Alle innlegg Sukkerforum

Har ingen barn (X)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 fr. 22 feb. 2008 00:18

Lilje har laget profil på sukker og har X av for at hun ikke ønsker å møte en mann med barn fra før. Dette er et gjennomtenkt og bevisst valg, og det regner Lilje med at gjelder for de fleste andre som har krysset av for dette. Likevel opplever Lilje at menn med barn faktisk krysser av for at de ikke har barn. Er det et håp om å komme i kontakt med en kvinne som angrer seg i det hun får se denne kjekke karen eller hva er det. Barnet blir nevnt helt nederst. Jeg forstår at det er sårt at det finnes mange som ikke ønsker å møte noen som har barn fra før, når man er mamma/pappa til verdens herligste gull. Men hvorfor utsette seg for å bli avvist gang på gang, fordi du lyver om noe så viktig som barna sine.

Skjult ID med pseudonym En frekk m fr. 22 feb. 2008 02:29

Helt enig med deg! For min egen del er jeg ikke redd for å møte ei alenemor! Men jeg blir skeptisk til personen hvis hun unnlater å fortelle om barn i profilen sin. Barn bør jo være førstprioritet og det er så altfor dumt å unnlate det i profilen i.o.m det er en viktig del av livet hennes! Akkurat det med barn syns jeg er veldig viktig å fram i profilen.. Bra at du fikk det på banen!

Skjult ID med pseudonym tussemor fr. 22 feb. 2008 08:08

Ja helt klart, barna går alltid først. Jeg mener alle barn i alle aldre skal ha førsteprio. Om barna er voksne så tenger dem råd i vanskelige situasjoner. Vi er tross alt eldst.
Jeg for min del vil ikke ha en mann som har neglisjert og gitt sine barn avslag fra dag en. Har opplevd det selv at far ikke ville ha noe med sin datter å gjøre. Det er sårt for barna, også i voksen alder.

Skjult ID med pseudonym lilje78 fr. 22 feb. 2008 08:31

Ja, men dette er menn som har kontakt med barna, til og med daglige omsorgen 50% eller jeg ser mitt barn så ofte jeg kan. Det er kjempeflott, og slik det skal være når man har satt barn til verden, men jeg er klar på at jeg aldri skal finne meg en mann med barn fra før. Det blir rett og slett for komplisert for meg og jeg takler ikke å være sist til enhver tid og i tillegg måtte leke mamma når de kjedelige oppgavene rundt barna skal gjøres, morroa tar jo far seg av. Nå stigmatiserer jeg fælt her, det er jeg klar over. Likevel er dette mitt inntrykk etter og ha lest og erfart litt av det å date en mann med barn fra før. Det er trist for de fedre som faktisk greier å ta seg av barna sine og samtidig inkludere de som en del av familien, men ofte blir det for vanskelig. Jeg kunne ha skrevet mye om dette, fordi det er et tema som engasjerer meg.

Jeg syntes bare det var så tåpelig å snike seg inn hos de som har krysset for at man ikke ønsker menn med barn fra før, ved å krysse av for har ikke barn.


(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 22 feb. 2008 08:40 Privat melding

Kan det være at spørsmålet kan misforstås når man sitter og fyller ut spørsmål etter spørsmål - og at noen rett og slett har krysset av feil?

Skjult ID med pseudonym splash fr. 22 feb. 2008 08:45

Dette handler vel om respekt for andre og ærlighet? Det sier ganske mye om folks moral eller mangel på moral.
Det er et ordspråk som sier at ærlighet varer lengst og det synes jeg folk bør holde seg til :-)

Skjult ID med pseudonym tussemor fr. 22 feb. 2008 09:43


Det med barn er/burde være så viktig, at det overser man ikke.
En ting jeg ikke helt forstår, hvorfor er det trist for dem fedrene som greier å ta seg av barna....? Syntes det er flott jeg. Skulle ønske far til min datter hadde gjort det samme, istedet for å nekte alt mulig, alt fra bidrag til vidre skolegang.

(kvinne 65 år fra Telemark) fr. 22 feb. 2008 09:45 Privat melding


Blir man sammen med noen med barn, må man finne seg i å være nr to, alltid.

Skjult ID med pseudonym lilje78 fr. 22 feb. 2008 10:09

Tussemor. Jeg kan kun prate for meg selv, selv om mange opplever det samme som meg.
Jeg synest det er trist at flotte fedre, blir avvist av kvinner p.g.a at man har erfaring med at noen fedre ikke greier å ta seg av barna sine når et hokjønn kommer innenfor dørstokken. Disse mennene ødelegger for de fedre som greier å ta seg av barna sine og ønsker å finne en kvinne å dele livet med og ikke ei som skal fungere som barnevakt og hushjelp uten å ha noe å si i sitt eget hjem.

Skjult ID med pseudonym lilje78 fr. 22 feb. 2008 10:11

Stjernelys. Jeg skulle aldri funnet på å sette til side min egen lykke for andres unger, derfor er jeg fast bestemt på at jeg aldri skal ha en mann med barn fra før. Mange fedre er opptatt av at de barna man har fra før skal være i fokus til enhver tid, men ikke like nøye på hvem sitt fokus som skal være rettet mot barna hans.

(kvinne 65 år fra Telemark) fr. 22 feb. 2008 17:33 Privat melding


lilje 78.
Jeg misforsto deg, beklager. Ja, det er mange fine fedre som ønsker sine barn vel i livet.
Det er kanskje ikke bare mennene som er slik, men det vet man jo ikke.

Ja, dem dårlige ødelegger for dem gode.