Alle innlegg Sukkerforum

Hjertesystemet - konstruktivt eller destruktivt?

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Akershus) fr. 29 juli 2011 01:08 Privat melding

Jeg delte akkurat ut et hjerte - hvilket var både en veloverveid og personlig avgjørelse. Siden har jeg drukket en del vin mens jeg har lyttet til ... tja, noe håpefull men samtidig depressiv musikk. Jeg er pålogget på MSN - slik at jeg på sekundet kan se når det tikker inn en melding eller en annen form for håndsrekning. Omtrentlig femten minutter etter at jeg sendte hjertet plinget det fra MSN, hvorpå jeg spratt opp fra stolen i glede, men fant brått ut at mailen var fra en viss Laura fra livejasmin (ei gledespike fra Brighton jeg har chattet med tidligere, i desperate stunder vel og merke). Det jeg lurer på er: kunne det vært en idé om sukker byttet ut hjertesystemet med noen mindre personlig? Som f.eks. et smilefjes eller en hånd som søker en annen. Jeg synes i alle fall det ville vært fruktbart ift. at det å gi bort et hjerte uten og motta et har en symbolsk effekt som utelukkende bunner ut i negative konnotasjoner.

Tanker?

Skjult ID med pseudonym Ugle fr. 29 juli 2011 01:24

Spot on! Her får vi hele tiden høre at alle ønsker seg en mann med stor M og da spør jeg. Hva er vel mer mannlig enn å sende ut et hjerte til en du vil bli bedre kjent med? Men nei, da er det plutselig ikke bra nok. Da tolker jeg det slik: Så lenge man ikke har solbleiket hår, spray tan og tribal tatovering er man sjanseløs.

(mann 31 år fra Akershus) fr. 29 juli 2011 01:34 Privat melding

@happygeek

Konfekt sendt i posten.

Jeg har forsøkt å sende meldinger av lignende art som hva du lanserer. En gang forfattet jeg til og med en melding på 1242 ord. Responsen var like lunken som det en tale av Carl I Hagen ville vært på en SU-leir. Moralen er derfor: vit om hun interessert før du bruker 30 minutter på å skrive en melding.