Alle innlegg Sukkerforum

Til dere jenter som ikke kan ta initiativ!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mmm fr. 29 juli 2011 19:57

Gjorde en undersøkelse på hvor dere befinner dere! :)

Min farmor som er født i 1922 mente akk det samme som dere.....

Mine foreldre, født i henholdsvis 1940 og 1942 mente at det burde gå litt begge veier, det gjorde vertfall det da! :O

Så herregud, dere må skjemmes ærlig talt!!! :O :O :O :O :O

Dette er flaut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Rapido fr. 29 juli 2011 20:00

Kan det være at damene tar kontakt med de som de VIL ha kontakt med? Er du skuffet over at ikke alle damene kaster seg over deg bare fordi du er pålogget?

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 29 juli 2011 20:01 Privat melding

Jeg tar gjerne initiativ. Hvorfor?
Utesteder: man blir stort sett kontaktet fra menn du synes ikke er interessante
Sukker: det samme

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 20:08

Med andre ord så har jeg like bra sjans på byen? Et sted jeg liker å være (men som leveren min ikke tåler så mye mer av)? Det var trist å høre for det går ikke mange helgene mellom hver gang jeg får en ørefik.

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 29 juli 2011 20:13 Privat melding

Det nytter ikke å sutre og klage over manglende respons. Både menn og kvinner her tar kun kontakt med de som de faktisk ønsker å ha kontakt med, og som de finner interessante.

Selv om det noen ganger kan virke litt kaldt og kynisk ligger dette i menneskets natur. Man velger som oftest de som virker mest attraktive og tiltalende. Ikke bare når det gjelder utseende og utstråling, men også når det gjelder personlighet og interesser.
Jeg for min del tar heller ikke kontakt med noen bare for å være snill, jeg kontakter som regel kun de som jeg finner tiltrekkende og som jeg kan se for meg en framtid med. :) Men hvis jeg får et brev av ei som jeg ikke ønsker kontakt med, så pleier jeg å svare med et høflig avslag i det minste.

Jeg har skrevet til flere her som aldri svarte meg, eller som i beste fall kun besøkte profilen min. Null respons tyder på null interesse, og det er alt for lett å ta dette personlig. Og man føler at man ikke strekker til. Men det er feil å tenke slik, man må bare fortsette å prøve selv om det virker håpløst. I en Sukker-verden der de fleste er fremmede for hverandre, så kan man ikke forvente at man skal bli overøst av både brev, flørt og oppmerksomhet.

Nettdating er som mye annet i livet, rett og slett en utfordring. :)

Skjult ID fr. 29 juli 2011 20:23

@Lovechaser

Klapper i hendene. Nå kan alle slutte å sutre.
Kommer dette på banen igjen - paster vi Lovechaser's svar inn umiddelbart.

Hold kjeft dere som får null respons, det er flaut å lese på Deres egne vegne.

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 29 juli 2011 21:34 Privat melding

Det er helt greit og forståelig at man irriterer seg over manglende respons. Men det hjelper så utrolig lite å skrive om det her, man får ikke flere besøk og henvendelser av den grunn.

Nå er det riktignok mange av de som klager som bruker pseudonym, eller skjuler seg totalt. Av visse grunner. Men det er uansett ikke noe hjelp i å klage. :) Hilsen fra Lovechaser, som fortsatt jakter på kjærligheten. :)

(mann 49 år fra Troms) fr. 29 juli 2011 21:38 Privat melding

@TS:

Gammelt nytt dette da.
Damene vil føle at de er attraktive og ettertraktede, og de mener at menn ikke har interesse av å føle seg attraktive og ettertraktede.

Derfor er det slik.
Finnes gode unntak da, og de liker jeg mye mer enn de som distanserer seg selv og maler seg inn i et hjørne pga de får mer enn nok oppmerksomhet av de som jager etter dem...

Samtidig mister jo de muligheten for å utvide sine horisonter...
Men men, ikke mitt problem.

Jeg vet at uansett kommer rett dame til å finne meg.

(mann 49 år fra Troms) fr. 29 juli 2011 21:58 Privat melding

@handervetu (mann 36 år fra Oslo) - fre 29 jul 21:46:

Hva så...
Disse debattene er jo et tegn på at kanskje en endring må til hos kvinnene også, ikke bare hos mennene.
For kvinner klager også på tafatte menn....

Skjult ID med pseudonym Ann fr. 29 juli 2011 22:22

Håper det er greit at jeg kommer med et lite tips til menn som klager over at de ikke får svar. Selv ser jeg på meg selv som en helt normal jente som får helt normal respons - til jente å være. Det har så utrolig mye å si på HVA dere skriver til en jente. Jeg svarer høflig til kanskje 30%, avvisning eller ikke. Jeg svarer! Så har du de resterende 70% som jeg ikke gidder å svare, rett og slett fordi de kun skriver følgende: hei sexy, hei søta, hei snuppa, hei, hallo.. Eller du er hot, du er digg, liker du meg? osv osv. Hva svarer man til slikt? Jeg får en følelse at det er massemeldinger som kun er sendt ut i all hast til x antall jenter, og føler meg svært lite spesiell.
Når det er sakt, så tror jeg jenter skriver til de guttene de selv ønsker å skrive til. Kanskje er det ikke så mange, da jeg tror de fleste av oss må like gutten veldig godt før vi sender en melding. Mens på meg virker det som om gutter ikke er så nøye på hvem de skriver til, derfor blir det fler for dems del. Finnes selvfølgelig unntak på gutter også, men det er en slik oppfatning jeg har fått.

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 22:22

mæmmen er det ikke benny hill igjen :)

Skjult ID med pseudonym Vegas lø. 30 juli 2011 14:25

Jeg pleier å bruke litt tid når jeg skriver en melding. Jeg vil at den skal være personlig laget til den som får den, og forhåpentligvis være nok sjarmerende/evnet til å åpne en samtale.

Dette tar selvfølgelig en god del mer tid og tankekraft enn å bare "spam". Da er det likeså greit at jeg veit at damene jeg skriver til kunne tenke å svare på meldingen i det hele tatt. Det skjer kanskje ikke så veldig ofte, men når jeg får hjerte på profilen så sender jeg alltid melding til den som sendte. Andre ganger må jeg bare kjøre på og håpe for det beste, og selv om jeg som oftest får respons, har de aller fleste sluttet å sende tilbakemeldinger etter hvert.

Men det finnes jo selvfølgelig forskjell i opplevelsen for menn og kvinner. Jeg tenker på meg selv som ganske heldig, når jeg har vært medlem i 2-3 måneder og hatt 165 innom profilen, med 2 jenter som satt hjerte på meg og 2 andre som tok initiativet og skrev melding.

På den andre side så har jeg vært innom minst like så mange profiler som har besøkt min, og satt "nysgjerrige" hjerter på noen 30-40 forskjellige profiler. Jeg veit at sjansen for å få treff er et mindretall, så jeg må prøve "hagle" metoden for å få mest mulig åpninger.