Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 65 år fra Telemark) lø. 23 feb. 2008 09:55 Privat melding


Har ikke foto på min profil, men får allikevel noen svar.
Men..... jeg har sendt foto. Etter det har det blitt noen brev, for så brått å forsvinne helt.
Da er det at jeg spør ( med selvfølelsen langt under bakkenivå) meg selv, ser jeg helt forj..... ut, eller er det det at mange menn her inne samler på foto, som andre samler frimerker??
Hadde det vært annerledels med foto på profil?
Foto er ikke alltid ærlig, det vet jo alle. Ikke sikkert at det er den personen heller.
Det har jeg hørt og lest om tideligere. Det var ikke på Sukker.

Sikkert ikke bare jeg som har opplevd dette, men mange andre kvinner og menn her inne.

Skjult ID med pseudonym Ir1e lø. 23 feb. 2008 10:49

Tror jeg tør påstå at 90% har bildet av seg selv i profilen..... De jeg har møtt, har i hvertfall ligna på bildet sitt (mer eller mindre:)....

Men for å vri det litt rundt....... Liker du at det er bilde(r) i de profilene du besøker/blir besøkt av...??
Det er vel likkt for alle tror jeg... at man liker å ha en viss ide om hvordan vedkomende i andre enden ser ut allerede fra start.....


Skjult ID med pseudonym Gutten lø. 23 feb. 2008 10:55

Jeg mener helt klart at foto er viktig, enten man er tjukk, tynn, gammel eller ung.... Det finnes ikke noe fasit på hva som er idealet...

Med foto viser man hvordan man ser ut, litt hvordan man er som type og de henvendelsene man får er utifra hvordan man ser ut, og hvordan man er som type.....Det er selvsagt mange andre ting som skal stemme for å bygge ett forhold også, men tror likevel at det ytre er viktig, og ofte betyr starten på noe?

Jeg har selv en oppfattning av hvilken type jeg liker, og det er alltid vanskelig og avvise etter at man har tastet litt, og etterhvert fått tilsendt foto, og den man har tastet med ikke stemmer med hva man er ute etter... Det er en ærlig sak, og det er nå en gang slik at man ikke liker alle, uten at dette er riktig eller galt. Personlig skjønner jeg ikke at ikke alle har foto, det er da ikke farlig om naboen ser at man ønsker seg en å dele livet med?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 23 feb. 2008 10:55

Det er ikke sånn at de uten bilder er mindre interessante personer. Men hvis du blar deg gejnnom en rekke av de som har bilde på profilen, så vet du jo med deg selv at mange av dem er uaktuelle. Så det skal jo litt til at de du sender bilde til, tiltrekkes av akkurat din type... Ikke noe å få dårlig selvtillitt av. Gjør du det, ville jeg heller lagt inn et bilde i albumet, så slipper du å bygge opp kontakter som forsvinner når bildet sendes. Det skal mye til for at jeg ber om bilde. Da skal de de skrive veldig interessant.

Skjult ID med pseudonym Smily lø. 23 feb. 2008 11:05

jo det er faktisk sånn at de uten blide er mindre interessante...for meg er det sånn og jeg har mange likestilte.
Liker å se personen(bildet) før jeg bestemmer meg om jeg liker/ikke liker profilen.... utsende har faktisk noe å si.
Har pratet med profiler uten bilder mange ganger og blir like skuffet hver gang.....Og det dør ut. (som trådstarter beskriver.)

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 23 feb. 2008 11:08 Privat melding

Ulempen med ikke å ha bilde er at den du skriver med ofte lager sitt eget bilde av deg. I hodet. Og da spiller det liten rolle om du er pen eller upen - krasjer det med forventningene han har rukket å lage seg, vil møtet med virkeligheten bli en kalddusj uansett.

Skjult ID med pseudonym laidback sø. 24 feb. 2008 02:50

la inn bilde etter en tid uten... et stunt rikignok, siden bildet er av en alvorlig og litt sur meg. Og ikke egnet til å selge seg selv. Uansett er det bare fordeler med bilde i profilen.. selv jeg med mitt bilde opplever mer respons!
Eneste faren med det er at tiltalende personer får altfor mange henvendelser tror jeg... og blir forvirret.

Skjult ID med pseudonym splash7 sø. 24 feb. 2008 07:10

Foto er helt klart viktig for meg og helst flere slik at man får ordentlig inntrykk av hvordan vedkommende ser ut. I likhet med andre her så drukner heller jeg ikke i meldinger men det skal mye til før jeg svarer noen uten bilde.
Siden jeg bare ble skuffet når jeg var på blind dates, gjør jeg ikke det lenger heller :-)

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 24 feb. 2008 15:38 Privat melding

Jeg syntes ikke foto er vikitg, men det som står i profilen. Dem fleste profiler jeg sender hilsner til, er profiler uten foto.

Har blitt mer skuffet over en person med profilbilde, enn han som ikke hadde.

Skjult ID med pseudonym snodig sø. 24 feb. 2008 17:47

Er enig i at utseende har betydning - men det betyr ikke ALT! De aller fleste ser vel sånn noenlunde ok ut likevel - selv mener jeg at personligheten og kjemien er det viktigste. Dersom man liker noen for den de er, vil utseendet bli mindre viktig og den personen vil også bli vakrere i dine egne øyne. Og ærlig talt - hvem bryr seg vel om kompisen eller venninna di synes kjæresten din er stygg eller pen, så lenge du selv er tiltrukket av vedkommende! Grow up...!