Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym PhotoShop fr. 29 juli 2011 20:17

Hva skjer på bildefronten her inne? Ærlig talt, jenter/damer, er det ikke mulig å legge ut de nest, eller tredje, kanskje et halvbra bilde som viser hvordan du faktisk ser ut? Det er litt kleint at man ikke kjenner igjen den personen man angivelig skulle treffe..
Sommerhilsen til den svært så fysisk aktive sukkerbruker, måtte det bli bikinivær så den lite selvkritiske atletiske kroppsfasong kanskje får seg en tankevekker.. drømmer og realitet er ofte to forskjellige ting.. :P

..og forresten kanskje det er like ille blant gutta? kunne vært morro å vite.. :D

Skjult ID med pseudonym athletic fr. 29 juli 2011 20:20

Jeg er så lei av damer som omtaler seg selv om enten atletiske eller slanke og som er ALT ANNET ENN DET.

Man er ikke atletisk bare fordi man trener 3 ganger i uken på SATS!

(mann 44 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 20:30 Privat melding

Godt sagt athletic. Har selv sett på album av damer her inne, som iflg. dem selv er gj.snitt, men er alt annet enn gj.sn. på de bildene. Men dette gjelder vel helt sikkert gutta boys her inne også

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 29 juli 2011 20:33

Når jeg leser hvor viktig dette er for enkelte, kan jeg ikke forstå annet enn at de som ikke er slanke eller veltrente må bli temmelig altetende etter hvert - slik jeg har blitt. Selv om, for så vidt, en av de tre-fire jeg har følt best match med her inne var ei som definitivt gikk inn i kategorien "slank".

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 29 juli 2011 20:40

hmmm..kanskje jeg må revurdere "slank" i min profil....
Hva er neste? Er så lenge siden jeg lagde profilen..har sikkert lagt på meg litt..
Men hva er tynn/slank og et par kilo for mye da?? Det beror igjen på øyet som ser tror jeg:)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll fr. 29 juli 2011 20:44

Damer er alltid flinkare til å ta bilder, og ser i 9 av 10 tilfeller ut bedre ut på profilbildet sitt, enn i det virkelige liv.

Menn fins nok av denne sorten også, men tipper desse er langt mindre representert kanskje rett og slett fordi vi ikkje har god greie på korleis en mann ser bra ut.

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 29 juli 2011 21:03

Mennene litt opp i årene...altså på min alder :)
Stiller med gamle bilder fordi de i dag mangler hår på hodet.
Eller sliter både med ølmage og uten hår...
Men de er så søte atte..;)

Skjult ID med pseudonym Atlas fr. 29 juli 2011 21:07

Man behøver heller ikke vere atletisk selv om man trener 7 dager på Sats. Er nok innholdet i øktene man kjører, mengden, intensiteten, hva man spiser og drikker, søvn og sitt forhold til ulike stimulans som er det avgjørende.

(mann 47 år fra Akershus) fr. 29 juli 2011 21:08 Privat melding

Legg ut helt vanlige bilder.... Om noen synes man er Vakrere/kjekkere i virkeligheten, så er jo det bare en bonus ;)

Skjult ID med pseudonym the_ fr. 29 juli 2011 21:12

Jeg har aldri opplevd å møte damer som ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Enten ser de ut som forventet, eller så ser de mindre bra ut i virkeligheten enn på bildene. Typisk har de flere kg ekstra enn hva man får inntrykk av på bildene. Møtte senest i går ei for et glass vin som så veldig mye bedre ut på bildene enn hva som viste seg å være fasiten.

(mann 35 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 21:18 Privat melding

Er litt plaga av at mange forsøker å se ut som et kokainludder på bildene. (les: Kate Moss).

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) fr. 29 juli 2011 21:32 Privat melding

Det rare er at om en gutt/mann har profilbilde med badehette, hoggtenner eller verste morrasveisen, så er det liksom akseptert som morsomt, kult, avslappet o.l., mens om vi jenter/kvinner gjorde likedant, så hadde vi vel ikke fått ett eneste brev! Neida, vi skal bare være så pene vi kan.
MEN vi har jo muligheten til å variere litt i fotoalbumet da :)

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 29 juli 2011 21:36

dittvalg: det å skille seg ut er alltid positivt i denne sammenhengen. men vi får ikke profilbildet godkjent hvis vi prøver oss på slikt...å ha på nisselue, hoggtenner eller badehette, geipe eller se litt til siden er f.eks. ikke godkjent (er min erfaring, har ikke prøvd alt ennå).

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) fr. 29 juli 2011 21:37 Privat melding

Å nei? Sjekk litt videre, så ser du en her på forumet iallefall :)

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 29 juli 2011 21:47

syntes faktisk bildene her er overraskende bra, men det hadde ikke gjort noe om dere (jentene) droppet venninnene deres, hestene deres, katten, hunden, hytta til faren din, fontena i frognerparken, eifeltårnet, hvor drita du var i helga eller whatever. lær av jentene i forhold på facebook, der er det mye bra bilder faktisk. ja til mer webcam-bilder i senga, sofaen, fra skrivepulten, badet, whatever.

(mann 35 år fra Oslo) fr. 29 juli 2011 22:32 Privat melding

Nisselue-bildet mitt ble jo godkjent :) Ikke mobb den da.

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 29 juli 2011 22:58

El_Gringo:
hehe. du har nok hatt flaks. jeg har prøvd både nisselue og grimaser, fikk ingen av dem godkjent. elglue ble heller ikke godkjent. svarthvitt også ble ditcha. utendørs med trær i bakgrunnen gikk dårlig. selv om ei venninne hjalp meg med å lage bra bilder, ble det ikke godkjent.

nå har jeg endelig fått skaffa meg et helt standard, dritkjipt bilde rett forfra med ensfarget hvit bakgrunn, og dette ble (for første gang) godkjent. tok meg mange timer å få det greit nok. bare ekstremt kjedelig.
hvis de blir like strenge med alle, kunne vi nesten like gjerne brukt de standardtegningene, de er jo mer spennende :)

(mann 35 år fra Oslo) lø. 30 juli 2011 02:10 Privat melding

@ruggen

Ja, tror det er helt tilfeldig hva som blir godtatt eller ikke. Hadde ikke dette gått så hadde jeg tatt på meg singlet og lagd barskt ansikt foran baderomspeilet. Gjerne litt kornete mobilfoto. Hehe! (som et tilsvar til alle baderoms-trutmunnene til damene)