Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym neptun to. 28 juli 2011 23:38

Jøss, da har jeg sett det også her, menn som poserer som damer og oppgir at de søker menn...

(mann 38 år fra Østfold) to. 28 juli 2011 23:39 Privat melding

Det var ikke bare en dame med bart da...?

Eller bare og bare... =P

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 28 juli 2011 23:43

hehe, har sett det jeg også tror jeg...profilnavnet begynte på be*

Skjult ID med pseudonym lea to. 28 juli 2011 23:45

Hva så?
Så lenge de er åpne om at de er menn som søker menn..so what?

Skjult ID med pseudonym Driver to. 28 juli 2011 23:53

Kanskje HDV også er trans? Han tenker og skriver som ei kjerring :o)

(mann 38 år fra Østfold) to. 28 juli 2011 23:56 Privat melding

HDV: No offence, men hvis du føler en så voldsom trekning mot bildet mitt at du ikke klarer å se vekk, så... Er du sikker på at du er på riktig nettsted...?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 02:02 Privat melding

Kan ikke være greit å ha det så fælt altså... Måtte se bilder av menn på et forum som er for både menn og damer da gitt. KRISE.

(Hvis du bruker ad-block, så er det bare å lete deg frem til adressen profilbildet mitt har, og legge det inn til blokkering, så slipper du å se det plagsomme trynet mitt på skjermen din flere ganger. Ja, frem til jeg bytter profilbilde ihvertfall). Lykke til. YOU CAN DO IT!

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 02:16 Privat melding

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Man får vel lignende programmer for andre nettlesere også regner jeg med, men hva de heter vet jeg ikke. Du får spørre Google, hun vet sikkert =)

Evt kan du jo lage en egen tråd om det?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 02:26 Privat melding

Googlet selv, og det ser ut som om det pga hvordan IE er bygd opp er såpass vanskelig å lage en slik greie at det hadde kostet mer enn hva folk gidder å betale... Så muligheten du har da er vel å legge den rett inn i brannmuren.

...evt hoppe over på Firefox. Det er jo en vesentlig bedre platform, så det anbefales av flere grunner enn at du vil slippe å se trynet mitt på den sensitive skjermen din =P

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 02:26 Privat melding

Ups, der kom det igjen gitt...

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 02:33 Privat melding

Det var rette ræva som feis =)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 02:58 Privat melding

Det var jo hyggelig av deg og godhjertet av deg altså, å si at du tenker noe som ikke egner seg på trykk =) Var det noen som etterlyste respekt? Mener å huske det stod noe om det litt lenger opp her, men nå ble jeg litt usikker...

Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 29 juli 2011 03:23

Kom igjen nå gutter, hvem har sterkest pappa? :p

(mann 38 år fra Østfold) fr. 29 juli 2011 03:24 Privat melding

Jeg er ganske sikker på at pappan min har mest irriterende profilbilde ihvertfall. Sånt går sikkert i arv... =)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 29 juli 2011 08:40

er det ingen her som har tenkt på hvordan det er å være homofil på sukker? du kan jo ikke lage en manneprofil hvis du vil ha en mann, da dukker bare damer opp og omvendt.

syntes at sukker burde fikse det der på en eller annen måte, trist å bli ekskludert.

Skjult ID med pseudonym Slemtiger fr. 29 juli 2011 08:55

Sukker er vel i utgangspunktet for hetrofile mennesker, ellers hadde man hatt kategori for "mann søker mann" og "kvinne søker kvinne"?

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 29 juli 2011 10:03

Tror Kong Kebab kunne vært en hard nøtt i en diskusjon :o)

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 29 juli 2011 12:27

enig med useriøs her faktisk er jo litt ekskluderende sånn sett at homofile, lesbiske.bifile transer osv må ha egne nettsted syns alle kunne få lov å være på det samme jeg. Nå er vi jo såpass åpne om det i samfunnet i forhold til hvordan det var en del år tilbake. jeg syns sukker også burde legge til rette for dette.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka fr. 29 juli 2011 12:33

Tror ganske mange homofile og lesbiske synes det er greit at de kan få være på nettsteder med kun likesinnede, jeg..er antageligvis ikke alle som har lyst til å legge seg ut her med ansiktet sitt over "kvinne søker kvinne"..

(mann 38 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 12:55 Privat melding

Hvis homofile og lesbiske kan ha egne nettsteder der heterofile ikke har noe å hente, så er det da ikke noe problem med nettsteder kun for heterofile heller?
Som Eikapeika (som jeg har vært overbevist om at var riktig nick ^^) sier, så er nok de fleste med den legningen fornøyd med nettsteder der de kan "slippe" heterofile. Det gjelder ihvertfall de jeg kjenner.

(mann 44 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 13:03 Privat melding

Det er ingen som helst grunn til at sukker.no skulle måtte eksludere homser og bifile og transseksuelle og hva det måtte være. Det er et vilkårlig valg de har tatt, og det hadde ikke kostet dem noe som helst å ta et annet valg. Hvis man klikker at man er en mann som søker menn, som ville man automatisk ikke trengt å forholde seg til alle disse heterofolka - hvis nå homsene er så sære som noen skal ha det til.

Ja! til et mer inkluderende sukker!

(kvinne 38 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 13:12 Privat melding

Nepal har som første land i verden anerkjent transkjønnete som "det tredje kjønn".... Siden vi likevel var innom temaet.... ;)

Skjult ID med pseudonym sns fr. 29 juli 2011 13:22

Søtstoff: Hvilke steder er de på, da?
Ikke sperret for heterofile på Gaysir, iallfall.
Åpent for alle der, og jentene "slipper" ikke heteromennene, disse mennene tror tvert imot at de har myyye å hente der, og regner vel stort sett med at de automatisk får to jenter med på moro.

Hadde vel ikke vært noe problem å åpne for alle her også, det hadde jo bare blitt mer skilling i sukkerskålen for de som driver dette stedet. Og så kunne man ha hatt innstillinger på om man ønsket synlighet overfor/kontakt med samme/motsatte/begge kjønn, og at man ønsket å få opp profiler som ønsket det samme.

Vi er jo ALLE litt bifile, som kjent! ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 29 juli 2011 13:44

nå har jeg lest det jeg kan om sukker fra forsiden, og det står ikke skrevet noen sted at Sukker.no er "bare" for heterofile...

men også de som er her for å lete etter venner, kanskje en kar vil bare ha en kompis som har samme interesse, akkurat som en jente vil kanskje ha en ny venninne?

Skjult ID med pseudonym sans fr. 29 juli 2011 13:47

useriøs: man får ikke søkt på folk av samme kjønn her. eller?
matchingen er beregnet på heterofile, og funker ikke på homofile eller "kompiser"...

(mann 38 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 14:23 Privat melding

@ sns:
Jeg kan ikke se det står noe i mitt innlegg om at noe nettsted har sperret for hverken den ene eller den andre legningen?
De homofile jeg kjenner - mannlige - er ikke plaget med henvendelser fra motsatt kjønn på de stedene de frekventerer. Men at lesbiske kan ha problemer med dette er selvsagt fullt mulig, og i så fall langt fra overraskende.

Jeg har også stusset over at det ikke er åpent for at homofile kan søke etter samme kjønn her på Sukker, men siden det er så mange nettsteder der det faktisk er mulig, slo jeg meg ganske rastk til ro med at sånn er det bare og greit for meg. Ser ikke noe feil i Sukkers valg på det området.

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa fr. 29 juli 2011 14:41

Jag blev lite förvånad i våras då jag i brist på respons från damerna såg att det inte gick att söka på mann , tänkte väl att få någon att äta middag med kanske gå en tur men tänkte ju inte gå hela vägen då ett nej är ju ett nej :))