Alle innlegg Sukkerforum

Påtrengende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym society sø. 10 juli 2011 18:54

Har blitt smått betatt av ei jente her, og jeg tror vi har veldig mye til felles. Men hun svarte ikke på den litt svake åpningsmailen jeg skrev. Er det totalt no-go å sende ny mail til en som ikke har svart?

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 10 juli 2011 19:01

Jeg ville skrevet :-)

(kvinne 43 år fra Buskerud) sø. 10 juli 2011 19:04 Privat melding

En melding til er lurt :)

Og avslutt med et spørsmål?

Hvis du ikke får svar etter at hun har lest mailen, så gå videre...

Skjult ID med pseudonym Ole sø. 10 juli 2011 19:12

Jeg har et tilleggspørsmål. Hvis man har mailet en stund men ikke har fått svar på siste sms/melding. Er det da noen vits i og sende en melding til? Jeg tar som regel mangel på svar som en avvisning uansett hvor mye man har mailet før og har aldri prøvd og fulgt opp etter det.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 10 juli 2011 19:16

Hva har du å tape?

At hun blokkerer deg, er vel det eneste.

Skjult ID med pseudonym Kveldsmat sø. 10 juli 2011 19:17

Gi henne noe å svare på ja. Et spennende spørsmål er uansett aldri dumt hvis man vil ha litt flyt, og kan gjøre at man gidder å gjøre en liten anstrengelse for å svare, selv om man i utgangspunktet ikke er interessert.

Da kan man kanskje BLI interessert, etter noen meldinger.

Skjult ID med pseudonym mir sø. 10 juli 2011 19:27

Hvis jeg er litt ekstra interessert i en jente her, og ikke har fått svar på en melding. Da venter jeg gjerne 2 måneder med å sende en ny. Meldingene her slettes etter 1,5 måned, så mye mulig husker hun ikke at du har sendt melding og vil heller ikke se at du har sendt noen.

At noen ikke svarer akkurat nå betyr bare at man ikke er interessert akkurat nå. Har flere ganger fått svar på en andre melding, og også fått meldinger og hjerter av noen jeg har sendt til tidligere:)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 10 juli 2011 19:33 Privat melding

Prøv på nytt:)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 19:33

En grei regel, tror jeg:
hvis hun selv aldri tar initiativ til en samtale, men alltid følger opp når du starter dem, så er hun ikke interessert utover å slå av en hyggelig prat. Stemmer dette noenlunde, damer?

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 10 juli 2011 19:37 Privat melding

Stemmer!

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 10 juli 2011 19:45 Privat melding

@TS
Kan jo være hun har lest og glemt å svare, hvis hun får mye post. Jeg skjekker som regel om de har bilde, leser profilen og svarer. Har de derimot ikke bilde, men albumbilder kan det hende jeg leser mailen først pga mange har bare tullebilder i albumet. Og så ser jeg på profilen etterpå, hvis det var en hyggelig hilsen og albumbilder. Men mange opererer uten bilde, og da er det fort gjort at noen ikke får svar.

@Dirigent71
Tenker du på, at dere skriver annen hver gang?

(kvinne 57 år fra Oslo) sø. 10 juli 2011 19:52 Privat melding

Førstemailen har mye å si for videre kontakt, men har du først tråkket litt i salaten, så skriv en ny hvor du beklager dette.
F.eks kan du si at du ble helt satt ut av hvor søt hun var og at du rett og slett ikke fant på noe smartere å skrive akkurat da! Så smeller du til med en real annenmail.:)
Lykke til TS.:)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 19:58

@Lilljanne:
Nei, DA stiller det seg jo plutselig annerledes. Tenker mer på når den ene parten alltid starter samtalene.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 10 juli 2011 20:08

@Dirigent71
Ikke godt å si, men syns jeg noen er hyggelig eller intressante.....så stiller jeg litt spørsmål tilbake.Kan da bare svare for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 10 juli 2011 20:15

@Lilljanne:
Samme her. Tror likevel at om man virkelig er interessert utover bare å være lett nysgjerrig, så tar man også selv kontakt. Min korte, men gode erfaring her inne tilsier ihvertfall det. :-)
Kort oppsummert: hvis samme person alltid sender første og siste mail i en samtale, så er ikke den gjensidige interessen der. Tror nå jeg.

Skjult ID med pseudonym hankenguru sø. 10 juli 2011 20:51

Hvis hun ikke svarer er hun ikke interisert, har hun glemt å svare er også det grunn nok til å hoppe videre.
Husk også at jenter er i et ekstremt mindretall her, så dem blir pøst ned av mail, dem som oss ser på bildet først, så kan man se om det står noe interesant.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 11 juli 2011 10:40

Det er en myte at jenter er i ekstremt mindretall her. Fordelingen er 51% jenter.

Dersom hun ikke har svart, ser jeg ikke poenget med å ta kontakt på nytt.

Skjult ID med pseudonym kjempe! ma. 11 juli 2011 11:37

Jeg synes ærlig talt det er litt stalker-aktig å sende en mail til ... sorry :) Hun svarer hvis hun er interessert.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 11 juli 2011 11:52 Privat melding

Ikke hør på @kjempe TS ;) Poenget du vet selv du skrev en svak førstemail. Og liker du det du ser og leser burde du sette deg i det om du reelt tror du passe for henne. Det er også der det ligger desverre.
Vi får mailer av menn som både er penere og mindre pene enn oss... Og i mitt tilfelle liker jeg å svare hyggelig tilbake på begge tilfeller, (om de har tatt seg bryet med å skrive bra) men svarer ikke interessert på andre enn dem jeg føler matcher meg på evt matchtre (intr/pers) og utseende...
Og som Lilljanne skriver... Som ikke er anonyme da.. De vurderer jeg ikke i det hele tatt.

Skjult ID ma. 11 juli 2011 12:16

Be om å bli blokkert eller få svar... ?

Problemet med blokkering er jo at da kommer man ikke opp pp matchkort osv. på sukkerfester. Skulle vært en måte å svare på uten å sende melding som lyser gult og forhåpningsfullt - men som likevel ga signaler om interesse, uten å være så "heavy" som blokkering. Savner grått hjerte som betyr noe sånt som: Av ulike grunner er jeg ikke interessert.