Alle innlegg Sukkerforum

Merkelige greier! :S

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Man fr. 22 juli 2011 17:56

Har nettopp blitt øverste form for medlem her, har sendt ut en god del meldinger til interessante profiler etc, men de får ikke meldingene virker det som, hva pokker er feil her???? :S

Skjult ID med pseudonym Man fr. 22 juli 2011 17:59

eller det står at de har lest den merkelig nok, må bare være løgn???
lurer på å forlange pengene tilbake om ikke noen vet hva dette her er for noe????

Skjult ID med pseudonym Klll fr. 22 juli 2011 18:02

Hmmm, du har nok kommet riktig fram, du skjønner at når jenter her får en meld, så svarer de ikke på den!! :P
Det er litt komplisert og ufattelig for en nybegynner, men følg med på forumet en stund så kanskje du skjønner etter hvert! :S

Skjult ID fr. 22 juli 2011 18:05

NOEN jenter svarer ikke på ENKELTE meldinger er vel det korrekte her. Noen gir avlagsmeldinger, andre gjør det ikke. dette tror jeg også gjelder menn, men det er jentene som får pepperet. Sånn er sukker!

:-)

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) fr. 22 juli 2011 20:10 Privat melding

Det er en uting å ikke svare på en melding, vel og merke hvis den er seriøs. Koster bare noen tastetrykk og si et pent nei takk hvis man ikke er interessert ( ingen har krav på lange utredninger.).

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) fr. 22 juli 2011 20:15 Privat melding

Og like mye en uting å ikke ha et eneste bilde verken på forsiden eller i fotoalbumet.

Skjult ID med pseudonym S sø. 24 juli 2011 02:26

Jeg har skrevet i profilen min at jeg ikke er interessert i å snakke med personer uten bilde, og at jeg ikke er interessert i å møte noen utenfor den aldersgruppen jeg har valgt. Dette føler jeg kommer tydelig fram, og derfor svarer jeg heller ikke når jeg får meldinger fra menn på f.eks. 40 eller fra menn uten bilde. Da har du ikke lest profilen min, så da er jeg vel egentlig ikke interessert uansett.

Men ja, kjipt å ikke få svar. Du får holde motet oppe, så skal du se du får svar til slutt. Om det vedvarer så kan du jo vurdere å endre bilde eller profiltekst. Kanskje det hjelper :)