Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor bilder av barna?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mamma selv to. 21 feb. 2008 22:25

Jeg reagerer på at mange menn her inne legger ut bilder av barna sine. Synes ærlig talt ikke at barna skal avbildes på nett, verken her eller nett generelt. Hva er egentlig poenget? Å fremstå som en myk og omsorgsfull mann i håp om å trekke flere damer? Sorry gutter, men det har nok ikke den effekten.....

(mann 51 år fra Oslo) to. 21 feb. 2008 23:43 Privat melding

Er helt enig, bilder av barna passer ikke på nett. Av naturlige grunner er det mest barn på jenteprofiler jeg har sett da :-)

Skjult ID med pseudonym Oddvar to. 21 feb. 2008 23:52

Enkelte damer ser ut til å ha en oppfatning om at det å vise frem barna isteden for seg selv.... virker tiltrekkende på oss...

Det er helt normalt at vi har barn når vi har blitt voksne og single for første, andre, eller kansje femtegang.... (misforstå meg rett)
Men før jeg får en ny familie..har jeg lyst til å se og bli kjent med moren.....

(voksne blir man bare en gang...ikke fem ;)

Skjult ID med pseudonym Mamma selv fr. 22 feb. 2008 00:10

Da må jeg bare si det samme til de jentene som putter inn barna i albumet sitt.... Har jo bare sett profiler til menn så...
Hadde min x lagt inn bilder av mine barn hadde han XZ=&%¤#"*

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 22 feb. 2008 09:51

Med tanke på hva vi har sett som kan skje med de barnebildene som legges ut på nettet, så burde kanskje sukker være litt våkne og si ifra når det dukker opp barnebilder. Ikke legge de ut, kanskje? Personlig synes jeg det er misbruk av barn å bruke dem som "lokkeduer" ift en potensiell partner - mann eller dame, FY!

(mann 54 år fra Hordaland) fr. 22 feb. 2008 10:26 Privat melding

Lurer litt her. Er det bare profilbildet man snakker om her, eller fotoalbumet også? Profilbildet skal selvfølgelig bare være av deg selv og ingen andre, men jeg trodde da at fotoalbumet var litt åpnere? Enten hensikten er å framstille seg som barnekjær eller ikke, så er jo barna en del av det som en eventuell kjæreste vil måtte forholde seg til, så det virket ganske naturlig på meg at de kunne være med på ett eller flere bilder.

Har ikke barn selv, så det er ikke direkte aktuelt for meg, men jeg har et par familiefoto som jeg vurderte å legge ut.

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 22 feb. 2008 10:47 Privat melding

Jeg trenger ikke se bilder av en potensiell partners barn, før jeg har blitt kjent med far. Det er far jeg er intr å bli kjent med her på sukker- og hvis vi etter å ha møttes har lyst å bli bedre kjent, vil det være naturlig å vise bilder av barna osv....
Jeg har selv barn, men ville aldri lagt ut noen bilder her på nettet : Til hvilken interesse er bilde av barnet mitt. ..?

Skjult ID med pseudonym urk fr. 22 feb. 2008 11:22

hva viss man synes ungen ser ordentlig ufordragelig ut da? det finnes jo slike unger også. må være greit å vite hva man går til vel...

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 22 feb. 2008 11:29 Privat melding

Hehe, hvordan "ser" en ufordragelig unge ut da? :-)

Skjult ID med pseudonym urk fr. 22 feb. 2008 11:36

hehe..tja.. tror man vet det når man ser det.

dessuten så dreier det seg stort sett alltid om utseende når man vil ha kontakt med noen. utseende er kriterie nr 1, deretter kommer som regel alt det andre.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 22 feb. 2008 11:42

Applaus for hurlumheis utsagn.

Skjult ID med pseudonym urk fr. 22 feb. 2008 11:51

heh...gjør man ikke det uansett da - effektivt luker bort de med andre verdigrunnlag? eller de man ikke liker utseende til? du vil vel f.eks unngå å ha en du synes ser ekkel ut på fanget uansett alder??

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 22 feb. 2008 17:19

Dere som legger ut bilder av barna deres i forbindelse med egen markedsføring... Hvorfor ikke legge ut bilde av eksmannen /ekskona også slik at man kan få inntrykk av om det er en hyggelig person å forholde seg til?!

Skjult ID med pseudonym urk sø. 24 feb. 2008 06:54

men lå med han gjorde du...?

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 24 feb. 2008 09:02

hurlumhei, bilde av foreldre, besteforeldre og søsken er selvsagt. En må jo ha en mulighet til å danne seg en oppfatning om kvaliteten på genene.

Skjult ID med pseudonym Hallo sø. 24 feb. 2008 10:47

En annen ting er det er en del mennesker som liker små barn(Pedogalinger), og i den forbindelse så har ihvertfall jeg valgt å ikke ha noen bilder av ungen min her ute.
Husk at det kan være noen som oppsøker deg/dere hvis de finner ut adressen din....Så min opppfordring er:

Ikke la slike mennesker få sjansen til dette.

Skjult ID med pseudonym nei....... sø. 24 feb. 2008 11:02

Hei...mange av oss her inne er vel såpass voksne at vi har barn...men ikke for en hver pris skal avbildes på denne brukersjekken...her er jo en"liten " del med ganske så perverse framvisninger på video....flere såkalte som gjømmer seg bak flere profiler....så vær snill...ikke legg inn bilde av barn....og som henviser til flere telefonnr..+flere datamaskiner sammtidlig,,,går en litt mere i sømmenne her inne finnes det litt av hvert....til deg/dere med de perv..videoene...neste gang blir dere tatt opp på film selv og innlev...hos Politiet....oppsøk "hjelp " før det er for sent......til ettertanke-----

Skjult ID med pseudonym splash7 sø. 24 feb. 2008 12:03

I all verden...
Mener du over her at det virkelig finnes profiler på sukker med tydelige pedofile henvisninger? Og så gjør du ingenting med det??

Det er ikke noe som heter "neste gang" i slike tilfeller! Neste gang kan det være for sent!

Vel, sukker.no er herved varslet..

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 24 feb. 2008 17:59

Hvis noen opplever noe som ikke er som det skal være her inne så er det bare ta kontakt om dette på support. Man må da opplyse om hvilken profil som ikke følger reglene. Slikt skal ikke forekomme på Sukker.