Alle innlegg Sukkerforum

Dating med Unnvikende Personlighetsforstyrrelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym avpd fr. 29 juli 2011 18:36

Hvordan får man kontakt med damer når man har veldig lite sosialt nettverk? Joda, sukker. Eller er det virkelig så enkelt?
Skal man være ærlig når man oppretter sin profil vil det fort komme frem om man har å gjøre med en ekstrovert eller introvert person, om det er en person med mange eller få venner, aktiv eller inaktiv osv. Min erfaring så langt er at jeg kommer mye lengre med å lyve ræva av meg når jeg skal forsøke å få kontakt med damer. Jeg har en ærlig profil, det vil si alt som står der er sant, men prøver å la være å gi opplysninger som kan gi mistanke om min virkelige psykososiale situasjon. Ensomme ulver er frastøtende, og det hjelper jo ikke akkurat når ensomme ulver blir assosiert med psykotiske massemordere, som vi nylig har sett i media.

Blind dates kunne kanskje vært et alternativ for å komme på en date, men det kan jo være en utfordring selv for Ola Nordmann. Det hadde på en måte vært gøy å utfordret hemningene med å be ut noen av de typiske hypersosiale blonde damene bare for å sett hvordan en slik date ville sett ut. Hadde nok vært en interresant erfaring for begge parter, og da mener jeg ikke en erfaring eller rettere sagt et møte som under noen omstendigheter sannsynligvis hadde blitt gjentatt. Men hvis begge parter hadde settt det komiske i situasjonen, og ikke tatt daten for annet en et eksperiment så kunne jo det i det minste vært med å pifffe opp stemingen (litt). Sannsynligheten for at et slik møte ville skjedd er utrolig liten da de populære damene har 10++ som til enhver tid sender meldinger. Og en person som er så sosialt inkompetent som en med avpd vil utelukkende bli vurdert som akkurat det, sosialt inkompetent. ja, og forresten en ekkel "tilbakestående" einstøing. Men for en ekkel tilbakestående einstøing ville det vært hyggelig med en date på en ellers ensom helgedag uansett hvor ekkel motparten måtte synes vedkommende å være.

Skjult ID med pseudonym Everett fr. 29 juli 2011 18:59

Ute på byen?
Hvor som helst ellers?
(Kanskje ikke så lett, men bedre enn å gjøre ingenting)
Cam-chatter?

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa fr. 29 juli 2011 19:04

Vad du än gör så öppna inte upp dig och var ärlig på forum då kan du lika gärna hämta spaden och börja gräva !

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 29 juli 2011 19:04

for damer går dette greit, men for menn er det nok litt vanskeligere er jeg redd!

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 19:09

kjenner meg igjen i mange av adjektivene dine: tilbakestående, psykotisk, introvert, inkompetent, frastøtende, blind (nei vent nå litt), er alle ord som passer meg perfekt. heldigvis har jeg selvinnsikt nok til å ikke skrive disse i profilen min. og vet du hva, jeg tror dette gjelder flere jenter enn du tror også, forskjellen er at de ikke vet det selv så de skriver (og mener) at de er supersosiale positive midtpunkt når flere av de jevnlig er innom "betty ford".

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 19:09

@Agatonsaxa: gjelder dette bare TS, eller menn generelt?

(mann 38 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 19:12 Privat melding

*Lukker meg selv og begynner å ljuge som f@3n*

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa fr. 29 juli 2011 19:45

Det gäller menn med öppen profil typ mig !

(mann 33 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 19:47 Privat melding

Du må tenke positivt og kjempepå, tenk at du er glad i mennesker og verden og rist av deg tristtrøttensomnordiskmann syndromet, smil til menneskene du treffer i hverdagen, begynn med de du jobber med. Plutselig er du i snakk med en hel haug med folk og fe. Jeg snakker til hunder jeg ser utenfor butikken, jenta i kassen og den gamle damen som trenger litt hjelp.
Det gjør hverdagen utrolig mye lettere, jeg orker ikke å gå rundt og se mutt og trist ut og se ned i bakken hver gang noen går mot meg.

Skjult ID med pseudonym GoMann fr. 29 juli 2011 21:44

Nei hva gjør man TS. Markusprinsippet gjelder i høyeste grad på dette området som i livet ellers. Og det er ikke lett å komme seg ut av en slik situasjon. Jeg håper det finnes damer som vil ha vår sort også. Vet at de finnes. Gjelder bare å lage en ærlig matchprofil slik at du finner denne typen jenter og være tolmodig og la de store talls lov spille seg ut. Lykke til :)