Alle innlegg Sukkerforum

Betale for å få arrangert en date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dårligtid on. 27 juli 2011 00:29

Var en annen tråd der noen ba om hjelp til å få seg en date. Et humoristisk svarinnlegg kom fra en som sa han kunne skaffe en - for kroner 50.000,-

Så slo det meg - det å mekke bra profil, sende meldinger, utveksle kontaktinfo, prøve å avtale treff, sette opp et møte - det tar jo raskt veldig mye tid. For enkelte er det selvsagt enklere enn for andre.

Mange som ikke helt har knekket "koden" og som kanskje ikke kommer på så mange dates de kunne tenke seg er jo flotte mennesker mange kunne tenke seg å treffe,

De har bare ikke de ressursene som kreves for å appellere nok *online* til at dates med interessante personer er noenlunde enkle å sette opp.

Det fins jo mange tips om hva man bør gjøre for å sette opp en interessant profil, og hva slags meldinger man skal skrive osv.

Men likefullt kan det ta nærmest uhorvelig mye tid å komme til det stadiet der man har avtalt å møte noen i parken, eller på pub kl 20 samme kveld.

Så jeg tenkte, fins det noen oppskrift eller til og med betalbar tjeneste som faktisk hjelper deg hele veien fram til daten? Man spesifiserer visse kriterier til ledige tider og preferanser, og får fyllt opp datingskalenderen.

F.eks. kunne 'dateassisten' skrevet til potensielle dates at oppdragsgiveren hans har det så travelt at han har outsourcet oppsett av dates til andre. Dermed blir det ikke fare for noen opplevelse av lureri. Og datene kunne selvsagt ikke fått noen kompensasjon for at de stiller, de må være der av genuin interesse.

Hverdagen er hektisk, og mange er avhengig av effektivitet :-)

(mann 35 år fra Oslo) on. 27 juli 2011 00:36 Privat melding

Ja det koster kr 50.000

Skjult ID med pseudonym .... on. 27 juli 2011 00:46

Mange som aldri får spørsmål om date, prøv å sende en melding til noen av dei så får du nok en super date gratis.

(mann 38 år fra Østfold) on. 27 juli 2011 00:47 Privat melding

...det var ikke tull altså.

Kom med 50.000.- så fikser jeg en date til deg!

Skjult ID med pseudonym kit on. 27 juli 2011 00:50

Dårligtid, en del av disse såkalte pick-up seminarene gir deg full pakke med profil og bilder. Jeg tror fortsatt du må skrive meldingene selv, men det kan sikkert ordnes en mal du kan bruke

Skjult ID med pseudonym Dårligtid on. 27 juli 2011 00:51

Alt, alt, altfor dyrt.

(mann 35 år fra Oslo) on. 27 juli 2011 00:54 Privat melding

Da har du ikke dårlig tid nok :)

Skjult ID med pseudonym Everett on. 27 juli 2011 07:48

Dette er kanskje noe headhunterfirma burde ta tak i.
Skulle ikke forundre meg om det allerede finnes.

(mann 36 år fra Oslo) on. 27 juli 2011 08:49 Privat melding

Postordrekatalogdamer? Russianwifes.com? ungthaisnuppeberte.no? Sikkert mange muligheter for de som vil bestille seg ei dame. Lykke til :p

Skjult ID med pseudonym frkfine on. 27 juli 2011 09:42

De som er superbruker her betaler jo faktisk for dates da....

(kvinne 38 år fra Oslo) on. 27 juli 2011 10:18 Privat melding

Stillingstittel: Datebooker..... haha, det hadde vært noe ja!

Skjult ID med pseudonym Dårligtid on. 27 juli 2011 12:10

@kit: Full pakke med profil og bilder fra pick-up seminarene?

Jeg har faktisk kikket litt på dette, og jeg så bl.a. at de anbefaler at man lyver på høyden sin siden damene tillegger deg egenskaper utifra denne. Blir jo litt juks, jeg ønsker å fremstille meg som den jeg er.

Men forsåvidt, dette er i utgangspunktet interessant, dersom det kan effektivisere dateskaffinga. Likevel er det jo meldingsskrivinga som tar tid, selv med optimalisert profil.

Så denne 'malen' du nevner, med ultraeffektive delvis cut&paste meldinger, denne virker mer interessant. Har ikke greid å finne noe, vet du noe mer?

Likefullt, slike meldinger tar det også tid å styre med, og er jo heller ikke garantert å funke i praksis.

Så det som helst etterlyses er å få seriøse dates (fra et bredt utvalg kandidater fra f.eks sukker) ferdig inn i timeplanen. ungthaisnuppeberte.no utgår - men hva med datefiksern.no ? :)

Skjult ID med pseudonym Tulla to. 28 juli 2011 13:42

De aller fleste damer ønsker å date menn som gjør en innsats - selv.
Så jeg er redd utvalget til disse ferdigfiksede datene kan bli litt magert.
Har du ikke tid, så har du antagelig heller ikke tid til å bli kjent med noen, for det krever jo også tid å bli kjent på selve daten og etterpå. Kanskje du rett og slett bare ikke har tid til damer?