Alle innlegg Sukkerforum

Andre som har problemer med at sukker er basert på flash og dermed henger????

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) ti. 26 juli 2011 22:03 Privat melding

Jeg bruker Safari og etter en stund så begynner den å henge når jeg er her på sukker, det virker som alt lagres i et minne eller noe slikt, og det får jeg bekreftet når jeg ser på task manager (activity monitor, det skal sies at jeg er på en mac). Andre som har dette problemet eller bør jeg reinstallere noe? Jeg har ikke dette problemet på andre nettsider. Jeg har prøvd Firefox, samme problem. Og til slutt, alle dere som bruker iPad, hvordan funker det her på sukker, da iPad ikke har flash?

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 26 juli 2011 22:39

Mulig flash lekker litt minne, så man bør ikke ha altfor mange taber oppe samtidig.

Skjult ID ti. 26 juli 2011 22:41

Safari forsvinner logger ut og kaster inn håndkle etter en halvtimestid :-S .. iPad.. joda funker fint det :-) bare klønete å scrolle

Skjult ID med pseudonym kit ti. 26 juli 2011 23:43

robinsve, det er en mobilutgave av sukker. Tror det er mobil.sukker.no Sist jeg sjekket, var ikke forumet der. Den er nok HTML5 basert

Skjult ID med pseudonym Joques on. 27 juli 2011 10:22

Jepp, det finnes en mobilutgave av Sukker, der bl.a. bilder kommer opp, men det har forferdelig dårlig layout og funksjonalitet.

Den ordinære utgaven av sukker er basert på Flash, og da kan man selvsagt ikke se bildealbum på en iPad, som jeg sitter på nå. På tida at Sukker får tommelen ut av stumpen og dropper Flash. Litt viktigere det enn nye features som disse "leilighetene" og "nettbyen" og alt det tullet der.