Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør man med en sånn galning?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fit sø. 24 juli 2011 15:04

Lurer på hva de skal gjøre med en sånn galning som denne Anders Behring Breivik. En ting er at han selvsagt kommer til å få lovens strengeste straff uten tvil, men hvor skal de plassere han?

Kan vanskelig skjønne at myndighetene tør å la han sone i en ordinær soning sammen med andre fanger mtp faren for at han blir tatt av dage!

Skjult ID med pseudonym apsokdfj sø. 24 juli 2011 15:18

det viktigste er i hvertfall å kontrollere hans tilgang til å kommunisere med ytterverden. meningene hans er ganske så skumle og antageligvis motiverende i visse miljøer. frykter litt at rettsaken blir live, noe som kan få grupperinger til å samle seg.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 24 juli 2011 15:21

Han blir mest sannsynlig sendt til Ringerike (litt for ironisk da det ligger ved Tyrifjorden) og satt i isolat.

(kvinne 28 år fra Buskerud) sø. 24 juli 2011 15:25 Privat melding

Det kommer sikkert ikke til å skje, men han sulle hatt livstid i isolat!!

Skjult ID med pseudonym frøkeMilla sø. 24 juli 2011 15:44

Man bør i allefall vie meningene hans minst mulig oppmerksomhet, og jeg håper media tar litt ansvar i så måte. Wishful thinking I know!

Skjult ID med pseudonym hoyhoy sø. 24 juli 2011 15:49

Enig med frøkeMilla, håper de lukker dørene i retten på mandag, istedenfor å invitere media inn, slik det verdiløse vesenet ønsker.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 24 juli 2011 15:50

altså ikke isolat i amerikansk forstand, han får en vanlig norsk fengselscelle men holdes unna den øvrige fangepopulasjonen på grunn av faren for "overgrep".

Ringerike fengsel er stedet hvor man sikrer norges farligste forbrytere, slik som serbiske krigsforbrytere. Disse blandes selvsagt ikke med øvrige innsatte, og Breivik havner nok i denne kategorien.