Alle innlegg Sukkerforum

Falsk profil som stadig "vender" tilbake.

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 26 juli 2011 18:07 Privat melding

"hi there i am alone and bored now i need some naughty fun now and i need some naughty guys here... if you want some naughty fun and your alone and bored just add me in MSN jerwel15@hotmail.com"

Jeg regner med at denne teksten muligens virker kjent for en del mannlige medlemmer her? :) At profilen er falsk er jo totalt åpenbar og det burde ikke være noe tvil om det, men uansett hvor ofte Sukker sletter denne profilen, så dukker den stadig opp igjen. Bare med bilder av ei annen jente for hver gang.

Men jeg bare lurer på hva dette mennesket som lager denne profilen får ut av dette? Hva er hensikten med dette egentlig? Har ikke tall på hvor ofte jeg har merket denne profilen som uekte, men nå gidder jeg snart ikke lenger. :) Er jo bare å ignore denne profilen eller blokkere selvfølgelig, men er det ikke mulig å sperre enkeltpersoner sine IP-adresser?

Skjult ID med pseudonym hoyhoy ti. 26 juli 2011 18:13

Det er én av utallige måter å fiske aktive e-postadresser på. Sender du en e-post til hotmail-adressen så blir adressen din registrert på en liste, som, når den er stor nok, distribueres til tusenvis av spammere. Say hello to Nigeria.

Simple as that. :)

(mann 34 år fra Akershus) ti. 26 juli 2011 18:19 Privat melding

problemet med sånne individer er vel at de i enkelte tilfeller bruker random ip adresser for å ungå blokkering eller sporing, så det skaper problemer for å kunne blokkere dem. godt forslag, så får vi bare se om de klarer å få gjort det.

Skjult ID med pseudonym hoyhoy ti. 26 juli 2011 18:30

Tvilsomt at dette er manuelt arbeid. Sannsynligvis er det script som kjøres via en server via en server via en server som har tilgang til akkurat så mange IP-adresser de har lyst på. Går an å begrense spammen til en viss grad ved bruk av avanserte captcha's og lignende, men så skal man jo holde det brukervennlig for oss lovlydige også.

Uansett er det enkelt å la være å sende e-post til kjæreste jewel_15. Er jo ikke akkurat skadelig å se et bilde av en pen jente i ny og ne, fake eller ikke. ;)

Skjult ID med pseudonym Frankhj ti. 26 juli 2011 18:39

Det er ofte bilde av samme jenta også. Gjerne et litt halvdårlig modellbilde.

Jeg trykker i hvert fall på "Sett uekte" så snart jeg ser at hun har dukket opp under "Nye brukere". Det sitter antakelig noen lettlurte menn rundt om i Norges land som sender troskyldige mailer til den adressen...