Alle innlegg Sukkerforum

Hva om drømmedama er småfeit?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bolla to. 21 juli 2011 13:07

Er det helt uaktuelt for deg å bli kjæreste med en jente som er småfeit?

Med småfeit mener jeg IKKE de som tar opp to seter på bussen, jeg mener IKKE de som har problemer med å bli med på en skogstur eller gå trapper. Altså ingenting som hindrer normal aktivitet og et normalt mosjonsnivå. Men jeg mener de små¨feite bruker 44-46 i klær, og som uten tvil bærer på noen kg. de ikke trenger, uten at det direkte hemmer.

Sett at alt stemmer mellom dere: Dere kommuniserer perfekt! Dere er helt på bølgelengde mentalt og koser dere i hverandres selskap. Du synes også hun er søt og morsom. Men både du og hun vet at hun med fordel kunne mistet 10-15 kg.

Spørsmålet er da: Vil du utelukke henne som kjæreste-emne av den grunn alene?

Det er et individuelt spørsmål, så jeg er ikke ute etter å ta noen for å være overflatiske osv.
Kunne vært interessant å høre hva ulike menn tenker om dette. Fint om du sier alderen din.. :)

Skjult ID med pseudonym Ben Dover to. 21 juli 2011 13:11

Hvor gammel er bolla?

Skjult ID med pseudonym hoyhoy to. 21 juli 2011 13:15

Av erfaring kan jeg si at det har NULL å si. Har hatt forhold med både tynne og chubby jenter, og tent nøyaktig like mye på alle sammen. Den soleklart beste sexen var med hun som var chubby, rett og slett fordi hun hadde et avslappet forhold til egen kropp og følte seg sexy.

Det som derimot har noe å si, er dersom denne chubby jenta er full av komplekser, klager på kroppen sin, er lite frigjort i senga og snakker drit om tynne jenter.

En aktiv, leken, chubby jente som er trygg på kroppen sin er i kategorien jeg ville valgt dersom det var slik at man faktisk kunne velge hvem man faller for.

Skjult ID med pseudonym hoyhoy to. 21 juli 2011 13:16

Er 26 år, forresten.

Skjult ID med pseudonym Cam to. 21 juli 2011 13:17

Fint at du tar opp dette emnet. Men ordet "småfeit" ville jeg ikke brukt om slike jenter, jeg ville heller sagt "former" fordi det er jo det det er. Om jenta kler seg etter kroppsfasongen, kan det være en fin ting. Jeg ville ikke kalt meg småfeit fordi jeg bruker 44-46 i klær, hadde jeg hatt mindre pupper kunne jeg gått ned til 40-42 som igjen ikke er "småfeit". Jeg er 26 og er fornøyd med kroppen min. De mennene som ikke er det, er ikke noe for meg :-)

Men hey, det er jo min mening.

Skjult ID to. 21 juli 2011 13:18

Jeg var sammen med ei dame i noen år, ei fantastisk dame, veldig leken, klar for det meste i og utenfor senga, flott flott stil, kjempevenn og kjæreste på alle måter. Mitt problem var det faktum at jeg aldri kom forbi det at hun hadde 10 kg for mye plassert her og der. Jeg følte ikke den fysiske tiltrekningen i begynnelsen av forholdet, og det lå der og sparket meg i bakhodet gjennom hele forholdet. Dette faktum gjorde også at jeg var en dårligere kjæreste enn jeg burde være, jeg gikk ikke 100% inn. Hadde hun ikke funnet seg en annen så hadde jeg fortsatt i forholdet resten av livet og hatt det veldig bra, etterhvert ville jeg selvsagt ha kommet forbi dette og å sett henne som den fantastiske personen hun var. Noe jeg selvsagt gjorde når jeg ble dumpet, da kunne jeg iløpet av 2 minutter se alle feilene jeg hadde gjort, da var det selvsagt for seint. Mye av feilene kom som en følge av at den fysiske tiltrekningen lå på 70%

Det jeg lærte av dette er at jeg denne gangen skal 100% overbevist på alle områder før jeg går inn i et forhold. Det må kile når jeg snakker med henne, når jeg skriver med henne og når jeg ser på henne.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 13:20

Jeg hadde muligens ikke hatt så høye krav til kroppsfasongen og treningsvaner til mannen, dersom jeg selv var utrent eller småfeit.

Skjult ID med pseudonym Man hore to. 21 juli 2011 13:20

Ja. Det er ikke aktuelt å være sammen med en overvektig jente, med mer enn maks fem kg eller så over idealvekt. Altså omtrent det som vel kan kalles gjennomsnittlig, siden gjennomsnittet vel er noen få kg ekstra. I utgangspunktet ikke interessert i småfeite jenter som kjærester. Former er fint, love handles og ridebukselår er det ikke.

33 år

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2011 13:22 Privat melding

Jeg orker ikkje logge ut for å svare på denne for det er dette jeg er har akkurat passert 30 år og jeg bruker klær størrelse 42-44 og innimellom så må jeg nok ty til 46 også, og problemet er å finne klær i denne størrelsen for det meste er utsolgt.

Tror gjennomsnitsdama bruker 42-44 i klær men ønsker ikkje innrømme det, Jeg vet hva jeg er, jeg er en snill oppegående og smart jente som bruker feil størrelse på klær, hver eneste dag tenker jeg på dette men har på en måte godtatt at slik er jeg selv om jeg tenker over det og kan bare drømme om en modellkropp...

Alle damer vil ha en modellkropp og menn snur seg etter det på gata slik er verden..

Skjult ID to. 21 juli 2011 13:27

Hvis det bare er snakk om noen stakkars kilo ekstra så kan det da vel ikke ha noe å si... synes nå det er værre med de som har noen kilo for lite :-S ...

Skjult ID med pseudonym Bolla to. 21 juli 2011 13:28

Så mange bra svar allerede! Flott. Vil gjerne ha flere..
Bolla er 40.. :-)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 13:28

Men logisk nok, har ikke alle menn som snur seg etter damer med bra kropp, bra nok kropp selv, til å ha sjans på drømmedama.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 13:30

Og er det noe som _virkelig_ er foraktelig, er det småfeite og utrente menn som forventer at de skal få seg en dame med drømmekropp.

(Og nei. Før hylekoret kommer: Jeg er ikke småfeit eller bitter selv. Jeg er omlag 1.80 høy, veltrent og bruker størrelse 36.)

(mann 41 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 13:32 Privat melding

Hahaha .. sant! Skal innrømme at man automatisk snur seg etter de med "perfekt" kropp.. hva nå enn det er i følge diskusjonen.. men du verden jeg skjønner at de ikke snur seg tilbake.. lol

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 13:33

Poenget er at de småfeite damene også finner seg en mann. :)

Skjult ID med pseudonym m30ish to. 21 juli 2011 13:35

Det er alltid bløtdyra, ikke pinnedyra som gir meg den kjappeste, hardeste og mest langvarige reisningen. Sånn er det.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 13:36 Privat melding

Til dere som sier at det er uaktuelt å være sammen med noen som har 5 kg for mye, så lurer jeg på om dere heller ikke ønsker dere barn og et langvarig forhold?

Dere kan selvsagt velge hva dere vil, men det er visse innholdsmessige deler av et forhold som må tåle variasjon i kvinnens kropp med mindre planen er å bytte ut kjærestene til stadig yngre og barnløse kvinner for hver gang. Det kan jo være en strategi selvsagt, men slikt blir det jo ikke noe dypt og godt forhold av i min verden iallfall.

Det kan også komme perioder i livet hvor man ikke kan prioritere kosthold og trening først, hvor andre ting må ta førsteplassen, selv om man vanligvis både trener og spiser sundt og hvor vekten kan svinge. Vil det i så fall være en dealbreaker?

Hva med alder? Kroppsfasongen skifter jo når man blir eldre, vil det være en dealbreaker å eldes naturlig også?

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 13:37

Hva kan gjøre at man ikke prioriterer kostholdet, elisa?

Skjult ID to. 21 juli 2011 13:40

litt oppfølging på det jeg skrev 13:18; hun var klart drømmedama, noen issues som alle, men helt klart drømmedama. Kom bare ikke over dette tåpelige greiene og er ganske forbannet på meg selv. Vil derfor ikke havne der igjen og går etter noen som jeg faller 100% for fysisk, ikke noe beinrangel (gud forby), gjerne litt å ta i, men ikke for mye å ta i.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 21 juli 2011 13:43

synst ikkje nokre kilo for mykje har noke å sei:) er da for fanken viktigare ting som spiller inn...men eg er jo passert 40 og desperat hehe:)

Skjult ID med pseudonym hoyhoy to. 21 juli 2011 13:44

@snupp79

At alle damer vil ha en modellkropp stemmer nok, på samme måte som alle menn hadde takket ja på sekundet om de fikk muligheten til å få levert en sixpack og brede overarmer uten å jobbe for det.

Men menn flest, ihvertfall de som har vokst fra de verste hormonene, avskriver vitterlig ikke en flott og sexy jente fordi hun bruker størrelse 42-46. Unntaket er kanskje de som er i overkant opptatt av sitt eget utseende og bruker massevis av tid på å jobbe med kroppen.

Altså, det jeg mener er at kroppsfikserte mennesker gjerne går etter andre kroppsfikserte mennesker. Og det er jo helt naturlig og ikke noe å bekymre seg over.

Dette er et tema vi ofte snakker om når gutta er på byn, og alle er enige i at en stram dame med noen kilo for mye og rett utstråling kan være -minst- like sexy som en med "korrekt BMI".

Det som derimot ikke er turn on, er damer som får med seg alle episoder av Oprah på sofaen, stapper i seg junk food og samtidig bruker mye tid på å klage på at idealene er for tynne. Dette er ofte "kvapsete" overvekt, som faller utenfor den deilige, formfulle kategorien.

Ut fra profilbilde og album (selv om det ikke er helfigurbilder der) ser du ut til å være i en kategori samtlige av de i min gjeng hadde hoppet til sengs med uten å blunke, dersom anledningen bød seg. Og de hadde skrytt av det etterpå.

Skjult ID med pseudonym Cam to. 21 juli 2011 13:47

Men jeg må bare spørre et spørsmål; om dama (som TS snakker om i første innlegget) er kjempe pen, ville de ekstra kiloene hatt noe å si?

For eksempel syns jeg snupp79 (som var ærlig å sa hun brukte klær i 42-46 størrelser) er kjempe pen! Og jeg må påpeke at jeg ikke ser så ille ut selv.

(mann 41 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 13:55 Privat melding

Æsj.. fikk ikke frem poenget mitt her tidligere.. Poenget var at man tiltrekkes jo av forskjellige elementer, utseende ja.. et pent ansikt ja.. også spørs det jo bare hva man selv legger i "småfeit" .. er det egentlig så nøye? ..

(mann 52 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 13:59 Privat melding

Sleske spørsmål får sleske svar, så jeg ber om å bli unnskyldt av de som blir fornærmet. Vi menn er ikke mindre kompliserte enn dere kvinner. Vi liker å se på (svært) slanke kvinner, men når det kommer til barn så ønsker vi en robust kvinne med hofter, bein og armer til å kunne takle utfordringen. I tillegg er det jo absolutt ikke noe å holde rundte eller ligge oppe på et løvtynt kvinnemne. Her gjelder Wonderland prinsippet. Jo mykere jo bedre.

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 21 juli 2011 14:02 Privat melding

God dag gentleman's:)Småfeit?En dame kan være slank,ha normal kropp,eller noen kilo for mye:)En ekte mann setter pris på kvinnes indre skjønnhet og flotte personlighet ;)Heldigvis her på sukker har vi bare veltrente og flotte menn :D

(mann 38 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 14:03 Privat melding

For å svare veldig kort og enkelt på det opprinnelige spørsmålet til trådstarter: Nei.

Jeg har sett mange her inne som jeg rett og slett ikke kan forstå at er single på bakgrunn av bilder og deres egen beskrivelse av seg selv.
Men hvis det ikke skal mer til for mange enn bagateller som de trådstarter nevner for at de ser en annen vei, så er det jo noen biter som faller på plass her. Ærlig talt...

Skjult ID med pseudonym Trønder to. 21 juli 2011 14:07

10 kilo for mye er for mye! Et par kilo for mye er helt greit.
Det som verre er, er at nesten alle damene jeg har snakket med her inne har et sinnsykt alkoholkonsum og oppgir festing som en av hovedaktivitetene deres. Gud så lei jeg er av damer på 25-35 som syns den beste måten å tilbringe ei helg på er på byen mer eller mindre drita.
Vil jo bare finne ei som setter pris på å ikke ha skallebank og heller bruke helgene på fjellet eller på sjøen :P

Skjult ID med pseudonym Bolla to. 21 juli 2011 14:07

Men jeg spør ikke etter preferanser egentlig overfor de man ikke kjenner. Jeg spør heller ikke om man ville gått fra kona etter 20 år pga. perioder med sykdom, stress eller fødsler.

Jeg spør om dere menn ville avskrevet en dame som dere har blitt litt kjent med og som dere virkelig virkelig digger på alle områder, men som dere kanskje ikke klarer å inngå forpliktelser med på grunn av overvekten...? Er det no-go grunn alene for å rykke opp til forpliktende forhold eller for å se for seg en fremtid sammen?

Takk til skjult ID 13:18 for ærlige refleksjoner rundt det. Men jeg lurer på: Er du sikker på at du hadde hatt 90-100% tiltrekning til henne fysisk om hun hadde hatt 10-15 kg. mindre?

(mann 38 år fra Østfold) to. 21 juli 2011 14:07 Privat melding

Er hun småfeit, så er hun ikke drømmedama.

Nå trenger jo selvsagt ikke ei dame å oppfylle samtlige oppføringer i drømmedame-lista, men akkurat det med å være fysisk tiltrukket er jo liksom minstekravet for å i det hele tatt gidde å ta kontakt med vedkommende.

Skjult ID to. 21 juli 2011 14:09

Jeg skulle nå gjerne hatt tilbake min "småfeite" eks. .. :-( ..

Skjult ID med pseudonym Bolla to. 21 juli 2011 14:20

@skjult id:
Du sier at du ville hatt henne tilbake nå...
Betyr det at du tror du ville tent på henne nå, tror du? Eller at du tenker at overvekten ikke er så viktig fordi andre ting er viktigere?

Skjult ID to. 21 juli 2011 14:20

Bedre å være småfeit rundt magen eller småfeit i hodet. Det kan gjøres noe med. Hodet er det verre med

Skjult ID to. 21 juli 2011 14:23

10-15 kg er ikke akkurat småfeit i min verden.... I så fall snakker vi maks 5-6 kg og det er akseptabelt uten å tenke over det. Men eksen min som har 15-20 kg var litt mer problematisk.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 14:24 Privat melding

@LilliMi: Jeg vet ikke hvor gammel du er, men det kan være ganske mange ting som skjer i livet som gjør at man ikke alltid kan telle kalorier, lage all mat fra bunnen av, nekte å ta imot mat som man blir budt i jobb- og sosiale sammenhenger selv om man ikke har godt av det, og perioder hvor man har bruk for å bruke hodet og hjertet mer enn kroppen og ikke har anledning til å ta seg "Meg-tid" nok til å opprettholde den etterspurte fasaden til enhver tid. Man vil ikke alltid være 25, bekymringsløs og fri for tidskrevende ansvar.

Men nå leser jeg at TS mest var interessert i holdningen til noen kilo for mye innledningsvis og ikke etter at man har etablert et forhold, så da skal jeg ikke trekke dette temaet lenger i denne tråden.

Skjult ID to. 21 juli 2011 14:25

jeg som vi ha tilbake er ikke han som skrev langt innlegg altså og PS. det var ikke mitt valg at hun dro.. jenter/damer er nok mer opptatt av den perfekte kropp enn oss gutta, det ser man jo tydlig i profilene her inne, "alle" søker en høy, mørk og veltrent mann. så det får bli neste diskusjon.

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2011 14:27 Privat melding

@hoyhoy

Jeg er ikkje ute etter å bli hoppa i senga til, jeg vil faktisk ha en mann som jeg kan våkne om morgenen sammen med, problemet er ikkje å finne noen som vil hoppe i senga mi men å finne en som vil bli værende der, etter noen år nå som singel har jeg rett og slett blitt kresen og "tester" ikkje ut menn i senga lenger for å finne ut om han er der dagen etter også,

Jeg er som det på fint blir kallet "småfeit" og derfor ikkje sett på som kjæreste emne, greit å skrive i boka et kryss til bak "småfeit"

Har faktisk opplevd av en jeg likte veldig godt faktisk og etter noen kvelder med film og litt kos så blei det å hoppe i senga og etterpå så skulle dette være vår hemmelighet... greit nok tenkte jeg og holdt det for meg selv, bortsett frå til min beste venninde, jeg lot meg falle for han og etter noen mnd med hemmelighold så lurte jeg på hvorfor... fikk ikkje noe svar på det men skjønte at jeg var ikkje kjæreste emne men ho deilige sengepartneren... Siste gangen han fikk hoppe i senga mi...

(mann 37 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 14:41 Privat melding

Ja det er et problem dersom
* hun er "mannen" i senga.
* hun ser på seg selv som mindreverdig
* senga kollapser av vekten

Skjult ID med pseudonym småfeit to. 21 juli 2011 14:44

Noen som vil ha vafler?
*namnam*

Skjult ID med pseudonym Snupp79 to. 21 juli 2011 14:48

Ja takk med rømme og nyrørte jordbær på.....

Ikkje rart ho er småfeit tenker dere vel nå men vi småfeite har lov å kose oss vi også...

Skjult ID med pseudonym hoyhoy to. 21 juli 2011 14:52

@snupp79
Kanskje en litt klønete formulering fra min side. Poenget var at du er hot. Greit at du har et par dårlige erfaringer, men det betyr da ikke at du ikke blir sett på som kjæresteemne. Om du går på date med den innstillingen smitter det over på utstrålingen, og da er det den, ikke kiloene dine, som er problemet.

Men forstår jo etter å ha lest de forskjellige svarene at dette varierer fra person til person. Og da kan jeg bare svare for meg selv når jeg sier at nei, størrelse 46 har ikke innvirkning på om jeg kan se for meg en fremtid med en jente.

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2011 15:01 Privat melding

@hoyhoy

Da må jeg bare si tusen takk,

Skjult ID med pseudonym småfeit to. 21 juli 2011 15:04

@Snupp79: Værsågod! *sender over nystekt vaffel rett fra jernet*. Rømmen og jordbærene står på bordet. Forsyn deg selv. Vil du ha geitost også?

Selvsagt er det lov å kose seg! Når skal man ellers gjøre det? I neste liv?

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 15:08

@elisa: "Jeg vet ikke hvor gammel du er, men det kan være ganske mange ting som skjer i livet som gjør at man ikke alltid kan telle kalorier, lage all mat fra bunnen av, nekte å ta imot mat som man blir budt i jobb- og sosiale sammenhenger selv om man ikke har godt av det, og perioder hvor man har bruk for å bruke hodet og hjertet mer enn kroppen og ikke har anledning til å ta seg "Meg-tid" nok til å opprettholde den etterspurte fasaden til enhver tid. Man vil ikke alltid være 25, bekymringsløs og fri for tidskrevende ansvar."

Jeg er på din alder, jobber som daglig leder i mellomstor bedrift og har opptil flere barn.
Det tar ikke veldig mye mer tid å lage maten fra bunnen av, enn å varme opp ferdigmat. Grønnsaker bør uansett være en stor del av kostholdet. Særlig dersom man har barn.
Hva man takker ja til av kosemat på jobb/sosiale sammenhenger, velger man jo helt selv. Dessuten er det ikke en liten kakebit eller en porsjon is som gjør at man blir overvektig.
Hva som er etterspurt fasade, bestemmer man også selv. For min del er det helt uaktuelt å kutte ut trening eller å bli overvektig, ikke på grunn av fasadeforventninger, men rett og slett fordi jeg ikke er interessert i å ødelegge helsen min.

Hilsen definitivt ikke 25, bekymringsløs og fri for tidkrevende ansvar

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 15:09

Jeg spiser for eksempel hver tirsdag og annenhver lørdag.

Skjult ID med pseudonym Cam to. 21 juli 2011 15:15

Til dere menn som syns "småfeit" ikke er attraktivt, se på denne dama: " http://thecurvyfashionista.mariedenee.com/wp-content/uploads/2011/01/Downloads55.jpg "

Hu er en av de vakreste kvinnene jeg har sett, og samtidig har hun fine former. Dette er faktisk noe dere kategoriserer som "småfeit"!

Flere bilder av henne.

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lfp37n4PEX1qedkoro1_400.jpg

http://30.media.tumblr.com/tumblr_l4vgriyPiY1qzoaqio1_500.jpg

http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content/uploads/2010/11/tara-12.jpg

Ta en titt og si hva dere mener i ettertid. Denne dama er virkelig fornøyd med kroppen hennes, og dét er priceless. Det er mer sexy enn slanke jenter som alltid finner skjønnhetsfeil...

Skjult ID med pseudonym bollox to. 21 juli 2011 15:17

@LilliMi: dersom du kun spiser hver tirsdag og annenhver lørdag er det ikke rart du er tynn ;o)

Skjult ID med pseudonym Fisk31 to. 21 juli 2011 15:19

@ Cam: Helt enig!
Så lenge hoftene er bredere enn ryggen, er noen kilo ekstra bare sexy.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 15:19

Jeg ville jo bare vise at jeg _kan_ kose meg, jeg også. Selv om jeg er tynn.

(Men se stort på det, TS. Jeg er tynn og veltrent, men har akkurat like mye kjæreste som deg. ;))

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 15:29

Jeg tror ikke femininitet har så mye å gjøre med om en er veltrent eller ikke. Det har vel mer å gjøre med hvilken klesstil en har osv?
Det kommer vel an på hva man legger i begrepet femininitet.

Skjult ID med pseudonym hoyhoy to. 21 juli 2011 15:34

@cam

Det der må være noe av det deiligste jeg har sett i mitt liv. Kunne jo nesten føle utstrålingen. Thank you!

Skjult ID med pseudonym curves to. 21 juli 2011 15:34

Mange menn forbinder kurver med det å være feminin... Mange veltrente jenter ser mer ut som gutter i fasongen, smale og flatbrystede...

(mann 52 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 15:34 Privat melding

Ang femininitet.
Enten har du det ikke, eller så har du det. Det er kvinners x-faktor.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 15:36

Jeg tenker også det, Håkon.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 15:36 Privat melding

<---- småfeit :p

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 21 juli 2011 15:40

Glemte å tilføre: Spiser sunt & aktiv. Nekter å sulte for å holde drømmedamevekt/kropp. Det kan heller andre få lov til om de skal gå imot kroppsarven sin...
Jeg vil jo heller ikke ha enn mann som ikke liker formene mine.. Krever nå mer av et ansikt enn en kropp. Så lenge man ikke er lat og kvapsete og ser utstyret sitt ;)

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2011 15:41 Privat melding

Du er utrolig flott Kvinne81, mnen er vel ikkje meg du vil høre det frå :-)

(mann 34 år fra Rogaland) to. 21 juli 2011 15:43 Privat melding

I mine øyne spiller det ingen rolle med ett par kg for mye vertfall....

(mann 36 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 16:24 Privat melding

<------har altfor kraftige lår men det gjør meg ikke noe da jeg har en stram mage og flotte bryster:)

(mann 38 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 16:28 Privat melding

Ikke én av damene som viser seg med bilde i denne tråden har noe som helst å skamme seg over. Nøff sedd.

Skjult ID med pseudonym Nils to. 21 juli 2011 16:56

Jeg må innrømme at jeg opplever lubne/småfeite jenter som agressive og ubehagelige og de tar ikke nei for nei og om en sier nei tar det de veldig personlig og det ble ikke så gøy å være på det utestedet lenger.

Jeg er oppvokst med 3 litt kraftige søstre og 2kusiner som også har litt ekstra, det er alltid noe :

1. Det er alltid klaging, alt er alle andres feil, slanke jenter er bitcher med engang de er uenig med dem.

2. De snakker alltid veldig høyt og direkte siden ingen normalt tar iniativ til å snakke med dem så må de "hugge" for å komme til i samtalen og alle andre blir overkjørt.

3. De snakker alltid om hvor sunt de spiser, at de trener mye og at de har treg metabolisme. Beklager men om det var mulig ville du sittet på løsningen til absolutt alle sult katastrofer i fremtiden, da du kan bevare energi på kroppen i form av fett på en måte som jeg ikke kan. De har alltid vært på trening og alltid spist sunt..nei det har du ikke.

4. Det er ikke riktig at jenter skal kunne mobbe meg fordi jeg er under 180cm og si at de nekter å røre en under 180cm og itlleg smøre på litt drittslening, mens jeg skal henges fordi jeg ikke synes det er fint med store jenter og ser heller ikke hvilke former de har? hvilke former? fett? en slank jente med høyere fordeling av muskulatur enn fett i rompen får ofte en høy rompe og det kalles former, å si at en skal like litt ekstra og si at en har former ..nei det har du ikke, en sakosekk er ikke spesielt formfull selv om du har en bh som løfter opp osv.

5. På alle stedene jeg har jobbet har de litt større jentene vært sykemeldt mer eller mindre hele tiden, alt gjør vondt, vondt overalt..altid vondt, en må alltid høre på hvor de har vondt ........har liksom aldri hørt den slanke jenta sitte å aue seg og klage over alt mellom himmel og jord hele tiden.

Skjult ID med pseudonym kræsj to. 21 juli 2011 16:58

Hvordan greier Drømmedama di være småfeit....tror det er drømmene dine det er noe feil med. Gå og legg deg og drøm på nytt, kanskje hun legger på seg i drømmene da blir alt bra:)

Skjult ID med pseudonym neptun to. 21 juli 2011 17:27

Jeg lurer litt på hva enkelte av d'herrer vil gjøre om de er sammen med drømmedama og hun eser ut for eksempel etter en graviditet...

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 17:55

Man har ganske mye _høyere_ forbrenning etter en graviditet dersom man ammer, neptun. Så i utganspunktet er det ingen grunn til at man skal ese ut etter graviditeten. I tillegg kan man (dersom man ikke har hatt seriøs bekkenløsning som vedvarer etter fødselen) lange ut på turer med barnevogn.

Dessuten så er det vel nok av menn som avlutter et forhold fordi de mister tenningen på damen etter at kroppen har blitt "ødelagt" av svangerskap. Andre menn blir i forholdet, blir selv småfeite og barna er limet i forholdet.

Skjult ID med pseudonym ja to. 21 juli 2011 18:11

Svaret er ja

Skjult ID med pseudonym 177 to. 21 juli 2011 18:12

@Nils: Det har liksom blitt litt status for damer i det å si at de bare ser etter høye fyrer. Uvisst hvorfor, de går jo glipp av uhorvelig mye moro på den måten. Men det fine med damene som mobber deg fordi du er under 180 er at de da ikke forventer å bli seksuelt opphisset av deg, så de setter ikke på de naturlige "bremsene" som de gjør overfor de med "riktig" høyde.

Siden de ikke setter på disse bremsene kan du bygge spenning under radaren, og etterhvert kan hun bli så klar at hun formelig bare hopper på deg.

Men det kan også være en test for å se om du tar deg nær av det. Damer 'tester' jo menn de er nysgjerrig på hele tiden, for å finne ut om han har den selvtilliten eller hva som helst som 'trengs'. Så når en dame sier at når en mann er 'for lav' betyr ikke det nødvendigvis at hun ikke ser på ham som potensiell.

Tilbake til trådens tema - jeg må nok innrømme at min interesse for en dame faller proposjonalt med antall kilo hun er over idealvekten. Synd, for jeg vet jo hvor vanskelig det kan være å bli kvitt overføldige kilo etter at de først har kommet. At stoffskiftet faller dersom man prøver å sulte bort overflødig fett er ikke bare noe overvektige finner på, det er et faktum at kroppen prøver å bevare fettlagrene for å sikre at kroppen ikke går tom for energi, hjernen tenker ubevisst at det kan være vanskelig å få tak i mat.

(kvinne 34 år fra Hedmark) to. 21 juli 2011 18:17 Privat melding

Jag er en av dessa tjejer som har 42-46 i storlek och jag trivs bra med både min kropp och personlighet. Å hitills har jag träffat väldigt få killar som sett negativt på mina extra kilon (faktiskt ingen vad jag kan minnas..). Tvärtom så är de flesta killar jag träffat attraherade av just dessa extra kilon som till størsta delen placerat sig på brøst och høfter. Å då är det seriøsa førhållanden dessa män varit ute efter.

Men alla attraheras av olika saker och det är ju tur.. Tråkigt de skulle vara annars... ;)

(mann 40 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 18:32 Privat melding

TS beskrev vel eksen min, så det skulle vel plassere meg. Topp dame.

(mann 52 år fra Oslo) to. 21 juli 2011 18:53 Privat melding

Aww..

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2011 18:57 Privat melding

@Lillimi, Har du noen gang vært overvektig??? regner med du ikkje har vært det, noen sliter med å gå ned i vekt andre med å legge på seg, jeg som er overvektig skjønner ikkje når dei undervektige sier dei ikkje klarer å legge på seg på samme måte som du mener det bare er å slanke seg, kroppene er forskjellige og grunnene til vektproblemer er forskjellige..

Det er mange årsaker til at en dame eller mann for den sags skyld er "småfeit" som dere har valgt å kalle det...

Jeg selv kan snakke for min kropp.. Såg ganske så bra ut i min ungdomstid men etter svangerskapa mine så har jeg lagt på meg og pga keisersnitt ikkje vært 100% i tiden etterpå, men ingen unnskyldning, gikk lange turer etterpå også på fjellet men kiloene henger på, har slanket meg, spist sunt og trent men det henger alikevel. Går mye tur og er aktiv så jeg er ikkje en lat og slask feit kjærring som har grodd fast i sofaen med snopet på fanget....
Derfor har jeg selv godtatt meg for den jeg er for det er slik jeg skal være, Går jeg nedover så ja da er det bare en bonus min kjære får med seg :) Er ikkje 100% fornøyd med kroppen min men det er det omtrent ingen som er, har du muskler vil du ha større, er du tynn vil du bli tynnerer, eller kanskje litt mere former, har du store pupper vil du ha mindre, har du små vil du ha større... osv.. sann er det og med så mye spiseforstyrrelse blant unge jenter for tiden burde vi voksne blitt flinkere til å godta hvem vi er og hvordan vi ser ut....

Skjult ID med pseudonym trimmtrab to. 21 juli 2011 18:58

Ikke innen min definisjon, ekornet. Aldri i livet om noen med så markert ansikt og hake faller inn i den definisjonen for meg. Men det forklarer hvorfor jeg rister på hodet over at en del jenter her inne definerer seg som "noen kilo for mye".

Yummy mummy derimot... ;D

(kvinne 41 år fra Hordaland) to. 21 juli 2011 19:14 Privat melding

^^^^^

Folk må få lov ha sine egene meninger om hva de syntes er flott eller ikke (uansett størrelse)

Hvis du liker en person som har noen kilo for mye hva er problemet ditt??
hva andre sier om deg pga du har en dame som har 10kg for mye
eller sliter du med tenningen på hun ( da burde du aldri gått ut med denne personen i utgangspungtet)...

JIIIZZES (spiser smågodt på trass.. hehe.-.)

og @ trimmtrab : folk har forsjellige preferanser på hva som er småfeit..

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 20:00

Kjære snupp79. Jeg har vært størrelse XL og 18 kilo mer enn det jeg er nå. Jeg _vet_ faktisk hva jeg prater om.

(mann 47 år fra Hordaland) to. 21 juli 2011 21:34 Privat melding

eg vil heller leve eit lykkligt liv med ei "småfeit" ei enn å bli dradd ut på tur i all helvettes vær av ei treningsjunky:)

Skjult ID med pseudonym Cam to. 21 juli 2011 21:35

Flygeekorn, jeg syns ikke du har et par kilo for mye i det hele tatt! Du ser ut som ei flott jente som trives i egen kropp, og det er fint!

Og til en som kommenterte litt oppi her, lurer på hvordan mennene reagerer om den slanke dama eser ut etter graviditet. Noen blir faktisk utrolig mye større enn "småfeit"...

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 21 juli 2011 21:38

ja ein veit...er ikkje pølsa ein blir feit av men sausen:)

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 21 juli 2011 21:42

De som ikke kan ta sjansen på utesing får finne ei slank dame som ikke vil ha barn...

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 21:42

Ah, Bukken. Du har tydeligvis aldri vært på tur med en dame som _kan_ gå tur. ;)

Skjult ID med pseudonym flygeekorn to. 21 juli 2011 21:44

^^^^^

@ Lowry hehe den var god.....

Skjult ID med pseudonym Nils to. 21 juli 2011 21:57

Hvorfor har store jenter, alltid, uten unntak, profilbilde veldig tett inntil ansiktet også ovenifra? Om de er så fornøyde med å være store så gjør de jo alt de kan for å se mindre ut på profilbildet.

Jeg behandler ingen forskjellig, uansett utseende, men om du ikke kan slanke deg og det er så mye tyngre for deg enn alle andre burde du snarest henvende deg til ernæringsfysiologer så de kan utvikle løsningen for samtlige sultkatastrofer i verden da du har funnet løsningen for å lagre kcal.

Dette kan også brukes i romfart da det vil dramatisk hjelpe astronauter som må spare på energi ved reise til f.eks månen og tilbake.

Skjult ID med pseudonym Britt to. 21 juli 2011 22:36

Ble egentlig litt deppa av å lese denne diskusjonen..
Skal på date neste uke med en veldig kjekk mann som egentlig kanskje er litt over min "liga"...Vært litt usikker på om jeg vil treffe han...Vært litt redd for at han skal bli skuffet når han ser meg. Har lagt ut bilder på profilen som er tatt sist mnd, og de viser hele profilen min , men jeg er jo litt heldig på bilde...Mulig jeg ser litt slankere ut enn hva jeg er...(Smarte klær).

Folk virker jo veldig opptatt av vekt og kroppsfasong her...Jeg er normalvektig ihht BMI, men det er helt på grensen.Litt håndtak og litt mage...Trist at kropp har så mye å si for selvbildet. Og ikke minst hvordan man blir oppfattet av andre.

Hmmm mulig jeg dropper daten..

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 21 juli 2011 22:39

ta på deg smarte klær på daten da vel...:)

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 21 juli 2011 22:41

Skulle tro målet var å (for)bli single... :)

Skjult ID med pseudonym Britt to. 21 juli 2011 22:41

Ikke dumt...kan kjøre de samme klærene...;)

Skjult ID med pseudonym neptun to. 21 juli 2011 22:42

Skal du ta utgangspunkt i alt det folk oppfatter som turn-off her inne, må du være usynlig.

(kvinne 34 år fra Hedmark) to. 21 juli 2011 22:50 Privat melding

Britt - Jag tycker absolut du ska dra på dem där daten! Æven om du nu varit "heldig" på bilden så tror jag ändå att den till stor del visar dig som du är. Å om nu killen vill träffa dig så är det for att han førmodligen tycker att du är attraktiv och verkar ha en fin personlighet. Om du bara vågar och satsar så kan det ju bli så bra!

Å skulle det nu inte bli någon fortsättning, så har du ju ändå tagit chansen, och det borde vara värt mycket for självkänslan!

Skjult ID med pseudonym Britt to. 21 juli 2011 22:59

Gold83

Takk for koselig tilbakemelding. Skal følge tipset ditt. Jeg har jo ingenting å tape....og skulle ha bli skuffet, så er han jo ikke den rette for meg, eller jeg for han . Er jo egentlig ikke verre enn det..:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 23:00

Jeg gjentar; jeg er tynn og veltrent. Har like lite kjæreste som de som ikke er det.

Du må gå på date, Britt. Ta på deg klær du føler deg smashing i. Menn er ikke veldig annerledes enn kvinner; de faller for utstråling.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 21 juli 2011 23:05

såg ei t sjorte der det stod....eg er feit,du er stygg...på ryggen stod det...men eg kan slanke meg:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 23:06

Jeg er tynn og pen...

(kvinne 34 år fra Hedmark) to. 21 juli 2011 23:07 Privat melding

Nä, precis.. =) Det tycker jag att du gør rätt i!

Å som du säger- blir det inget så var det inte rätt och då finns det någon annan som väntar på just dig. Bättre att få veta sikkert än att ställa in och kanske undra länge øver vad som kunde ha skett.

Alla attraheras av olika saker och vem vet, det kanske visar sig att ni er perfekt for varandra och då kommer du undra varfør du hade tvivel ikväll.. =)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 21 juli 2011 23:07

Og singel. Jeg treffer jo bare på intetsigende menn. Burde endre på et eller annet med min egen måte å håndtere datinglivet på.

Skjult ID med pseudonym Jeno fr. 22 juli 2011 11:37

Jeg er ei småfeit jente, jeg trener og spiser normal sunn mat. Det er flere grunner til at mennesker har problemer med å gå ned i vekt, det kan feks være problemer med stoffskiftet, det kan være gener som gjør det.
Det viktigste er jo uansett å trives med den du selv er:) Og når man har det bra med seg selv så får en jo også en helt spesiell utstråling:)

Og når det gjelder det med at småfeite kun har profilbilder tett opptil ansiktet, skulle gjerne hatt bilde av hele kroppen min jeg, Men det er litt vanskelig å ta bilde av hele kroppen når man må ta bildene selv;)

Skjult ID med pseudonym Johan fr. 22 juli 2011 20:15

De tjejer ni skriver om är så heta!!
OM de är nöjda med kroppen sin.
De bästa tjejerna jag har haft sex med har varit lite runda.
Lekna, villiga att prova de mesta och så sköna!

Skjult ID med pseudonym Bolla fr. 22 juli 2011 20:45

Men Johan - det er bra! Men det er en kjent sak at litt runde gjerne får bli med å leke... men det var det med partner og forpliktende forhold da...presentere for gutta osv.. har du ingen restriksjoner der?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 22 juli 2011 20:51

@Nils hvorfor alltid?? ØH... sukker nekter oss å ha kroppsbilder til profilbilde... måtte selv krangle meg til det jeg har nå....

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 22 juli 2011 21:04

Så runde jenter kan lekes med, og slanke skal man ha til show off... er det slik Bolla? Du spør faktisk om hva Johan tenker om hva som kan presenteres for gutta...

Ærlig talt... er virkelig hva de mener mer verdt en din lykke? Du sier hun er drømmedama, men er litt rund. Jeg tolker det dithen at du gladelig ville hatt henne, men tør ikke i frykt for hva gutta skal si...

Finner jeg en mann som jeg virkelig liker, blåser hvertfall jeg i om venninner mener han er litt rund...eller litt tynn....eller litt for langt hår.....eller..... skjønner du hva jeg mener?

Skjult ID med pseudonym werter1 fr. 22 juli 2011 21:13

@TS For å svare for meg selv. (45+) Noen kilo for mye har ikke noe å si. Det er andre kvaliteter jeg ser etter i en fremtidig partner.

(mann 34 år fra Akershus) fr. 22 juli 2011 21:15 Privat melding

@lillimi tråden handler ikke om å rakke ned på de litt større jentene, som virker som du har behov for, i og med at du gjentar sikkert 3-4 ganger at du er pen og tynn om ikke i samme setning men totalt.

Ts. spør oss gutta om vi ville avslutte datingen eller ikke, altså ikke hva som gjør det og om det er noen feil eller lignenede.

Så som svar til opprinnelige spørsmålet til ts. Jeg ville ikke gitt slipp på en kvinne som jeg kommuniserte godt med, fant attraktiv osv. hva han skriver i beskrivelsen bare pga. kiloene.

Motsatt setting:

Sett at alt stemmer mellom dere: Dere kommuniserer perfekt! Dere er helt på bølgelengde mentalt og koser dere i hverandres selskap. Du synes også hun er søt og morsom. Men både du og hun vet at hun med fordel kunne lagt på seg 10-15 kg. at hun ser ut som et beinrangel, og fokuserer mye på sitt yttre.
Det ville gjort til at jeg tenkte meg om en gang eller to.
Hva med dere andre?

(mann 34 år fra Akershus) fr. 22 juli 2011 21:16 Privat melding

ps. fant ut at jeg glemte å nevne alder= 27 år.

Skjult ID med pseudonym werter1 fr. 22 juli 2011 21:17

@TS For å svare for meg selv. (45+) Noen kilo for mye har ikke noe å si. Det er andre kvaliteter jeg ser etter i en fremtidig partner.

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 22 juli 2011 21:28 Privat melding

Hmmm, blir litt satt ut egentlig jeg av dette!
jeg bruker str 44-46 selv, ja jeg kan sikkert gå ned noen kilo nekter ikke for det, men jeg trives godt med meg selv og er selvsikker og ja stolt av hvordan jeg er faktisk!
Jobber også som innstruktør på sats, så selv litt ''småfeite'' jenter kan være sporty og ta rotta på tynne babs som kommer for å trene og ikke klarer å gjennomføre timene mine!

Men folk vet jo selv hva de vil ha!

Skjult ID med pseudonym Johan fr. 22 juli 2011 21:29

Vill både ha sex och långvarigt förhållande med de tjejerna.
Förstår inte varför jag skulle tveka inför att presentera en tjej jag tycker om för mina vänner, oavsett om hon väger 10 kilo mer än optimalt eller ej??

Om jag hade varit 16 år, osäker och hade haft lika omogna vänner så kanske jag hade tvekat.
Men nu bryr jag mig bara om vad jag själv tycker och vem jag trivs med.
Minns 90 % av mina vänner föredrar en fyllig, kurvig tjej framför någon tunn eller vältränad tjej när de ser efter en blivande partner och mamman till sina kommande barn.

Skjult ID med pseudonym Johan fr. 22 juli 2011 21:43

Håller med Lord_Vimes

Vill hellre ha en tjej som väger 10 kilo för mycket än 10 kilo för lite.. Som långvarig partner.

Tycker till exempel att Gold83 och Kvinne81 är otroligt vackra tjejer här på sidan!

Ålder: 32

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 23 juli 2011 00:06

Og hvor rakker jeg ned på de litt større jentene, Lorden?

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 23 juli 2011 00:08

lillmi..synest og du er blitt vel kjepphøg...:p hehe

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 23 juli 2011 00:17

Nææ. Bare høy, blindebukken.

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 23 juli 2011 00:18

(Og slank.)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 23 juli 2011 00:20

glemte pen....:)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 23 juli 2011 00:22 Privat melding

Så da vet vi det.. Slanke, pene høye LilleMi er like singel som vi småtjukke frøkner ;)
Huff og huff..

:o)

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 23 juli 2011 00:24

ja..ka som er galt me ho da når det ikkje er utseende tru?:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 23 juli 2011 00:34

jeg vet det er utseende hos meg (ikke at jeg bryr meg om det lenger).. Jeg har visst alt på plass ellers ;) knis..

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 23 juli 2011 00:37

neh kvinne 81...er no godt over pulbar du da:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 23 juli 2011 01:00

ikke sant.. er jo bare det jeg er.. :p-. Men tar ikke på meg anorektiske vaner for å bli kategorisert som noe mer en bare pulbar vøtt ;p

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 23 juli 2011 01:02

kortid blei godt over til bare?:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 23 juli 2011 01:11

hehe.. du vet hva jeg mener bukken..

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 23 juli 2011 01:16

ja men du er jo i katogorien som dei fleste menn vil ha:) så utseende må du ikkje skulde på hehe:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 23 juli 2011 01:35

hahahaha.. NÅ har jeg hørt den og.. :p Jeg er ikke singel pga personligheten min .. hehe.. selv om enkelte her inne ville påstått det ;) (men de kjenner meg ikke heldigvis)
Jeg har min erfaring med menn, og jeg tror ikke på menn som sier de ikke bryr seg om ei dame har ekstra på formene sine eller ei..
Jeg gir jo dem en sjangs.. men hittils har ingen greit å motbevise det andre har greid så å vise..
Og det er jo sikkert vemodig.. Men jeg gidder jo ikke å tilpasse meg til et ulykkelig liv for å glede en idiot nok til godkjenne meg om annet enn.. vel.. pulbar..

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 02:41

Jeg ser at ei dame jeg har vært på date med her kaller seg småfeit. Nei, det er du pokker meg ikke!!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 23 juli 2011 02:42

Not me :)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 02:49

Hehe, Kvinne81, det vet du ikke...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 23 juli 2011 03:06

gjør nok det ;)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 03:12

Okei, da, så er det ikke deg jeg tenker på...

Skjult ID med pseudonym Mepa lø. 23 juli 2011 09:15

Frodige damer er deilige. Kvinnekroppen er en vakkert konstruksjon. Når jeg titter på profiler til kvinner på 30-40 og har kroppen til en 12 år gamel gutt, da blar jeg fort videre. Curves, må ha det, bare må ha det.

Skjult ID med pseudonym Enigmedu lø. 23 juli 2011 09:53

Å kritisere folk for deres smak og preferanser blir feil etter min mening.Alle har jo ansvaret for sitt eget liv og hvordan de behandler kroppen sin.Alle kan ikke bli slanke uten å miste mange gleder i livet som jo god mat tilfører,men at man tenner på dama er ikke noe man bestemmer selv :)
Når det er sagt er modelltynne damer usexy.Damer skal ha former."Noen" kilo for mye er helt greit,men det gjør jo ingenting at det domineres av muskelmasse.Og har dama i det minste antydning til "timeglass" former viser det kanskje at hun er noenlunde aktiv på fritiden.Men om lyset står på og ingen er hjemme, ja.....

Skjult ID lø. 23 juli 2011 09:56

Noen kilo for mye. For noen problemer! Folk kan gå ned i vekt om det er så viktig men det er ufattelig at det er viktig når man ser hva som skjer i verden og hva som kan ramme oss. Noen ekstra kilo! Get a life!!!!

(mann 34 år fra Akershus) lø. 23 juli 2011 09:58 Privat melding

@Lillimi
"Jeg hadde muligens ikke hatt så høye krav til kroppsfasongen og treningsvaner til mannen, dersom jeg selv var utrent eller småfeit"

Så det er galt av dem å prøve å få tak i en mann som evt. kan motivere dem? Eller er i slik fysisk form at de kan ta de tingene de ikke har ressurser nok til selv.

Hva som er etterspurt fasade, bestemmer man også selv. For min del er det helt uaktuelt å kutte ut trening eller å bli overvektig, ikke på grunn av fasadeforventninger, men rett og slett fordi jeg ikke er interessert i å ødelegge helsen min.

Så de andre har ødelagt helsen sin frivillig mener du?

"Jeg gjentar; jeg er tynn og veltrent."

Er ikke det som er spørsmålet i tråden her, så det kunne ikke brydd meg mindre.

Skjult ID med pseudonym Marlene lø. 23 juli 2011 10:10

At folk har noen kilo for mye kan de gjøre noe med, ihvertfall hvis de selv ønsker det.

Men når noen viser seg å være dumme (eller mindre smarte) er det vanskeligere, det er som oftest en egenskap som er umulig å forandre....

Så jeg vil heller ha en overvektig mann som er smart enn en tynn og dum :)

Skjult ID med pseudonym Bolla lø. 23 juli 2011 10:17

Aktive mennekser som er str. 44-46 og kanskje gode og brede over baken og med en liten mage har lite å gjøre med å ødelegge helsen sin!

Det er estetikken vi snakker om her. Og om DU som mann ville hatt en av den sorten som kjæreste for livet - virkelig satset på henne - ikke bare som elskerinne i en periode.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 23 juli 2011 10:23 Privat melding

"Så jeg vil heller ha en overvektig mann som er smart enn en tynn og dum :)"

Har aldri helt forstått poenget med uttalelser alla dette.

Det er fler enn to menn/damer i verden, hvor den ene er blåst i toppen og attraktiv utseendemessig, mens den andre har sirkulasjon i topplokket men er uattraktiv utseendemessig.

Det finnes folk som er både oppegående mentalt og attraktive utseendemessig. Hvorfor nevnes ikke disse samtidig? Typ, "Jeg vil heller ha ei som har noen kilo for mye og er smart enn ei som er slank, veltrent og dum, MEN aller helst vil jeg jo helst ha ei som er smart, slank og veltrent..."

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 23 juli 2011 10:42

Jeg lurer på hvordan det står til med omløpet i hodet på menn som uttaler at de tror småfeite
damer egner seg bedre som mødre enn de som er slanke og veltrente.. Jeg som trodde at omsorgsevnen
hadde med mennesketype å gjøre og ikke om hvor kiloene er plassert rundt, pupper, mage og lår.
Men siden jeg er slank og veltrent så MÅ jeg jo selvfølgelig ta feil....

@ KongKebab

Kongekommentar:)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 23 juli 2011 10:44 Privat melding

Hva med å heller si og tenke slik folkens: Så lenge man er sunn, tar vare på seg selv, trives med seg selv. Så er det ikke opp til noen å bedømme åssen du ser ut. Alle vet at den type bedømming er lavmåls og meget uintelligent.

Folk må få lov til å ha sin smak når det gjelder partners kropp. Men man skal ikke kreve at man holder den kroppen likedan når man er 20, som når man er 40-50 og evt etter livsforandringer som unger, aldring osv.. Man skal holde seg aktiv og leve sunt og variert. Så er man vakker til den dagen man ligger i kista som gammel mann/kvinne.
Tenker du annerledes i retning at "dama/mannen min skal se ung og slank ut så lenge jeg vil være sammen med vedkommene", så vil du mest sannsynlig aldri leve lykkelig med en person hvertfall..
Da får du bli en bytter resten av ditt liv..

(mann 34 år fra Akershus) lø. 23 juli 2011 10:51 Privat melding

@kvinne81
Utrolig godt sagt og enig med deg.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 23 juli 2011 18:01

"Så er det ikke opp til noen å bedømme åssen du ser ut. Alle vet at den type bedømming er lavmåls og meget uintelligent"

Det er vel ikke uintelligent å selv få bedømme hvem man tenner på eller vil ha som kjæreste. Det er denne typen uttalser som gjør at mange ikke svarer ærlig, eller ikke gidder å svare. De vet at de får pepper av denne typen.
Dette handler om subjektivitet og følelser. Det er ikke noe som heter rett og feil i eget partnervalg.

Det er noe helt annet å f.eks. forbigå noen på arbeidsplass på grunn av fedme enn å være ærlig på hva man selv faktisk må ha hos en partner for å være fornøyd. Noen unngår partnere med ordelingsfeil. Andre unngår de som røyker. Noen unngår de med noen kilo for lite, andre noen kilo for mye. Akkurat nå var spørsmålet noen kilo for mye.

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 23 juli 2011 18:07

@ Lord; Ja. Jeg mener at man har ansvar for egen kropp. Det er svært få som er overvektige av annen årsak enn at de tar inn flere kalorier enn de forbruker.

Dette betyr jo ikke at jeg ikke synes folk kan få være overvektige. Det bestemmer jo folk helt selv. At det er lite helsetjenelig å være overvektig, kommer uansett til å være en sannhet. Som de lærde ikke engang strides om.

Forøvrig synes jeg ikke størrelse 40/42 kvalifiserer til overvekt alltid.

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 23 juli 2011 18:12

Og hvorfor i helsike kan man ikke være tynn og veltrent uten å være anorektisk?

Skjult ID med pseudonym Kitty lø. 23 juli 2011 18:59

Så LilliMi... str 40-42 vil da si overvekt i dine øyne, men ikke alltid.
Jeg vil si at at hvis 40-42 skal kvalifisere til å være overvektig må man være svært lav.... For hvis man er normalt høy vil man med str 40-42 ville være innenfor normalvekt i følge BMI...

Skjult ID med pseudonym LilliMi lø. 23 juli 2011 19:13

Ja, Kitty. Du sier det jeg mente. Takk!
Ser at det så litt annerledes ut, sånn som jeg skrev det.

(mann 34 år fra Akershus) lø. 23 juli 2011 19:35 Privat melding

@lillimi "Det er svært få som er overvektige av annen årsak enn at de tar inn flere kalorier enn de forbruker."

Liten slutt kommentar, du sier det så bastant, at det ikke føles som du gir rom for at det faktisk kan være sykdom som har skylden for overvekten. Hvor enkelt er det vel for en som har hatt kreft tidligere, blitt frisk men med senvirkninger som fatigue, å trene, selv en bitteliten bakke er som et fjell. De skal du ha til å spise strengt kontrollert mat som kanskje minner dem om sykehus maten.

For å ikke ødelegge tråden videre med å diskutere med deg, sier jeg kun at er fint om du tar dine meninger opp i en annen tråd, da jeg føler ikke de passer inn i denne tråden.
Beklager ts. at jeg har avsporet fra hva tråden handlet om.

(mann 41 år fra Oslo) lø. 23 juli 2011 22:55 Privat melding

:TLDR:

Litt vanskelig å vite hva "småfeit" er. Normalvekt er å foretrekke, men litt for mye er bedre enn litt for lite.

Skjult ID med pseudonym Johan lø. 23 juli 2011 23:37

Har jag missuppfattat tråden?
Trodde frågan var om man kan tänka sig en livspartner som har 10 kilo mer än det "perfekta" utseendet?
Inte diskussion om hur ohälsosamt det är att vara RIKTIGT fet?
Eller hur het och tunn LilliMi tycker att hon är?

Kvinne81 - trist att du inte hittat nån vettig karl som vill ha en ordentlig, kurvig kvinna, men han kommer garanterat.

Skjult ID med pseudonym Bolla lø. 23 juli 2011 23:59

Du har oppfattet tråden helt korrekt, Johan. Kvinne 81 er flott med sine kurver. Og det er helt fint at hun prioriterer å leve som hun vil. Aktivt, men uten askere. Men jeg tror henne når hun sier at det har hindret henne i å være kjæreste-emne. Hit men ikke lenger, liksom. Har opplevd det selv og. Men det er vanligvis ikke noen menn tør/vil oppgi det som grunn for å ikke ta det videre. Og det kan jeg jo forstå. Kvinne81 er vel blant dem som da ville kalt personen noe mindre pent, kanskje? Jeg ville ikke det. Jeg ville blitt glad om jeg fikk vite at det var grunnen. Tenk om jeg kaster bort neste drømmemann bare pga, det? Det vil jeg jo ikke.

Hva sa dere? At dersom han ikke klarer å se gjennom fingrene med 10-15 kg. for mye så er han ikke drømmemannen? Jo, det kan han godt være! Sånn ellers. Akkurat som jeg kanskje ville vært drømmedama. Sånn ellers.

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 24 juli 2011 01:51

Det finnes mange deilige jenter som har "noen kilo ekstra". Men de blir det ikke automatisk, de kan være ufordragelige på andre måter.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 24 juli 2011 02:54 Privat melding

@Bolla daaaaa.. Jeg har ingen grunn til å kjefte på de jeg har dealet med som ikke synes jeg er kjærsteemne pga kroppen min! Altså.. Jeg vil jo ikke ha en såpass overfladisk fyr uansett :)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 03:06 Privat melding

Å ha preferanser på utseendet til en evt partner er ikke ensbetydende med at man er overfladisk.
Å ha preferanser på utseendet til en evt partner er ikke ensbetydende med at utseendet er det -eneste- kriteriet man har.

Skjult ID med pseudonym Bolla sø. 24 juli 2011 10:29

@kvinne81

Mine antakelser var basert på det du sa om at de som andre bare på utseeende/vekt var mindre intelligente. Men det var egentlig ment som et spørsmål, og du svarer at om du ble vraket på grunn av det, vil ikke du ha ham heller fordi han er overflatisk.

Det er der jeg er uenig. Jeg mener at en som vil da de med 10-15 kg. for mye som kjærester (for det ER jo en god del av dem og!) har bare andre preferanser. De er ikke nødvendigvis verken mer eller mindre overflatiske. De bare synes former er flottere. Det er min teori.

Når vi skal velge partner, tror jeg vi alle velger så nær idealet vårt som vi tror vi klarer å komme! Både fysisk og mentalt. Tror ikke du?

(kvinne 36 år fra Nordland) sø. 24 juli 2011 15:41 Privat melding

Jeg er også en av disse småfeite, pulbare men ikkje noe kjæreste-emne jentene... ;)
Det morsomme er jo at former nå begynner å bli IN. Jeg finner endelig klær i butikkene som passer - som ikke bare er en større versjon av størrelse 0.
Så mitt håp er at et par sesonger til av Mad Men gjør at jeg også kan bli kjæreste-emne! Hehe!

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 24 juli 2011 15:53

Ingenting jeg liker mindre enn disse catwalk modellene. Så har du kjøtt på beina og flotte kvinnlige former, ja da er du noe for meg! ;)

Lite er vel flottere enn disse jentene som så skandaløst kalles for 'plus size' modeller. 'Plus size' du liksom, jeg vil nå påstå at det kan kalles 'normal size'.

Skjult ID med pseudonym Marlene sø. 24 juli 2011 16:13

@Kongekebab

"Har aldri helt forstått poenget med uttalelser alla dette.

Det er fler enn to menn/damer i verden, hvor den ene er blåst i toppen og attraktiv utseendemessig, mens den andre har sirkulasjon i topplokket men er uattraktiv utseendemessig"

Det står ikke noe i mitt inlegg om at et kun finnes to menn/damer i verden. Selvfølgelig finnes det flere og jeg kjenner folk i alle kategorier, også mange som er både slanke og svært kloke.

Jeg mente bare med mitt innlegg at jeg kan godt falle for en som er overvektig hvis han samtidig er klok. Og jeg vet dessuten at den overvekten er det mulig å gjøre noe med (uten at det er et poeng for meg). Men jeg klarer ikke å falle for en som ikke er klok, uansett om han er tynn eller tykk, da finnes det heller ikke noe forbedringspotensiale.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 16:32 Privat melding

Marlene: Poenget mitt var vel at det er alltid noe som er bedre enn noe annet... Kreft er bedre enn aids f.eks, men det er da ikke ønskelig med kreft av den grunn. Akkurat som det vel ikke er ønskelig med en overvektig mann for deg, selv om det er "bedre" enn en som er tynn og dum.

Skjult ID med pseudonym blue sø. 24 juli 2011 16:42

jeg er vokst opp i et hjem i klesbransjen. For 20-30 år siden var kvinner i str. 40-42 antatt litt lubne og mannequinene var i str 36 og hadde da minimumshøyde på 170 cm. Kvinner i str 44-46 var feite og i begynnelsen av 80-tallet jobbet jeg i spesialbutikk for tykke kvinner - konfeksjon i str. 44 - 48... Det hadde nok vært str 52 i dagens målestokk.

Det merkelige i dag er at jeg må opp i str 40 i min fars modellkjoler, men på HM går jeg i str 36 og small. Min teori er at folk i sin helthet har blitt større og at grensene mellom det å være slank - lubben - feit har blitt strukket mangfoldige kilo.

I dagens samfunn har vi tilgang til alt vi ønsker oss. Det som til slutt vil skille de bevisste fra "the others" er begrensing - hvor dyktig en er til å begrense seg både når de gjelder stimuli som er sunt, grenser for utfoldelse, samvittighet, moral, forståelsen hva en kan tillate å grafse til seg av overflod kontra måtehold og ikke minst beherskelse i forhold til kaloriinntak. - Kun for helsen skyld. Idag sees en haug med kvapsete tykkaser som drasser på seg diabetes 2, hjerte- og lungeproblemer og en rekke andre livsstils sykdommer fordi de ikke klarer å begrense seg. De sier at de trives med "å være noe å ta i" ... men vet de egentlig hvordan det føles å ha en sunn kropp?

En liten avsporing (som jeg antar vil vekke mye harme)

Skjult ID med pseudonym Marlene sø. 24 juli 2011 16:45

Og poenget mitt KK er at det er ønskelig med en overvektig mann for meg hvis han er nettopp den kloke, flotte mannen som jeg faller for.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 24 juli 2011 16:53

Marlene - det er du selv om

Jeg kunne aldri ha tenkt meg en overvektig mann.. Litt mage kanskje om jeg ser potensialet at den kan trimmes bort. Men dobbelthake og smådissete... njet.

Det følger vel livsstilen? Har folk en sunn livsstil så har de vel en relativt sunn kropp også? Jeg liker å være veltrent og det ønsker jeg at mannen liker også (toveis). OG selfølgelig intelligent.
Mener dere virkelig at slanke veltrente kun er selvopptatte og litt dumme, mens de i godt hold er mer intelligente?? Hallo?

Blue
Noe drøyt kanskje?? - men jepp - ser poenget

Skjult ID med pseudonym Marlene sø. 24 juli 2011 16:59

Heldigvis er vi forskjellige @oo

Selv er jeg slank og har en veldig sunn livsstil. Men den eneste jeg har falt ordentlig for av de jeg har datet her fra sukker var en mann som kanskje hadde 5-10 kg for mye. Han var utrolig sjarmerende, i en helt annen klasse enn noen andre jeg har truffet. Dessverre ble det ikke så langvarig, men det hadde ikke noe med vekten hans å gjøre.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 juli 2011 17:07

alle som er vokst opp i ein heim der det er ei kvinne har vel vokst opp i klesbransjen..:p

Skjult ID med pseudonym trulte sø. 24 juli 2011 17:12

Jeg er også en av de damene som blir omtalte som småfeite. Har noen ekstra kilo som sitter rundt magen og litt rund lårene. Har ikke alltid hatt de kiloene,men de kom etter ungene og de er jaggu ikke enkle å få bort.
Har aldri hatt komplekser for de ekstra kiloene, men begynner seriøst å lure på om jeg må finne å noe som er enda lurere enn å spise sunt å trene for å få av noen kilo.

Har flere ganger opplevd at jeg er god nok til å gå til sengs med, men ikke ha noe forhold til. Fikk det servert på første daten....ble ikke noen flere dater me ham.. :o)
En annen sender meldinger når "nøden" blir stor å spør om å treffes igjen, men tror jeg heller venter til ham som vil ha hele meg for den jeg er dukker opp :o)

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 24 juli 2011 17:24

Jeg har opptil flere ganger møtt menn som har foreslått at jeg kanskje burde begynne å trene...ta litt sit-ups kanskje?
Det er veldig bra at jeg får tips til hva jeg burde gjøre, siden jeg ikke er istand til å tenke selv. :-)

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 17:26 Privat melding

Intresang diskusjon, det er vell og en gang sånn at alle liker litt forskjellige typer mennesker og er ikke det bare bra da? Forøvrig syns jeg alle jentene i diskusjonen ser flotte ut! Sett fra den andre siden om vi jenter kunne falle for en "småfeit" kar ja klart det! Er da mange gutter som er flotte og jeg syns da jammen et pent ansikt og en bra personlighet har mere å si enn hvordan kroppen ser ut men det er da min mening :) Trist at mennesker som er flotte skal være misfornøyd med seg selv fordi noen mener de ikke har "ideal kroppen" og det er heller ikke bare jenter som sliter der vet flere kompiser som har akkurat samme problemet, de syns sjøl de er småfeite mens jeg syns da de ser flotte ut! Er vell litt sånn med jenter og, så hva kan vii gjøre med det? Syns i hvertfall det er viktig å skryte litt av de flotte menneskene rundt meg så kansje det helper litt i den store sammenhengen hvertfall :)

Foresten! @kvinne81

elsker kjolen din! :D

Skjult ID med pseudonym blue sø. 24 juli 2011 17:32

hehe blindebukk.. det er sant. Men nå var det slik at at mitt hjem var preget av designerklær, mannequinner og stoff - altså som kjolemateriale :-)

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 24 juli 2011 17:43

Jeg kunne ikke falt for ei småfeit jente/dame. Det er det indre som teller, men utseendet som selger... Interessen må aller først komme gjennom øynene mine i alle fall, så kan det utvikle seg etterpå. Så får dere supergode mennesker som kun bryr dere om det indre dømme meg for det.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 24 juli 2011 17:48

Ikke alltid enig med deg Mort1, men denne gangen - jepp.

1. interesse - et utseende en faller for - som vi ser her - svært individuellt heldigvis :o)
2. intelligens, empati, raushet
3. ambisjoner og mål i livet er i samme retning som en selv

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 24 juli 2011 18:00

Selvsagt spiller utseende en rolle. Men hva som tiltrekker visuelt vil selvsagt være svært individuelt. Man må tiltrekkes av det ytre såvel som det indre. Og begge deler vil gjerne forandre seg mer enn en gang i løpet av livet.....

Men jeg må si jeg blir litt småstressa av at ordet småfeit brukes om egentlig ganske normale damer. Ja litt rund kanskje, eller litt lubben, men småfeit er man IKKE før flesket virkelig disser, og man har problemer i hverdagen med vanlige gjøremål. Man er da ikke småfeit med 5-10 kg for mye. Begynner man derimot å bli 20 kg for mye syns jeg ordet småfeit er ok.

Skjult ID med pseudonym blue sø. 24 juli 2011 18:08

kitty
tidligere ville jeg bare vise til virkeligheten med hvordan grensene har blitt flyttet.
Husker venninnen min på videregående var så ulykkelig fordi hun var tykk etter datidens idealer (på -80 tallet) Idag hadde hun gått som normalt slank. Hele norges befolkning har blitt flere kilo tykkere enn før. Så hva er 5-10 kg for mye - mer enn hva? BMI? Folkehelsens BMI indeks har også blitt justert med årene..
Du synes grensen skal være 20 kg over? vel også hvis man er 160 høy?
Har du prøvd å bære en 10 kg sekk - den samme belastningen som kroppen må bære hvis du veier 10 kg mer enn hva en sunn kropp er laget til å bære.

Men heldigvis er smaken individuelt betinget og det vil si at det finnes noen for alle.. enten om ser slik eller sånn ut

Skjult ID med pseudonym Bolla sø. 24 juli 2011 19:22

@Kitty - det var jeg som innførte begrepet småfeit. Og jeg sa ikke 5-10, men 10-15 kg for mye. (som snitt: Nokså stor forskjell på 7 og 12 kg. overvekt). Jeg valgte bevisst det uttrykket fordi jeg ville vite om gutter som tenkte "småfeit" om en dame de likte samtidig ville vraket henne som kjæreste-emne. Det gir ikke mening å spørre om gutter ville vraket en dame bare fordi hun er "formfull". See?

Jeg VET at jeg er småfeit. Jeg vet jeg har blitt dumpet eller valgt bort på grunn av det. Men hvor mange ganger vet jeg ikke. For hvor vanlig det er å tenke sånn vet jeg ikke. Det er derfor jeg laget denne tråden. Takk for alle dere som svarer ærlig - uansett hvilken favør det går i.

(mann 34 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 19:38 Privat melding

@bolla
Jeg synes personlig det et utrolig synd at folk bruker vekt som en grunn til å vrake dere som har "litt for mye" (i dems øyne) av kilo. Og det å se på dere som bare "pulbare" er for mindel en helt forkastelig tenkemåte.
Håper virkelig at du snart er så heldig å finner en som tar deg for den du er, en verdig partner ut livet.
Lykke til.

Skjult ID sø. 24 juli 2011 19:38

@TS
Det kommer litt an på hvordan de 10-15 kiloene er fordelt.
Det har vel også litt å si om de sitter på ei kvinne på 160 eller 175.
Generelt foretrekker jeg noen kilo for mye framfor noen for lite... ;)

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 24 juli 2011 19:41

@blue

Hvis du leser litt lenger opp i tråden, har jeg allerde redegjort for forskjeller innenfor begrepet hvis man er lav...

Og ja...jeg vet hva det vil si å bære på 10 kg ekstra, og mere til... Jeg er en av dem som gikk opp mye i vekt under graviditet. Jeg vet også at det ikke er så enkelt å kvitte seg med det for alle, som enkelte her påstår. Bare å amme og gå tur med barnevogna så ordner det seg..... Men nei det gjør ikke det for alle. Jeg har selv måttet jobbe hardt for å kvitte meg med ekstra kg.

Og til både blue og bolla... jeg har også sagt at ens egen lykke er mer verdt enn hva kompiser/venninner sier.

5-10 kg har blitt nevnt i tråden, derfor brukte jeg det som eksempel.

Ja det stemmer at gjennomsniitsvekten har økt....det har også høyden gjort.

Formfull og småfeit er ikke det samme. Det ene har en positiv ladet, det andre ikke. Og i løpet av denne tråden er det vel fler menn som har sagt at de vil heller ha ei med et par kg for mye enn for lite :-)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 19:48 Privat melding

"Og i løpet av denne tråden er det vel fler menn som har sagt at de vil heller ha ei med et par kg for mye enn for lite :-)"

Casen er bare at de lar være å nevne hva de aller helst vil ha...

"Jeg vil heller ha kreft enn aids" liksom, men det er jo ikke dermed sagt at jeg faktisk VIL HA KREFT...

(mann 34 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 20:21 Privat melding

@ kongkebab
det er mulig at det er slik det fungerer i ditt hode og har ikke tenkt til å starte noen lang diskusjon med deg om det. Det var jo ikke et spørsmål om hva enkelte helst ville ha ts. stillte, men om den enkelte aksepterer noen kilo for mye eller om det teller i en helt avgjørende faktor så de dumper personen.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 20:29 Privat melding

Det var da heller ikke et svar på spørsmålet i ts, Lord_Vimes, men en kommentar til den typen kommentarer ("det er bedre med litt for mye enn litt for lite"), som ALLTID dukker opp i diskusjoner som omhandler utseende/vekt-relaterte tema. Jeg har også tatt det opp med enkelte kompiser som er fæle til å komme med slike uttalelser, i ettertid når vi har vært på tomannshånd, og det har nå vist seg hver eneste gang, det er ikke det at de syns overvektige damer er tiltrekkende, de sier det kun for å la være å såre til overvektige damene som er tilstede, og fremstå som "sympatiske", osv...

(mann 42 år fra Telemark) sø. 24 juli 2011 20:33 Privat melding

Jeg vet det finnes de som synes selv etpar kilo ekstra er direkte frastøtende, men er det noen av oss "normale" som bryr oss om det?

Skjult ID sø. 24 juli 2011 20:39

Mange meninger her.
Jeg tror det finnes noen for alle, enten de er tykk eller tynn.

Selv er jeg en av de som foretrekker tynn/trente jenter og kunne ikke tenke meg noen som på noen måte er overvektig. Det som forundrer meg er at jeg flere ganger møter jenter som krysser av på "slank" i profil beskrivelsen men som egentlig burde innse de er både "stor og fyldig", i det minste "noen kg for mye".
Profilbildet er kanskje tatt for noen noen år (og kg) siden, og gjerne i en rar vinkel for å fremstå som slankere enn man egentlig er. Det blir bare å lure seg selv og sin date.. Og ender som regel i at begge blir skuffet.

Kanskje noe overfladisk, men jeg tror jeg snakker for mange her.. utseende betyr en del faktisk.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 20:49 Privat melding

Lord_Vimes: Hvor tar du det fra...? Å ikke si akkurat hva man tenker til enhver tid kalles å vise hensyn og ha sosiale antenner, sånn for de fleste ihvertfall. Har ingenting med manko på baller å gjøre, eller at man er overfladisk. Å ha preferanser på utseendet betyr ikke at utseendet er det eneste som betyr noe.

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 24 juli 2011 20:56

Drømmedama mi er frodig. Og gift :o((

(mann 34 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 20:59 Privat melding

@veteran ufff da, kompliserer saken litt det at hun er gift. du får drømme videre, så kanskje det kommer en annen seilende på en rosa sky, eller hun du drømmer om skiller seg. Lykke til. :)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 21:04 Privat melding

Lord_Vimes:

"Hvor tar du det fra...?" var et retorisk spørsmål...

Og de sa da heller ikke det motsatte av hva de tenkte.

(Altså, prøv å la være å trekke konklusjoner ut av løse lufta. Jeg skrev det jeg skrev, og ikke noe annet enn nettopp det jeg skrev, selv om du klarte å trekke ut en hel masse annet piss).

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 24 juli 2011 21:09

Lord: jeg skriver at noen synes til og med etpar kilo ekstra er frastøtende.......da er det selvfølgelig det jeg anser som "unormalt".
De normale i den sammenhengen blir jo da de som ikke beveger seg noe særlig mot noen ytterkanter......
Akurat hvor denne gruppa befinner seg kan jeg ikke si sikkert, 10 kilo pluss/minus kanskje? For min del så kan jeg nok gå lenger mot pluss enn minus, men når det er en potensiell livsledsager enn snakker om så blir det igrunn helt uvesentlig for meg!

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 24 juli 2011 21:17

Har sett i denne og lignende tråder tidligere at mange ikke bryr seg om vekta...mere om hvordan kiloene er plassert!
Da er vi vel tilbake på att mange er optatt av det visuelle eller?

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 24 juli 2011 21:21

Lite rosa skyer i min verden. Lite kosing med katter også.

(mann 34 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 22:03 Privat melding

spørsmålet strings retter svar til sto i en post med tåpelig diskusjon med kebaben, så slettet den, ble for tåpelig diskusjon.
Men det jeg spurte han om og som han svarte på 21:09 var at hva definerer han som normal, til hans post kl 20:33.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 24 juli 2011 22:32 Privat melding

@KongKebab: "Jeg vil heller ha kreft enn aids" liksom, men det er jo ikke dermed sagt at jeg faktisk VIL HA KREFT...

WHAT THE FUCK SAMMENLIGNER DU BL.A MEG MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seriøst... har du NOE riktig plassert i conehead skallen din?
jEEEs... glad jeg slipper ever å møte deg... virkelig avskylig kommentar!

Skjult ID med pseudonym The sø. 24 juli 2011 22:44

Denne Lord_Vimes ser ut til å snakke damene etter munnen i håp om litt oppmerksomhet. Snakk om å være populist! hahaha

Jeg respekterer at noen menn synes det er ok med damer som ikke er slanke, men noen av oss er faktisk litt lei av at damer systematisk underrapporterer sine overflødige KG her på dette nettstedet.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 22:51 Privat melding

Kvinne81: ....atte? Prøv å overreager litt mer da, og dryss på litt fler hysteriske anfall?

Er da ingen som sammenligner damer med overflødig fett med hverken aids eller kreft. Det kalles å sette det på spissen, for å få frem et poeng (som tydeligvis gikk deg hus forbi).

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 juli 2011 22:55

så så...innestemme kvinne81...innestemme:)

(mann 34 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 23:01 Privat melding

@ the
blir såret og lei meg av sånne som deg, at man ikke skal få lov til å ha egne meninger, uten å bli hengt ut.
Ta det opp i egen tråd da vel, om du er så lei av under rapportering av kg.
Hva tror du kan være grunnen til at de gjør det?
kanskje gå litt i seg selv og se på det at når sånne som deg klager på overvekt, så prøver de kanskje å tilpasse seg for å få en sjanse.

@kebab kan ikke du starte deg en egen tråd og la de som utaler seg i denne tråden få være i fred.

Skjult ID med pseudonym Nils sø. 24 juli 2011 23:04

Er det ikke rart at jenter er nådesløse når det gjelder høyde, der er det whammo*! under sånn og sånn høyde, youre out!
Ikke rart lave gutter må nipugge nettverks-sosiologi og hele tiden være "på" for å kunne overkjøre jenta til å tro at hun liker han alikevel.

Mens gutter skal alltid pakke det inn, neida noen kg ekstra gjør ingenting og jenta som er stor smeller på: ooh yeah, I am sexy, jeg har former osv.
Når gutten egentlig tenker, nei det har du ikke, store fete pupper er ikke spesielt faste og det å være stor generelt sier ingen verdens ting om former, slanke jenter har ofte pene runde rompeballer, rundeheten er kurvet ut og det ser flott ut.
Som gutt kritiserer jenter høylytt utseende ditt direkte til deg hele livet, men om du nevner at du ikke synes det er særlig feminin med store jenter så skal du henges.

KongKebab sier det alle gutter mener uten å gå på noen som person og blir angrepet for sitt utseende tilbake...ganske spesielt.

Det er vel den siste store tabuen?

Skjult ID med pseudonym utrolig sø. 24 juli 2011 23:06

For en utrolig grunn diskusjon... I disse dager...

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 24 juli 2011 23:14 Privat melding

@KongKebab: På spissen...???? Kaller du DET utsagnet på spissen... du har en syk form for å trekke frem poengene dine hvertfall..
Alle har jo fått meg seg åssen du liker damene dine... Helt ok at du like de slik og slik... men ikke sett oss fyldigere i en kategori som kreft og aids for å poengtere noe virkelig idiotisk.. jeg skjønte den, tro meg.. men den var uansett syk.

Nå er det faktisk få kvinner som går i detaljer om hva utseendemessig de liker gutta her (om man sammenligner tema og tråder om kropp osv)... foruten høyde...Jeg har ikke problemer med at menn liker slanke jenter... Da forventer jeg at dere gutta har ingen problemer at jeg og fleste andre jenter liker gutta høye.. Men det betyr ikke at vi avskriver samme høyde alltid...
End of disc...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 24 juli 2011 23:16

Hva mener du Nils...? kan jeg ikke fornærme noen på noe tull når noen fornærmer slike som meg ved å sammenligne oss med de sykeste sykdommene i verden..?

Dæven for noen galante gutter vi har her i aften... Ikke lært av hendelsene siste dagene hvertfall...

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 23:22 Privat melding

Kvinne81: Måten du reagerer på vitner tvert imot om at du ikke skjønte den. Som sagt, er ingen (såvidt jeg vet om ihvertfall) som sammenligner noen som helst med kreft og aids, eller putter noen i samme kategori, eller noe som helst annet rart, selv om du sitter forran din skjerm og tolker det dithen. Ta deg en bolle.

(mann 34 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 23:23 Privat melding

@Nils
"KongKebab sier det alle gutter mener uten å gå på noen som person og blir angrepet for sitt utseende tilbake...ganske spesielt."

Har du lest hva han har skrevet lengre opp eller bare siste kommentarene?
Og nei jeg har ikke noe under den alle gutter kammen din å gjøre, er ikke enig i hans eller dine kommentarer.
Men får vel heller tenke sånn at jeg er mann da, siden alle gutter tenker sånn some dere to.

Skjult ID med pseudonym dyp sø. 24 juli 2011 23:27

Synst ikke det ser ut som noen av de som snakker i denne tråden har lært noe av hendelsene dei siste dagene, jeg... Grunne folk er og forblir grunne... Hold klaffen littegranne, alle, og kjenn etter ka hjertet sier om hva som er viktig... nå...

Skjult ID med pseudonym the sø. 24 juli 2011 23:30

@KongKebab

Please ikke oppfordre Kvinne81 til å spise ENDA flere boller!!! Da blir det bare mer bråk! :-)

Skjult ID med pseudonym Johan sø. 24 juli 2011 23:31

@Nils Vilken hemsk syn du verkar ha både på tjejer och andra killar... Otroligt va bitter!
Kan vi inte bara va eniga om att alla har olika smak, och att det faktiskt finns killar som föredrar frodiga kvinnor med några extra kilon som sin framtida partner..
Even om du och Kebab inte gör de..

Finns viktigare saker att bry sig om nu..

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 23:34 Privat melding

dyp:

Jeg har omtrent ikke gjort annet enn å lese massive mengder informasjon/nyheter/diskusjoner om det som skjedde den 22. Juli. Du får virkelig beklage hvis du føler deg støtt av at enkelte tar seg litt "fri", fordi de er slitne, nedstemte og lei seg, og kanskje prøver å tenke/drive med noe annet en liten stund.

(mann 38 år fra Østfold) sø. 24 juli 2011 23:34 Privat melding

the:

...skulle det liksom være morsomt?

Ta deg en bolle sjæl.

Skjult ID med pseudonym ogsådyp sø. 24 juli 2011 23:40

slike hendelser som har skjedd dei siste dagene, hender absolutt hele tiden. Denne gangen har skjedd i vårt land og vi blir dermed ekstra berørt. Selfølgelig er det helt for jævlig at det finnes så gale mennesker vandrene rundt oss. Og at de faktisk får utløp for sine gale gale tanker.
Denne gangen skjedde det i vårt "nærmiljø". Men syke syke mennesker vandrer rundt og gjør faenskap hver eneste dag på vår klode. Skal alle diskusjoner stoppes pga det? Da kan alle diskusjoner stoppes..

Denne tråden har avsporet uansett - mulig den er grunn, mulig den er teit - men den har allikevel engasjert folk. Mennesker er både grunne og dype og alt i livet er relativt. Hvorfor ikke slenge ut meldinger om + eller - kilo som noe annet.

Blir vi et bedre samfunn av å tenke på jævelskap, ta til oss frykt og være redd for å smalltalke?

Dype mennesker klarer begge deler...

Skjult ID sø. 24 juli 2011 23:52

Kjenner ikke akkurat selvtilliten blomstre av å lese denne tråden.

Menn har så lenge jeg har vært her inne klaget på at damer er dårlige til å ta initiativ. Kjære menn, tenk dere litt om: Hva er det flest kvinner har komplekser for? Når jeg leser holdninger som vises her inne får jeg ikke lyst til å initiere kontakt med noen. Det kan jo være at vedkommende opplever meg som frastøtende pga av de kiloene jeg har for mange av.

Selv om jeg virkelig ikke ønsker kontakt med noen som legger så mye vekt på utseendet, og tror vi vil ha lite å snakke om, så blir jeg likevel lei meg når jeg leser hva flere har skrevet.

Ser at vi damer må tåle klaging over vekt siden vi selv klager på lave menn. Mulig jeg ikke har studert alle tråder, men jeg har aldri sett noen snakke ufint om de mennene som er lavere enn det som er ønsket. Det er bare poengtert. Feilaktig informasjon i profilen er noe vi alle misliker, men det var vel ikke det tråden handlet om?

Går det ikke an å utveksle preferanser uten at vi skal gå til angrep på hverandre?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 juli 2011 23:57

er stort sett dere damer som har eit vektproblem med dere sjølve:) det viser igjen på dei damene som har skrevet inn her og sagt dei har for mangen kg..synst mangen av dei er akkurat passe eg:)

Skjult ID med pseudonym oo ma. 25 juli 2011 00:05

trådskriver ønsker tilbakemelding fra menn hva de synes om overvektige kvinner.. og får det inkludert avsporinger. Det er klart det kan være sårende å lese, men denne tråden gir jo lett "angrep". Hvis andres individuelle svar føles vanskelig å høre pga manglende selvtillit tror jeg du har best av å hoppe over slike innlegg... skjult ID

Hvis du føler deg uvel med kiloene dine foreslår jeg at du gjør noe med det. Hvis du føler deg vakker som formfull -som flere menn også har sagt de liker, er det jo intet problem. Problemet er selvtilliten og den bygger du opp ved å ta til deg all positiv tilbakemelding DU får. Samle de opp og ta de frem til dårlige dager. Du kan ikke bry deg med hva en håndfull menn sier på generell basis i denne tråden

Skjult ID med pseudonym the ma. 25 juli 2011 00:07

..... og det ER lov å droppe den siste bolla! :-) Jeg bare nevner det....

Skjult ID med pseudonym oo ma. 25 juli 2011 00:09

også hvis det dreier seg om bollemus?-)

(mann 34 år fra Akershus) ma. 25 juli 2011 00:11 Privat melding

@oo til 00:05 kommentar: fint at er noen som fortsatt holder seg til tråd start. :) Godt skrevet.

Beklager mine avsporinger om de har blitt for negative for enkelte, skjønner at også jeg kan provosere. Sporet mye av med kebab og lillimi, beklager det til ts.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 00:11

hehe jada..bollemus er ikkje avsporing?:)

Skjult ID med pseudonym oo ma. 25 juli 2011 00:14

takktakk lordvims. Fint med menn som kan unnskylde seg når de strekker strikken for lang.
Så får dere ha god natt - sove godt enten vi er tynne eller tykke

Skjult ID med pseudonym oo ma. 25 juli 2011 00:15

blindebukk - tja. Selv vi slanke kan ha mye bolle for å si det slik. Da inkluderes alle for en gangs skyld haha

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 00:18

hehe ja det er no ein måte å sjå det på:)

Skjult ID med pseudonym 177 ma. 25 juli 2011 18:14

Jeg mener det er stor forskjell på når menn sier de søker seg ei dame som er normalt slank, og damer som sier de kun går etter menn over en viss høyde - gjerne over 20 cm over deres egen høyde. Den siste jeg hørte beskrive sine kresne utvelgelseskriterier med stolthet var ei på 162 som "kun gikk etter menn over 184". Hva ligger til grunn for dette?

Det er fritt fram for overvektige å slanke seg. Høyden er mer eller mindre forutbestemt fra fødselen.

Det er noe annet å få høre "du kunne nok med fordel gått ned noen kilo, jeg tenner dessverre ikke på overvektige. Kanskje etter noen måneder på studio" kontra det å få "poengtert" at "dessverre, jeg (og de fleste av mine attraktive medsøstre) setter visse krav som du aldri, aldri vil kunne nå opp til."

Hva skal vi gutta under snittet finne på da? Jo, vi må demonstrere gode menneskelige egenskaper, som selvtillit og forståelse for kvinnelig attraksjonsmønster. Det er det mange som gjør, og det funker. For det er fullt mulig å tiltrekke damer som hun over, selv om man ikke tilfredsstiller den fysikken hun rent logisk er opplært til og *tror* hun tiltrekkes av.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 18:18

små damer er jo greit å ha med seg på pub..er det ikkje ledigt bord bruker ein berre hodet deirans til å sette ifra seg øla:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 18:46

Tipper det finnes en del lave menn som ikke vil ha småfeite damer også.

Skjult ID med pseudonym Bolla ma. 25 juli 2011 18:57

Faktisk så er det sånn at om jeg hadde visst for a fact at 90% av de som sa de hadde bindingsangst, eller foretrakk singellivet osv. faktisk bare mente at jeg var for småfeit til å tenke seg en framtid med - så ville jeg faktisk ha gjort noe med det for lenge siden!

Og egentlig skrev jeg denne tråden litt som pep-talk til meg selv og evt. andre... For mens noen reagerer med å bli nedstemt å miste selvtillitten av å få vite at noen velger dem bort på grunn av det, blir jeg motivert til å gjøre noe med det. Det gir meg ENDA en grunn til å ta tak, hvis det er slik at jeg kan ha gått glipp av mange fine menn fordi jeg ikke har den kroppen de ser for seg på en kjæreste...

Jeg er også glad for å lese at ikke alle menn tenker slik. Men det var ærlige svar jeg var ute etter. Så takk til alle som gir det!

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:07

At man ikke har lyst til å binde seg osv er som oftes bare unnskyldninger for at man ikke har de riktige følesene for den personen man sier det til. De fleste mennesker ønsker ikke å såre andre og det å fortelle at man ikke liker kroppen, håret, utseendet osv til den man dater, kan ofte oppleves sårende.

De som "foretrekker singellivet" ender opp i forhold, de også. Når den rette personen for dem dukker opp.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:08

(Selv pleier jeg å si at jeg traff en eks og at det oppsto sug i magen osv, dersom jeg har datet noen jeg ikke har lyst til å date videre. Det er mye lettere å si det, enn å si noe som kan såre personen.)

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 25 juli 2011 19:16

ja det er enklere å si at man ikke er klar for no forhold akkurat nå o.l enn å si hvorfor man egentli ikke er intresert i personen..man vil jo ikke såre folk unødig heller... forøvrig selv om man har visse preferanser feks at man syns høye mørke menn er sexy så betyr jo ikke det at man ikke kan falle for en lav blond kjekkas det betyr bare at man lettere faller for den 1 kategorien det ene utelukker ikke automatisk det andre ikke i min verden vertfall :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:23

Jeg blir stadig overrasket over hva jeg lar meg sjarmere av.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 25 juli 2011 19:33

hehe samme her lilliMi.... tror hele tiden jeg har litt peiling på hva jeg liker men overasker stadig meg selv hehe,..forsåvidt greit å utide horisonten litt :P Man kan lære mye av å bli kjent med forskjellige menneske typer :)

Skjult ID med pseudonym 177 ma. 25 juli 2011 19:34

Noen mønstre jeg har observert blant mine kompiser:

Nr 1 er 188. Mørk og med litt muskler. Han trenger knapt gjøre noen ting for at damene skal bli med ham hjem. Sier minst mulig, bare står der. Berører dem litt. Foreslår å stikke en tur ut. Og så hjem til seg. De hopper på muligheten, ekstatisk over at denne prototyen av en gresk gud viser dem sin interesse.

Han vil ha seg kjæreste. Men får det ikke til. Gang på gang får han høre at han ikke er helt hennes type likevel. Personligheten funker ikke for dem. Selv om de aldri så mye tvinger seg til å prøve å like ham. Han har en usikkerhet i seg som damene finner ut er totalt turnoff. Flakker med blikk og stemme innimellom. Så de dumper ham etter noen dates.

Nr 2 er på 173. Kontrollerer enhver interaksjon på en behagelig måte. Selvsikkerheten selv. Damene vil først ha ham som venn. Tenker han ikke er deres type rent fysisk, og ikke har kjærestepotensiale. Deretter blir de forelsket i ham og vil bli sammen. Men han vil ikke være sammen med dem. Han vil være singel fordi han vet han kan finne nye damer rimelig lett.

Tredjemann er 190 og har masse selvtillit, stor forståelse for hvordan kvinner tenker, han er pikenes drøm. Han vil heller ikke ha kjæreste. Vet hvor enkelt det er å opprettholde et "pool" av damer. Damene forstår ikke hvorfor han ikke vil være sammen med dem. De er jo vant til så mye oppmerksomhet fra andre menn hele tiden. Dermed vil de ha ham enda mer.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 25 juli 2011 22:09 Privat melding

Jeg tror uansett hvordan du ser ut så vil du møte mennesker som mener det er noe galt med deg.

Jeg er 197cm og 120kg og har sett at det medfører endel vanskelige situasjoner. Forrige gang jeg datet en jente over tid ble hun lei seg fordi hun ikke kunne introdusere meg til venninnene sine, siden de aldri i verden ville godta meg.
Hyggelige jenter som studerer på UIO og stemmer SV og tror på en fargerik verden, men meg vil de nok aldri kunne akseptere.

Det er trist - Men er du småfeit tror folk at du har dårlig selvtilitt og er lat, er du tynn tror alle at du har psykiske problemer og prøver å tvangsfore deg med tapas på fester, er du stor og muskuløs tror alle du er dum som en stokk - Vet ikke hvor mange ganger jenter som er litt ute på venstresiden har kommet bort til meg på fester og sagt : Hva faen gjør du her, hvem er du!
Er en lav så tror alle at en er en gamer som pugger sjekke og self-help lektyre og liker å ta kveletak på jenter i senga eller spille wow osv.

Selv greier jeg ikke å hate noen pga utseende, uansett hvor mange ganger jenter med palestinaskjerf roper ting til meg når jeg er ute eller sparker etter meg i utestedskø eller at fremmede mennesker som studerer pyskologi prøver å overbevise meg at jeg er agressiv siden jeg er stor og blir så frustrerte over at jeg ikke er enig med dem at de regelrett prøver å gi meg en klaps(hvorfor er alle de voldeligste menneskene jeg møter mennesker med høy utdannelse innefor sosiologi/psykologi?) så gidder jeg ikke å hate noen, ihvertfall ikke basert på kroppen deres.

Jeg ser for meg at om 10-20år er det ingen som bryr seg lenger om hvordan andre ser ut, de fleste miljøer vil bestå av alle slags mennesker der fordommer blir brutt ned og glemt, mye takket være at internett bringer så mange forskjellige mennesker sammen.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 25 juli 2011 22:12

En fin tanke jimjim :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 25 juli 2011 22:16

Ja. Fine tanker. Håper du får rett jimjim

Skjult ID med pseudonym frøkeMilla ma. 25 juli 2011 22:26

Det var en flott tanke ja jimjim!
Krysser fingrene for at du får rett!

Skjult ID med pseudonym Tjukka ma. 25 juli 2011 23:31

Selv er jeg en stor jente, men jeg har også vært slank. Og JA...Jeg merket forskjell på oppmerksomheten! Jeg er nok det mange vil kalle ansiktspen (har jeg fått høre ofte hvertfall), men har for mange kilo. Heldigvis finnes det mange menn som liker det også :) Dessverre er det gjerne slik at mange av mennene som tenner på oss store jenter er sammen med slanke, nette jenter som skalkeskjul som de kan presentere til venner og kollegaer, mens de ligger med store jenter som de egentlig tenner seksuelt på på si. Høres fælt ut, men det er mitt inntrykk; mange tør ikke bli sammen med en stor jente fordi de er redd for hva kameratene tenker, selv om det kanskje er jenter med litt ekstra på kroppen de tiltrekkes av. Jeg synes det er leit både for oss jenter som er store, men også for kjærestene til disse mennene som ikke aner om sidesprangene.

Hva man tenner på og ikke er en ærlig sak, og blir litt som å skulle diskutere om agurk eller tomat er best. Noen liker det ene og noen det andre, og jeg synes ikke vi jenter skal bli fornærmet bare fordi en mann foretrekker slanke jenter. Selv har jeg vært begge deler, og jeg vet at jeg kommer til å bli slank igjen. Hadde vært enda lettere om jeg hadde en mann ved min side som dro meg med på trening og var der hele tiden også når jeg er stor :)

Selv om jeg ikke er bitter fordi jeg er stor (det er tross alt min egen skyld) så skulle jeg ønske at jeg var slank. Er i gang med prosessen nå :) Likevel må jeg innrømme at jeg gleder meg litt til å få den gode følelsen igjen når menn jeg vet liker ansiktet og personligheten min veldig godt erklærer at de ønsker noe mer når jeg har blitt slank. Var sånn sist...Fler jeg kjenner som plutselig var veldig interessert da jeg ble slank, men da fikk jeg min lille "hevn"... Var jeg ikke god nok som tjukkas skulle de jommen meg ikke få gleden av å briljere med meg ved sin side når jeg var slank heller, så kunne de ha det så godt :) Litt ondskapsfullt, men jo... Det var noe som ga meg litt glede med det. Vil de ha meg får de ta hele pakka og ikke komme krypende når jeg er slank bare hehe :)

Vi jenter har våre preferanser selv også, og jeg synes det er naturlig at menn også har det. Selv tenner jeg ikke på tynne gutter eller på tjukke gutter. Jeg liker vanlig slanke menn med litt kosemage, trente menn eller bodybuilder-kropp. Dessuten må de være høye. Likevel har jeg truffet menn i tilfeldige settinger (skole, jobb ol) som har vært lavere enn meg, tjukke, tynne osv. Menn jeg aldri vi

Skjult ID med pseudonym Tjukka ma. 25 juli 2011 23:36

ville gått på date med hadde jeg sett bilder av de her på Sukker. Likevel har fler av disse mennene vist seg å være nesten drømmemenn. Når jeg har blitt kjent med de "fordi jeg må" har det vist seg at fler av de har hatt herlige personligheter og masse sjarm. Da blir saken plutselig en annen, og de er absolutt kjærestekandidater! Utseende gir innsiden en sjans, mens innsiden gir utseende sin glans :)

Langt innlegg, men det jeg vil frem til er at det er en ærlig greie å ikke tenne på store jenter. Alle har ulike preferanser, og jeg synes ikke vi skal "skyte" noen menn for det. Vi er kresne vi jenter også :)

Og ps: Dere menn som ikke skriver til meg her på Sukker nå fordi jeg er større enn gjennomsnittsjenta... Ikke kom og be meg på date når jeg er slank igjen, da er det for sent heheheheh :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 23:39

Men Tjukka. Er det ikke litt kjipt å tenke på, at når du har blitt slank igjen, så risikerer du at din mann bedrar deg med en stor dame?

Skjult ID med pseudonym 177 ma. 25 juli 2011 23:47

Morsomt dette hvordan så mange jenter, slik som frøken Tjukka sier over her har som "krav" at mennene deres skal være høye.

Etter at hun har blitt "tvunget" til å bli kjent med menn lavere enn henne har hun til sitt store sjokkopplevelse funnet ut at mange av disse ikke-høye mennene absolutt er kjærestekandidater.

Kanskje en tankevekker for noen flere her inne på sukker, der høydefiltreringen blant kvinner er så utbredt.

Jeg sier ikke dette bare fordi jeg er under snittet høy selv, jeg mener kvinnene taper stort på når alle går etter det samme snevre.

Skjult ID med pseudonym Tjukka ma. 25 juli 2011 23:52

Jo, det ville vært utrolig trist. Utroskap er alltid kjipt.... Og det ville vært kjipt uansett hvem personen var utro med, tynn eller tjukk. Grunnen til at jeg skrev som jeg skrev over var også litt for å få frem at det er mange menn som liker store jenter men at de ikke tør å innrømme det fordi det ikke blir akseptert i like stor grad å ha en tjukk kjæreste som en tynn kjæreste. Jeg vil selvfølgelig heller vise frem en muskuløs, høy kjæreste til venninnene mine enn en liten flis på 1.65. Sånn er det bare... Selv er jeg også overfladisk nok til å ikke date menn som ikke har god nok utdannelse og jobb for det er viktig for meg. Alle har sine preferanser og det er lov! Menn som ærlig tør å si at de foretrekker slanke jenter må få lov til det uten at vi må kjefte på de for det. Og jenter må få lov til å si hva de liker uten at menn skal kjefte og være uenige i det. Smaken til folk kan man ikke forandre, og ikke overtale noen til å få en annen smak heller... Så personlige preferanser er egentlig ikke så mye å diskutere, da andres synspunkter uansett ikke vil forandre den smaken man har...

Skjult ID med pseudonym Tjukka ti. 26 juli 2011 00:01

177: Jeg tror absolutt jeg går glipp av mange bra menn fordi jeg er overfladisk hva angår utseende her inne på sukker og ikke gidder svare menn som er lave. Prøver stadig å si til meg selv at jeg skal gi folk en sjanse til tross for høyde og størrelse. En date kan uansett ikke skade, hva har man å tape? Blir det en tragisk kveld har man uansett en morsom historie å fortelle til venninnene sine over et glass vin eller 10. Og kanskje får man en ny venn etter daten selv om man ikke faller pladask for hverandre. Håper bare at menn kan tenke det samme om store jenter; gi tjukkasene en sjanse....Sikker på at mange menn går glipp av bra jenter også pga det. Blir jeg forelsket i personligheten til en tynn flis på 175 så kan jeg overleve det og bli sammen med han sikkert., men jeg klarer ikke å bli forelsket i noen jeg synes er gyselig stygge uansett hvor flotte personligheter de har...Det må være en viss fysisk tiltrekning der, man skal tross alt dele seng. Enkelte egenskaper og utseendemessige ting hos menn gjør at de er totalt uaktuelle uansett hvor flotte personligheter de har. Mikroskopisk penis, rottehale, pipestemme osv vil aldri kunne være en del av pakka hos min fremtidige kjæreste dessverre. MEN... Forhåpentligvis og sannsynligvis finnes det jenter der ute som synes at de tinga er ok... Det som er så fint med oss mennesker, vi liker og aksepterer forskjellige ting hos en partner :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 00:08

Men Tjukka, Det er jo ikke så veldig mye annerledes enn at menn som er i forhold med en overvektig dame og som egentlig tenner på tynne damer, er utro i det han får sjans på en tynn dame?

Jeg tror egentlig mange menn ikke er så opptatt av kroppen til dama. Jo. Det kan være greit å se på damer med flott kropp, men en mann skal jo også føle at han har samme standard som damen.
Dessuten er menn opptatt av at dama ikke skal gnåle om alle feilene. De liker damer som er trygge på at de er gode nok, slik at de slipper å svare på spørsmål av typen, "Ser rumpa mi stor ut i denne?" Ofte spurt av damer med kropp helt innenfor normalen.

Herregud, jenter! Det finnes en mann for alle. Gå ut og finn ham. Å sitte her og høre på hva mennene her vil ha, er jo ordentlig depriverende. (Litt pussig at mennene kan sette så høye krav til hvilken dame de skal ha, mens de samtidig klager på at de ikke får respons? Ja?)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 00:09

*peptalk-modus*

Skjult ID med pseudonym Tjukka ti. 26 juli 2011 00:12

Nei, det er ikke noe annerledes. Jeg synes bare at alle burde bli sammen med en person som innehar de egenskapene man tenner på og liker slik at man ikke trenger være utro i det hele tatt :) Man bør ikke tenke så mye på hva samfunnet rundt mener, men være med personen som gjør en lykkelig og som man tenner på :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 00:19

Kunne ikke ha sagt meg mer enig.

Skjult ID med pseudonym 177 ti. 26 juli 2011 00:35

Hei, samfunnet, eller rettere sagt venninne mener jo tydeligvis du skal være sammen med en høy muskuløs mann. Det er jo det du sier over, at du ikke vil vise frem en "tynn flis" på 165 til dem, uavhengig av hva du selv føler for ham.

Det er den totale pakka du er ute etter. Følelsen karen gir, + følelsen reaksjonen fra venninne dine kommer med når du gir deg kudos for at du fant et trofe på 192.

Min påstand er at jo mer selvtillit du selv innehar, jo mindre trenger du 'venninnebiten'

Skjult ID med pseudonym Tjukka ti. 26 juli 2011 00:50

Jeg skrev ikke at jeg aldri vil vise frem en tynn flis på 165 til venninnene mine. Jeg skrev at jeg hvis jeg måtte velge så hadde jeg valgt han høye, mørke, muskuløse kjekkasen. MEN, det utelukker ikke nødvendigvis han andre. Mine venninners meninger kunne aldri stoppet meg fra å bli sammen med en mann jeg ble forelsket i. En mann som gjør meg glad bør også gjøre de glade, ellers er de ikke gode venninner i mine øyne.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 26 juli 2011 13:20 Privat melding

holder dere på enda???????????????????

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 26 juli 2011 13:27

Et evig tema.
På linje med hvorfor alle de damene ikke svarer på mail :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 13:48

Lowry; du glemte liten pikk, gamle menn er griser, inntekt og utdannelse, barn ikke barn. Da har vi dekket hovedinteressene rundt partnervalg, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 26 juli 2011 15:41

VoksenMann:
Du glemte barbering :-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 15:44

Aaaah! Jepp, og barbering, selvsagt :) Kom på en til släger; antall sexpartnere.