Alle innlegg Sukkerforum

Amerikanske datingråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tulla ti. 19 juli 2011 18:32

Jeg kom over denne filmen der Patti Stanger - matchmaker i USA - gir råd til jenter og kvinner om hvordan de skal gå frem for å få seg kjæreste og ektemann. Minner litt om omvendt PUA på noen områder, men jeg sitter igjen med endel forvirring etter å ha sett filmen. Det virker så skjematisk og så enten-eller. Mennesker kan da vel ikke være så forutsigbare - eller er vi det?

Og er dette primært tilpasset USA's datingmarked og burde være irrelevant for Norge, eller har den noe å fare med her også?

Er det noen som har sett filmen eller har lyst å se den for å kommentere hva dere tror og synes?
Jeg tror i det minste det voldsomme fokuset på ekteskap er mer amerikansk enn min smak iallfall.

Filmen heter "Married in a Year" og den kan ses i sin helhet på megavideo her:

http://www.megavideo.com/?s=seriesyonkis&v=2CE31JYM&confirmed=1

Skjult ID med pseudonym Frankhj lø. 23 juli 2011 17:23

Tror vi skal ta amerikanske dating-råd med mange klyper salt her i Norge.

Ser fra tid til annet artikler på www.side3.no om dating og sexliv som er direkte oversatt fra engelsk. Stort sett bare vissvass!

Skjult ID med pseudonym Luna ti. 26 juli 2011 01:36

Da har jeg sett filmen, og jeg tror den er ganske "i tiden".. Ikke det at man skal gifte seg i løpet av et år, men i allefall få visshet i hvor man står og hva fremtiden bringer i løpet av ca 1 år.. Det er noe alle kunne tenkt seg i stedenfor å kaste bort flere år med en mann/dame som ikke ønsker seg det samme som deg! Kommer til å ta enkelte av rådene fra filmen, og forkaste andre! ;)

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 26 juli 2011 07:19

@Tulla

Det er utrolig mange av oss som er lettpåvirkelige av hva som helst. Til og med kjærlighet. Hvis du er interessert i slikt, søk opp NLP og Derren Brown.

Skjult ID med pseudonym Bubble ti. 26 juli 2011 12:19

Har sett den filmen før de rådene hun gir funker vel helst etter at mannen har falt for deg og du har han på kroken. Du skal på en måte "presse" han til å fri til deg og flytte sammen med deg hvis han skla fortsette å være sammen med deg. Hvis ikke han blir med på det skal du hoppe videre til neste mann som er villig til dette. Vel det er ikke den delen av et forhold jeg sliter med nå. Jeg sliter helst med å finne en jeg føler det er vært å ville fortsette å ha et forhold til. Blir liksom ikke ordentlig forelsket i en person. Ingen som er HAN

Skjult ID med pseudonym K ti. 26 juli 2011 13:17

Dette er slik jeg som kvinne skjems over..
Ikke rart mange kvinner anses som manipulerende,giftesyke og fanatisk opptatt av fasaden.

Skjult ID med pseudonym Bubble ti. 26 juli 2011 13:40

Glemte å si hva min mening om filmen er. Vel jeg syns det blir litt voldsomt. Jeg ønsker ikke engang å gifte meg med en som jeg bare har kjent i et år. Nei slikt kan man vente med . Jeg syns det er bedre å ta tingene i en litt annen rekkefølge. Ekteskap er ikke noe man haster inn i