Alle innlegg Sukkerforum

Hva er deres syn på prostitusjon?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 17:30

Burde det legaliseres? Ville det skape mindre risiko for kvinnene som velger denne veien, samtidig som at frustrete menn også kan få "kjærlighet" uten å risikere hele karierren og venneflokken? Ville kvinnene som har velgt denne veien føle seg mer akseptert i samfunnet og ikke trenge å være flaue over "karierrevalget"?

Eller ville det føre til en massiv innvandring av utenlandske prostituerte som da kan holde på akkurat som de vil (eller som sjefen i Praha tvinger de til), i tillegg til at flere norske kvinner som egentlig er mot hele opplegget vil lettere bli dratt mot denne "enkle" løsningen på økonomiske problemer?

Spør du meg er dette et vanskelig tema!

Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 29 juli 2011 17:42

Jeg synes i utgangspunktet det er greit, men problemet er at de aller, aller fleste ikke gjør det av eget ønske, og da begynner det å bli mer problematisk. Hvis det hadde blitt legalisert her kan det hende enda flere jenter/damer hadde blitt ofre for trafficking, og derfor stiller jeg meg negativ til legalisering, da jeg ikke ønsker en slik skjebne på noen.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 29 juli 2011 18:14

Prostitusjon er lovlig, det er det å kjøpe sex som er ulovlig. Og det synes jeg det skal fortsette å være.

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 18:21

er det virkelig lov å opprette et bordell med ansatte som selger sex her i norge? det var nytt for meg. hvorfor står de alle sammen da på gaten?

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 29 juli 2011 18:28

Det er ikke liv med organisert prostitusjon, men det er ikke straffbart å selge sex.

Skjult ID med pseudonym Nils fr. 29 juli 2011 18:43

I Australia blir voldtekt sett på som noe forhistorisk etter at de legaliserte prostitusjon, de har også ingen synlige protituerte i gatebildet og jentene har full beskyttelse under loven og arbeidsrettigheter.

Du trenger ikke å være fransk 1800tals filosof for å resonnere deg frem til kvinner i skandinavia har store problemer med hvordan de skal forholde seg til mannen, de hater menn men liker også menn litt og det skaper en rekke sære lover og tilstander.
Jeg kan ikke huske sist jeg leste noe positivt om hvite heterofile menn i en norsk avis eller så bilde av en gutt på en reklame for høyere studier osv, mannen er slem og slik er det bare.

Men jeg håper engang at mannehatet fra akademika forsvinner og at de blir nødt til å respektere menn slik vi respekterer kvinner og gir prostituerte en mulighet til å overleve og ikke insisterer på å la dem dø en grusom hjelpeløs død på gaten.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 29 juli 2011 18:45

Unnskyld, Nils, hvor mange prostituerte dør en grusom hjelpeløs død på gaten i Norge?

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 18:50

Jeg er også under den troen at kanskje bør prostitusjon legaliseres helt, da med krav om en legitim organisasjon med kontrollerte bordeller bak. På denne måten kan jentene føle seg trygge og ha selvrespekt, betale skatt, mennene kan ta seg en tur innom etter at julebordet ikke gikk som ønsket, uten å miste maske. Problemet er selvfølgelig det som ble sagt over, at flere kanskje blir presset til bransjen (enten fordi det er en enkel løsning på pengeproblemer, eller at man er i feil miljø etc), og at det kan medføre mer menneskehandel fra utlandet. Dette bør være en problemstilling som er mulig å gjøre noe med dersom organisasjonene som driver bordellene er under streng statlig kontroll - for eksempel at alle prostituerte må ha norsk opprinnelse? haha syk tanke. Er det andre problemstillinger som enda ikke er tatt opp?

Skjult ID med pseudonym Vegas fr. 29 juli 2011 20:02

Dette kommer kanskje til å være litt av et sjokk, men jeg har faktisk bodde i Las Vegas (sikkert ingen som kunne gjette seg fram til dette). Og flere steder i Las Vegas (unntatt Clark County, rart nok... Og det er der Vegas byen befinner seg) har 100% legalisert prostitusjon. Resultatet?

Jentene er tryggere, får regelmessige legeundersøkelser, har bedre kontroll når det gjelder klientene (ikke noe vold utenom det som er avtalt, takk), får bedre betalt, og trenger ikke å være bindet fast med ett eller annet avhengighet (de kan godt velge selv om de har lyst til å kaste bort livet med heroin og kokain, selvfølgelig).

Jeg syns at "problemet" med ekstra menneskehandel er helt på trynet. Hvorfor? Fordi det funker bare når "industrien" jobber svart. En lovlig institusjon som følger alle reglene og har det helt fint sånn skal HVERTFALL ikke assosiere med traffickere. Eneste grunn til at dette er sånn systemet funker nå er fordi prostitusjon er ulovlig i så mange steder, så miljøet er allerede på feil side av loven.

Det er selvfølgelig en lang strek mellom det å gjør prostitusjon lovlig og å få samfunnet til å akseptere det fullt... Men det er ikke akkurat det jeg syns er viktig. Jeg mener i høyeste grad at dette bør ABSOLUTT være lovlig, selv om jeg personlig ville mest sannsynlig vært altfor flau til å benytte systemet... Men sånn er det.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man fr. 29 juli 2011 20:10

Prostitusjon er for meg å være i et fast forhold , har muligens barn med vedkommenden og knuller rundt med andre.
Å gjøre det offisjel for money, det er jobb, en knallhard jobb. Muligens en kamp for å overleve i dette miljøet og ellers

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 20:13

poenget ditt? jeg tror alle vet hva prostitusjon er, det er ikke temaet.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man fr. 29 juli 2011 20:21

Det var mitt syn på prostitusjon.

Ellers JA "klassisk" prostitusjon (ikke den etter min definisjon) bør legaliseres slik at kvinnene som har valgt denne veien føler seg akseptert i samfunnet JA

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 29 juli 2011 20:29

@bmM
Hvor mange av de prostituerte i Norge tror du har "valgt denne veien"?

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 29 juli 2011 20:32

Jeg er for lovlig prostitusjon underlagt skikkelige regler som beskrevet ovenfor. Jeg syns med ordnede forhold, der kvinner, og menn.... ikke glem at salg og kjøp av sex er noe som gjøres av begge kjønn, gjør dette av egen fri vilje er det helt ok.

Dette yrket har alltid vært tilstede gjennom hele historien og vil for all framtid være der. Å forby det vil ikke føre til at det forsvinner. Å forby det fører heller til skam, misbruk, vold og tvang tror jeg. Dessuten er det vel ofte
big-bad-daddy-cool, som står bak og tar 90 % eller noe, av fortjenesten til den som ofte ufrivillig selger sine tjeneseter.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 29 juli 2011 20:34

@Kitty
Så det var ikke skam, misbruk, vold og tvang før sexkjøploven kom? Og det er ikke skam, misbruk, vold og tvang i Nederland i dag?

Skjult ID med pseudonym be.my-Man fr. 29 juli 2011 20:38

@neptun
Tror ikke at noen velger prostitusjon frivillig, en lander snarere gjennom ugunstige livshendelser i dette miljøet.

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 29 juli 2011 20:42

@Neptun

Jeg sa ikke at det ikke var det, eller kommer til å bli det. Men jeg tror det vil bli mindre av det, og det vil være positivt :-)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 29 juli 2011 20:48

I utgangspunktet er jeg for legalisering av prostitusjon. De fleste aktiviteter blir bedre hvis det er åpenhet rundt de.

Om det har noe praktisk å si på Karl Johan nå vet jeg ikke. De fleste jentene som er der, har neppe arbeidstillatelse, og er der på turistvisum.

Skjult ID med pseudonym NN fr. 29 juli 2011 20:48

Forskjellen på prostituerte og vestlige damer på byen er vel ikke så stor egentlig, førstnevnte har bare avtalt prisen på forhånd? ;)

Skjult ID med pseudonym Vegas fr. 29 juli 2011 20:51

@be.my-Man

Selvfølgelig er det folk som velger frivillig å prostituere seg selv. Det er sant at mange bruker det heller som en nødløsning, eller å være "rebelsk", men det finnes flere som valgte livsstilen og trives stort med det.

Men uansett om de er flertallet eller ei, så er det bedre for alle hvis prostitusjon er legalisert. På denne måten, kan de som ikke har lyst til å forsette komme seg tryggere gjennom og, til slutt, ut av jobben med bedre betaling og helsesystemer (pluss at det er ingen som tar livet av dem hvis de forlater posisjonen).

Skjult ID med pseudonym NN fr. 29 juli 2011 20:53

Forskjellen på prostituerte og vestlige damer på byen er vel ikke så stor egentlig, førstnevnte har bare avtalt prisen på forhånd? ;)

Skjult ID med pseudonym Medic fr. 29 juli 2011 21:22

Har fler ganger betalt for sex her i Norge. Gjort en avtale med ei jeg kjenner litt fra før. Alltid lagt igjen ei krone på nattbordet når jeg lister meg ut, slik at vi begge er klar over at det er snakk om handel....... ;)

Skjult ID med pseudonym Vegas fr. 29 juli 2011 21:27

Hvis prostitusjon blir legalisert i Norge, bør det også være militærrabatt for tjenestene... Du VET at vi trenger det!

(mann 50 år fra Troms) fr. 29 juli 2011 21:29 Privat melding

Mitt syn er at det er greit for de som trenger det, og det er slik at dette er det et marked for i verden, i og med at dette har eksistert siden tidenes morgen, og er det eldste yrket osv.

For mitt vedkommende har jeg aldri kjøpt og kan ikke se for meg at jeg kommer til å kjøpe meg sex i fremtiden heller.

Men uansett mener jeg at det ikke er noe galt at noen selger sex, eller at noen kjøper sex.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 30 juli 2011 00:29

Hvis prostitusjon er verdens eldste yrke, lurer jeg på hvor de fikk maten sin fra...

Faktum er, uansett om det er lov eller ikke, så er det ikke akkurat jenter fra Oslo vest som selger kroppen sin. Tidligere var det narkomane, nå er de blitt skjøvet ut av damer som er utsatt for menneskehandel - jeg ønsker heller at vi har et apparat som kan ta seg av begge gruppene, jeg.

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 00:31

hva med den siste gruppen da, menn som ikke har sjans på kvinner what-so-ever? de er tikkende bomber alle sammen. det er et samfunnsproblem.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 30 juli 2011 00:34

ære vere dei som er så smarte nok til å ta betalt for det:)

Skjult ID med pseudonym utpåtur lø. 30 juli 2011 00:35

Jeg har selv vært prostituert over lengre perioder av mitt liv. Selv aner jeg ikke hvordan jeg skal forholde meg til dette spørsmålet. Men jeg takker til hun her lengre oppe som kalte det jeg har gjort/holder på med, en jobb, knallhard jobb. Vi trenger flere som deg! For det er nettopp det det er..

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 00:38

Du av alle bør kanskje ha synspunkter om dette da?

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 00:41

tja nettet er vel så åpent det kan bli? jeg finner hvertfall alt jeg trenger (og egentlig alt for mye), uten å betale noen ting.

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 30 juli 2011 00:42

Jeg er for legalisering. I kontrollerte former.

Skjult ID med pseudonym utpåtur lø. 30 juli 2011 00:44

Ja, jeg burde kanksje ha synspunkter på dette.... Men når man står midt i situasjonen selv, er det vanskelig å se en god løsning...

Skjult ID med pseudonym kit lø. 30 juli 2011 00:45

neptun, like greit å avkrefte rykte om at vi er samme person...

Det å forby en aktivitet har ikke alltid gjort problemet mindre. Forbudet mot alkohol rundt 1920 førte ikke til at alkoholen forsvant. Derimot førte det til store pengestømmer som kriminelle styrte. Forbudet mot narkotika har heller ikke løst problemet. Også der har en fått store pengestrømmer som kriminelle styrer, og brukerne har det ikke så bra. På samme måte tror jeg ett forbud mot prostitusjon virker. Det er for mange som synes det er en grei aktivitet, og vi vil få mye penger som kriminelle styrer. At jentene blir avhengig av en struktur der en mellommann som kan norsk ordner kundene, vil ikke gjøre jentenes liv noe bedre, heller tvert om.

Menneskehandel er like forbudt om det er til prostitusjon eller som hushjelp og snekker. Vi har ett lovverk på plass allerede.

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 00:45

Tør jeg spørre hvordan dine erfaringer har vært med det da? Og hvordan jobbet du? Alene, hjemmebesøk, hotel, biler, ledet av hallik etc etc.?`

Skjult ID med pseudonym utpåtur lø. 30 juli 2011 00:48

Det er jo ikke ett spesiellt hyggelig yrke... Som regel er det gifte, eldre menn. Og ofte er det de som tenner på nettopp det at jeg er prostituert og de behandler meg nokså dårlig med nedlatende kommentarer og vold..

Jeg fiksa meg kunder gjennom c-date... Vi møttes enten hjemme hos dem eller hos meg. Jobbet alene. Ofte faste kunder.

Skjult ID med pseudonym utpåtur lø. 30 juli 2011 00:51

Det er forresten viktig å si.. De fleste tenker vel på "prostituerte" som afrikanske kvinner med korte skjørt og store pupper.

Men mørketallet er stort blandt norsk ungdom. Jeg er selv en jente på 20 år. Jeg er tiltrekkende, søt og er god i sosiale settinger. Så jeg er vel den siste man skulle trodd det om. Men som sagt er det ikke bare de steriotypiske som selger sex.

Skjult ID med pseudonym utpåtur lø. 30 juli 2011 00:53

Det finnes bedre måter å få seg sex på enn å selge seg selv... Det er ikke deilige unge menn som kommer å banker på døra de.. som sagt, gifte, eldre, og folk med sære fetisjer... Og de behandler deg ikke pent, ettersom de har "kjøpt" deg...

Ikke prøv det

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 00:58

Det tror jeg mange er fullstendig klar over, og det er nettopp dette som gjør at jeg tror at det kanskje ville vært bedre om dette var lovlig. Slik at du (om du ønsket) kunne gjøre dette i trygge omgivelser, i steden for å be de hjem, betale skatt av det, osv. Det ville da sikkert også være enklere å sette opp regler for hva som var lov og ikke under akten, og arrestere de som går over kanten. Jeg vet ikke, det er hvertfall en viktig diskusjon. For menn som er langt nede, stresset, eller lignende er dette et viktig alternativ til den ydmykende sjekkingen som foregår her. Det store og avgjørende spørsmålet er kanskje hvordan du havnet i dette yrket? Var det et valg pga "letttjente" penger eller var det andre ting? Tipper det var en venninne som hadde fått i oppdrag i få med seg en på en trekant?

Skjult ID med pseudonym utpåtur lø. 30 juli 2011 01:00

Var svært psykisk syk og tordde at dette var noe jeg måtte gjøre. Pengene spilte ingen rolle..

(mann 48 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 04:39 Privat melding

HDV:

Trodde da denslags hadde blitt mer liberalt? Man må vel ikke over grensa og til Hönan Agda för att köpa fläsk, godis och porr längre? Eller tar jeg feil?

Skjult ID sø. 31 juli 2011 08:54

Nå er det ikke gitt at kvinnene som blir utsatte for menneskehandel og kontrollert av madammer i utlandet vil slutte å bli sendt til Norge for å selge sex selv om det skulle bli lovlig. De hadde nok fremdeles blitt dopet og sendt over landegrensa for å tjene penger til de som står bak. Tror det ville blitt desto værre for disse kvinnene som er i landet ulovlig å skulle "konkurrere" mot et legitimt marked når de selv må gjøre det i skjul. Tenker at de ville fått de særeste kundene som har de mest voldsomme fetisjene....fordi de som jobber lovlig har beskyttelse og da sikkert har merket voldsomme kunder etter å ha vært borti dem en gang slik at det ikke gjentar seg....

Det er ikke bare på gata de typiske ikke-vestlige prostituerte er. Mange blir holdt innelåst i lokaler, uten helt å vite hvilket land eller by de befinner seg i. De blir ofte fortalt at madammene/bakmennene skal drepe familiene/barna deres om de bryter ut eller ber noen om hjelp. De nigerianske kvinnene har f.eks. sterk tro på voodoo, og det skal ikke mye til for å skremme vettet av dem om denne troen blir brukt med ond hensikt imot dem.

Norske "luksusprostituerte" kan fortelle om lav selvtillit dersom de har få kunder på en kveld. Mange av disse kvinnene jobber på bordeller hvor de har organisert turnus, og de ikke er drevet av bakmenn. Konsekvensene er mange for psyken til de som har denne jobben. Forøvrig viser undersøkelser at de som selger telefonsex har veldig mange av de samme reaksjonene som de som selger sex fysisk....

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 20 okt. 2017 21:46 Privat melding

Dette temaet har blitt diskutert i flere land, og mange tilhengere både på "ja" og "nei" siden..

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 20 okt. 2017 21:49 Privat melding

@neptun Kjenner du noen prostituerte til å kunne utale deg om hvor mange som HAR eller ikke har valgt dette av egen fri vilje.. I DO.. Og jeg kjenner flere, selv om jeg ikke er i bransjen selv.

Skjult ID med pseudonym søta fr. 20 okt. 2017 22:26

"
Prostitusjon er for meg å være i et fast forhold , har muligens barn med vedkommenden og knuller rundt med andre.
Å gjøre det offisjel for money, det er jobb, en knallhard jobb. Muligens en kamp for å overleve i dette miljøet og ellers"

"Det var mitt syn på prostitusjon.

Ellers JA "klassisk" prostitusjon (ikke den etter min definisjon) bør legaliseres slik at kvinnene som har valgt denne veien føler seg akseptert i samfunnet JA"

Enig med deg her---

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 22:29

Jeg digger horer!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 22:30

Du må rydde litt opp i språket ditt søta!?

Skjult ID med pseudonym Lone fr. 20 okt. 2017 22:45

Mann midt i 40-årene som drar til Thailand på ferie ca. tre uker nesten hvert år. Reist dit en eller to ganger med kamerat, en gang med dame, men ellers dratt dit alene mange ganger.
Kjenner ham ikke så godt, men har veldig bra inntrykk av ham egentlig, men kjenner at jeg blir veldig skeptisk.
(JA, jeg er fordomsfull, ingen trenger å fortelle meg det her; det vet jeg.)
Bra kar, kjekk kar, egentlig ingenting som skulle tilsi at han skulle ha problemer med å få seg no' sånn ellers.
Men allikevel får jeg en sånn jævli dårlig magefølelse, for: Hvem er det som ellers drar alene, tre uker, til Thailand av menn oppi årene liksom...?:/
Er jeg teit nå? Andre som også hadde blitt skeptiske?

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 20 okt. 2017 22:57

Hvorfor driver dere å skriver i en seks år gammel tråd? Enn si henvende seg til noen som var her for seks år siden?
Ja jeg så det også, mulig å få svar fra noen 😀😀

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 23:04

Nei, men jeg elsker ludder! Problemet mitt er at jeg har så mye annet å henge fingrene i!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 23:07

Svele, hva tenker du om horer? Døde de ut for seks år siden?

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 20 okt. 2017 23:10

Selvsagt burde prostitusjon være lov. Og da i regulerte former. Tillatelse må være gitt etter søknad. Kun vestlige / nordmenn kan drive med prostitusjon. Skattes på like linje med andre yrker.

Egentlig ganske dumt spørsmål.

Skjult ID med pseudonym jaja.. fr. 20 okt. 2017 23:13

Du er teit. Ja til offentlige bordeller, med vannlig lønnsinntekt og skatt som alle andre får. Nei til gatesex. Sex er en privatsak, ikke legg deg opp i hvordan andre puler, så lenge det er mellom voksne.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 23:17

CPU, hva om jeg ikke liker vestlig/nordame? Hvorfor er det selvsagt at horeri burde være lov?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 23:27

Jaja, dagen mor til dine barn blir møkk lei av deg skal jeg pule fletta av henne for en femtilapp! Er det gr3it kompis?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 23:48

Pissunger! Ingen 8ntegrit3t!

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 20 okt. 2017 23:52 Privat melding

Prostituerte er både kvinner og menn...
Og kjøpere av tjenestene er både kvinner og menn....just saying!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 20 okt. 2017 23:55

Off cource! Jeg er en flybillett 7nna liv8ng la vid@ lokka!?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa lø. 21 okt. 2017 02:09

La guttungen få hele historien til sin mors/fars-far kamp. jeg har ikke noe annen historie enn at det var forventet av meg at jeg sloss for mitt fedreland! Som generasjonene før meg gjorde! Når du da ikke lever midt i en verdenskrig, må du finne en annen krig! Begge mine besteforeldre er dekorerte krigshelter, jeg måtte finne meg andre kriger. Mine barn vet verken hva jeg har gjort, eller hva jeg gjør, og det er nok greit! En eller annen dag finner de sikkert medaljene, men ikke faen om mitt liv skal være noe ideal for mine barn!

Skjult ID med pseudonym søta lø. 21 okt. 2017 10:25

@ Hullirumpa HVORFOR må jeg rydde opp i språke mitt, greit med en begrunnelse

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 21 okt. 2017 10:42 Privat melding

@Skjult ID, med pseudonym
"Nå er det ikke gitt at kvinnene som blir utsatte for menneskehandel og kontrollert av madammer i utlandet vil slutte å bli sendt til Norge for å selge sex selv om det skulle bli lovlig. De hadde nok fremdeles blitt dopet og sendt over landegrensa for å tjene penger til de som står bak. Tror det ville blitt desto værre for disse kvinnene som er i landet ulovlig å skulle "konkurrere" mot et legitimt marked når de selv må gjøre det i skjul. Tenker at de ville fått de særeste kundene som har de mest voldsomme fetisjene....fordi de som jobber lovlig har beskyttelse og da sikkert har merket voldsomme kunder etter å ha vært borti dem en gang slik at det ikke gjentar seg....

Det er ikke bare på gata de typiske ikke-vestlige prostituerte er. Mange blir holdt innelåst i lokaler, uten helt å vite hvilket land eller by de befinner seg i. De blir ofte fortalt at madammene/bakmennene skal drepe familiene/barna deres om de bryter ut eller ber noen om hjelp. De nigerianske kvinnene har f.eks. sterk tro på voodoo, og det skal ikke mye til for å skremme vettet av dem om denne troen blir brukt med ond hensikt imot dem.

Norske "luksusprostituerte" kan fortelle om lav selvtillit dersom de har få kunder på en kveld. Mange av disse kvinnene jobber på bordeller hvor de har organisert turnus, og de ikke er drevet av bakmenn. Konsekvensene er mange for psyken til de som har denne jobben. Forøvrig viser undersøkelser at de som selger telefonsex har veldig mange av de samme reaksjonene som de som selger sex fysisk...."

og HVOR baserer du begrunnelsen din på..

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 21 okt. 2017 11:24

Min tanke bak prostitusjon er at for enkelte kan det være et levebrød. Og det er et eget valg for den personen som velger det. Det faller under tjenester for personlig velvære og helse, slik som fastleger, frisører, massører, psykologer osv. selv om prostituert er av en langt mer intim art når det kommer til tjeneste.

Skulle det blitt lovlig så må det reguleres, og det må være kontroll. Ulovlig prostitusjon, eller brudd på regler vedr. dette bør straffes hardt.

For å hindre at det strømmer inn folk fra hele verden for å drive med prostitusjon bør det kun gis tillatelse fra de som kommer fra den vestlige verden, eller det som EØS avtalen tillater. Krav må oppfylles og løyve må uansett gis.

Mange tenker at det ikke er bra, da mennesker blir tvunget til å drive med prostitusjon, men det skyldes at det ikke er regulert og kontrollert. Blir ikke særlig attraktivt å drive med ulovlig prostitusjon hvis de som ønsker å kjøpe sex går til de lovlige bordellene, hvor de som jobber lovlig gjør det av egen fri vilje, kontrollert at det stemmer, arbeidsgiver må følge arbeidsmiljøloven etc. Det vil nok ikke fjerne ulovlig prostitusjon akkurat som du ikke får fjernet pirattaxier i taxi næringen. Men reduksjonen vil være dramatisk.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 21 okt. 2017 13:44

Ethvert forhold som er basert på utnyttelse av den enes ressurser er i praksis prostitusjon, så alle synes sånt er helt greit... Så lenge transaksjonen er gjentagende.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 21 okt. 2017 16:45

Mange møter seg selv i døra om de reflekterer for mye om dette. Blir ikke god stemning av slikt.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 21 okt. 2017 22:43

Glemte å legge inn det med sex, My. Uten det ville ikke damer klart å skaffe seg partner i utgangspunktet..

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 22 okt. 2017 20:02

Dama til Trump ville elske å slippe den biten.. f.eks..

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 20:19

Jeg kommer aldri til å skjønne at det er et marked for å selge sex.. at noen er så trengende at de må kjøpe det. Så nitrist. Kan man ikke heller tømme seg i et kvistehull i veggen? Eller kjøpe seg en dildo?

Hvorfor finnes det ikke større utbredelse av mannlige "horer" egentlig?
Noe med verdisyn å gjøre kanskje? Eller at det ikke er normal å få tenning på ordrelapp?

(mann 48 år fra Akershus) sø. 22 okt. 2017 20:30 Privat melding

Jeg kunne aldri tenkt meg å kjøpe sex. Da utnytter man ett annet menneskes skjebne bare for at du skal skal få tilfredsstillelse selv.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 20:45

Tenker du at sex skal være en offentlig tjeneste @descalzo?

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 22 okt. 2017 20:50

Heimehjelpa?

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 20:53

Uansett så er prislappen på noe sånt noe jeg lurer på. Noen som veit? For jeg tenker og ser for meg at prisen de selger seg for er langt mindre enn prisen de betaler i risiko.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 20:59

ja.... my... Trump er jo definitivt en cocksucker av noe slag, så det burde være en smal sak.

Menneh...fint at noen endelig brakte kvinnens nytelse på banen, ja.
For en manns...eh viderverdigheter...nedentil... er jo ofte ikke nødvendig eller aktuell i hele tatt for å gi en kvinne nytelse. Nope. Den trenger faktisk ikke å ha noe med den saken å gjøre i hele tatt, i mange tilfeller...
Så altså, både overflødig og utilstrekkelig for akkurat det formålet, faktisk.
Men nice to have, jadda, jadda Nice+ også kanskje til og med..ha ha ;) (ikke noe ramaskrik nå da, :P dere skjønner GODT hvis dere vil)

Så det er ikke nødvendig å rope over seg over diverse erstatninger...og hjelpemidler, og manglende eller utilstrekkelig kåthet og våthet på den ene eller andre kanten i grunn. Det finnes noe som ikke kan erstattes.

... les og lær og ta deg tida. Sier eg bare til dere menn. Jada, det er langt mer brukerfeil, enn dere innbiller dere.

Det sies at...mange menn har det bare i kjeften....

en god del andre har det definitivt ikke der ...:heller? ha ha ha ;P

... så det er gjerne verre, ja. Langt verre. Ingen hjelpemidler kan helt erstatte eller bøte på det problemet i grunn. Så om potensen svikter så er en sånn en, rett og slett rimelig ubehjelpelig. Det er synd. Det trenger ikke være sånn. Just saying.

Use your brain, and don't be so vain.

Jepp, det er lov å bruke huet...både det ene og det andre.
Bare så det er presisert, også. :-*

Åja, glemte... dette var ment til elskerne, og ikke til pulerne.

....åja, og altså til de som evner begge deler. 🙄

...sukk... får vel være tydeligere, sikkert;
altså IKKE et innlegg til de som utelukkende puler, og er littnedenforsinegennavlebeskuende.

Ellers er ikke sex med andre en menneskerett. Enig med høna. Folk er begynt å selge kroppskontakt, og fysisk nærhet. Det er likevel et kvantesprang fra det og til å betale for stikke kroppdeler inn i andre, el motsatt. I mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 22 okt. 2017 21:23

Hvorfor er det forskjell på å betale for kosing med eller uten penetrering? Er slimhinner hellige på et vis?

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 21:32

det spørsmålet der .....var såpass krevende, at det tenker ikke eg å svare på, jaffal @zorro.

slimhinner...

lism...

👀 🙈

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 21:37

🤔

eg lurer på om ho Bjørg her,

kan være inne på noe da...

men eg slettes ikke sikker altså... hva tror du, @zorro? Any thoughts?

-mer vet eg altså ikke.
Akkurat nå.
Det er litt kommplissert,
for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:07

Dette utsagnet under og disse holdningene og sånne slimhinnesprøsmål....og sånt....;

"Det faller under tjenester for personlig velvære og helse, slik som fastleger, frisører, massører, psykologer osv. selv om prostituert er av en langt mer intim art når det kommer til tjeneste."

Det forstår eg meg rett og slett ikke helt på. Altså... 🤔 eg skjønner jo at noen synes det er naturlig og hvorfor de synes det, men der stopper lism "forståelsen", min...

For eg har heller aldri følt noe som minner om det å ha hatt sex, etter eg har vært hos frisøren eller hos massør, eller hos legen min...osv..selv om eg har hatt underlivsunderskelse og alt! :P

(Vel, det var kanskje den ene gangen...at det var noe som føltes litt sånn.. annerledes med massasjen... kanskje.. menneh.. hysj, det teller ikke. "Tankene mine får du aldri! lism.."

At diverse (noen) fysioterapeuter, kiropraktikere, massører eller andre behandlere nok kobler og blander disse tingene litt mer sammen av og til, det er eg likevel overbevist om. De fleste ser derimot ikke ut til å klare å skille dette ganske greit. Slik som jeg har oppfattet det.

Eg har selv måttet byttet ut et par sånne fysikalske behandlere i løpet av mitt liv pga en upassende, ubehagelig og sterkt uønsket seksuell oppmerksomhet/undertone... ved "behandlingen", eller før og/eller etter f.eks.

såeh..hva skal en si...

#metoo

kanskje?

ja, og så må man ikke glemme å si:
"Nei, takk. Det var ikke det eg betalte for, eller bestilte."
Det pleier eg da også å huske å nevne. Faktisk.
Da blir de gjerne rare. Veldig rare. Og veldig små, lism. Som smågutter.

Ja, for det er foreløpig bare mannlige som det har vært nødvendig med ...

Én gang i mitt liv, har riktig nok ei dame, som eg også kjente litt, og var nødt å forholde meg til senere ...jobbrelatert...(therein lå jo verste sjokket og "problemet" ) plutselig (!) innstendig prøvd å kle av meg, sweet-talke meg og overbevise/ "presse meg"...på samme tid.

det var ikke så behagelig, eller moro, det heller akkurat.

Eg fikk "lurt" ho, da.. uten å ta de hardeste midler i bruk. haha :P

oooja, so smoothe.. ! 😰 🙈 😅

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 22 okt. 2017 22:26

For all del. Jeg synes det er rimelig pussig å betale for fysisk kontakt i form av kos og sex og tro det er intimitet når den ene kun gjør det for pengenes skyld..

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:37

og drosje"tjeneste" ....don't even get me started. ...finnes jeggu en del, forvirring der også, og meninger om hva det innebærer eller kan være.

jada, eg får bare gjenta;

#metoo

på det området også.

and it goes on and on...

jadda, menneh...hvordan føles det egentlig guttær, og MENN...som snakker om sex som slimhinneberøring og sånt, at omtrent alle døtrene deres, og alle jentene dere er/blir bestefar til skal oppleve sånt jevnt og trutt gjennom livet.

Ok? Helt fint. Innafor. so to speak?
eller et nødvendig og uunngåelig onde i livet? ...eller ikke et onde, heller engang kanskje. Kanskje det er et gode?

Horeproblematikken eller, "tjenesten" gjør ikke nødvendigvis resten av oss, damer, eller menn en så veldig stor tjeneste på holdningsfronten, tror eg.
Tror eg. Der altså.
Det føles ikke sånn heller.
Men følelser er ikke relevante. Er de vel.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:41

for all del, @zorro?

For all del hva?

for all del, sex handler om noe mer enn kontakt mellom to personers slimhinner?

eg skjønte ikke helt eg nå... eg trodde du skulle utdype og argumentere for denne slimhinneuttalelsen din....eller iallefall forklare den.
Eg ble ikke klokere på akkurat det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 22:45

De betaler jo ikke for intimitet vel. De betaler jo for å tømme seg i "noe"

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:50

og om det er sånt du ville lært/sagt til barna dine om sex?

at sex er kontakt mellom slimhinner altså, og at det er ikke forskjell på det og annen fysisk kontakt sånn egentlig.

Alle horer er noen datter.

Alle horer har en pappa.

Det kunne vært hvem som helst av dere, prohoretjenestefolka
og hvem som helst av døtrene deres.
Uten at dere hadde hevet et bryn til yrkesveivalg, vel?
Det er jo helt naturlig.
Og ikke noe problematisk, om hun vil det selv, må huske på.
Alle må jo få sex. Og noen må ta en for laget.
"STOLT og GLAD pappa".

Jadda..
EG tenker nok hykleriet skulle fått kjørt seg,
hos veldig mange av "forståsegsåinnmarigodtpåerne" og horepositivistene, eg.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 22 okt. 2017 22:51

Det er litt begrensende når folk ikke klarer å skille mellom konsepter og egne preferanser.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:53

Ja, @høna. Riktig det. 👍

Sikkert noen som betaler for kroppskontakten og hudkontakten, og til og med selskapet det innebærer også....i sitt stille sinn, gjerne.
"Intimitet", er mer den andre tjenesten, det. Som eg nevnte. Der det ikke er kjønnslig omgang som er ment å være fokuset.

Der er eg nok mer liberalt innstilt. ✌️

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:54

Hvilke folk tenker du på nå, @zorro?

Mannfolk?

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 22 okt. 2017 23:02

Akkurat nå tenker jeg på ei jeg kjenner som er varm og koselig.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:06

joda @des... det finnes seff "grener" og intimitet-transaksjoner innen prostitusjonenen også...vanlijegrener... kanskje vi ksn kalle det.... men det er vel ikke dét de fleste gjør,eller kjøper, eller man forbinder med tradisjonell prostitusjon, og problematikken rundt det, er det vel...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:07

zorro..

ikke veldig meningsbærende svar.

-er eg overrasket?

no comments, tror eg..

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 23:11

Jo... mulig de ønsker seg intimitet.. men er det egentlig det de får? Intimitet er følelser for meg. Når du kjøper en kropp får du vel ikke følelsene? Annet en at du etterlater potensielle tomme følelser hos den du handler?

Så ikke dokumentaren du henviser til. Men at det finnes mange forskjellige typer "klienter" gjør det selvfølgelig. Og jeg tenker jo at det er mye ensomhet og frustrasjon som gjør at folk velger å kjøpe en prostituert.

Om det er intimitet.... samtale... følelser... er det ikke da like greit å gå til en psykolog ?

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:13

hope you all don't mind me;

... 🙄

og

😖 sukk!

for unnskyld meg, men det er neimen ikke ofte man kan ha en saklig og meningsfyllt debatt om dette, nei. Iallefall ikke med menn i diverse diskusjonsfora

Overdøvende stillhet. Oftest. Når man blir konfrontert med de flåsete meningene og ytringene sine. Det er intet mindre enn forstemmende. Fra en kvinnes synspunkt og ståsted. Mange kvinner. If I may say.

Your words

MATTERS

your silence gjør også det,

gløm aldri det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 23:15

Enig med du @antonyma. Stillheten sier sitt

Skjult ID med pseudonym Prikkete sø. 22 okt. 2017 23:19

Skulle tatt seg ut om menn startet sin egen bordell, ja solgte sex,mja her i Norge. Hva tenker dere om det menn? Det hører en patriarkalsk struktur til å se på kvinner som et objekt. Kvinner som ikke har annen erfaring vil nettopp søke denne formen for bekreftelse. Tragisk,mja og dermed opprettholde denne strukturen som flere menn gladelig bekrefter. Ufattelig at vi ikke er meir emosjonelt utviklet i 2017. Dyriske instinkt er vel og bra, men vi har da kommet oss dit hen at vi evner styre våre impulser, eller?

Vi fnyser av andre kulturer som synes å ha et underutviklet syn på kvinnen, ja så kanskje er det på tide at menn velger seg likeverdet og sidestiller seg. Dette er basalt for utviklingen av circle of security i samfunnet. Dersom mannen ikke finner sin plass i sin egen trygghet så vil utryggheten ligge ute i feltet og kvinnen bære den videre til barna som igjen vokser opp og bærer den videre til neste partner. Dette er et samfunnsspørsmål av dimensjoner. En fryktkultur som styrer mangt et system. Menn som ikke ønsker å endre seg i denne holdningen vil være de samme som formidler til sine døtre at du kan ikke stole på en mann, selvsagt uten at det sies med ord, men i handling og verdier, respekt og manglende samsvar i anerkjennelser. Tøm og røm er ingen verdi som bygger samhold og utvikling. Vi vil da ha menn som står stødige i seg sjøl, som evner masturbere seg til sine ejakulasjoner dersom de ikke evner finne en felles løsning til det beste for to. Kvinner elsker menn som er heile i sin ferd, i samsvar med seg selv og troverdige i sin formidling. De beste orgasmer fordrer trygghet og den avhenger av to. Fake kan vi alle men den virkelige veien kjenner bare kvinnen til og dit når ingen mann uten troverdighet. Sorry to tell.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 22 okt. 2017 23:22

Descalzo, når det gjelder sexkjøp for handikappede så ringte det en bjelle hos meg, kan ikke helt si at minnet var klart, men jeg fant dette: https://www.popdust.com/the-netherlands-pays-for-disabled-citizens-to-have-sex-with-prostitute-1890879447.html

Som sagt: I Nederland har de gitt støtte til sexkjøp for handikappede. Det er jo ikke alle som er enig i at det er en god idé.

Selv tenker jeg at dette kan være en viss løsning for dem som er fysisk handikappede men klare i topplokket. Men det beste er jo unektelig når en handikappet finner kjærligheten som kan trosse de fysiske problemene. Man hører jo solskinnshistorier om handikappede som klarer det.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:23

eg tviler ikke på det @descalso...

maaange ensomme og lengtende folk der ute. Det er kjempetrist og kjempevanskelig. Eg kan absolutt ha empati og forståelse for en ensom og desperat horekunde, og eg.

Så vil eg si at

kvinner er også folk

kvinner kan være like ensomme

Eg har bare et begrep eg vil nevne i denne sammenheng igjen;

'MENS ENTITLEMENT'

men mener seg berettiget til både det ene og det andre når det kommer til sex

I LANGT større grad enn kvinner.

Dette smitter over/henger igjen over hele linja og holdninger i alle lag og kriker og kroker i samfunnet. Så kan dere hevde at vi er såååååå likestilte som bare det, og eeegentlig FOR MYE til og med, til dere blir grønne i ansiktet.

Til det sier eg bare

#Metoo

ferdig snakka.

Trur eg

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 22 okt. 2017 23:32

Uansett legalitet skulle jeg nok ønske at man så på sexarbeidere som arbeidere og ikke en gruppe som skal stigmatiseres.

Når det kommer til stykket så tror jeg ikke at det er så enkelt som å si enten det ene eller det andre. Man må spørre sexarbeidere hva som er å foretrekke, for dem. Det er de som blir rammet av evt vold, trusler, dårlige levekår. Jeg som random samfunnsborger blir verken rammet av forbud eller legalisering.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 23:32

Jeg regner med at dette tilbudet var til kvinnelige funksjonshemmede også @tvilsom?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 okt. 2017 23:33

Som dere roper damer. Er absolutt ikke tilhenger av sex handelen og undertrykking av damer. Ser ikke at det kan gi annet enn en utløsning, litt lettere lommebok og en tomhetsfølelse.

Det er desidert flest menn som er horekunder så ikke eksploder nå, For helt uskyldige er ikke damene heller. Se på Gambia. Allment kjent at damer drar dit på sexferie. I Oslo var det en cafe hvor unge gutter snudde koppen sin for å fortelle eldre damer at de kunne bli med disse damene hjem for betalt sex. Vet ikke om det stedet finnes lenger, men hvis ikke har det nok bare flyttet seg et annet sted.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:34

og dette er ikke et "kvinneproblem"...

det med seksuell trakassering og overgrep er jo i overveldende grad et problem hos menn....

Et problem FOR kvinner riktignok

men problemet ligger HOS menn

først og fremst

eg ser det som hovedsaklig et "manneproblem" .....om man skal skille på kjønn og ikke kalle det et samfunnsproblem, da.

DERFOR synes eg det er kjemperart for å bruke et snilt uttrykk, at ikke (flere) menn kommer mer på banen og rydder (forsøker!) opp i egne rekker.

Eg synes det er kjemperart at de ikke benytter "enhver" (eller iallefall "noen" flere) situasjon og enhver debatt, opassende vits og kommentar osv ...(til kvinner eller mellom menn..e.l) til å ta eller markere et tydelig standpunkt, påvirke sine sønner, andres sønner, andre menn eller kvinner med dårlige holdninger osv..

at de ikke er mer forsiktige med hva de ler av, hva de kødder med, hva de gryter ut av seg om slimhinner osv... osv

eg synes det er kjemperart.

rett og slett.

Men det er meg.

Det er sikkert eg som er rar, da. Vil nok mange mene,

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:42

å diskuter politikken rundt hvordan vi best skal forholde oss til noe som finnes og forekommer

kan gjøres separat og i tillegg til

å ta et personlig standpunkt på mer prinsipielt grunnlag om man synes det er greit med kjøp og salg av kropper, og kroppsåpninger.

frivillig, ikke frivillig er en annen underdiskusjon igjen.
som alle andre problemer eller dilemmaer i kjølvannet av at kjøp og salg faktisk forekommer.

Det med "frivillighet" er ikke noe frikort å gjemme sine grunnleggende holdninger bak iallefall.

Eg er villig til å vedde ganske mye på at det finnes langt flere ufrivillige (i ulik grad) prostituerte og sexslaver i verden, enn det finnes frivillige (i ulik grad) prostituerte som jobber med sextjenester basert på et reelt valg om alternativer.

Det er promillen på toppen vi snakker om det, i tilfelle.

Hva med de andre?

Skjult ID med pseudonym Tvilsom sø. 22 okt. 2017 23:45

Jeg regner også med det Hønemor...

Det er jo ellers interessant dette med tilbud og etterspørsel i denne sammenhengen. Den tradisjonelle prostitusjonen går jo mye på å møte behovet for å pule. Den vil jo ikke møte behovet for å elske og bli elsket. Og det er vel det som er kjernen i det du sier Antonyma?

En ting som jeg synes er interessant: I Kina har de jo litt utfordringer pga at deres ett-barn policy har gjort at det er mye flere single menn enn kvinner. Der har de f.eks. kommet frem med tjenester som "Rent a girlfriend (or boyfriend)", som går på å leie noen til å late som de har et forhold til vedkommende, for å slippe mas fra foreldre og familie.

Min absolutte favoritt må imidlertid være "Virtual girlfirend service", hvor man kan betale en dame for å sende hyggelige SMS-er, vekke man opp på morrakvisten, kort sagt: vise litt omsorg. http://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-28982481

Hadde ikke det vært en fin tjeneste å innføre i Norge?

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 okt. 2017 23:47

Stort sett enig med deg i dag @Antonyma. Det er et samfunnsproblem. Ikke et kvinneproblem. Selv om det dessverre er kvinnen som blir utsatt.

Du kritiserer menn for å fleipe å vare litt sleivete og det er vi nok. Ja. Jeg også.

Kom allikevel på en historie fra jobben. Det var en del voldtekter i Slottsparken for noen år siden. Vi diskuterte det på jobb og vi menn var faktisk denne gangen de mest seriøse. Et par av damene litt opp i årene som var single begynte å fleipe med at de kanskje måtte legge turen innom parken på vei hjem.

Skulle tatt seg ut om en mann sa det😱

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:48

@rumpabar

eg las bare:

"som dere roper damer"

.. 👏 👏 👌 👍

Det var i grunn mer enn nok, for min del.

Trengte iallefall ikke lese mer, før eg skjønte hva som kom.

true story.

Tilfeldig mønster sa du? I think not.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 okt. 2017 23:50

@Antonyma. Det var at dere ropte på innspill fraflytter og menn:)

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 okt. 2017 23:51

fra gutter

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:51

.......ja @rumpa....DET skulle jammen tatt seg ut...

at en mann sa noe sånt...

eller hva med noe enda mye verre, til og med!? :o

gosjamegaltså...

Eller hur...

🙄

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:53

mhm...det var det nok rumpa..

det at vi ropte på dere... om innspill...og KUN det. Og det kunne KUN oppfattes sånn også. Derfor du valgte å formulere deg slik sikkert.

DET fremkommer jo uansett rimelig tydelig fra ut fra poengene dine og fokuset ditt og innspillene dine til debatten hvor du står...og hva du er opptatt av...så no worries @rumpa

needless to say..

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 okt. 2017 23:55

Du leser igjen kun det du vil @Anton. God natt😊

Skjult ID med pseudonym Prikkete sø. 22 okt. 2017 23:55

Ingen er rare. Det er snakk om bevissthet rundt holdninger, respekt for seg selv og dermed tilsvarende respekt utover til andre. Menn som ikke respekterer seg selv avslører det i holdning til nettopp damer, det samme gjelder damer, vi avslører vår egen manglende respekt med å la oss kue. Her går sirkelen. Motsattkjønnheten blir alltid bæreren. Fedre og døtre, mødre og sønner. En sønn som ikke opplever kjærlighet og trygghet skal jobbe bevisst for å tilegne seg utviklingen i eget som voksen, men det er ikke umulig. Dersom han forblir ubevisst på sitt eget i dette så vil han alltid søke kvinner som han kan trampe på, utnytte, såre, da de aktiverer hans ubevisste sår. Her ligger muligheten til heling egentlig men kvinnen som ikke er bevisst sitt eget vil også søke det samme såret og dermed er det heile komplett. Dømt til å mislykkes. Amygdala, vår reptile del av hjernen styrer disse prosessene og dermed går de fleste i fella gang på gang, ja inntil lyset tennes og bevisstheten ser hva som skjer. Selverkjennelse og mulighet til endring i mønster.

Det er veldig spennende og graverende det som skjer i dagens ungdomskultur. Her bør vi se kraftig på nettopp dette temaet. Unge gutters krav på sex speiler en manglende selvrespekt som sier noe om selvfølelsen på gyngende grunn. Ai ai og såret legges ut i jentene de forgriper seg på. Her ser vi nettopp den negative sirkelen som legger grunnlaget for manglende trygghet gjennom generasjoner. Tragisk

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:55

EG

bærer

faen ikke DITT ansvar

for ordvalg

Det får du bære helt selv @rumpa, så ikke prøv deg å skylde på meg

da går det deg ille.

du kan heller prøve argumentere for "uskyldigheten" i din kommentar slik den står, sammen med det andre i innlegget ditt.

Det kan du gjøre.

Overbevis meg.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 23:56

https://smyrnamenighet.wordpress.com/2017/09/25/kvinner-som-gar-i-bukser-har-pafort-norge-en-epidemi-av-lesbisk/amp/

Det er mange grunner til frustrasjon tenker jeg....
mange meninger om kvinner også vil jeg si. Men at det forekommer epidemier blandt norske kvinner kan jo være en årsak til at menn kjøper sex fra damer i korte skjørt...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 23:57

Nei @rumpa

fordi om eg ikke leser det slik du vil

eller lar være å påpeke høyt det som faktisk står der, hvordan det meget vel kan forstås av mange, og deretter begrunner min tolkning, så leser eg ikke som EG vil.

Eg leser det som står der eg.

ALT .

Gjør du?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 00:01

ja....

nok en saklig debatt over der altså....

helt uten ad hominem argumentasjon igjen....

dersom eg leser det slik som antagelig ANDRE VIL, altså.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom ma. 23 okt. 2017 00:01

😂 😂 Hønemor: Dette forklarer jo alt som er galt ved dette landet. At ingen andre har skjønt dette før, det er jo helt utrolig

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 23 okt. 2017 00:04

Det er en grunn til at noen henger her, rumpa. Blir kanskje litt uspiselige for folk der ute.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 23 okt. 2017 00:06

Denne menigheten finnes og får vist også statstøtte.. og det kan vi jo takke vår herre for vel?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 23 okt. 2017 00:09

Hva mener du nå @zorro?
Er horing uspiselig? Eller horekunder?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 00:14

og bare så du forstår en ting til ved det tragiske i argumentet ditt...

svarte (black people) de "har lov" å tulle med og bruke ordet nigger... Det er ikke like greit om en hvit sier hey, my nigga'

se om du ser en parallell....

Det er helt elementært....

i grunn...

tror du de damene hadde lyst å bli voldtatt kanskje?

debatten om siv jensens utkledning om dagen

det handler om sårbarhet...og maktforhold..

selv om eg mener vi blir for lett krenka på feil ting her i landet, og for lite lett på andre mye mer alvorlige ting.

Så er det for å illustrere hva eg umiddelbart tenker om ditt forsvar av menn, din påtatte og totalt malplasserte indignasjon og uttrykk for en "stakkars menn-holdning" ...verden er jammen urettferdig du...når det ikke er like innafor at menn kan spøke like fritt om voldtekt i alle mulig tilfeller. For eg tror nok at de totalt sett ikke spøker noe mindre enn damer med det.

Det er et stusselig lite halmstrå du dro frem.

Sånn. Da har eg faktisk tatt meg bryet med å argumentere litt for det også. Selv om det egentlig ikke fortjente noe svar i mine øyne. Men nivået ligger altså der. Og det er forstemmende å registrere om og om igjen, synes eg....

jada menn blir voldtatt også...de blir seksuellt trakassert også.

la oss snakke om DET i steden...hver føkkings .., 😝 eg mener bidige, gang.

Eg bare lurer på om det er mulig å forstå at eller hvorfor man kan bli "småirritert" og forbannet rett og slett, som kvinne i slike diskusjoner. Eg bare undrer.
Om menn tenker på det. I hele tatt.
Innimellom at de prøver å komme på anekdoter om forsmådde menn....

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 23 okt. 2017 00:22

Den tjenesten du snakker om @tvilsom.. virual girlfriend service.... er ikke denne nattdating plattformen litt i den gata?

Jeg våkner rett som det er med en hyggelig melding på telefonen herfra jeg.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 00:26

@jaggu

missing the point.

eg snakker ikke om hva rumpa "mente"

words

matters

når du sender dem i fra deg

har du selv ansvar

for konteksten de står i, ditt publikum, temaet, og hvordan det kan lett tolkes og mistolkes i så måte, altså hvordan det (mest sannsynlig) kan forstås.
i dette tilfellet LETT forstås, slik eg har begrunnet. Fordi det er så typisk.

Typisk hersketeknikk, typisk for menn, typisk for rumpa (ref. i "det siste" her inne) , og typisk for innholdet som fulgte.

Enhver kan komme inn i diskusjonen uten å si: "som dere roper damer."

Eller han kan si: Her er eg damer. Eg vil diskutere! Mye mer positivt. og ikke mulig å tolke som en slengbemerkning om damer.

Så. Det er kanskje en fleip.
Men det er like fullt ubetenksomt.
For det er usaklig og dempende. Som om vi har gjort noe galt.
"Som dere kjefter". "Som du fjerter". Som du maser"
Sjelden vi sier Som du ....og så noe positivt.

Det ligger en gradering i "som du". Graderingen er: "noe i overkant"

Så hva @rumpa mener, eller mente

er for meg uvesentlig i den diskusjonen

Han burde slutte med de der misogynistisk fleipene sine i tide og utide.
Og eg anser det tilstrekkelig argumentert for.

og bare at eg skal måtte teskjeforklare dette for flere (menn), sier hvor viktig det er å slå ned på det. Og å påpeke det. og å womansplaine det.
For det er visst "greit" for mange, med sånne kommentarer, så lenge man husker å påberoper seg fleip, hver gang.
🙄
Vel, eg synes ikke det. I've had it.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 00:43

Den dagen eg ser en mann her inne innrømme sin ad hominem argumentasjon OG oppriktig innse at det var helt på trynet (flaut, musch? ) og beklage den...skal eg jaggu meg sette kryss i taket.

Vet dere hva eg synes er flaut.

hver gang en mann ikke gjør det.

Det er putediskusjon.

og han blir mindre og mindre i øynene mine for hver gang han unngår å vedkjenne seg sine åpenbare feil, og beklagelsene uteblir.

Tale er sølv, taushet er GULL. Eller?

For noen. Åpenbart.

Problemet er uttrykkets gyldighet, problemet er anvendelsen.
man taler og knepper igjen "litt" på feil tid og sted, kanskje.

Vel, sølv er i så tilfelle mer enn godt nok for meg.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 23 okt. 2017 00:55

Det at ingen andre blander seg inn i akkurat denne konkrete meldingen fra rumpa handler ikke om at det ikke blir lagt merke til. For det gjorde det.

Det oppfattes som et flåsete forsøk på en slags hersketeknikk fra her jeg ligger iallefall. Ubevisst av rumpa høyst sannsynlig. Han skjønte vel ikke en gang hva som traff han. Jeg har blitt prøvd utsatt for sånn type hersketeknikker flere ganger på jobb. Det preller av sånn rimelig greit i hensikten, men må ikke tro det ikke noteres på øret. Forsøk på hersketeknikker eller noe som ligner på det blir sett ned på. Menn som tyr til den slags tar jeg dessverre fort ikke seriøst.

Så å være bevist hvordan man ordlegger seg er viktig. Det var vel noe av poenget her.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 23 okt. 2017 01:23 Privat melding

For noen år siden var det flere gutter enn jenter som hadde prostitusjonserfaring kom det frem gjennom forskning gjort her i landet.

Gutter og menn er ofte ikke like synlige i "bybildet" og har sjelden halliker, de opererer som regel på nettet.

Menn som tilbyr sex/ seksuelle tjenester mot vederlag er forsatt mer tabubelagt her i landet enn at kvinner gjør det.

Og de som benytter seg av tjenestene som tilbys er slett ikke bare menn....

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 01:39

og takk hønemor. for at du gadd å ta bladet fra munnen.

Du skriver:
"Det preller av sånn rimelig greit i hensikten, men må ikke tro det ikke noteres på øret."

Nettopp, som de nettopp har diskutert på i x antall debatter. Det handler ikke bare om hersketeknikker, men om seksuell trakssering og overgrep også...osv...

kvinner læres fra er små opp til å se gjennom fingrene med gutters og menns "ubehjelpelige og uønskede negative seksuelle adferd", og også orda og ytringene som typisk brukes ved kjønnsbasert og kjønnsdelt hersketeknikk.
I det må det jo ligge en antagelse eller forståelse eller konsensus eller kultur eller what...om at det på en eller annen måte må være ustyrlig, uunngåelig og/eller umulig å endre eller bli holdt ansvarlig for, for gutter og menn.

Det er iallefall ALLTID tydelig veldig brysomt og styrete og bråkete og negativt og urettferdig å bli holdt ansvarlig for egne ord og handlinger.

Spesielt når det er kvinner som holder menn ansvarlig...

som eg skrev i forrige uke..i den famøse tråden.

Kvinner "får ikke" kritisere menn, USTRAFFET.
QED

(eg var jo beviselig stemplet som generelt (selvsagt! alltid generelt angrep) "negativ" og urettferdig mot rumpa, nå... eller hur?? Eg måtte se på meg selv, osv.Fikk eg beskjed om. Det ble stilt ganske mange usaklige spørsmål ved min person, "om eg kunne se/skrive noe positivt om NOEN menn her inne overhodet" osv..

Nei.

Det ER jo MYE lettere, og smidig og greit og fint og flott at damene bare "ser igjennom fingrene med", snur det annet kinn til, er overbærende, eller......biter....det og alt mulig i seg, og bare TÅLER, eller TOLERERER....eller forstår og forstår og forstår og forstår og forstår og forstår og forstår og forstår....

Lettere for hvem?

Eg bare spør.

Det eg gjør eller har gjort her i kveld, er neimen ikke "LETT" det heller.
Og da mener eg generelt og på flere enn en måte.
I dear you, all. To try it.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 02:56

ER det rart kvinner ikke orker å ta alle kampene...?

(Synes noen MENN, eller kvinner?? :o .. her inne at det er rart?)
-Når det er så uendelig mange, små og store av dem..?
Og kampen er så ensom og stigmatiserende og ofte med personlige konsekvenser/ represalier..det være seg rykte, jobb, annet..?

For neste gang eg evt. påpeker en sexsistisk og typisk brukt hersketeknikk, kan du banne på at det blir samme brudulje og at det hele, er like fordømt Uforståelig for noen, IGJEN Og at eg IGJEN er negativ og brysom, og mannefiendtlig. (Nettopp 👌 Bra ironi right there. 😂 )
Hovedsaklig da for indignerte menn, seff (sann mine ord)
muligens også fra noen kvinnelige konfliktskye "forståsegihelpåere"..e.a dann og vann.
Det er jo så innmari ubehagelig med diskusjoner. Eller hur. Så lite koselig og trivelig....mmmjada.. 😒 Det medfører riktighet det.

OG "dette", i kveld, VIL skje igjen.
Enten nå målet mitt er en enkel, grei, saklig og legitim synliggjøring og uttalt ansvarsplassering, eller å gi vedkommende en mulighet til å unngå å bli misforstått ved sin potensielle tankeløshet i ordvalg.

-og vedkommende "trenger absolutt ikke" akkurat takke meg,altså.... for at eg gjorde/gjør han oppmerksom at han ved denne evt. "tankeløsheten" hans i ord, alle disse morsomme "fleipene" e.a,.. 🙄 ..kanskje setter han i et for han, uvitende og unødig negativt lys, blant alle lesende, også "søte" (og mye "søtere" enn Anton, kan eg love) og oppegående damer. Nei, han må ikke det.

-Vedkommende KAN og må mer enn gjerne selvsagt, også reagere slik. Med litt undring, nysgjerrighet, ydmykhet og kanskje deretter forståelse... for hvorfor f.eks hønemor las AKKURAT slik som meg.

(Hønemor? å? men var ikke Anton "gal", og unødig negativ, da? og las alt som HUN vil? leser hønemor som Anton VIL, også?? hmmm.. 🤔 er hønemor like mannefiendtlig og "negativ" som Anton, da?
-noe å tenke på, right there...iallefall for alle hønemorfans! ;-) )

-Ingen MÅ reagere ydmykt, el noe. Folk velger det helt selv. Eg også.
-Og EG forventer det såvisst ikke.

Men bare det å faktisk ta noe til vurdering og kanskje deretter etterretning, fremfor å automatisk og hver gang reagere med benektelse og peopleblaming, hadde vært en stor forbedring! 😍

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 03:18

Angående kamper og kranglete diskusjoner.

Dette "Antonstuntet" og INNSATSEN (for det er det, for meg og...selv om ord kommer lett for meg, så tar det tid og energi) i kveld, var for å statuere et eksempel fra min side, og ikke noe eg gidder å gjennomføre hver gang.
Eg "gidder" jo f.eks relativt ofte kanskje, men langt ifra hver gang.
LAAAAANGT igjen til det. Just saying.
For de som måtte tro dét, og som åpenbart ikke "ser" ALT. (men ah..tenk om "behovet" ikke fantes.. overhodet... 😍 bliss, lism)

Eg antar det er MER enn forståelig...om eg en (og) annen gang velger å "se forbi/bort" e.l
Det ER slitsomt å si ifra. Eg attesterer. Gjerne. På det.

Men at eg som @hønemor, ser det og registrerer det, hver gang. Vær sikker.

Her skal nok ingen føle seg for trygge...bare så det er sagt
(og don't say I didn't warn you....eller gjør det..og then crash & burn.. :P )

Av og til vil eg faktisk oppfordre og sette pris på evt. enige lesere om å ta bladet fra munnen, slik høna gjorde i dag.
Det trenger ikke være mye, bare en mening om det som diskuteres.

Det vil for det første lette min "jobb" (som det jo faktisk er... i slik tilfeller som dette) betraktelig i øyeblikket og diskusjonen. Det vil vanligvis dempe usaklighetene og personangrepene litt, i det minste.

For det andre fordi argumenter ofte ikke vektlegges noe særlig, og/eller tas i betraktning i hele tatt,her inne.. (QED x antall ganger vil eg hevde 🤓 ),
mens antallet (!) som mener og synser og påstår noe....ENIGHET, altså.
DET virker å være et akseptabelt "sannhetsbevis", og "argument" (reelt sett bare et skinnargument, seff..menneh...), både tidt og ofte.

Så må eg forklare dét og om og om igjen. At slikt ikke er for argumenter å regne. For som dere vet og har sett mange ganger kanskje: "Når "alle" (vanligvis 3-4..mye de samme og merkelig nok) reagerer på meg, så må det være noe "feil" med meg, og det eg sier. Gjerne alt eg sier. Og alt ved min person også. Og så synes folk synd i meg, og sånt...og det kan vi ikke ha noe av, vet dere. ;-)

LOL... ;P (litt "moro", på andres bekostning får dere værsgo' unne meg, etter "dette". Anyway. Eg unner meg det. 😄 )

Til alle (de få?) som faktisk leste ALT, dette!! :o

Takk :)

Til de som også forsto alle poengene med det.
<3

Skjult ID med pseudonym tøffen ma. 23 okt. 2017 11:23

Jeg synes ikke prostitusjon bør være legalt før samfunnet skjønner at prostitusjon er en institusjon som sykehus, politi, militæret etc. Med andre ord så burde prostitusjon legaliseres i organiserte former som er regulert av myndighetene. Som man kan se i visse kommuner i uk-England der de har noe de kaller "brothel" disse er hvis de ikke er kriminelt styrt ordentlige! Både de prostituerte og kjøperne er lystne og det er fullt lovlig under konsesjons ordninger de har i uk!

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 23 okt. 2017 14:11

Her kom det mye rare påstander ja. Skal nøye meg med å si takk til de som har gitt sin støtte😊

Litt rart er det dog at en person alltid vet hva andre mener og tenker🤔

Skjult ID med pseudonym rumpabar ma. 23 okt. 2017 14:27

Hei @pep

Litt nyskjerrig nå kjenner jeg. Forklar gjerne.

Det jeg sikter til er at anton mente noe om det jeg hadde skrevet. Jeg forklarte da hva jeg mente, men det aksepterte hun ikke. Det er fler eksempler i tråden også😊

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 23 okt. 2017 15:04

Mange gærne folk her inne på forumet....