Alle innlegg Sukkerforum

Ting er ikke så vanskelig ;)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ny bruker! on. 13 juli 2011 01:40

Hei alle sukker brukere!

Etter et ganske sårt brudd bestemte jeg meg impulsivt for å lage en profil her inne. For dumt å sitte på gjerdet og bare vente på at noen kommer og plukker deg ned!

Uansett. Jeg hadde hørt ganske mye drit om sukker. Menn som klagde over damer som aldri svarte og damer som klagde for at for mange menn kom med useriøse/sleskete henvendelser.

For sakens skyld så kan jeg melde at jeg er en helt vanlig gutt på 27. Jeg er i fast jobb, kanskje en litt unenom det vanlige, normalt utseende kanskje litt på den rocka siden, bruker briller og er musikknerd. Trønder bør jeg vell også si at jeg er....
Jeg lagde meg en helt vanlig profil. Ikke noe over the top, ikke noe pretensiøse greier. Bare hvem jeg er, hva jeg gjør og hva jeg leter etter. Hverken mer eller mindre. Det burde være nok til å fange interessen til noen som er verdt å ha? Jeg mener, hvorfor smøre på? Krøll dukker alltid opp i lengden av det.

Så - jeg var ærlig. Lagde en profil og vips så var jeg der! Et par jenter fanget interessen min, en spessielt og jeg sendte avgårde en høflig post. Merk høflig.

Hurra! Jeg fikk svar og da hadde balle begynt og rulle! Vi snakker sammen flere ganger om dagen og planlegger første møte. Tror begge "vet" at dette er for godt til å være sannt ;)

Så til alle dere som syter/ikke får det til der ute?

Vær ærlige. Ikke mas. Vær tålmodig. Om så den rette ikke er der nå, så kommer hun/han nok!
Om dere bare er ute etter en ting, så vet jeg ikke om dere er på rette sted.

Lykke til!
Fra en som begynner å lure på at Sukker er noe av det beste som har hendt meg etter bare 5 dager som medlem ;)

Skjult ID med pseudonym hoyhoy on. 13 juli 2011 01:45

Herlig å høre!

Har vært her ca like lenge som deg, og allerede fått kontakt med en jente som virker helt fantastisk, så jeg krysser fingrene for oss begge. (og resten av gjengen her inne) :)

Skjult ID med pseudonym hoyhoy on. 13 juli 2011 01:53

@Jon - det var da en fantastisk holdning. Kjenner personlig flere som har endt i flotte forhold etter å ha møtt folk her inne, og jeg har vanskelig for å tro at historiene man leser her inne er oppdiktet.

Jeg kan aldri i livet se for meg at jeg vil sette Sukker-utvalget over en flott jente om det klaffer etter første treff, ihvertfall. Men det kommer vel an på hva man er ute etter.

(mann 38 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 05:23 Privat melding

Nybegynnerflaks? =)
Siden trådstarter ikke trenger sin lenger, kanskje undertegnede kan få overta det som er igjen? ^^

(mann 41 år fra Rogaland) on. 13 juli 2011 07:29 Privat melding

Lykke til alle sammen!

Ting er ikke så vanskelig for noen, vanskelig for andre og beint fram håpløst for andre igjen. Sånn som det alltid har vært, vettu.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 13 juli 2011 07:30

Prøver ikke å være en party pooper, men var selv i den situasjonen når jeg først kom her, og lærte at (høye) forventninger fort skaper en urealistisk bilde som kan være veldig vanskelig å vite at den eksisterer og kvitte seg med.

Ønsker deg lykke til uansett! :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 13 juli 2011 10:16

Så flott at du har fått kontakt med noen - måtte dere like hverandre live - og måtte det vare :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 11:06 Privat melding

Er ikke noe som heter nybegynnerflaks om man virkelig er en gentleman ;)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 13 juli 2011 11:37

Synes det er fint at de som har fått det til, stikker innom forumet og forteller at det går an. Så får vi andre ta (nok en) selvransakende analyse for å finne ut hva som gjør at vi ikke fixer det.

Skjult ID med pseudonym Ny bruker! on. 13 juli 2011 12:06

Det å være en ordentlig gentlemann må ikke nødvendigvis være et must. Klart, enkelte liker jo å være oppvartet, men for all del ikke bland det med å være en gentlemann! Det er bare å være bortskjemt ;)
Bare være ærlig, både mot seg selv og andre. Ingen liker en skrythals!

Klart det går an. Handler bare om å finne den personen som er rett for deg :)

Om jeg hadde flaks, tror jeg heller den handlet om å finne den pesonen jeg har god kjemi med fort. Etter man har funnet den personen så er resten opp til hver og en. Men sender det meste av "flaks" deres vei likevell!

Skjult ID med pseudonym Z on. 13 juli 2011 13:10

Ny bruker!
Håper virkelig du hadde flaks på første forsøk og etter noen få dager! HÅPER de ordner seg for dere :-)

Så får du ha mange av de som "sutrer" tilgitt. De har nemlig også følt som deg en gang. To ganger. Tre ganger. Mange ganger......man tror, men så blir man skuffet. Man tror igjen, men så blir man skuffet. Igjen og igjen. Og da er det kanskje ikke mer enn menneskelig at man har behov for å "sutre" litt? Have mercy, ok? :-)

Måtte det bare bli en gang, og ikke mange ganger for din del!

Skjult ID med pseudonym Ny bruker! to. 14 juli 2011 01:15

Takk!

Har masse mercy jeg :o)

Tror bare enkelte desverre har for høye forhåpninger til hva man faktisk kan oppnå ved slike forumer?
Ikke det at man finner noen man kan leve resten av livet med, men hvor fort det faktisk går. Det skjer ikke altid at et lys mirakuløst skrur seg på for begge to... Desverre! Og da gjelder det for all del å ikke miste fatningen og mase og syte masse. - det er i allefall ikke atraktivt for noen...