Alle innlegg Sukkerforum

Når man har har vært på date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym cory3 ma. 11 juli 2011 07:36

Hei,
Jeg traff en kjempe flott og hyggelig fyr her på sukker, alt stemte de første dagene, og så den 5 dagen var plutselig alt jeg sa galt, alt jeg hadde var feil, han mente jeg skulle bygge om huset, gjøre om firmalogoen, bytte garderobe, for ikke å snakke om skoene! Jeg følte meg så mindreverdig, for kritikken kom ikke hele tiden som konstruktivt, han fant kjoler som var minimalistiske, åletrange og med sterke farger og mente at det skulle jeg ha. For å bygge opp hans spenningen. Skal jeg ta det som et hint om at jeg ikke er spennende nok? Og hva med alt det andre? Huset mitt var ikke stort nok for ham? Og logoen på jobben? Er det meg det er noe galt med når folk kan gjøre slikt? Jeg har en ganske bra kropp. Kanskje litt tynn, det er ikke noe fett på kroppen og jeg har alltid fått komplimenter, men jeg er langt over 40 år . Da jeg forsøkte å spørre ham om jeg hadde misforstått ett eller annet, svarte han at jeg måtte se meg rundt, alle andre brukte sminke. Noen som har noen synspunkter til dette?

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 11 juli 2011 08:05

@ TS

Denne mannen "mangler mye" og det er lett å bli sjarmert av menn som viser sine beste sider.
Du skal være takknemlig for at han viste sitt "rette jeg" relativt fort. Søppel hører hjemme på
Grønmo avfall. Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 11 juli 2011 08:16

Hei TS
Han fyren her høres ikke bra ut for deg..
Jeg syns det er helt greit at man kommenterer et og annet hos hverandre, men dette var litt i overkant..
Du prøver ikke å forandre noen etter 5 dager..
Jeg hadde fort mistet " tenning " om det samme hadde skjedd meg.

Skjult ID med pseudonym yes ma. 11 juli 2011 08:28

Enig med Lady og s.a.me, denne fyren er søppel. Han blir nok helt sikkert ikke bedre heller. Stol på magefølelsen, høres ut som den skriker til deg at dette er feil!

Skjult ID med pseudonym Catharina ma. 11 juli 2011 09:13

Du kan jo spørre deg selv: Hvis han begynner sånn allerede 5 gang dere er sammen, hva har du da i vente? Det er jo i starten at man tross alt gjør en ekstra innsats for å vise seg fra sin beste side.

Skjult ID med pseudonym Varg ma. 11 juli 2011 09:17

Jeg foreslår at du gjør som han sier. Du går ut og kjøper deg nye sko... med ståltupp og sparker han på huet ut!

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 11 juli 2011 09:17

Enig med de andre. Og høres ut som fyren er en kontrollør som jeg kaller det... En som må rakke ned på deg for å føle seg bedre.. Og dette er den snille versjonen...
In worst case..... du har med en med sosiopatiske trekk og gjøre...

Dropp han nå... og ikke se tilbake om han lover å skjerpe seg... Det vil ikke skje... Kun lenge nok til han har deg mer fast i nettet..

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 juli 2011 09:20

"Skal jeg ta det som et hint om at jeg ikke er spennende nok?"

Nei, du skal ta det som et soleklart signal om at du fortjener bedre - og takke pent for deg.
Det hadde i alle fall jeg gjort.

Skjult ID ma. 11 juli 2011 09:26

Du har trolig kommet i kontakt med en psykopat, eller en person med psykopatiske trekk.
Skygg banen!

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 11 juli 2011 10:59

Helt enig, skygg banen.

Skjult ID med pseudonym VissVass ma. 11 juli 2011 11:06

Dump his sorry ass!!! Han er full av komplekser og mindreverdighet og føler han må ha kontroll over andre. Slett hans tlf nr og ønske ham lykke til videre

Skjult ID med pseudonym hingsty.. ma. 11 juli 2011 12:21

Gi "mannen" en liten pille eller to og vær litt full av f... kjøp noe og gi han et stikk.

Nå er jeg litt mann og tåler en god del men det finnes personer med sosiopatiske trekk av begge kjønn.

Ikke at du har kommet så langt, men du ville nok måtte forberede deg på å høre hva han-s exer kunne bedre,
hans famile gjør bedre på et utallig område.

I mitt tilfelle ble jeg etterhvert litt til og fra.

Det endte med at jeg pakket inn min veranda i moderne stil, rullesten i skåningen og EN A6 ble til en S6.

Så var det tid for kaffe på en utested igjen.

Sitat

"Det var jo hyggelig så lenge det varte, mye var jo behagelig men du har ikke skjønnt en dritt,
Finn en små-rar likesinned..og husk å be din bror å vurdere bil-bytte" Ha en god dag.. Jeg stikker...

den har hun ennå ikke svelget, og oppsøker meg iblant den dag i dag..

Hingsty nyter litt skade-fro hver gang......

Skjult ID med pseudonym hoyhoy ma. 11 juli 2011 12:30

Å være kjempehyggelig (kanskje mer hyggelig enn vanlige folk), for så å slå brått om til kontrollerende og ufin oppførsel er helt åpenbare psykopatiske trekk. Her har du hatt flaks, siden disse sidene kom opp rimelig fort, så da er det jo faktisk bare å si snakkes.

Jeg har både venninner og slektninger som har vært i forhold med psykopater, men da har ikke disse trekkene kommet opp før de har vært langt inne i forholdet, gjerne etter giftemål og barn. Og da er det ikke bare-bare å komme seg bort fra svineriet.

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 11 juli 2011 12:49

Har hatt en lignende opplevelse med en mann som jeg datet i halvannen måned. Alt var strålende og fint og flott så lenge vi møttes på hans "hjemmebane" - på hans valg av kafeer og utesteder, hjemme hos ham og gjorde det han hadde lyst å gjøre. Men da han for første gang kom hjem til meg var alt plutselig galt - med meg, med huset mitt, med måten jeg hadde organisert livet på, både i detalj og i det store og hele. Han kunne vel ikke tro at jeg kunne ha det så annerledes siden jeg hadde smilt og hygget meg og komplimentert hans variant av tilværelsen.. Jeg takket for meg og sa at det neppe fantes plass for meg i hans nøye kontrollerte laboratorium. Idag har han en kjæreste som knapt tør å presentere seg selv, jeg er veldig glad jeg ikke er henne.

Så enig med resten her: skygg banen.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 11 juli 2011 19:53

Synspunkter? Ja, vi har for en gangs skyld helt like synspunkter her alle sammen. Han oppfører seg utidig og på en måte som du ikke trenger i livet ditt. Men du må ha latt ham få hakke litt på deg siden han har fortsatt med det...? Skjønner at det er vanskelig å se det komme når han var grei før, men det kan virke som han tester deg hardt her.. Sett strek NÅ før han tar seg helt til rette og du mister selvtillitten din. Sånne menn trenger du IKKE!

Skjult ID med pseudonym cory3 ma. 11 juli 2011 20:32

Mange takk, jeg satte strek etter at han sa det med sminken. Men var usikker på om det var jeg som var for sårbar eller bortskjemt. Så jeg ville bare høre om det var jeg eller han som var normal, mener ikke å høres helt uthvisket ut, men ... Takk, dette hjalp iallefall meg til å se at jeg ikke overreagerte her.

Og jeg er veldig glad for all støtten.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 11 juli 2011 20:50

kom deg langt vekk ifrå han....han må jo vere steik stokk gal:)

Skjult ID med pseudonym Meto ma. 11 juli 2011 21:25

Bli ikke overrasket om han melder seg til tjeneste igjen i en ny innpakning. Skulle han være en psykopat eller noe i den retning, vil du ikke være i stand til å forutse hvordan han tenker... Neste runde vil han kanskje igjen være den hyggeligste... og du lurer selv på om du gjorde ham urett. Håper for din del det ikke vil skje, men slike kan du glemme å forstå deg på.

Skjult ID med pseudonym cory3 ma. 11 juli 2011 21:47

Jeg er her fordi jeg vil ha drømmemannen. Har man blitt over 40, levd litt, lagt til seg særheter som man gjerne gjør når man bor alene, så er det ikke like enkelt å se om man er for sårbar eller bortskjemt til et slikt verbalt angrep som det jeg fikk. Har møtt noen "usunne" menn før, men aldri noe slikt, første gang for alt heter det, og jeg håper at jeg ser det klarere om det skulle skje igjen.
Men, denne mannen er jeg ferdig med. Liker ikke berg-og-dal-baner på denne måten.

Men takk til dere alle sammen, jeg trodde som sagt at det kunne være meg som var for bortskjemt eller sårbar. Krittik er jo noe vi lever med, og er det konstruktivt, kan vi bedre situasjoner, oss selv eller annet, så det er viktig å høre på det også.

Mange takk til dere.