Alle innlegg Sukkerforum

Leketøy...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TiAmo666 ma. 18 juli 2011 00:55

Hei!
NB! JEG ØNSKER SVAR FRA KVINNER PÅ ca 40 (+/-)

Er en mann på 44, som er inne for første gang på sukker. Har krysset av på at jeg liker "sexlek" osv... Jeg får relativt mange henvendelser, og på flere er det full match på "sexlek" bladet...problemet er at jeg egentlig ikke har så mye erfaring med "sexlek".

Spørsmålet er - bør jeg “fylle” opp nattbordskuffen med: 1 vibrerende penisring, 1 buttplug, en stor vibrator, en mini vibrator, en dildo/g-punkt vibrator, masajseolje(r) og et latexlaken for litt lek med oljer og massasje kremer....
...eller blir det bare patetisk og skremmende?

Skjult ID med pseudonym quiero_sol ma. 18 juli 2011 01:27

Jeg er ingen kvinne på 40 +/- men jeg tar meg allikevel friheten til å svare...

For det første: Du har krysset av for at du liker "sexlek" og ikke "sexleketøy". Sexlek kan jo handle om så mangt. Rollespill, å være utforskende og prøvende, og at du liker å ha det gøy når du er i senga.

Om du ikke er av typen som liker å leke litt når man først er under dyna, så skjønner jeg ikke hvorfor du har krysset av.

Når det kommer til sexleketøy kan dette være både veldig negativt og veldig positivt. Alt handler om hvor komfortabel du selv er med det. Om du er nysgjerrig og har lyst til å utforske leketøysavdelingen, så gå til innkjøp av noe enkelt og greit i førsten. For eksempel en penisring. Om du liker det og føler deg konfirtabel med dette er det jo bare å kjøre på med flere morsomme leker.Men IKKE vis dette for noen før du selv er godt kjent med det og vet hvordan det virker på deg.

Kan ikke tenke meg noe mer turn off enn en mann som usikkert drar frem noe han akkurat har kjøpt og fumler rundt med det uten å ane hvordan man skal bruke det.

Men om du med selvsikkerhet drar frem ett par leketøy som du kjenner godt og liker å bruke selv, så vel det bare ett pluss i sexlivet om hun også er glad i denslags?

Greia er at man bør kjenne seg selv godt seksuellt før man deler dette med noen andre. Da går det som regel mye bedre enn om du aldri har tatt på deg selv før. Det samme gjelder leketøy. Ikke putt masse ting i skuffen din som dama siden må forklare deg hvordan skal bruker. Ta deg tid til å bli kjent med de ulike dingsene, og fortell henne hvordan du liker det! Det er digg det!

(kvinne 49 år fra Oppland) ma. 18 juli 2011 01:36 Privat melding

en skuff full av alskens leketøy skremmer- men å være ÅPEN FOR -se det er noe helt annet. å kunne utforske dette med en partner, fra man går i kondomeriet og undrer hva man vil prøve..pirrende :))
forresten-ingen dame (tror jeg) vil leke med et brukt leketøy så.. lykke til :)

Skjult ID med pseudonym et under ma. 18 juli 2011 01:49

30+ her...
kondomer, glidemiddel og massasjeolje er ALLTID kjekt å ha.
hvis en dame liker leketøy så har hun sitt eget. det er litt ekkelt å tenke på hvor mange damer har du brukt tingene på før meg. rens og sykdommer... fy.... foreslå at damer tar med seg sine egne ting når det kommer så langt.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 18 juli 2011 16:27

Om du trekker opp leketøy fra skuffen som er ment for en dame - så vis at du tar av forseglingen der og da. Det er IKKE så lekkert å dra fram leketøy som man antar har vært brukt på andre kvinner tidligere.

Skjult ID med pseudonym mrright ma. 18 juli 2011 20:41

kvinner over 40 har vel ikke evnen til å ha sex lenger??