Alle innlegg Sukkerforum

Alt for ung!

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 21 juli 2011 18:35 Privat melding

Tidligere i dag så ville ei 16 år gammel jente fra Møre og Romsdal chatte med meg, her på Sukker! Uten å ha besøkt profilen min først. Allerede det i seg selv er noe merkelig. Jeg åpnet chatten og hun begynte med å skrive "Hei :)".

Før jeg svarte noe, så ville jeg først sjekke profilen hennes av ren nysgjerrighet og ble litt småsjokkert da jeg fant ut at hun er såpass ung enda. Egentlig bare et barn fortsatt. Hun leter etter "menn" fra 16 til 18 år ifølge profilen hennes, og jeg synes det er merkelig at hun da velger å skrive til en 27 år gammel mann som meg. Men det er klart, hun sjekket ikke profilen min først da. Kanskje jeg ser yngre ut? Jeg skulle til å skrive "Hei, jeg synes at du er alt for ung, og jeg tror du heller bør kontakte noen andre". Men da hadde hun plutselig lukket chatten igjen, like greit vil jeg jo si. :)

Litt moral og sunn fornuft må man jo ha, og jeg kan strekke meg ned til 18 år. Men det er egentlig på grensen til å være for ungt det også, jeg er jo tross alt på vei til å bli 30 år nå. Jeg synes bare at det er så merkelig at enkelte bare begynner å chatte slik uten videre, uten å ha besøkt profilen først. Men det skjer veldig sjeldent da, så det er ikke noe problem. :)

(mann 34 år fra Rogaland) to. 21 juli 2011 19:34 Privat melding

Har opplevd det flere ganger at noen begynner å chatte uten å ha sett på profilen en gang, lurer mange ganger på hva som sviver i skallen på en del av klientellet her inne! ;)

(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 21 juli 2011 21:24 Privat melding

Chatten er jo en direkte og rask måte å komme i kontakt med folk på, så lenge de aksepterer selvfølgelig. Men det er jo ofte bedre å lese gjennom profilen først, slik at man kan vite bittegrann om personen før man starter en samtale. Det mener jeg i alle fall. :)

Jeg har svært sjeldent på eget iniativ brukt chatten for å komme i kontakt med jenter jeg er litt interessert i, føler da at jeg blir for påtrengende og innpåsliten. Akkurat som i virkeligheten så vil jeg heller ikke over nettet invadere andre sitt liv for mye. Bedre å sende ei melding og se om man i det hele tatt får svar.

Skjult ID med pseudonym Harald to. 21 juli 2011 21:26

Jeg tror kidsa nå til dags er vant til å chatte med alt og alle!

Antakelig mange 15-åringer som sitter på chatroulette og chatter med alle slags folk!

Skjult ID med pseudonym me me me to. 21 juli 2011 21:26

det finnes jenter som bare vil ha noen å prate med her

Skjult ID med pseudonym kine to. 21 juli 2011 23:56

Tenk deg selv som tenåring!
Alt med det annet kjønn var så mystisk og spennende..
Husker vi drev og ringte noe som kaltes "Åpen linje" hvor vi snakket og flørtet med fremmede menn..
Det blir vel noe lignende denne chattefunksjonen.

Skjult ID fr. 22 juli 2011 00:06

Du har rett i det Kine.
Det er helt naturlig at unge jenter og gutter er nysjerrige og søker spenning.
Derfor veldig viktig at voksne menn og kvinner tar ansvar og ikke leder opp til noe.
Synes det er noe kvalmende når menn i slutten av tyveårene faktisk flørter med 16 årige jenter.
I USA er 16 åringer mindreårige!