Alle innlegg Sukkerforum

En å dele med..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ensom ti. 26 juli 2011 21:14

Jeg leser innleggene om savn og ensomhet som er blitt lagt ut de siste dagene. Vi er vel alle enige om at det som er vondt kjennes litt mer vondt når man ikke har noen å dele det med, det ene menneske man skulle ønske man kunne legge armen rund og bare være der for hverandre.

Jeg skulle ønske jeg kunne gjort noe for alle de som ikke har noen å dele sorger og gleder med.. Mine taker de siste dagene har også gått til alle dere som savner en å dele livet med.

Hilsen single mann 33 fra Oslo.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 26 juli 2011 21:15

Takk, og lige måde.

Skjult ID med pseudonym frøkemilla on. 27 juli 2011 22:02

right back at'ya! :)
Det var veldig hyggelig!

Skjult ID med pseudonym snupp on. 27 juli 2011 22:16

Det jeg ikkje skjønner oppi alt dette er alle som savner en å kunne holde rundt bli trørstet av og å trøste er så kresne.. selv er jeg veldig kresen har jeg skjønt, og hvilken rettighet har jeg til det, jeg er da ingen skjønnhets modell selv uten feil og hvordan kan jeg da dømme et menneske frå utsiden uten å kjenne innsiden??

Jeg satt i byen sammen med en venninde i dag og vi er begge to myke å go hehe.... "småfeite" og der satt vi da å kommenterte rare folk, lave folk, høye folk, stressa folk og ikkje minst forelskede par, alle for å si det slik..

Men vi har ingen rettighet til det for vi er en av dei vi kommenterte..

Takke meg til han som vil elske meg like mye som jeg vil elske han.... Gud ka go jeg skal være med han :)

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 27 juli 2011 22:25

det er som dem sier, et litt lubben dame knuller som om det skulle være no tomorow. verdt å prøve. :)

Skjult ID med pseudonym sukra to. 28 juli 2011 00:35

Takk trådstarter det var veldig hyggelig tenkt! Ikke lett å gå i rosetoget når en ikke har noen å gå med. I disse ferietider blir det litt ekstra ensomt i tillegg. Mine beste tanker til deg også!

Skjult ID med pseudonym Lovely74 fr. 29 juli 2011 10:03

De fleste ønsker å være sammen med en spesiell. Tror også de som er sammen med flere for å teste kjemi også helst vil treffe en de kan dele sorger og gleder med. Det er et sjekkemarket som ikke nødvendigvis gjør det fristende å satse på "den ene" når det kan dukke opp en potensiell bedre rundt neste sving?

Nærhet, trofasthet og gjensidighet er viktig, og savnet er vel kanskje ekstra stort i disse dager.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 10:09 Privat melding

Er jo også endel som av prinsipp velger bort folk de er glad i nettopp fordi de mener et forhold vil ødelegge vennskapet. Har aldri helt skjønt det der, men kjenner flere som har den ideologien.