Alle innlegg Sukkerforum

I slike tider merker jeg enda bedre at jeg er singel

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym apsokdfj sø. 24 juli 2011 14:32

Hadde ikke gjort noe å hatt en å dele sorgen/frustrasjonen med. har nå sittet oppe i to døgn uten søvn og forvillet meg inn i nyheter, diskusjonsforumer og i natt leste jeg så å si hele manifestet til galningen. er i ferd med å bli sprø og kunne trengt en kjæreste i denne tiden.

Skjult ID med pseudonym Donna sø. 24 juli 2011 14:36

Helt enig! Har prøvd å ta pauser fra nyhetssendingene, men det er vanskelig. Skulle ønske jeg hadde noen her som kunne hjulpet meg å koble tankene over på noe annet, noen jeg kunne ha funnet på noe sammen med idag.

I morgen skal jeg tilbake på jobb etter ferien. Men jobben min er midlertidlig flyttet da vinduene ble blåst ut under bombeeksplosjonen. Sitter med kvalme her og gruer meg til jeg skal passere regjeringskvartalet i morgen. Norges svar på Ground Zero.

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) sø. 24 juli 2011 14:40 Privat melding

Kanskje en idè å ikke ha skjult ID, så er sjansen større for at ønsket oppfylles ;)

Skjult ID med pseudonym apsokdfj sø. 24 juli 2011 14:41

Orker ikke tanken på å bli kjent med noen nå uansett så jeg vil heller være anonym.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 24 juli 2011 14:44

Oj. Synes du bør prøve å sove TS. Jeg roet ned sammen med en kamerat i går, etter spasertur gjennom Sentrum. Viktig å greie å holde litt distanse til hendelsene, og ikke ta grusomhetene på egne skuldre. Sender deg noen gode tanker.

Skjult ID med pseudonym Me too sø. 24 juli 2011 14:46

Enig med TS og Donna...jeg også har blitt sugd til nyhetene nesten 24/7.
Verken sover eller spiser noe særlig bra...hadde vært godt å hatt en kjæreste her nå!
Jeg skal også på jobb i morgen etter ferie. Heldigvis gikk ikke våre vinduer, men det er ikke så stas å jobbe i sentrum lenger. Skal legge ned blomster i morgen.

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 24 juli 2011 14:46 Privat melding

Jeg har lest om manifestet hans, men kommer ikke til å vie det det lille grann oppmerksomhet en gang. Siktede og hans meninger er usynlige for meg, og hvis media gir han muligheten til å bruke dem som sitt talerør nå, kjøper jeg aldri mer en avis, og slår aldri mer på nyhetene!

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 24 juli 2011 14:46 Privat melding

Tror du burde sove ja..og være takknemmelig for at du har venner og familie... Ikke fokuser på idioten av alle idioter.. Tenk heller hva du kan gjøre for å ta vare på de du har rundt deg...

Skjult ID med pseudonym Geir sø. 24 juli 2011 14:47

Den kommentaren var vel ikke nødvendig, @ dittvalg? Du ser mennesker uttrykker smerte og savn, og det er din respons? Som apsokdfj skriver over her, så er ikke alle innstilte på flørting i disse tider. Selv om man er pålogget betyr det ikke at alle jakter desperat her.

Skjult ID med pseudonym frøkeMilla sø. 24 juli 2011 14:49

Det er tungt å være borte fra alle mine kjære akkurat nå! Sender varme tanker til alle som føler seg alene i dag!!

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 24 juli 2011 14:50

@ TS
Må si jeg er veldig enig med deg:)
Tenker også på alle ensomme menneskene , både yngre og eldre som sitter alene med masse tanker og ingen å snakke med. Jeg selv har noen venner som har vært veldig gode å ha. Men har alikevel tilbrakt mange timer søvnløs. Fylt med tv-titting og div diskusjonsforum....Gråt og tårer om hverandre. Hadde nok absolutt vært bedre med en spesiell å dele dette med.
....men letingen etter en kjæreste har måtte vike. Er så tom for følelser at det har på en måte har bydd meg i mot.
Meldingene i innboksen får stå urørt en stund til.

Ikke at jeg mener at alle skal føle det slik,alle har vi våre måter å takle dette på.Dette har vært min måte.

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) sø. 24 juli 2011 14:51 Privat melding

Det var alldeles ikke en kommentar om flørting, det er dine ord. Beklager til TS.
Jeg synes uansett det er rart at så mange her inne bruker skjult ID, som om det skulle være flaut å si hva man tenker og tror.

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 24 juli 2011 14:52

*sender en stor klem til TS*

Skjult ID med pseudonym apsokdfj sø. 24 juli 2011 14:52

sove kan jeg bare glemme, vurderer å ta en sykkeltur eller noe annet for å slite meg helt ned. jeg skal også på jobb i morgen, første dag etter sommerferie. det blir garantert et helvete for jeg kommer ikke til å sove i natt heller. en venninne tok meg på "luftetur" til sentrum i går kveld, det hjalp ganske mye på et-eller-annet. problemet er at jeg alltid henger meg opp i slike episoder og skal finne ut alt, helst før alle andre. denne gangen blir det nok for mye.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 24 juli 2011 14:53 Privat melding

Er ikke lett å være alene nå nei, hadde vært godt å hatt en armkrok og noen å snakke med.. Imorgen drar jeg ned til domkirken for å tenne lys og legge ned blomster, også blir det vel fakkeltog senere.

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 24 juli 2011 15:08 Privat melding

@dittvalg

Feil tråd å ta opp den diskusjonen da. ALLE vet at det er vanskelig å skrive om følelser slik.Alle må få gjøre det på sin måte.Bedre å få det ut her hvor det helt sikkert er mange i samme situvasjon. Fint å få vite at man ikke er alene om å ha det slikt!
Bra TS tar opp noe som sikkert mange av oss single føler på akkurat nå.

Sender deg en ekstra klem i denne stunden...uansett hvem du er:)

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 24 juli 2011 15:31

@TS
For min egen del hjelper det ikke å lese om dette, høre på radio eller se på tv.
Det eneste som hjelper meg er å være der det er andre mennesker. Dele tanker, eller bare dele tilværelsen.
Har du tenkt på å oppsøke noen av de "åpne" tilbudene i byen? Der man kan gå hvis man har behov for noen å snakke med/noen å være ved siden av?

Skjult ID med pseudonym sans sø. 24 juli 2011 15:35

Enig med deg, trådstarter - og vi var noen her inne i natt som satt og fablet litt om en armkrok og noen å holde rundt. Tror nok mange kjenner det ekstra nå, men som samtidig mildt sagt ikke er i helt "date-humør"... :/

Men litt "godt" å prate med dere alle her inne, da :) - få luftet litt tanker. Og selv om man er litt/ganske/veldig uenige iblant, så er det viktig å ha noen å prate med når noe så uvirkelig og forferdelig skjer. Sterke ting som trenger å bearbeides for oss alle, uavhengig om man kjenner noen som er direkte rammet, eller ikke.

Så får dating og kanskje kjærligheten komme tuslende etter hvert..

Skjult ID med pseudonym apsokdfj sø. 24 juli 2011 16:03

Har bestemt meg for å ikke skru på TVen, eller lese noe mer nettaviser i dag. Jeg skal få med meg høringen, klokka 13 i morra (dersom den blir vist), og gå i fakkeltog så får vi se hvordan jeg føler meg etter dette. Tipper mange andre har det på samme måte.

(mann 43 år fra Akershus) sø. 24 juli 2011 19:29 Privat melding

Ganske kjipt å være alene en helg som denne ja. Må liksom ha TV på, samtidig som det er få muligheter for å få avreagert med litt kos og gode samtaler.

Brukte en halvtime på å se/lese Youtube videon til Brevik. Anbefales egentlig. Gir i alle fall et innblikk i hva som har drevet fjotten til å gjøre det makabre han har gjort. Faktisk mulig å følge noen resonementer - til tross for at de er helt hinsides selvsagt. Men jeg tror det fort kan komme flere som han (om ikke i Norge, så i et annet Europeisk land), da kan det være greit å vite hva disse gærningene tenker og egger hverandre opp til.

Også hørte jeg på Radio1 en liten time. Det var utrolig deilig!

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 24 juli 2011 19:38

Jeg er veldig i tvil om dette manifestet. På én måte, er det jo et viktig kildemateriale, men på den andre siden, jo flere som leser det, jo flere når han ut til med galskapen sin. Jeg begynte å lese det, men ble bare kvalm. Ikke fordi jeg ikke har lest lignende ting før, det er jo en hel industri av slike bøker, men fordi dette er beveggrunnene til den jævligste handlingen én enkeltperson har utført, ja, i verdenshistorien (jeg kommer i hvert fall ikke på noe som kan nærme seg)...