Alle innlegg Sukkerforum

Varighet på forhold - medium

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hoyhoy ma. 11 juli 2011 00:37

Hei,
Har lagt merke til at svært mange av de jeg har en høy match med har svart middels på "ønsket varighet på forholdet". Jeg merker at dette gjør meg litt skeptiske til enkelte profiler, selv om damene virker helt fantastiske på alle andre punkter. Skulle derfor hørt litt fra dere som har valgt middels på dette punktet, og hvordan jeg bør tolke dette nivået. Jeg er nemlig en romantiker som har tenkt å finne ei snelle å bli gammel med her inne.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 11 juli 2011 01:07

Nå er jeg verken ei snelle eller blant dem som har krysset av for medium, men mitt inntrykk er at enkelte, av en eller annen grunn, mener det blir litt "overkill" å krysse av for høyt her, at man nærmest lover troskap til evig tid. Ganske fjollete, spør du meg, men det er nå det jeg har fått til svar når jeg har kommet inn på det i samtale med damer som jeg har et varighets-blad med høstfarger med.

Skjult ID med pseudonym hoyhoy ma. 11 juli 2011 01:14

Aha, takk for svar. Det er litt spesielt ja, men da kan det kanskje tenkes at mange misforstår spørsmålet. Det ligger jo ingen forpliktelser her, du svarer jo enkelt og greit på om du kunne tenke deg å leve resten av livet sammen med den rette, når du finner henne/han.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 juli 2011 01:18

Å ikke tørre å krysse av for "forever after, halelujah!" fordi det blir too much er for pingle for meg :-)

Skjult ID med pseudonym hoyhoy ma. 11 juli 2011 01:46

Litt av grunnen til at jeg blir skeptisk er at jeg har hatt to treårige forhold på rad der partnerne tydeligvis ikke har vært "ferdige" med å utforske det som finnes der ute, og som dermed har endt med brudd. Jeg tenker at noen som krysser av på dette bare er ute etter en midlertidig armkrok. Jeg holder ikke igjen på følelsene og gir 100% når jeg går inn i et forhold, og da går det på helsa løs når man plutselig blir dumpet og må starte hele prosessen på nytt.

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 11 juli 2011 16:42

Jeg kan ikke forstå noe annet enn å sett "for ever" på det valget. Det er jo det som er meningen og ønske.. Om det skjer er jo noe annet, men kan ikke sett at en ønsker et forhold på et par år liksom.. Kanskje jeg misforstår noe der eller?

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 11 juli 2011 16:44

@ung75
Jeg har faktisk sett en profil der det sto: "Jeg vil gjerne ha flere kjærester før jeg slår meg til ro." Så, nei, jeg tror faktisk ikke alle har det som utgangspunkt.

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 11 juli 2011 16:48

Hmmm.... "Vil ha flere kjærester"?? Høres da litt merkelig ut i mine ører. Vil altså bare ha elsker/elskerine altså? Ja,ja, tror ikke jeg kommer å forstå det heller igrunn.. Om en blir forelsket i noen så må en jo ønske å kunne leve med den personen resten av livet.. Er det mulig å ønske noe annet? hmmmm.... merkelig

Skjult ID med pseudonym hoyhoy ma. 11 juli 2011 17:14

Jeg regner med at dette er noe jeg kan spørre om ganske tidlig, da det faktisk er et veldig viktig punkt - ihvertfall for å unngå slike eksempler som Neptun oppgir her.

I går fikk jeg for første gang et "nysgjerrig"-hjerte (HURRA!) av en jente som virker helt strålende. Jeg fikk etterhvert mannet meg opp og sendt avgårde en melding (ja, jeg er fersk i dette gamet), og har ikke tenkt å sende til noen andre med det første. Hun har oppgitt "ønsker langvarig forhold", samtidig som "varighet på forhold" i matchsøket er plassert på medium.

Jeg går derfor ut ifra at hun er blant dem som "safer" for å unngå misforståelser, men jeg har ikke tenkt å overtolke noe ut fra en måler, da får jeg heller spørre. :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 juli 2011 17:19

Er ikke dette egentlig så enkelt at om man virkelig "finner hverandre" så blir det langvarig forhold, og vice versa?

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 11 juli 2011 17:20

@Z - Ja, jeg ser heller ikke det på noen annen måte..

Skjult ID med pseudonym stjerne* ma. 11 juli 2011 18:34

For meg betyr det å ha den på medium..at jeg ikke trenger å gifte meg eller ønsker en samboer i morgen:)
Men jeg leter jo etter en kjæreste for det? ..en som jeg håper skal vare livet ut..

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 11 juli 2011 18:50

Jeg har satt over middels og ganske høyt, for hvis jeg skal inn i et forhold noen gang skal det vare litt. Jeg går heller singel lenge, enn å ha mange kortvarige forhold. Men å sette "for ever", det gjorde jeg ikke...er vel fordi jeg lovet det i kirken en gang:P