Alle innlegg Sukkerforum

Mr.Pusten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 02:37

Hvor gjorde du egentlig av innlegget ditt der du beskyldte våre nye landsmenn for terrorangrepet i Oslo?

Skjult ID med pseudonym Mr.pusten lø. 23 juli 2011 02:39

Jeg sletta det, men det betyr ikke at du ikke er død din forræder!!!!

Skjult ID med pseudonym Mr.pusten lø. 23 juli 2011 02:40

Landssvikere på sukker, skal slå dere flate!!!!!!!!!!!!!!!!11

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 02:42

La det fare neptun. Det var en tråd som var best tjent med å forsvinne. Folk reagerer forskjellig, og Pusten har fått seg en liten lærepenge, om å vente med å dra for raske konklusjoner, og at fordommer kan gjøre blind.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 02:43

Tror ikke kommentarene over er Pusten, og synes det er ganske lavmål.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 02:48

Problemet er at det ikke bare er Mr.Pusten som sitter med slike fordommer. Jeg har sett mange Twitter-meldinger om folk med muslimsk utseende som har blitt trakassert i dag - og det overrasker meg ikke én millimeter så lenge vi har den offentligheten som råder i Norge i dag.

Jeg håper virkelig at Mr.Pusten og hans likesinnede får noe å tenke på - og jeg vil gjøre mitt til at de får det!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 02:53

Ok neptun. Liker ikke utviklingen jeg heller. Men rekk opp hånda, alle som IKKE trodde det var Al-qaeda.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 02:56

Jeg trodde i hvert fall ikke det var Al Qaida - i motsetning til en del andre ville jeg faktisk vente og høre hva politiet hadde å si.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 23 juli 2011 02:57 Privat melding

*rekker halvveis opp hånda*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 03:00

O heilage neptun. Selv innvandrerne, var sikre på det, og gruet seg til hvordan livet i Norge ville bli nå. Slutt å tøve.

Skjult ID med pseudonym sans lø. 23 juli 2011 03:06

Jøsse!
Så, så, Mister - pass på at du ikke mister pusten av all denne aggressiviteten din nå, da!

Landssviker kan du selv være, som spyr edder og galle over dine medborgere og bidrar til å gjøre samfunnet ukoselig, utrygt og lite inkluderende for både nye og "gamle" landsmenn!
Snakk om å -virkelig- svikte og forråde landet sitt!

*ønsker seg plutselig veldig, veldig en utsilingsfunksjon på politisk tilhørighet her på sukker... - for å kunne filtrere vekk fordomsfulle, hatske høyreekstremMister*

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 03:11

Hvis du ser det jeg har skrevet her, VoksenMann, har jeg oppfordret til forsiktighet om anklager, og jeg skrev lenge før dette rasshølet ble tatt at jeg mistenkte at det var høyreekstremister som sto bak. Og sannelig fikk jeg ikke rett...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 03:14

PS* Verdenspressen antok også at det var All-qaeda.

At det er en høyrekstrem, er en liten overraskelse. Høyreekstremistene har så mye mindre gjennomslagskraft og organisering. For meg virker dette som én forstyrret person. Han har planlagt det hele, ned til minste detalj, og brukt flere år på det. Tror han har planlagt alt, til minste detalj. Han er kalkulert og skarp. Nok et bevis på at intelligens i seg selv, ikke er tilstrekkelig, og at mennesker uten "riktig" følelsesmessig korreks, er farlige og uforutsigbare.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 03:17

Vel, ser du denne tråden

http://sukker.no/dating-forum/514723-Terrorangrep+i+Regjeringskvartalet%3F%3F.html

Og går ned til klokka 18.48, så er det ingen overraskelse for meg.

Om verdenspressa tenker Al Qaida, sier vel det mer om verdenspressa enn noe annet.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 03:33

Du må ikke forelske deg i din egen fortrefflighet, neptun. Tror uansett jeg setter punktum for min deltagelse.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 03:35

Poenget er at det er noen som slenger med leppa og tror de vet alt - så vet de ingenting, det er bare fordommene deres som snakker. Som denne Mr.Pusten gjorde. Håper virkelig at han har fått seg en lærepenge i å ikke komme med slike feige fordømmelser!!!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 03:43

Poenget er, at det er feil tidspunkt å komme med hjørnepissing og revirmarkering på. Du roper like høyt som Pusten, midt i begravelsen. Nå har jeg sagt fra til deg, på en høflig måte. Vær like smart som Pusten, og slett hele tråden.

Skjult ID med pseudonym sans lø. 23 juli 2011 04:10

VoksenMann:
Jeg synes det i grunn er et betimelig spørsmål Neptun stiller til Mr.Pusten, for det er nettopp denne raske utpekingen av "mest sannsynlig en muslimsk gjerningmann" som gjør at samfunnet blir forpestet av fordømming og fremmed"frykt" (rettere -hat). Og når slike hendelser som i dag skjer - ufattelige tragedier og tapte menneskeliv, så bør ikke HATET komme først, særlig ikke når man ikke VET hvem som står bak.
Enkelte folk er så raske til å dømme, peke - på de dem SYNES skal stå bak ugjerningen, i den grad at det nesten overskygger tanken på og medfølelsen overfor de som faktisk er de rammede i denne tragedien.
Dette er en tid man burde stå sammen, "nye" & "gamle" nordmenn, beskytte hverandre, bry seg om menneskene i sin nærhet, ikke tenke svart og hvit, men _medmennesker_! Og ikke spre hat og fordommer!

UANSETT OOM det hadde vært Al Qaida også, burde ikke det falle vonde ord om muslimske nordmenn!
DE er ikke Al Qaida. Dét er poenget!

Forresten: Tror du den jevne (ikke-vestlige) innvandrer var sikker på at Al Qaida sto bak, ELLER tror du de var sikre på at "Nå vil 'alle' REGNE med at det var Al Qaida som står bak, og så tenke at vi sympatiserer med dem", og DERFOR gruet seg til hvordan livet i Norge ville bli nå..?

Og: med bakgrunn av denne hendelsen, skal jeg nå begynne å mistenke alle menn som er oppvokst på Oslo Vest og befinner seg i alderen 30-35 år for å være sinte skapterrorister som nårsomhelst kan finne på å sprenge en bombe i luften og henrette ungdommer på en sommerleir? For ikke å snakke om alle de skumle som er selvstendig næringsdrivende innen landbrukstilknyttede virksomheter! Ohoi! Ja, for det er litt sånn enkelte innvandringsfientlige folk ser ut til å resonnere når det gjelder muslimers "forhold" til terrorisme generelt og Al Qaida spesielt.

Jeg sier her IKKKE at DU tilhører disse folka, VoksenMann, men man kan stadig se slike utrolige resonneringer blant folk i hissige anti-innvandring/muslimer=terrorister-tråder rundtomkring på nettet, i forkant av denne tragedien også.

Skremmende!

Skjult ID med pseudonym merr lø. 23 juli 2011 04:37

Ts:

Please, slett dette innlegget, er ikke noe som bør være her!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 04:41

Ikke uenig med deg sans. Men vi bedømmer ting ut i fra generaliseringer og risikovurderinger. Hvem tror du politiet speidet etter, når de hadde grensekontroller? Blonde menn, eller mørke menn med skjegg? Var det feil av dem? Vanskelig dette her, for oss. Vi vil jo at samfunnet skal være fordomsfritt, og innrettet etter, og mot enkeltindivider, ikke grupper.

Skjult ID med pseudonym sans lø. 23 juli 2011 05:07

Jeg forstår hva du mener, VoksenMann. Og jeg drømmer kanskje om en verden som er ganske annerledes enn hva som er tilfellet i dagens samfunn... Og jeg tror vi er ganske enige, egentlig. Men dette er bare så grusomt at det skjærer i sjelen og så ufattelig ufattelig, at jeg merker jeg blir sint når Mr. Pusten og andre hopper til konklusjoner om slemme innvandrere, og når informasjonen kom om at det faktisk var en "heilnorsk" nordmann som likviderte de stakkars ungdommene, så serverer han FORTSATT hatefulle meldinger her og kaller innvandringsvennlige folk for landssvikere!

Jeg innrømmer at jeg har 'nervene litt utenpå' akkurat nå, denne saken er som sagt så vond og smertefull at jeg er helt skjelven og på gråten når jeg tenker på alle de rammede, og jeg er så full av sinne overfor den umenneskelige høyreekstreme henretteren!

Men jeg sniker meg til å gi deg en klem, jeg, VoksenMann - du har mange kloke og gode tanker om ting, og jeg tror du er med på å skape et bedre samfunn, bare at du kanskje har et litt mindre "naivt" og idealistisk syn på ting enn meg, der hvor jeg drømmer og VIL at folk skal være snille og inkludere alle i et fargerikt fellesskap... *smilelitt*
Take care!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 05:19

Takk. Det var fint sagt av deg.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann lø. 23 juli 2011 05:40

PS* "halvmørk mann", med skjegg nå, selv. Hadde nok kjapt som fy kvittet meg med skjegget, om det var Al Quaida som sto bak.

Skjult ID med pseudonym sans lø. 23 juli 2011 06:18

VM: Du er sikkert en veldig fin og god "halvmørk mann", og jeg forestiller meg snille øyne. :)
*klem på myke?/stikkende? skjeggekinn i natten*

...i etterkant av mistanken overfor muslimer, og de hevede,sinte rasistrøster, gir det unektelig et spesielt sterk inntrykk å se unge, mørkhudede gutter fortelle reporteren om marerittet da de måtte flykte vekk fra den lyse, etnisk norske drapsmaskinen som gikk rundt og skjøt ned vennene deres på øya...

Får så vondt av disse ungdommene, å være 14-15 år og oppleve noe sånt! Ja, _uavhengig_ av alder er det jo en forferdelig grusom og traumatisk opplevelse, altså - men...dette er jo bare barna! :'(

Skjult ID med pseudonym kit lø. 23 juli 2011 06:38

Nå ser det jo ut som om det er en av Mr.Pusten sine islamkritiske-meningsfeller som har gjort dette.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080610

Skjult ID med pseudonym me me me lø. 23 juli 2011 08:38

jeg spekulerte ganske tidlig egentlig at dette var som det vi fikk vite til slutt, så det viste seg at jeg hadde rett

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 23 juli 2011 10:48

Snakket nettopp med en kompis som pleide å kjenne gjerningsmannen. Sikkert mange i Oslo som gjør det, siden morderen er herfra. De jobbet sammen inntil for ti år siden eller så og pleide å henge litt sammen på fritiden også den gang. Anders Behring Breivik er, som vel de fleste skjønner nå, en smart, svært dedikert jævel som alltid går 110 prosent inn for ting og som (no surpise) kan vippe over til fanatisme. Han har vært spillegal og våpengal i årevis, og også flink til å snakke for seg og - i følge VG - de siste årene en ivrig debattant på diverse nettforum. Men i det minste den gangen var han ikke nynazist eller rasist, eller i det minste holdt han det hemmelig for de rundt seg hvis han var det. Dette har åpenbart foradret seg.

De fleste tenkte nok på Al-Qaida eller Libya da dette skjedde. Også mange innvandrere gjorde dette. Ikke så rart, for vi er jo involvert i to kriger mot to fiender som begge har brukt terror som våpen før. Men heldigvis tok vi feil, for hadde dette vært en norskfødt muslim eller en innvandrer, som i London for noen år siden, så tør jeg nesten ikke tenke på hva som ville ha skjedd med landet vårt. FrP hadde i alle fall fått makten til høsten. Nå tipper jeg resultatet blir helt motsatt, og AP kommer til å vinne en sympatiseier.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 23 juli 2011 13:38

På en måte veldig godt at de som hauset seg opp og med en gang gikk ut og pekte på visse grupper mennesker tok riv ruskende feil..at det var en kristen FrP'er får de vel litt i vrangstrupen, tenker jeg...

Skjult ID lø. 23 juli 2011 13:42

Litt unødvendig å si vel...

Skjult ID med pseudonym Cam lø. 23 juli 2011 14:21

Denne mannen hatet våre nye landsmenn, og jeg tror endel av hans oppdrag var å så tvil om dette. Han kjente Norge og visste at vi ville skylde på utenlandske terrorgrupper.

Men det har jo aldri vært terrorangrep mot egne land før, så i utgangspunktet kan jeg godt forstå hvorfor man kan tro at det var utlendinger som stod bak dette.

Skjult ID lø. 23 juli 2011 14:32

Det er vel kanskje ikke så rart at en tenker at dette i første omgang ble utført av en med utenlandsk bakgrunn. Dette b.l.a pga den store norske deltakelse i krigføringen i Afgh og Libya. Gaddafi gikk jo ut i media her for noen uker siden og sendte ut en advarsel mot Europa.

Så ja, jeg tenkte at denne terroren i første omgang ble utført av en med ikke norsk opprinnelse.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 23 juli 2011 14:41

@ Skjult id 14:32

DET tror jeg og, og mine tanker gikk umiddelbart til terrorhandlinger som 9/11 og de i London..
...men det er forskjell på å tenke at det er en av disse ekstreme gruppene som står bak, enn å gjøre som mr. Pusten og peke på "alle disse utlendingene" og ha en slik språkbruk som han(blant annet) hadde..det er de menneskene jeg reagerer på..

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 23 juli 2011 14:52

@Cam
Jovisst har det vært terrorangrep mot egne før, Omagh-bomben i 1997, for eksempel, der Real IRA tok livet av 31 mennesker i hovedgata i Omagh. Og det har også skjedd flere ganger i Spania.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst lø. 23 juli 2011 14:59

Enig med skjult kl 1432 og Elikapeka

Jeg tenkte akkurat det samme med en gang, da på bakgrunn av det skjult skriver. Er ikke så heldig at vi "reklamerer" i mediene for at Norge sender ut så og så mange bombefly til Libya, det er jo som å be om hevn.
Samt er det viktig å ikke generalisere slik du skriver, Elikapeka.

Skjult ID med pseudonym kit lø. 23 juli 2011 15:01

Det er mengder av terror-angrep i egne land. Irak, Pakistan, Afghanistan, USA, Nord-Irland Franktike, Spania osv

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 23 juli 2011 15:25

@ Cam

Hadde han villet at utlendinger eller innvandrere skulle få skylden så hadde han sørget for å ikke bli tatt selv. For eksempel kun ved å bruke bomber, i stedet for å gjennomføre den massakren på Utøya. Nei, han ville nok bli tatt levende (eller kanskje han bare feiget ut da han skulle ta selvmord, hvis det var planen) og ser sikkert på seg selv som en martyr. Dette minner mest om bomben i Oklahoma City for noen år siden egentlig. En høyreekstrem som hater myndighetene, og i dette tilfellet også AP, og mener at det er de som er den egentlige fienden siden de "lar landet gå til grunne".