tlfnr, hvis det bare er i forlengelse av en god samtale, så er det viktig at han gjør det, når vi har fått snakket tilstrekkelig sammen, til at det burde være åpenbart for oss begge at vi har noe å snakke om, evt. noe til felles m.m. At det ikke kommer helt "ut av det blå" på en så klønete måte at jeg får inntrykk av, at han kunne ha spurt hvem som helst om tlfnr, og at det egentlig ikke har noe med kontakten oss imellom å gjøre... Jeg hjelper gjerne en mann på vei ved å la en tydelig bemerkning falde om at dette var spennende, spennende å treffe en mann jeg kan snakke så godt med som med ham, eller lign. Og da trengs det egentlig ikke flere spissfindigheter end at han selv sier noe tilsvarende, enten før eller etter jeg har sagt det, og sier noe om at han veldig gjerne ville treffe meg igjen. Det har også noe å si, at han da har brukt litt tid på å snakke med meg. Ikke bare noen få minutter, og så må han gå av en eller annen grunn...

2. Hvis ting allerede har utviklet seg litt mer til kyssing m.m., da er det en pointe for meg, at han selv nettopp tar ansvar for å si noe om, at han ønsker å se meg igjen. Og gjerne viser sine litt mer seriøse hensikter, ved ikke å signalisere at han vil i seng med meg samme kveld.
Så enkelt, vanskeligere er det ikke :-)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 10 juli 2011 10:04

Å spørre om tel.nr det bør skje helt naturlig , underveis og uanstrengt, om du føler du har god tone med dama.
Det hadde vært litt turn off for meg hvis du spørre samme kvelden om jeg vil hjemme hos deg.....en unntak her er vanvittig sjarmerende menn med killersmil, som kan danse :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 10:07

Ja, jeg har lurt mye på hvordan det ville være å treffe folk herfra i virkeligheten, Z. :-)

Du har selvfølgelig rett i at sjansene blir mindre for å finne noe seriøst om nesten alle er ute etter ONS, men jeg er ikke så sikker på om nesten alle faktisk bare er ute etter det. Mange av oss tar nok litt for mye for gitt at det er slik, og så blir det en evig runddans.
Tror personlig mer på fritidsaktiviteter. Dans er bra: moro, fysisk og setter følelser i sving. Kor, korps og symfoniorkestre kan fungere som de reneste ekteskapsbyråer.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 10 juli 2011 10:08

Oppfører du deg som en gentleman blir du behandlet som en...
Oppfører du deg som en bakgårdskatt må du ta konsekvensene av det.....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 10:12

Smiler....har du ikke truffet noen herfra enda, Dirigenten? Gjør det, men velg dem du treffer med omhu :-)

Det er jo en kjensgjerning at de fleste treffer hverandre i jobbsammenheng. Og når det gjelder byen så er min mening at mange mennesker lengter etter kjærlighet. Så drikker de på byen, får litt napp hos noen og litt "liksomkjærlighet" er bedre enn ingen kjærlighet. Ergo er ONS noe man gjør. I tillegg er det mange som på ramme alvor mener at man må jo "prøvekjøre" dama og man må sjekke at man ikke får "hår i maten" før man involverer seg emosjonelt i noen for dette må jo bare fungere må vite! Derav mer ons.....og mer ons. Og mindre løøøøv :-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 10:21

@z
Jeg kjenner meg litt igjen, da jeg ikke har antenner ute på byen. Jeg er bare en sjelden gang ute med venninner som er ivrige på dansegulvet.

Men er det best å be om tlf nr til dama, gi sitt eller utveksle begge?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 10:23

Takk, K37! Utfyllende og fornuftig. Og flott med en kvinne som taler PUA-mentaliteten midt imot! Håper og mistenker at det finnes ganske mange flere. Så å signalisere noe sånt som "veldig interessant å prate med deg, kan jeg ringe deg så vi kan fortsette samtalen" er muligens en god start?

BMM:
Naturlig og uanstrengt spørring skal jeg nok kunne klare. Verre med killersmilet og dansinga (om ikke halvt års grunnkurs i salsa og TVNs swingkurs fra 1991 teller).

Fanken så ung og sprek man plutselig føler seg av å diskutere ting som var like vriene for tjue år siden!
;-) Burns neste!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 10:29

Lilljanne.
Jeg har antenner så det suser, men jeg legger de igjen hjemme. Jeg orker ikke det bygreiene, så jeg drar ned rullegardinen og koser meg med de jeg går ut sammen med. Jeg finnes ikke sjekkete på byen. Derfor ser jeg ikke.

Men her om dagen så jeg en seriøs bacon. Neste gang jeg ser ham sitte med kaffen sin, skal jeg gå bort og si at jeg har nå sett ham tre ganger, og han er den vakreste mannen i hele bydelen, sånn at han vet det. Det kan vel ikke skade? :-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 10:32

Liljanne:
her hersker det endel uenighet. Det blir ofte sagt at menn som gir tlf.nr. sitt fremfor å be om hennes er ganske arrogante siden de regner med at dama ringer fremfor å gidde ta kontakt selv. Jeg tror ofte det er motsatt: man gir tlf.nr. for ikke å virke FOR pågående.
Personlig ville jeg blitt kjempeimponert (og ikke så rent lite stolt) hvis ei dame ga meg tlf.nr. sitt og ba meg ringe. Jeg er en enkel sjel sånn sett.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 10:33

Z:
Det kan IKKE skade.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 10:43

@z
Kanskje moderere litt, og heller spørre "du syns også det er godt å få roet ned i hverdagen med en kopp kaffe"? Men jeg hadde bare satt stas på det hvis noen hadde kalt den vakreste i bydelen, men mulig menn blir skremt av slike utsagn for tidlig?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 10:49

Lilljanne.

Njæ. Jeg er ute etter å si sannheten jeg: At han er den vakreste mannen på Løkka.
Jeg er ikke interessert i om han liker å roe ned dagen sin eller ei.
Når jeg har sagt det jeg har på hjertet, har jeg gjort mitt. Jeg forventer ikke noen dialog. Bare å få si min mening :-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 10:50

Jeg ville ikke blitt skremt. Men kanskje gjøre det når du er på vei hjem, særlig siden han tydeligvis ofte kommer dit?
Jeg gikk en gang bort til ei søt dame på en bar rett før jeg skulle dra og sa at jeg måtte hjem, men ville bare si at hun var kjempevakker. Så henne aldri igjen, men hun ble faktisk veldig glad.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 10:53

Hvorfor pingler dere?
Det koster da ikke MEG noe å sitte på samme kafe etterpå og nyte MIN kaffe mens han nyter sin :-)
Dessuten er det ikke en sjanse å ta. Det er et kompliment å gi. Ikke noe å tenke over det, vel?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 10:56

Har ikke å gjøre med å pingle, men kanskje heller med å vise at komplimentet er ærlig ment å ikke bare et forsøk på oppnå et ONS. Men bar og kafe er nok også to ulike arenaer i så måte. Og kanskje også forskjellig for menn og kvinner?
Gjør det, sier nå jeg, Z! :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 juli 2011 10:58

Ler...jøss!

Vi snakker kaffebrenneriet og vi snakker edruelighet og høylys dag.
Vi snakker ikke sjekking. Vi snakker komplimenter. Ikke baktanker.

Ler....nei, dette er da uskyldig! Og hadde noen sagt sånt til meg, ville jeg fått en god dag. Verre er det ikke :-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 11:00

Jeg fikk jo et tlfnr etter en hyggelig prat på Sukkerfesten.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 11:03

Nettopp, Z.
Derfor er det bare å kjøre på. Og du har nok dessverre rett: jeg ville antakeligvis pingla ut selv på Kaffebrenneriet. ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 11:11

Jeg hadde ikke sagt i noen slags sammenheng, Z;-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 11:35

Men jeg tror det er lurt at begge utveksler nr, for da er vel sjansen større for å opprette kontakt. Hvis jeg får nr til en mann og ikke gir mitt, så ringer jeg ikke......... det bare "koker" bort.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 10 juli 2011 12:20

"Hei, kan jeg be deg med på middag/grilling i naturen/v sjøen /en kaffe/gårtur imorgen når vi er uthvilte og edru. Jeg synes du er vakker og virker som er lett å prate med.. Kan jeg få nr ditt så ringer jeg deg eller sms imorgen? "

Dette er et alternativ som jeg hadde likt hvertfall om jeg traff på en fyr på byen...
Siden jeg har prøvd selv med den teknikken på byen, og er ærlig på at jeg ikke har noe til overs for ONS.. så har jeg ikke lykkes.. ;) selvsagt.. jeg er jo her.
Poenget er vel at jeg tør å sjekke på byen.. Poenget er at alle menn jeg treffer på, enn så snille dem ser ut, har en greie med at på byen skal du bare finne deg et ligg for natten..

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 10 juli 2011 12:33

ops! driver og poster i feil tråd, ikke meningen.

Men ang tlfnr og dagsfrister, er ikke det litt dumt? Å skape seg et avtaleverk på egen hånd uten samtykke fra den andre parten, alså, eeeh... det handler jo om å bli kjent med et menneske. Skal det være sånn uniformadferd og plikt? Tidsfrister - da er du kjørt! haha! :) Jeg synes det virker litt aggressivt. Jeg ville ikke blitt kjent med en person som satte meg sånn under lupen og bak et sikte. Kanskje fordi jeg vil ha en fyr som kan se med omsorg og omtanke og alle de gode tingene der. Det kan jo være at fyren bare har for mye å gjøre på jobben, kanskje vanskelige ting som skjer på privaten. Da ville jeg ikke latt en fin fyr gått fra meg fordi han ikke overholdt tidsfristen jeg hadde satt (i det stille), virker litt absurd å skulle bli kjent etter et skjema.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 12:42

@barebea
Jeg tenker litt som deg, er vel ingen som skylder meg å ringe innen et gitt antall dager. Og nå er det ferietid, og jeg ringte kunn barna mine når jeg var på 14 dagers ferie:) Men dater man eksklusivt en person, så stiller det seg litt annerledes.

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 10 juli 2011 12:45

@Lilljanne
Ja når man har blitt kjent så har man jo forventinger til en person, være seg både venninner og familie, vi har bånd og de består av noe som er skapt gjennom kjennskap, og forpliktelser også. Forventer jeg at noen skal ringe på et gitt tidspunkt og ikke gjør det så blir jeg skuffa.

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 10 juli 2011 13:03

@Anjulie
Jeg skjønner deg bedre enn du tror, jeg har vært gjennom alle de gangene der jeg sitter ved telefonen og alle mulige utfall har skjedd, som regel ringte han ikke (den gang jeg var på byen for ti år siden). Men det som har skjedd med meg siden er at jeg tar et blikk på min nevrotiske oppførsel, og spør hvor mye av desse følelsene skylder jeg egentlig på han for, når det er jeg som skaper disse? Og det meste ligger i mitt hode, hvis han ikke ringer innen 3 dager har jeg gått gjennom alle de stadiene fra trygghet, god følelse over å møte en fyr, til angst, til overbevisning om at han sitter og ler av meg og har funnet seg en ny dame :)

Men i realiteten så var det nok gitt oppi dagen hadde jeg bare hatt øyene oppe, vi hadde nok ikke god nok kjemi og var forskjellige og likesågreit å ikke kaste bort tiden på noe "rart".

Mens nå er jeg der at jeg vil bli kjent med folk, og har jeg den innstillingen at det som skjer det skjer, hvis dette er interessant så er det interessant, hvis ikke faller det i fisk uansett og ingen griner. Hvis det passer han bedre å bli kjent veldig sakte, for å se om han savner meg kanskje? Eller så tar jeg bare og ringer han og spør. Eller skjeller han ut! ;)

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 10 juli 2011 13:25

Eller du kan gjøre som de en del av utenlandske gutta, siden de norske hele tiden får pes for å være for feige og tiltaksløse. Jeg var ute med en tidligere sukkerdate i går som nå har blitt en venn i stedet, og fikk der se en av disse storsjarmørene i aksjon. Først la han armen rundt henne og nærmest stakk tunga inn i øret på henne, mens han viste seg fra sin aller beste side for å kurtisere henne og forsøkte å kline omtrent fem sekunder etter å ha møtt henne. Etter første forsøk, som nok bare var oppvarmingen, var han tilbake to minutter senere og prøvde det samme igjen. Og da hun forsøkte å avvise han og gå videre tok han like godt et skikkelig tak i rumpa hennes med hånda og så opp mellom beina. Da fikk han hennes fulle oppmerksomhet, så det var åpenbart et skikkelig effektivt move. Tre ganger var han på henne alt i alt, selv etter at hun andre gangen etter det smoothe movet med hånda fysisk hadde dyttet han unna og jeg og han nesten startet og slåss. Siste gangen sneik han seg tilbake mens jeg var på do og hun var alene nok en gang, og gjorde et nytt forsøk. Norske jenter liker slikt, det viser at han har skikkelig guts og vet hvordan han skal kurtisere en dame. Så alle dere norske menn, ta lærdom av dette. Jentene liker at dere viser initiativ!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 13:43

@barebea
Jeg bor jo ikke i Oslo, så får jeg feks et tlfnr og invitasjon om å finne på noe neste gang jeg er i Oslo......så blir det jo ikke til at jeg ringer innen 5 dager, he, he. Syns sånne litt løse avtaler er "vanskelige", og da ringer jeg ikke....koker bort. Derimot var jo "kvinne81" forslag bra, for dere som bor i Oslo. Det er mer konkret, med når osv:)

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 10 juli 2011 14:01

@ Anjulie

Jepp, hun var ikke så veldig happy med måten han prøvde seg på. Og anngående "sjalu"? Jeg har allerede "hatt sjans" ;-)

Skjult ID med pseudonym et under sø. 10 juli 2011 15:02

av erfaring, eneste på byen du får er ONS. de fleste steder er det umulig å snakke med den lyden som pleier å være på utesteder. jeg slutta med å gå på byen for lenge siden. ingen vits.

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 10 juli 2011 15:19

Enig i at det er lurt at begge har tlf nummeret eller at man adder hverandre på face ellers koker det lett bort og man gidder ikke engasjere seg :P nei bysjekking syns jeg og er vanskeli hvis man ikke er ute etter ons blir som regel med der og da og at man får tlf nr eller gir tlf nr og så stopper det der...jeg pleier allti sjekke gutta på face dagen derpå hvis jeg har fått tlf nr...ikke allti jeg og ølbrillene mine er like enige med hverandre se :P

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 juli 2011 09:22

En mann kom bort til en av mine venninner på et utested og sa:

Hei! Nå har jeg stått og betraktet deg en stund, og du virker våken og du har et direkte blikk. Jeg synes du virker kjempesøt. Jeg derimot har drukket litt for mye i kveld til at jeg egentlig bør prate med deg, men kan jeg få lov til å ringe deg i morgen?

Det fikk han :-)