Alle innlegg Sukkerforum

Sjekking eller forhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym xx lø. 10 feb. 2007 12:01

Har merket meg at de aller fleste sier at de ønsker et forhold "livet ut" i profilene her inne. Selvfølgelig er det vel få som *ikke* ønsker det - til slutt, men hvor ærlig er det egentlig ment fra de fleste? Hvordan er det - er folk her inne i genuin søken etter en partner og tar tilfeldig sjekking for en one-night´er eller en elsker/elskerinne til andre arenaer (byen etc)? Eller er det mange som skriver en "fin" profil for å treffe flest mulig uten egentlig å ha lyst på kjæreste i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Kia lø. 10 feb. 2007 13:37

Kan bare svare for min egen del at jeg er ærlig i mitt ønske om å møte en mann jeg kan tilbringe resten av livet med. Var jeg kun ute etter en elsker eller et one night stand opplegg så hadde jeg ikke brukt tida mi her inne. Det fikser jeg fint på byen hvis jeg vil det. Poenget er at jeg er ferdig med, og har ikke lyst på noe korte flørter eller affærer. Jeg ønsker å finne en mann som også er over det stadiet og klar for et fast forhold. Derfor håper jeg at alle menn som skriver at de ønsker et forhold som varer livet ut her inne er ærlige. Og at de har levd såpass og har noen erfaringer som gjør at de vet hva det innebærer å si noe sånt. Det å leve sammen er nemlig ikke alltid en dans på roser. Man må ønske det og være villig til å jobbe for det.

Skjult ID med pseudonym senil lø. 10 feb. 2007 17:53

jeg selv er ute etter noe ekte og varig men det er utruliiiig mange slike varer livet ut men som er useriøse det er mange som har kjærester og annet som er her kva gjøre slike som dei.

Skjult ID med pseudonym tintine lø. 10 feb. 2007 19:18

Det går jo an med en mellomting - selv kunne jeg tenke meg et forhold på cirka fem år ... men det er kanskje merkelig å ønske seg at forholdet skal ta slutt en gang?

Skjult ID med pseudonym Kia lø. 10 feb. 2007 19:26

Regner med det var en spøk tintine? Ellers synes jeg absolutt det var et merkelig ønske og lurer på hvorfor?

Skjult ID med pseudonym muncy lø. 10 feb. 2007 20:09

Kanskje fordi mennesket er serie-monogam ;)

Skjult ID med pseudonym bella lø. 10 feb. 2007 20:22

tror nok kanskje det er endel menn som oppgir "livet ut" men som ikke akkurat er klare for at det livet skal begynne akkurat nå? eller tar jeg feil?????

Skjult ID med pseudonym muncy lø. 10 feb. 2007 20:53

Lev livet som om det skulle vare livet ut!

Skjult ID lø. 10 feb. 2007 21:12


Mitt inntrykk av de jeg har vært i kontakt med er at de leter etter ei de kan ha et forhold med som varer. Det gjør jeg og. Men at jeg møter en og drikker kaffe med han, eller at vi begynner å date betyr ikke nødvendigvis at det er vi som skal være sammen resten av livet. Jeg har trekt meg fordi jeg har skjønt det ikke kom til å gå, og det regner jeg med at også har vært tilfelle når den andre har trukket seg unna. Jeg har også prøvd et forhold i 3 mnd med en jeg traff på sukker og ble forelsket i. Jeg er lei meg for at det ikke gikk bra. Men, det hadde ikke noe med at den ene var useriøs å gjøre. Jeg tror man må lete litt både på sukker, og andre steder, tørre å prøve, kanskje lære noe av det, og lete videre. Jeg kommer til å møte han jeg skal være sammen med lenge, lenge. Jeg vet :-).

(mann 42 år fra Oslo) lø. 10 feb. 2007 21:24 Privat melding

Enig med overstående innlegg. Finner man den rette så vil man selvsagt at forholdet skal vare. Nå er det ikke bare bare å finne den rette, men prøver man ikke så har man i hvert fall ikke noe å klage på. Håper bare folk er så anstendige at de trekker seg på ærlig vis når ting ikke fungerer ;)

Skjult ID med pseudonym xx lø. 10 feb. 2007 21:39

selvfølgelig er det prøving og feiling i dette før man finner den man har lyst til å satse på. det jeg siktet til når jeg startet tråden var de som faktisk er mest opptatt av sjekkinga og ser på dette som en arena for å treffe og date flest mulig, uten å være interessert i et forhold, men likevel kvitterer med "livet ut". la oss håpe det ikke er så mange av dem...

Skjult ID med pseudonym Ensomlurer sø. 11 feb. 2007 14:18

Ser ut som om valget står mellom å være ute etter en flørt, eller så er det "livet ut"? Er ikke det litt autoritært?

Skjult ID sø. 11 feb. 2007 14:35

Hva er det som er autoritært med det? Å være ærlig på det man vil, og at to vil det samme er vel ikke autoritært?

Skjult ID med pseudonym livetut sø. 11 feb. 2007 16:23

Sukker er for meg en arena som er til for å finne seriøse forhold. Om man bare er ute etter korte flørter burde man etter mitt syn oppsøke møteplassen eller blink. Vet ikke hvorfor, men jeg ser bare på sukker som en del mer seriøst. I så måte håper man selvsagt på å møte noen man kan være med livet ut. Noen som er så spesielle at man for evig og alltid vil være tiltrukket dem uavhengig av hvor mye de forfaller. Noen å få barn med og alt det der. Livspartneren!

Nå kan man huke av varighet på forhold i profilen, så det er vel bare å sette svært viktig på den, så er det i boks. Lyver folk her for å få bredere match er det... ufint.

Skjult ID med pseudonym Ensomlurer on. 14 feb. 2007 23:39

OK. Jeg skjønner fortsatt ikke hva som er galt med at noen kan ønske seg et forhold på for eksempel fem år. De som svarer her, mener jo at alle andre skal ønske seg et forhold for livet, eller så er de "ikke seriøse" osv. Det finnes jo mange bra og givende forhold som ikke varer livet ut. Det jeg oppfatter som autoritært, er at man forventer at alle skal mene det samme om dette. Så er jeg vel seriomonogam - men det kan det jo ikke være noe galt med?

Skjult ID med pseudonym jente27 on. 7 mars 2007 16:39

Jeg er ikke her fordi jeg ønsker en ONS eller en fling, for det kan jeg få i IRL. Jeg er her jo for å møte en jeg kan ha en relasjon til. Samtidig så tror jeg ikke at det finnes en der for meg livet ut.. og håper nesten ikke det heller. Jeg ønsker å finne en man har noen fine år sammen med, utvikle meg også leve. Min erfaring så langt i livet er at man ofte utvikler seg forskjellig. Jeg er da typen til å bryte ut av forholdet, isteden for å tiviholde på noe som ikke er ideelt for noen av oss?? Kynisk?? Synes ikke det, de fleste kjærestene mine har i ettertid sett at det er bra det ble slutt, selv om de kanskje ikke var det der og da...

Så jeg er absolutt seriøs her, og leter etter en å dele livet med, bare ikke hele livet...

Skjult ID med pseudonym cakegirl to. 8 mars 2007 20:13

Bare vær som dere vil, men vær ærlig!!
Selv ønsker jeg meg en partner som vil være med på å arbeide for at forholdet skal holde seg godt, selv når forelskelsen har gått over, og hverdagen er slitsom.
Nissen har som kjent lett for å flytte med...

Skjult ID med pseudonym Ensomlurer to. 8 mars 2007 20:28

Godt sagt, jente 27, Sånn har jeg det og. Det er vel ikke så farlig om noe forandrer seg og går over - å utvikle seg, skilles og reise videre er også en fin ting. Noe helt annet når man har barn, så klart. Da er det bare grusomt å skilles. Det er jeg også heldigvis ferdig med.