Alle innlegg Sukkerforum

Så HOT at jeg blir redd!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nervøs on. 13 juli 2011 07:39

Jeg er egentlig en type med svært stor selvtillit ovenfor det motsatte kjønn, men nå er jeg nervøs for første gang på lenge, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Jeg har møtt ei jente på nettet. Her inne på sukker faktisk. Hun ga meg først et gult hjerte, jeg skrev til henne, hun skrev tilbake, og vips så var samtalen i gang. Nå har vi pratet noen dager, sett hverandre på cam osv osv. Og nå har hun spurt om jeg vil komme på besøk til henne. "Hurra", skulle man tro jeg tenkte... Og jeg gjør det, for det meste.

Men... Greia er... Hun bor langt unna meg. Jeg i midt-norge, og hun på sørlandet. Altså er det snakk om en del utgifter og tid som må settes av for å få til dette. Jeg bryr meg dog ikke så mye om avstand som mange andre, noe som kanskje kommer av at jeg var sammen med ei fra oslo i mange år etter at vi møttes på nettet (ikke her). Men det er en annen historie.

Så hva er problemet? Jo. Hun er så HOT at jeg blir redd. Jeg skriver HOT med store bokstaver, for det holder ikke med små. De aller fleste menn ville rangert henne som en blank 10'er, og i _verstefall_ en 9'er når det gjelder utseende. Hun er dødspen og har kroppen til ei gudinne.. I tillegg er hun morsom, smart og selvstendig. Hvordan kan dette være et problem tenker du? Det er mulig jeg lager problemet selv, men jeg skal fortelle hva jeg tenker.

Selv er jeg en 7-8 på utseendeskalaen vil jeg påstå. Jeg er en lutfattig student som bor hjemme hos foreldrene mine, og har ingenting annet å lokke med bortsett fra min gutteaktige sjarm :P Jeg har vært med såkalte 9'ere før, men aldri en skikkelig 10'er. Og dette gjør meg nervøs. Hvorfor vil dette prakteksemplaret av ei dame ha meg på besøk?

Hadde hun bodd i samme by som meg, ville det ikke vært noe problem, for da kunne man bare møttes i byen og raskt funnet ut om kjemien stemte, men det er altså ikke tilfellet. Når man må reise så langt, vil man gjerne ha noen dager på seg. En langhelg for eksempel. Og det er dette jeg har å tape. Tid og penger. Hva om hun ikke liker meg når jeg møter henne? Da blir jeg stuck på et sted langt nedi gokk, med mitt eget tapte selvbilde etter å ha blitt avvist, og masser av tid til å tenke på det etterpå før jeg kan dra hjem.

Hva gjør jeg? Shoot!

Skjult ID med pseudonym onsdag on. 13 juli 2011 08:13

Du er alt for fokusert på utseende hennes at det kan faktisk ødelegge alt. Hva så om hun er HOT, hvis det viser seg at personligheten ikke er like bra?
Bør kanskje bli kjent med vedkommende først.

Du har feil fokus på deg selv også når du skrive at du er "fattig og bare en 8er". Hvis hun ikke liker deg, så var hun uansett ikke noe å bruke tid og penger på vel? Det betyr ikke at du ikke er en bra person. Lykke til iallefall.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 08:23 Privat melding

æ bi så lei av den skaleringa av utseende, så utruli overfladisk! ha aldri tænkt sånn om et menneske før, men ser d e en gjenganger her på sukker.. skræmmanes!

Skjult ID med pseudonym TheG on. 13 juli 2011 08:25

Gå for gull. Går det på trynet så går det trynet men da slipper du å lure på hva som kunne ha skjedd og om du bommet på ditt livs sjangse.

(mann 47 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 08:37 Privat melding

Dersom hun er en 10'er, du er en 8'er og daten bare blir en 5'er, så blir det samlede resultatet likevel 7,6666666667 poeng. Dersom reiseutgiftene havner på 1500 kr, betaler du bare 195.6521739122 kr pr poeng. Det er jo ikke så gæli. Håper dette hjalp.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 08:41 Privat melding

haha du dirigent du dirigent! lura på korsjn du e når du e tipsy æ, når du e såppas morsom nu ;D næj nu ska d lalles litt zzZZZz..

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 13 juli 2011 08:51

Åssen veit du at jeg ikke er tipschy nå, topy_zscha? Er jo i muschikkbransjen, og da er er sixpack og jagermeischter til frokost obil...obgli...oblagi...viktig.

Skjult ID med pseudonym mira05 on. 13 juli 2011 09:00

Hahahah! Trodde det gikk mest i rødvin jeg, dirigenten? Det foretrekker de andre dirigentene jeg kjenner.. Betyr det at dere ikke er like alle sammen?! At rødvinsdrikking ikke er en del av pensum?!

Skjult ID med pseudonym Kitty on. 13 juli 2011 09:06

Du drar å møter henne selvsagt :-) Hun vil jo møte deg. Av alle de tusenvis av menn her inne og IRL er det faktisk deg hun fatter interesse i.
Som top_yza sier... den der rangeringa på mennesker er idiotisk. Hva du ser deg selv som ,er ikke nødvendigvis det samme som hun ser deg som. Dessuten er det meget mulig at hun ser andre ting i deg en bare utseende vet du ;-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 13 juli 2011 09:15

mira05:
rødvin på grunnutdanninga, jagermeister på diplomutdanninga.

Skjult ID med pseudonym mira05 on. 13 juli 2011 09:25

Ah.. Alt jeg lærer her inne, assa! Det betyr at de andre dirigentene jeg kjenner ikke er høyt nok utdannet, rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Z on. 13 juli 2011 10:44

Du lurer på hva du skal gjøre.

Du tenker at du bruker penger på dette, og når du vurderer om en tier-dame er verdt pengene eller ikke.
Du sier at du er redd henne. Altså er dere i en mental ubalanse.
Du bor fremdeles hjemme hos mamma og pappa, virker ung og har egentlig ikke råd til å dra.
Du spør fremmede på et forum fremfor å spørre henne hvorfor hun vil ha deg på besøk.
Du snakker til og med om at en langhelg er å tape TID (og penger).
Du tenker allerede på nederlaget og din tapte selvtillit sittende langt der nede i gokk med tid til å tenke.

For meg høres det ut som om du ikke er moden for dette. Du bør nok ikke dra på tur og sjekke ut dette, nei.

Hva tenker du når du leser ordene mine?

Skjult ID med pseudonym VissVass on. 13 juli 2011 10:49

Helt enig med Z! Back unna og modne litt først du. Hun vil oppdage med en gang at du er redd og da vil hun uansett backe ut. Ingen liker usikkerhet...

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 11:04 Privat melding

Du er da søt da!!! Synes du skal sjangse jeg. hvem vet.. kanskje hun rett og slett ser mulighetene dine og ikke der du er nå.. Er ikke problem med lutfattige gutter for de fleste jenter, så lenge de har ambisjoner med å ikke være det så alt for lenge.. :-D.. Og viceverca..

(mann 43 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 11:21 Privat melding

jizzezz, få ut fingern og dra!

Skjult ID med pseudonym chiefern on. 13 juli 2011 11:39

Du drar dit, treffer henne, blir dumpet, setter deg på bussen og treffer den rette :)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 13 juli 2011 11:44

Om du kommer til å angre på at du ikke dro? Ja da bør du kanskje dra:)

Skjult ID med pseudonym Ny bruker! on. 13 juli 2011 11:53

Slapp av, vær deg selv (så godt det lar seg gjøre når pulser skyter opp).

Det er tross alt deg hun er interessert i! Prøv å vær den du har vært til henne fra før av :)

Tvi tvi!

Skjult ID med pseudonym Forumtroll on. 13 juli 2011 11:56

@topy_za : Men om noken sa til deg: "Du er en 10er, uten tvil". Ka hadde skjedd då? =)

@ TS: Mens vi er i overfladiske humøret, om du kun får deg et ligg, så er det vel verdt det? Om en kan skryte med en 10-blank "på veggen", tidligare bragder eller korleis du og dine venner snakker om slikt mens det blir runka i sirkel.

(tenkte nettopp no på at sarkasme og ironi fungerer sjelden over internett. La gå..)

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla on. 13 juli 2011 12:53

Man angrer alltid mer på det man IKKE gjorde, enn det man har gjort! Go go go!

(mann 34 år fra Akershus) on. 13 juli 2011 13:07 Privat melding

Så lenge hun ikke snakker gebrokkent engelsk, ber deg om å møte en mellommann først og trenger penger av noe slag på forhånd, er det vel bare å kjøre på, du sterke åtter ;)

(mann 38 år fra Østfold) on. 13 juli 2011 13:32 Privat melding

Det kommer gartantert til å gå til helvete, så du kan like gjerne gi opp først som sist.

ps, send meg brukernavnet hennes.

Skjult ID med pseudonym 1881 on. 13 juli 2011 13:40

Nå har hun lest denne tråden og innsett at du er en pusekatt uten baller og hun går videre til neste gutt på lista..

Skjult ID med pseudonym hoyhoy on. 13 juli 2011 13:43

Haha, fantastisk mange bra svar i denne tråden - keep'em coming!

@TS: Dersom dere allerede har funnet tonen og snakket sammen både her og på cam i flere dager så vet hun vel om dine "svake sider"..? Den eneste grunnen til å droppe hele greia er om du har framstilt deg som en annen person enn du egentlig er.

Dersom du har vært ærlig med henne: Kom deg til helvete på det forbanna flyet! Ikke hør på de snerpete pessimistene her inne! :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 14:23 Privat melding

Ta en sjanse, reis avgårde med åpent sinn og møt henne.
Går det bra, så er ingenting bedre. Går det dritt, er du allikevel noen erfaringer rikere og har lært ting du kan ta med deg videre.
Du vinner på det uansett.
Å ikke møte henne, vil bare føre til at du blir nødt til å gi deg selv mental juling titt og ofte for at du aldri får vite hva som kunne ha skjedd og kunne ha blitt.

Man angrer mest på det man aldri gjorde.

Skjult ID med pseudonym elisa on. 13 juli 2011 14:27

Hvis du vet hvor hun bor i landet, så undersøk litt om hva du/dere kan finne på der, og finn noe som du uansett har lyst å gjøre. Dermed har du både noe hyggelig å invitere henne med på om det går fint. Det viser initiativ og sjarmerende og hun skjønner at du har forberedt deg og tatt en interesse i henne og hvor hun kommer fra.

Dersom det ikke går bra når dere møtes, så har du dermed likevel en B-plan å gjøre på egen hånd, og da har du ikke kastet bort tid og penger, fordi dette er noe du likevel kunne tenke deg å gjøre.

Ikke dra totalt uforberedt og uten noen ide om hva man kan ta seg til, det er ikke riktig å forvente at hun skal finne på alt og vise frem og være guide...

Skjult ID med pseudonym Nervøs on. 13 juli 2011 15:48

Oi, dette var mange flere svar enn jeg hadde håpet på. Takk til dere alle, positive som negative.

Skal prøve å svare noen av svarerne nå.

@topy_za

- Jeg liker ikke skaleringssystemet heller, for det sier ingenting om personligheten til noen. Men når noen sier at en mann eller ei dame er en 10'er, så skjønner man at det er snakk om utseendet, og jeg måtte få fram dette, for selv om det ikke har noen ting å si for deg, så er utseendet viktig for meg. Men ikke alt.

@Dirigent71

- Haha, det hjalp faktisk av en eller annen grunn :P

@Z

- Takk for et godt innlegg. Jeg må bare kommentere på punktene dine, for jeg tror du har misforstått, eventuelt feiltolket litt.

* Jeg vurderer ikke om en 10-erdame er verdt pengene, jeg lurer på om jeg skal ta sjansen.
* Jeg er ikke redd henne, jeg er redd for å bli avvist.
* Jeg er ung, men har råd til å dra. Det med pengene er antibonuser. (hvis du skjønner hva jeg mener med dette ordet jeg nettop fant opp)
* Jeg har spurt henne om hvorfor hun vil jeg skal komme. Hun sier at hun liker meg og vil bli bedre kjent.
* Jeg tror jeg la for mye fokus på dette med å tape tid og penger. Det er selve avviselsen jeg er mest redd for.
* Jeg har ikke tatt nederlaget på forskudd, men jeg vurderer det.

@KongeKebab

- Yeah riiiiiiiight :P

@elisa

- Godt råd. Men morsomt at du nevnte ordet guide, for det var det hun sa hun ville være om jeg kom nedover ;P

Jeg skal snakke seriøst med henne i dag, og finne ut om jeg blir å dra nedover. Etter å ha lest postene her tror jeg at jeg kommer til å gjøre det :) Men skal oppdatere når jeg har svaret klart! Og når det eventuelt er gjennomført ;)

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 13 juli 2011 16:42 Privat melding

Jeg vet hva du gjør!

- kryp inn bak sofaen og gjem deg mens du sier til deg selv at du ikke er god nok 10 ganger.

Elleeeeeeer, du kan drite i å rakke ned på deg selv og stikke på helgetur. Du har allerede bestemt deg for hva det værste som kan skje er, hva med det beste?

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Max-Mekker on. 13 juli 2011 16:53

Av erfaring så kan jeg si deg med en gang att ett sånt forhold vil ALDRI FUNGERE. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Bor på østlandet, traff ei fra vestlandet, møttes 2-3 langhelger, så var det over.......
Fungerer aldri når en blir 3-4 uker i strekk fra hverandre.
Finn deg ei i nærområdet. Da sparer du deg mye bryderi, penger osv....... :)

Det var dagens visdomsord. :)

Skjult ID med pseudonym Nervøs on. 13 juli 2011 17:38

@Max-Mekker

Leste du ikke hva jeg skrev? Jeg hadde et langt forhold (5 år) med ei fra oslo, og jeg er fra midt-norge. Det første året var avstandsforhold. Så flyttet hun hit for meg og begynte å studere her ;) Så dine erfaringer er ikke mine.

Ikke så vist ord med andre ord ;)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 13 juli 2011 17:50

Kjør på gutten min! Før du vet ord av det er du gammel og feit og må nøye deg med 2ere og 3ere...

;-p

Skjult ID med pseudonym Max-Mekker on. 13 juli 2011 18:01

Nei, bli hjemme............... :)
Det vil aldri fungere.... :)

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 19:02 Privat melding

@ forumtroll: æ hadd flira og sekkert sagt nåkka sånt som øøøøøh.. æ rægna me æ ska ta d som et komplimang?? men hadd egentli ikke gjort d førdet! xD

@ nervøs: ja men ka som teltrækk et menneske e jo d som betyr nåkka, og alle lika jo ikke d samme! så korsjn kan man da bruk den "rangeringa"??

Skjult ID med pseudonym Nervøs on. 13 juli 2011 19:04

@topy_za

Det er vel generelt. Gjennomsnittelig om du vil. De aller fleste er enige om at damer i missekonkurranser som regel er 10'ere. Så da kanskje du skjønner hva jeg mener?

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 19:23 Privat melding

æ syns alle damen i missekonkurranse ser likkens ut, derav bi di kjedeli. dærav hadd ikke æ vært teltrokken av de :D pluss at sånt e bærre teit! :D men jada, æ skjønna væll sånn innerst inne ka du mein... ;P

Skjult ID med pseudonym Z on. 13 juli 2011 20:37

Mulig jeg har mistolket litt, men om du leser ditt eget åpningsinnlegg, sier du ikke det samme som jeg gjør?
Trekker jeg ikke bare konklusjonen av diine argumenter - for å sette det bittelitt på spissen? :-)

(mann 47 år fra Oslo) on. 13 juli 2011 22:55 Privat melding

mira05:
Utvilsomt. Hvis man i tillegg runder av frokosten med en halv flaske stroh-rom og raper O Fortuna, ringer Berlinerfilharmoniker sporenstreks. Eller Blå Kors, hva som enn kommer først.

Skjult ID med pseudonym Sådetså on. 13 juli 2011 23:13

Jadda! Si hva du mener, men bare hvis det er det jeg vil høre:o)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 13 juli 2011 23:38

Hva du gjør? Hmm...hva er viktigst for deg, da?
Altså...hva er den avgjørende faktoren som bestemmer om du drar eller ikke?
:-)

Skjult ID to. 14 juli 2011 00:18

Hmm..greit nok at det er noen mennesker som regnes som veldig vakre,pene,mindre pene,stygge osv..
men hvordan kan en måle en persons attraktivitet utifra en skala på 1-10 så nøyaktig som du gjør???

Hvordan VET du at hun er en 10'er og at du er en 8'er?

Kanskje hun bare er en 8,5 og du er bare 5,7?
..eller kanskje dere er "like",rundt f.eks 6?

Skjult ID to. 14 juli 2011 00:21

..ja hvordan vet en selv hvor en er på skalaen?

Hvor mange har venner som gir deg karakter ..og hvis de gjør det
- hvordan skal en vite om de karakterene de gir er riktige?

Skjult ID to. 14 juli 2011 00:23

Jeg er en 10'er ..og det bare VET jeg;-)

Bullshit slik rangering!

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 14 juli 2011 00:26

*Hva skjer om man slenger inn en "Topp 20" her? Må jo bare digge skalaer...særlig på mennesker, for det blir så presist. ;-)*

Skjult ID med pseudonym MrAsshole to. 14 juli 2011 00:32

Seriøst, du er redd for å bli avvist?

...

Her har du, i følge deg selv, en gyllen mulighet.

Også er du redd for å bli avvist?

La oss si at du ikke drar. Da ender du ikke opp med henne uansett. Det er basically det samme som å avvise seg selv, forskjellen er at om du drar så kan det ende positivt for deg.

Skjult ID to. 14 juli 2011 00:38

Problemet er vel at TS har stort sett bare sitt 8'er utseende og sin "gutteaktige sjarm" å tilby.

De fleste kvinner idag er kravstore og velger heller en med utdanning,intelligens,livserfaring,selvtillit osv..fremfor en en KEN dokke!
Ok,dette var litt styggt skrevet men sannheten er at TS fremstår ganske så shallow.

Skjult ID to. 14 juli 2011 00:51

Reis på tur og drit det deg loddret ut.Finnes ikke oppskrift på kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Nervøs to. 14 juli 2011 02:17

Til alle dere som henger dere så sykt opp i rangeringssystemet for utseendet:

Dette tallet er ikke en ultimat vurdering av en eller annen jury, men noe man erfarer. Er det virkelig noen her inne som f. eks ikke synes at Megan Fox er en 10'er? Om man skulle rangert utseendet hennes fra 1 til 10?

For øvrig er nevnte Fox en 11-12, altså over skalaen i mine øyne, men om noen ikke nå skjønner hva jeg mener, så får det være deres problem.

Jeg vil meddele at jeg har tatt meg sammen, og reiser ned neste uke. Når hun sa jeg skulle bo hos henne, og ikke på hotell som jeg først trodde, var det ikke tvil mer ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 14 juli 2011 09:18

TS, "problemet" som du kanskje ikke helt ser, pga du bruker en slik skala, er at når du først ser på folk på den måten, så kan du ikke gå tilbake, du har blitt overfladisk og setter så å si utseendet først.

bare se på din første post, du skrev først om hvor HOT hun var, men midt i posten så kom personligheten fram.

det kan GODT hende at du har skapt disse illusjonene fordi du syntes hun er så deilig, og hjernen din vil så gjerne at hun skal være alt det du håper og drømmer om, slik at du faktisk blir nervøs for hun har "alt" det du vil ha, deilig kropp og super personlighet.

men vet du hvor sjeldent det der forekommer i naturen? ;-) altså en 10/10? (tenkte på den skalaen det er snakk om her)

Skjult ID to. 14 juli 2011 12:02

Ang.Megan Fox!
Matematisk går det vel ikke an å være en 11-12 hvis skalaen slutter på 10.
Ha ha!
TS er vel ikke den mest smarte fyren her inne!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 14 juli 2011 12:07

De fleste som er smarte her inne skjønte nok at det der var en bevisst overdrivelse, litt som å gi "Dis" terningkast null.

Skjult ID to. 14 juli 2011 12:08

Megan Fox er ikke en 10'er!
Finnes mange mange kvinner langt vakrere...
Jeg nevner Kate Moss,Winona Ryder,Siri Tofterød..

..ergo en slik skala er kun relativ!

Håper TS har lært noe fra denne tråden...å slutte å sette karakter på folk!

Skjult ID med pseudonym laila to. 14 juli 2011 12:10

...og seg selv!
""Jeg er en 8'er"! Yack!

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 14 juli 2011 12:47

helt enig skjult iD, personlig så syntes jeg verken kate moss eller wynona ryder er pene i det hele tatt, som igjen beviser hva mange har prøvd å si i denne tråden.

selv så har jeg nå fått bekreftet at jeg er kvadratroten til 69 i skalaen! ;-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 14 juli 2011 12:49

useriøs:
tror du imponerer enda mer hvis du kaller deg "sterk 69'er".

Skjult ID med pseudonym Forumtroll to. 14 juli 2011 13:31

@topy_za : Heile poenget mitt var at en syns slike tallrangeringer er tull. Heilt til en sjøl høyrer at en ligger på topp. Då er plutselig slike rangeringer heilt ok.

Men du kan no ta det for det du vil, egentlig. =)

Skjult ID med pseudonym The One to. 14 juli 2011 17:13

Ojj, denne tråden var fulle av dobbeltmoralister må jeg si. Jeg er helt sikker på samtlige her inne som kritiserer TS for rangeringen sin har vurdert utseende på en profil opp mot sitt eget. Videre har det vært en rekke med "sutretråder" over manglende respons på sendte mailer, hvor tilbakemeldingen har vært at man kanskje burde skrive til andre som er litt "lavere" på skalaen. Når det er sagt så har vi selvfølgelig ulike preferanser på hva som er en tier. Noen liker Brad Pitt andre Johnny Deep. Noen liker Angelina Jolie andre liker Nicole Kidman. Poenget er at vi rangerer alle etter utseendet om vi liker det eller ikke.

Til TS. Nå ser det ut som du har bestemt deg for å reise og det er bra. Når hun inviterer deg så er du en "tier" for henne og det er det som er viktig. Er det ikke? Dessuten er sannsynligheten like stor eller liten at dere er match om hun er en åtter eller tier på skalaen din ;-)

Skjult ID to. 14 juli 2011 17:33

Nå har du jo bestemt deg for å dra og er fornøyd. Selv hadde jeg trolig foreslått å møtes på halvveien, slik at begge satset omtrent likt. Da hadde du i hvert fall fått et signal om hvor mye hun var villig til å yte i utg.punktet. Uansett - lykke til!

Skjult ID med pseudonym stram to. 14 juli 2011 20:37

Helt sikkert fake profil. Er du helt sikker på at din egen profil er helt ekte? 10,9,8, tviler endel på de talla...:)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole to. 14 juli 2011 20:40

Det forsåvidt også bedre at hun er så hot at du blir redd, enn at hun er så redd at du blir hot. For DA hadde du hatt et problem.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 14 juli 2011 21:00

*ler her...*
MrAsshole, du er priceless av og til! :o)

God tur, @Nervøs.
Håper du greier å roe ned "nervøsiteten" inntil du ankommer det Blide Sørland, da.
Så får du kanskje kastet terningene litt til side også etterhvert? Når alt kommer til alt er vi alle kun... mennesker.
;-))

Skjult ID med pseudonym Nervøs to. 14 juli 2011 21:26

Overveldende mye respons her må jeg si =) Takk til dere alle. Jeg har god tro på turen nå ;)

Til og med dere som kun henger dere opp i tallene mine. Men jeg må si jeg humrer for meg selv når jeg leser meldinger som:

"Megan Fox er ikke en 10'er!
Finnes mange mange kvinner langt vakrere...
Jeg nevner Kate Moss,Winona Ryder,Siri Tofterød..

..ergo en slik skala er kun relativ!

Håper TS har lært noe fra denne tråden...å slutte å sette karakter på folk!"

Hva gjorde du nettop her? Du ga de tre kvinnene høyere karakter enn Megan Fox. Absurd spør du meg, men du gjorde det allikevel ;)

Alle bryr seg om utseende.

Skjult ID med pseudonym hei to. 14 juli 2011 21:30

10 i dine øyne, kanskje ikke i andres ! :)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole fr. 15 juli 2011 00:06

Mange takk frøken Tingeling, du er ikke helt tapt bak et sikringsskap selv heller ;)

Skjult ID med pseudonym Kurert fr. 15 juli 2011 09:54

TS: for all del...dra! Senk skuldrene, trekk inn pusten og nyt duften av spenningen som absolutt bør dirre i kroppen din nå! Ikke tenk så komplisert ! Ikke tenk så mye hvis-om-atte og ikke se lengre frem enn akkurat denne daten først! Dette er en situasjon bør nytes! Og ikke minst så er den lærerik ! Ta steget, gutt....og tenk at kanskje ho også føler det samme....?

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 15 juli 2011 10:15

alle vurdere, det sier jo seg selv! til og med blinde folk gjør det, og det sier litt om at det ikke er nødvendig å se noen for å kunne vurdere.

selv vurderer jeg i pen, normal og stygg. akkurat som tynn, normal og feit, eller høy, normal og lav, morsom, normal, kjedelig... men å bruke en karakter skala fra 1 til 10 blir litt for vanskelig for meg, jeg er jo tross alt en mann med simple tanker! XD

Skjult ID med pseudonym sans fr. 15 juli 2011 20:37

Av en eller annen grunn har jeg fått denne sangen på hjernen etter å ha lest igjennom tråden:

http://www.youtube.com/watch?v=yuTMWgOduFM

Tryggest å holde seg unna de altfor pene og de altfor rike, ja... Skumle menneskene!

- Nei, go for it, du nervøse mann!

Kanskje denne vakre skapningen er luta lei av prettyboys eller sleske "kjekkaser" som føler seg som soleklare 10'ere selv, og som bare tenker på damenes og sine egne looks (foruten høy status og fet lommebok, selvsagt)

Kanskje hun heller har lyst på en som (HUN tror/håper) er litt jordnær og som, *kremt*, IKKE er opptatt av karakterskalaer...

Kanskje hun faller for helt andre ting enn utseende når hun selv forelsker seg.
Kanksje det altså er helt andre ting enn utseendet ditt du bør tenke på før/hvis du drar nedover på besøk.

En skal ikke skue hunnen på hårene/lårene eller hvadetnåer som får deg til å ville sette en 10'er-merkelapp på henne.

Skjult ID med pseudonym Nervøs ti. 19 juli 2011 23:42

Noen som vil vite hvordan det gikk? :P

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 19 juli 2011 23:46

Tja..om du føler for å fortelle så, sitter vi passe tilbakelent og lytter til gode historier vi.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ti. 19 juli 2011 23:46

Ja, fortell, fortell!

:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 19 juli 2011 23:46

nope:) meir intresangt å sjå maling tørke...:)

Skjult ID med pseudonym kræsj on. 20 juli 2011 00:02

Har selv kjørt Trondheim-Moss og Trondheim-Molde for å treffe Sukker jenter. Elsker å kjøre langturer så dette var ikke kastet bort i det hele tatt. Moss jenta var dritings når jeg ankom og det var ikke langt ut på dagen neste dag før hun begynte igjen og dro meg ut på "byen" senere. Uff..norlendinger :) Gikk litt bedre i Molde og dama er fantastisk og hun er her enda. Det blir vanskelig når ingen av partene kan/vil dra fra hjemmebyen.

Skjult ID med pseudonym Nervøs on. 20 juli 2011 00:09

Det gikk helt sykt bra, og dårlig på samme tid. Hun var enda bedre i virkeligheten, og vi hadde det ekstremt fint i de dagene jeg var der. Og jeg falt desverre for henne skikkelig, og omvendt, men nå er vi stuck i hver vår by med våre egne liv, og jeg vet ikke om vi noen gang kan få det til å funke..

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 20 juli 2011 00:09

Men @ kræsj hvorfor dater man en som bor så langt unna , hvis det var klart at ingen vil/kan flytte?
Fordi du liker å kjøre langturer , eller? :)

Skjult ID med pseudonym hoyhoy on. 20 juli 2011 00:19

Fordi han liker puling. :)

Fra spøk til alvor: + 1 fra meg, og du skal ha for motet - supersjef at det gikk bra! Om hun virkelig er den rette så er det slett ikke umulig en av dere forandrer mening mht bosted etterhvert!

Skjult ID med pseudonym kræsj on. 20 juli 2011 00:24

Langturer og å treffe nye mennesker er alltid bra. Vi hadde jo bra samtaler og litt kjemi og hva taper mann på å bruke ei helg til å treffe noen som er interessant for deg isteden for å sitte hjemme og surfe?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 20 juli 2011 17:24

TS
Så fint det klaffet med henne. Kanskje en mulighet for deg å flytte fra mamma og pappa etterhvert og begynne å bli skikkelig voksen :)

@kræsj

Langturer å få litt oppmerksomhet litt utover det vanlige, skjønner. Hvis du gidder er det greit..
Men hadde det ikke vært bedre å gå ut i Trondheim i stedet å sitte hjemme og surfe eller kjøre langturer?
"Credo" i Tr.heim bør være et bra sted for single akademikere, eller?

Pianobar?
Jeg ble lurt dit en gang fra mine kollegaer (vi var på Midt-Norge møte i Trheim)
For ett kjøttmarked :S
Men sikkert bra for dem som liker ONS og pleier å ta hva som helst. Vet ikke om det kan være noe for deg, synes det er et forferdelig sted....alle sikler og stirrer allerede når en/ ei kommer inn :P