Alle innlegg Sukkerforum

Hva ville du synes/gjøre hvis....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sunday fr. 22 juli 2011 12:26

du ble kontaktet av noen du kjente eller visste hvem var fra før?

Eller om du faktisk ble kontaktet av en kjendis?

Skjult ID med pseudonym Elisa fr. 22 juli 2011 12:55

Prate med dem som om de var vanlige mennesker? Som de jo også er, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 22 juli 2011 12:59

Øve meg på å snakke om følelser?

(mann 39 år fra Oslo) fr. 22 juli 2011 13:00 Privat melding

Kjendiser ville jeg blitt svært skeptisk til. Antakelig ville jeg tro at det var en falsk profil.

Av folk jeg kjenner fra før. Altså av venninner? Eller folk i "ytre bekjentskapskrets", dvs. sånne mann snakker med en til to ganger i året?

Vel, hvorfor ikke svare på kontakten? Men da skulle man jo tro de hadde kunne benytte seg av andre muligheter til å få kontakt...

Skjult ID med pseudonym Slemtiger fr. 22 juli 2011 13:00

OMG liksom, tenk om Alicia Silverstone (dog hu begynner å bli ei gammal kjærring...) sendte meg ei melding på sukker... Hadde ikke vaska tastaturet på ei uke da asså...:)

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 22 juli 2011 13:05

Hadde kontakt med en skuespiller en gang - teaterskuespiller som var livredd for å bli gjenkjent, så det var nesten umulig å få se et skikkelig bilde av ham. Da jeg møtte ham ble han derimot fornærmet over at jeg faktisk ikke hadde filla peiling på hvem han var. Hadde aldri verken sett eller hørt noe om ham ;) hahaha.

Skjult ID med pseudonym sunday fr. 22 juli 2011 13:06

For egen del ble jeg kontaktet av to fedre i klassen til sønnen min. For meg ble det helt feil og jeg syns det har vært litt pinlig å møte på dem i etterkant.

Skjult ID med pseudonym Slemtiger fr. 22 juli 2011 13:09

Teaterskuespillere er vel ikke akkurat store kjendiser, med mindre vi snakker om de absolutt største. Teater er oppskrytt.

Skjult ID med pseudonym Slemtiger fr. 22 juli 2011 13:11

@tulla

Så er jo spørsmålet hvorfor du møtte en fyr du omtrent ikke hadde fått sett et skikkelig bilde av... Var det t håp omå skulle treffe på en kjendig som gjorde susen? Løper dere virkelig etter kjendisstatus og penger?

Dumt spørsmål, seff gjør dere det. Bare se på Hugh Hefner og berte som henger rundt han... er vel tvilsomt hans utseende og gode form eller prestasjoner i senga som gjør susen :p

Skjult ID med pseudonym Haefs fr. 22 juli 2011 13:22

TS har vel blitt kontakta av Valen? ;P

Skjult ID med pseudonym chandler77 fr. 22 juli 2011 13:28

Kjendiser eller folk man kjenner fra før må vel få lov til å bruke de kanalene som finnes for å bli kjent med nye folk de som alle andre?

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 22 juli 2011 13:28

@Slemtiger:
Jeg møtte mannen rett og slett fordi vi hadde en artig samtale og fordi det dermed kunne borge for en god latter også ansikt til ansikt. Så jeg dro uten å ha sett skikkelig bilde, fordi det uansett ikke betydde noe for samtalen hvordan han så ut. Jeg går absolutt ikke etter kjendisstatus og penger. Jeg vil helst være anonym selv, og penger trenger jeg ikke fra andre. Det var likevel litt morsomt at han først ville skjule hvem han var for så å bli fornærmet over at jeg ikke visste hvem han var.

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 22 juli 2011 13:31

@Slemtiger: Jeg er forsåvidt enig i at teaterskuespillere ikke ofte er store kjendiser. Hadde det vært en "stor" kjendis ville jeg antagelig ikke møtt ham, fordi det overhodet ikke frister.

Skjult ID med pseudonym sunday fr. 22 juli 2011 14:18

@Haefs

Nei, heldigvis ikke :)

Men dere andre - hva tenker dere om å bli kontaktet av folk i nær bekjentskapskrets?

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 22 juli 2011 14:46 Privat melding

Hehehe.. Wenche Foss var først og fremst en teaterskuespiller.... :p Og hun var den største vi hadde.. ;) Og uttrolig skjønn dame..

Men jeg synes det er merkelig med folk som vil date kjente fordi de nettopp er kjente.. Eller har et utad yrke.. Folk som har valgt å bli kjente eller har lyst til det, kAn være svært egoistiske og det kan bli et problem når det gjelder å gi og ta i et forhold.. Men passer det for noen å ha det slik så er vel det sikkert fint for dem det :O)