Alle innlegg Sukkerforum

Etter daten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:14

Dersom du har vært på date med noen og personen ikke fenger deg i det hele tatt, hvordan sier du fra til personen?

Hvordan gjør du det etter flere dater og det går opp for deg at du ikke ønsker å møtes igjen?

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 25 juli 2011 19:22

nr 1: Har man bra kjemi feks gutten hadde awesome personlighet og du kan se for deg han som en kompis så sier jeg nettop det: jeg digger personligheten din men kan ikke se for meg at vi blir noe mer enn venner. men jeg har og som andre kommet med andre ikke like bra versoner har d vært ekstra kleint..feks han: ses vi igjen dette var koslig! meg: joa d gjør vi sikkert vettu snakkes! hvorpå jeg har sagtfra seinere..ikke like stolt av de der nei..men noen ganger blir det også sånn..såpass ærlig er jeg..ikke allti like snill selv om jeg skulle ønske d :P

nr2: den er mere vrien..for noen ganger har man knall kjemi men så mister man interessesen..må inrømme at på den der har jeg latt det gli litt bort av seg selv litt enklere sånn..men er det noen jeg virkelig har satt stor pris på har jeg sagt at jeg setter stor pris på ham og trives i hans selskap men jeg har desverre mistet interessen/ ser på han mer som kompis etc..prøver å være mest mulig ærlig på sånt så langt jeg klarer det men igjen ikke alltid like flink...er et mine felt det der hehe...

tross alt er det ikke mange av dem som blir kompiser men noen er det jo og dem setter man stor pris på :) Guttekompiser er en fin ting det og :)

Det hender jo også at begge parter bare trives veldig i hverandres selskap som venner og begge blir enige om det ganske fort :) man kan jo ikke ha seksuell kjemi med alle heller liksom :P

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 25 juli 2011 19:25

Vis jeg hadde datet en person flere ganger, så regner jeg med jeg hadde likt han som person. Jeg tror jeg ville sagt ærlig hva jeg likte med han, men at jeg ikke hadde de rette følelsene for å gå noe videre. Men jeg tror ikke det er noe fasistsvar på hvordan man skal gå fram.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 25 juli 2011 19:28

Enig liljanne er ingen fasit man må se det ann fra person til person :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:44

Ikke meningen at dette skal være en fasit-tråd. Bare et spørsmål om hva andre gjør i slike situasjoner.

Jeg kan helt fint si fra til en etter første date at jeg ikke synes det er noen god idé å møtes igjen.
Har vi derimot vært på flere dater, sliter jeg litt og sier det dukket opp en eks som gav meg kiling i magen osv.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:46

En gang fikk jeg flere lange mail fra en mann om hva som gjorde at jeg burde treffe ham igjen. Da var jeg bunnløst ærlig med hvorfor jeg ikke ville treffe ham igjen. Dette førte til flere mail hvor han forklarte i det vide og brede i forhold til det jeg hadde sagt. Til slutt fikk jeg beskjed om at jeg kom til å være evig singel fordi jeg var så kresen. Han var vant til å være omsvermet og bra nok for alle damer.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 25 juli 2011 19:49

@LilliMi
Tror du ikke de tar det litt verre, når de blir vraket pga en eks? Kunne tenkt meg å høre, om menn helst ønsker et ærlig svar eller "en hvit løgn"?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 19:52

er vel derfor dei fleste skriver...må vere ferdig med tidlegare forhold....i profilen...:p

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 25 juli 2011 19:53

Synes ikke man må gjøre det alt for komplisert . Man kjenner person ikke og har ingen forpliktelser til vedkommenden.
Beste varianten er å være ærlig og sier det direkte synes jeg . Om jeg merker allerede på første date det kan ikke bli noe mer, så sier jeg det. Om vedkommende spørrer om grunn, da kan man si vi er veldig forskjellige eller manglende kjemi, trenger ikke forklare veldig mye hvertfall.
Noen andre ville datet fyren videre til tross at de ikke var intereserte for å få oppmerksomhet, blir spanderete, får små gaver (eventuelt) osv. Han får falske forhåpninger og til slutt blir det muligens en dramatisk og ufin break.

Dersom man innser litt senre at det kjennes ikke rett .....samme linja her og, ærlig og direkte , noen ganger trenger jeg en natt å tenke over, deretter blir det klart hvertfall.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:54

Dersom de blir vraket på grunn av en eks, tar de i alle fall ikke kontakt igjen. Dersom jeg sier sannheten, er det nok oftere mer sårende. Nå snakker jeg om menn jeg har datet og ikke kysset engang.
Når jeg, en skjelden gang, møter noen det blir mer enn dating med, så tar jeg alltid en samtale rundt hva som gjør at jeg ikke får det til å funke for min del.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:54

Man kan anta at jeg har datet alle som har skrevet dette i profilen sin, Blindis.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 19:56

Være mer brutalt ærlig. Det må jeg lære meg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 19:56

alle damene og? jammen har du eit stort forbruk:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 20:02

Oh. Nei. Damene overlater jeg til deg, Bukken.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 20:06

så snill du er da:) hehe

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 20:10

Det hender seg at jeg glimter til. Men husk alltid at jeg er ond på bunnen.

Skjult ID med pseudonym snupp ma. 25 juli 2011 20:12

Det er slike ting jeg er livredd for, har blitt såra sykt mye tideligere og derfor lar jeg ikkje muligheten til å bli såret igjen komme, synd for meg.. blir ikkje akkurat mye dating av det...

Men om jeg hadde hatt fasiten på hva en skal si når man ikkje føler kjemien, og hvordan takle avslag frå en man kanskje liker så hadde jeg nok kasta meg mye mere uti det enn jeg gjør...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 20:13

ja..eg lar meg ikkje rive med så lett:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 juli 2011 20:17

supp..ein går jo på date nettopp for å finne ut sånt:) ingen som går på date og trur ein har dama i lomma allerede...er jo ein 50/50 sjanse for at det ikkje blir noke meir

(mann 47 år fra Hordaland) ma. 25 juli 2011 20:18 Privat melding

hehe sorry...skulle stå snupp:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 25 juli 2011 20:20

snupp; dersom man ikke hiver seg utpå igjen, så kan man gå glipp av det aller fineste. Å bli mer tykkhudet handler kanskje om forventningene man har i de første møtene. Dersom man veldig tidlig lager seg store drømmer og forventninger, er det lettere å bli såret og fortvilet når det ikke oppfylles.
Prøv å ta livet mer med ro og tenk at det som skjer, det skjer og at du overlever uansett.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 25 juli 2011 21:02 Privat melding

@-missi-

jeg har ikke lest alt du har skrevet men så at ord nr 8 var awesome og da sjekket jeg med engang hvem som hadde skrevet kommentaren. Viste det måtte være deg. Du har forelsket deg i det ordet du vennen ;) AWESOME -missi- ;)

Da skal jeg lese resten av tråden.. :)

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 25 juli 2011 21:50 Privat melding

@bubble

hihi søtnos ;) har mine ord jeg vettu :P :)

Skjult ID med pseudonym bidadi ti. 26 juli 2011 15:24

Sorry mac, jeg har funnet en bedre, jeg må ditche deg..

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 15:42

"Hei

Takk for noen fine dater. Synes du er en interessant mann, med flere gode kvaliteter. Likevel kiler det ikke i magen. Vet ikke hvorfor. For meg blir det feil å gå videre, så lenge jeg ikke er forelsket i deg, og ikke tror jeg vil bli det. Du fortjener å finne en dame som faller pladask for deg. Ønsker deg det beste i livet.

Mvh
LilliMi"

Å snakke om en mysteriøs eks som dukker opp, synes jeg er feigt og respektløst, overfor mannen du har møtt. Håper du har litt mer ryggrad, enn som så.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 16:23

ka med....pikken og hjernen sa ja men magen sa nei...:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 16:27

Hmm. Tror ikke LilliMi har noe som dingler mellom beina, bukken...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 16:31

er det berre ho det handler om her da?:) og uten å gå videre inn på saker og ting ,men enkelte damer har litt heng på ......ja saker og ting:) flaggermus hehe:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 16:38

Nope. Jeg har ikke mer ryggrad enn det. De gangene jeg har sagt at jeg ikke følte det kunne bli noe og oppgitt årsakene til det, så har det blitt enormt med pes etterpå. Det orker jeg ikke flere ganger. Dersom jeg sier at jeg støtte på eksen, kjente at jeg fortsatt hadde sug i magen når jeg ser ham og at det er urettferdig av meg å date noen andre mens jeg har følelser for en annen mann, blir dette akseptert. Jeg slipper å måtte forsvare i det vide og brede at jeg ikke kan bli forelsket i daten.

Obs. Gjelder som sagt ikke dersom det har vært fysisk kontakt. Da føler jeg at jeg må si sannheten. Og ta det som kommer etterpå.

Skjult ID med pseudonym the ti. 26 juli 2011 16:56

Det å blande inn at en tidligere x har tatt kontakt igjen er så utrolig "fjortis" og den verste av alle hvite løgner!

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 16:59

Så lenge den funker, så funker den. Tenker jeg. Brutal ærlighet funker jo ikke.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 17:08

Hvis du er så overbevist, hvorfor stiller du da spørsmålet, LilliMi? Jeg kan ikke si annet, enn at jeg misliker folk som lyver - også når løgnen(e) deres, er begrunnet i bekvemmelighetshensyn. Har du innstillingen, at å juge er greit, så lenge det gjør livet ditt mer behagelig, vil det også være med på å definere, hvordan du er som menneske ellers. Det er nå en gang, slik jeg ser det.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 17:14

Det er jeg enig med deg i VM. Jeg juger noen ganger dersom det kan gjøre livet til andre mer komfortabelt og dermed også mitt liv komfortablet.

Jeg stilte spørsmålet for å finne andre måter å gjøre det på. Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 17:16

For meg ville det ha vært like mye løgn å si at jeg ikke vet hvorfor det ikke kiler i magen. Jeg vet jo alltid hva som gjør at jeg ikke liker mannen.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 17:31

Spør Neptun, neste gang han dukker opp på forumet, hva han synes. Mener han tidligere har nevnt "traff eksen"-avslutninger, fra damer han datet. Jeg vet jeg hadde fått en vond smak i munnen, og tenkt at min dømmekraft må være riktig så dårlig, når en dame jeg velger å møte flere ganger, avslutter det hele med å lyve meg opp i ansiktet. Tror jeg på et høflig vis, hadde fortalt jeg tenkte bedre om henne, enn som så - og ønsket henne lykke til på ferden.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 26 juli 2011 17:31

Jeg har fått den med ekser som dukker opp fra intet servert ørten ganger.

Jeg synes det er en utrolig KJIP avvisning. For det første, tror jeg ofte ikke det er sant. Og om det er sant, så mister jeg respekt for en person som dater uten å ha et mer avklart forhold til ekser enn at de bare kan komme og feie alle andre av banen!

Så at den skal være mer skånsom enn: Du er dessverre ikke akkurat det jeg ser etter, skjønner jeg ikke.
Jeg ville ikke mast mer om om grunnen om jeg fikk en siste varianten. Men hadde blitt glad om jeg hadde fått den uoppfordret. En gang var det fordi jeg røyka. Fint å vite!

Jeg sier bare: Takk for nå. Snakkes! dersom han ikke spør. Hvis han spør sier jeg det jeg tenker: Her tror jeg ikke det kan bli noe. Og jeg VET ikke alltid hvorfor. Lillimi hadde et poeng med siste kommentar dersom hun alltid vet hva som gjør det til no-go. Jeg vet derimot ikke alltid det.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 17:35

og så har me klassikeren..der er ikkje deg men meg...nett som me går på den og:) kor dumme trur dere me er?:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 17:36

Hvorfor det ikke kiler, trenger du ikke si noe om. Er forskjell på å unnlate å si alt, og å lyve. Jeg ville aldri kommet med negative karakteristikker, eller nevnt mangler hos vedkommende. Du har heller ingen forklaringsplikt. Det er tilstrekkelig at personen ikke vekker romantiske følelser i deg.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 26 juli 2011 17:37 Privat melding

Si i alle fall noe. Uvissheten kan noen ganger være verst.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 17:40

synst det er heilt greit å få sannheten eg..at eg ikkje er den ho søker...da er det greit,slipper å tenke meir på den saken:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 17:46

Men VM. Hør nå hva jeg sier, da. Hver gang jeg har forsøkt med å si at jeg ikke får det til å funke, så får jeg alltid spørsmål om hvorfor. Av en eller annen mystisk årsak, treffer jeg på de mennene som er virkelig desperate etter å få fortsette. Kanskje fordi jeg er den eneste som sier ja til to dater med dem?
De synes aldri det er greit at jeg svarer at jeg ikke føler noen kjemi med dem, feks. Da ber de om at vi skal fortsette å date, i fall kjemien skulle dukke opp, det tar tid å føle kjemi osvosv.
Jeg har heller ikke lyst til å si de virkelige årsakene, fordi det gir et negativt fokus på personen. At man har truffet igjen eksen, er i alle fall et nei de mennene jeg har datet forstår.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 17:47

Tro meg, Blindis. De gangene jeg har sagt at han ikke er det jeg søker, så kommer det en hel masse mails eller sms, der jeg må stå til rette for at han ikke blir valgt.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 17:48

Burde kanskje kutte ut å date jurister og revisorer...

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 26 juli 2011 17:49

Jo, de forstår det, Lilimi. Men hva da om to månder når du fortsatt er pålogget på nett? Da kan vel ikke denne eksen ha gjort så nevneverdig inntrykk? Og løgnen er avslørt.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 17:53

Man blokkerer da de man har datet og dumpet, Binders. Da ser de meg ikke lenger og vet dermed ikke at jeg er på nett.

Det er jo ikke snakk om hundrevis av menn heller. Som oftes blir det med en kjapp kaffedate. Datet mye mer for et par år siden enn det jeg gjør nå. Og var helt sikker langt mer ukritisk til hvem jeg takket ja til en date eller to med.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 17:54

det er nok fordi du dater sånne egosentrerte folk som ikkje er istand til å sjønne at dei ikkje er gode nok for ein annan person det:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 17:55

Hmmm. Ok. Litt treig jeg, men forstår hva du sier. Date andre typer menn? :) Fra spøk til alvor. Fakta er som følger:

1. Jeg har ikke falt for deg.
2. Jeg har ingen forklaringsplikt.
3. Ikke gjør deg selv stakkarslig, ved å mase på meg.
4. Nei, jeg har ikke forklaringsplikt, og vil ikke si noe mer.
5. Deal with it. Lykke til videre i livet. Ikke ring meg mer.
6. Jeg kjenner noen i Bandidos.
7. Hei. Hvordan anmelder jeg en som stalker meg?

Så får vi håpe, du slipper pkt. 7 :)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 26 juli 2011 17:57

Ok. man kan dumpe og blokkere. Ser den. Men er det ikke noen som har nummeret ditt og spør etter en mnd. om det fortsatt er stas med eksen?

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 26 juli 2011 17:58

Likte lista di, VM! ;-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 18:00

Jurister og revisorer? Ajajaj. Mye egoer ute og går der ja. Hva med å høylydt proklamere at du har sett lyset, og har meldt deg inn i SV? Eller du kan invitere ham med på Homoparaden? Eller du kan si noe sånt som "Når vi gifter oss, vil jeg du utelukkende skal jobbe Pro Bono". Mange måter å kvitte seg med dem på, vet du :)

Skjult ID med pseudonym Avskummet ti. 26 juli 2011 18:26

Oh great. Null håp for meg - litt for gammel jente men under 40, med barn og vil ikke ha flere, godt betalt jobb som jeg har tenkt å fortsette å jobbe mye i, BMI på 24.6 (hvilket = smellfeit her ref annen tråd) og JURIST hvilket = ego og hvem vet hva mer negativt, og attpåtil kvinnelig sådan.... På den annen side kan jeg finanisere mitt skoforbruk selv, har du tenkt på det...?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 18:29

kjøper du sko med høg nok hæl kan du bruke den som dildo og:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 18:40

Hahaha, du er stygg bukken! Men faen som du får meg til å le :)

Avskummet, flott! Da kan du kvalitetsikre avtaleteksten jeg har laget til LilliMi :)

En ting som slo meg LilliMi. Hvorfor ikke gjøre ting på deres premisser da? Foreslår du avtalefester datingen på forhånd, før du møter jurister og revisorer. Forslag til avtale:

"Avtale om dating

1. Avtalens formål
Denne avtalen er en privatrettslig avtale, som regulerer treff mellom LilliMi og _____. Avtalen beskriver også rettigheter og plikter partene har, ved brudd, det vil si en situasjon, hvor en av partene ikke ønsker å treffe den andre parten igjen.

2. Avtalens varighet
Avtalen har ubegrenset varighet, og kan ikke sies opp, uten begge parters samtykke.

3. Partenes rettigheter og plikter
Partene plikter å opptre høflig og skikkelig mot hverandre. Hver part, har rett til å bryte forbindelsen på et hvilket som helst tidspunkt. Den andre part skal da uten forsinkelse informeres. Det påligger ikke partene noen form for forklaringsforpliktelser, ved brudd. Den aviste part, plikter å avstå fra kontakt. Med kontakt menes all kontakt, både personlig kontakt, og kontakt via eksempelvis SMS, epost og sosiale medier.

4. Partenes underskrifter

Sted og dato:

---------- -----------
LilliMi xxx
"

(mann 39 år fra Oslo) ti. 26 juli 2011 18:49 Privat melding

Hva med *absolutt stillhet* fra motparten? Den har jeg fått et par ganger. Nokså umodent, vil jeg si...

Skjult ID med pseudonym Avskummet ti. 26 juli 2011 18:52

@ Voksenmann. Du glemte: ingen av partene har noen erstatningsplikt til den andre for påløpte datingkostnader etc. selv om disse skulle være pådratt uten resultat og /eller gjenytelse.

@ Blindebukk; man misbruker ikke gode sko. Dessuten har jeg vel råd til dildo også da - også får jeg kjøpe en ny når jeg trenger variasjon..

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 18:53

Takker og bukker Avskummet. Noen ganger er det riktig så fint, å ha en jurist i nærheten :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 18:56

ja men er ikkje sko ein mannerstatning da?:)

stygg? STYGG??? mindre pen heiter det hehe:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 18:58

ein lausunge? kan ein putte den i katogorien påløpte daitingkostnader?:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 18:59

Hvis sko er kvinnens mannerstatning, skjønner jeg plutselig hvorfor eksen hadde så mange par. Damn! Hadde jeg bare hatt den innsikten litt tidligere... :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 19:01

Tror ikke forpliktelser i forhold til lausunger, kan avtales vekk, i en privatrettslig avtale, bukken :) Men godt forsøk!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 juli 2011 19:04

e vel lov å prøve seg:)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 19:21

VM 17:55: Takk! Jeg kommer faktisk til å bruke den der. Kanskje problemet bare har vært at jeg ikke har klart å si tydelig fra at jeg ikke har noe forklaringsplikt. Jeg tror det kan være sånn. At jeg synes det er uhøflig å ikke svare på meldinger og dermed så sitter jeg i gjørma igjen og det er lettere å bare cut/slide med å si at jeg har møtt igjen eksen og søt musikk oppstod. (Selv om ikke alle fortjener dette.) Egentlig noe jeg kan ta med meg på flere områder i livet.

Binders 17:57: Ikke etter at jeg har sagt at jeg har møtt igjen eksen. Av de andre, er det mange som tar kontakt. Jeg får fortsatt mail fra en jeg møtte for fem år siden, som fikk min private mailadresse. Han skifter sin adresse hele tiden og det blir dermed umulig å blokkere ham.

VM 18:00: Årsaken til at disse mennene med slike yrker finner meg attraktiv, er muligens nettopp _fordi_ jeg stemmer SV og har en hel mengde homofile og bifile venner. Jeg blir en slags eksotisk greie for dem og jeg forvandler dem til stalkere. Jeg kan nesten høre det sier "pling" oppi hodet på dem.

Frank: Stillhet er det verste. Da har man jo ikke engang fått beskjed om at man er dumpet. Så slem er jo ikke engang jeg.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 19:54

Hehe, liker du å være trofé, LilliMi? :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 20:05

Nei. Jeg gjør ikke det, skjønner du. Jeg bare tiltrekker meg feil menn. Gang på gang. Jeg prøver å endre noen mønstre og _har_ faktisk forbedret meg litt etter litt. Dater litt andre menn nå, enn det jeg gjorde før, men der er fortsatt noen karaktertrekk som er gjenkjennbare hos de jeg dater.
Det mest markante trekket, er at de er veldig klare for å gå inn i et seriøst forhold og har det litt for travlet. Jeg får ikke tid til å tenke eller å fordøye inntrykk etter en date, før telefonen gløder. Jeg har sagt til menn at dette er det ultimate stressmomentet for meg, men at jeg sier det, utløser kanskje bare en eller annen trang til å overøse meg med oppmerksomhet?

Dermed tiltrekkes (selvsagt) jeg av menn som ikke hiver seg over mobilen sin og sender hauger av sms, men som heller ikke er veldig interesserte.

Problemløsning, o vise VoksenMann?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 26 juli 2011 20:06

Du er på vei, du er på vei :)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 26 juli 2011 20:09 Privat melding

Jeg klarer å snakke, så somregel er det vel det jeg gjør, men det har da hendt at jeg har brukt tastaturet også.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 20:18

Det finnes lys i tunnellen, altså?

Du ringer til dem du ikke vil treffe igjen, Kebaben?

(mann 38 år fra Østfold) ti. 26 juli 2011 20:24 Privat melding

Nei nei, jeg gidder da ikke å ta det opp hvis det ikke blir aktuellt. Det kan jo være at hun ikke er interessert heller, og at jeg ikke hører noe mer, og da er jo saken biff. Hvis hun gir lyd fra seg om at hun vil treffes igjen, så sier jeg såklart at jeg ikke har lyst til det, hvis jeg ikke har lyst til det. Har jeg lyst, så sier jeg det. Det er faktisk ikke vanskeligere enn som så... =)

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 26 juli 2011 20:26

Jeg har laget ny tråd om når man faktisk _har_lyst. Jeg kjeder meg litt. Ferie. I flere uker.

Skjult ID med pseudonym ømdame=sex to. 28 juli 2011 02:31

HVA MED LITT MER RESPEKT OG FOLKESKIKK ?

Her var det mye trist lesning.

Leit å lese at mange bryter grunnleggende og selvsagte kjøreregler for dating.
Tydeligvis mange som etter en date, takler en avvisning på en dårlig og respektløs måde.

Det som er helt sikkert før en date, er at mye er usikkert hva utfallet av date'n blir. Vi vet bl.a
svært lite om hva motparten mener, personenens motiver og hva som disse vektlegger og
må være oppfyllt for at en av motparten har lyst til å gå videre.

Det er da selvsagt at man høflig respekterer en avvisning med en "munter" kommentar
(som f.eks at det var synd at kjemien ikke var like god på nett som IRL), tar den andre
i hånden og kanskje gir en kort klem, og samtidig ønsker den andre lykke til videre i
nettdatingsirkuset.

Å prøve å mase, overtale, komme med ufine og nedsettende kommentarer og forsøke og få
date'n til å omgjøre sin avvisning er stygt og hører ingen sted hemme, og er så og si bestandig, totalt nyttesløst. Resultatet vil kun være at ditt eget omdømme som svekkes.

Det må være totalt unødvendig å drive med all denne lyvingen, for å kvitte seg med en uønsket person.

Er du frustrert etter flere avvisninger, så spør heller "date\n" om hva du kan gjøre bedere før du
dater den neste. Begynn med deg selv før du klandrer den andre. Kanske du må senke listen
og innse at du ikke kan få oppfyllt alle dine ønsker om Ms/Mr "perfect".

Skjerp dere ! (spesiellt gutta)