Alle innlegg Sukkerforum

Falske profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym real ti. 26 juli 2011 00:51

De hjertene jeg har fått i år har vært fra profiler som helt åpenbart er falske. Typisk fotomodell ca 20 år søker mann opp til 100. Er veldig seriøs, med lang velskrevet profil, intr. i toppturer og alt annet som menn her liker å bruke fritiden på. :-)
Noen som vet hva som foregår, er sukker fullt av sikkerhetshull, eller er det mennesker som registrerer seg og så plukker ut sine ofre? Isåfall skulle jeg gjerne visst ut fra hvilke kriterier. :-/
trist, men det må være mange supernaive menn her siden det er marked for å drive med denne spammingen.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 26 juli 2011 01:15

Har sett mange falske profiler, men ikke engang de tar kontakt ;p

Skjult ID med pseudonym real ti. 26 juli 2011 20:05

Har jo lest på forumet om menn som oppretter dameprofil for å sjekke hvordan damene her har det, om det stemmer at de drukner i henvendelser. isåfall får de vel mistanken bekreftet....
Endel av dette er nok guttestreker, fjortiser som skal leke seg.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 26 juli 2011 20:11 Privat melding

Jeg vet ikke hvordan de gjør det men om du svarer så får de tak i kortnummer og lingende, og ja det kryr av dem..jeg må ha sett flere 100 sånne profiler.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 26 juli 2011 20:16 Privat melding

Vet av erfaring at sånne profiler er vanlige på alle slags forum, og at de er en pain in ye old arse uansett hensikten bak.
Kan også si av erfaring at de som modererer slike forum er dønn avhengig av tips fra brukerne, da det er helt umulig å få med seg alt som skjer til enhver tid. Jo fler man sier fra om, jo fler blir rensket unna. =)