Alle innlegg Sukkerforum
(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 14:49 Privat melding

Er grensen for utroskap en individuell oppfatning , eller er der noen kollektive regler ??
Går grensen med klining, samleie eller....

Det var en som sa til meg at han kunne ligge med ei anna dame om han brukte gummi, ikke helt stuerent......men det var bare
utro "light" som han sa det...

oppfatninger her ??


Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 sø. 24 feb. 2008 14:50

Tror da det finnes en generell oppfatning som de fleste enes om... med untak av ymse modifikasjoner til egen fordel som enkelte tydeligvis har.

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 14:54 Privat melding

@Gladgutt
ja, jeg ble overraska, "Utro light" hadde ikke hørt det før, men det var som å håndhilse på noen med hansker på...prøvde han seg....mens jeg dro på smilebåndet....

Skjult ID med pseudonym manue sø. 24 feb. 2008 14:56

Jeg mener definisjonen på utroskap går på ens egen moral og respekt for partneren... Trikset er vel å være sammen med en som matcher. Så enkelt og så vanskelig...

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 24 feb. 2008 14:57

Setter grensen ved følelser jeg.... har den personen du er i et forhold med følelser for noen andre er det utroskap...

Skjult ID med pseudonym vita134 sø. 24 feb. 2008 14:58

Ja, den fysiske biten av utroskap er det vel ikkje så vanskelig å definere for dei fleste av oss. Men der er jo og ei mental, eller åndelig side. Eg fekk ein gong nokre betruelsar i fanget frå mannen til ei venninne av meg. Sjølv om han ikkje gjorde noko forsøk på legge an på meg, det var ikkje noko fysisk, følte vi begge to at vi hadde brote hennar tillit. Ja, faktisk vore utru begge to kvar på vår måte, fordi vi hadde diskutert noko som angjekk henne på eit djupt personleg plan, og som ho burde ha fått anledning til å få uttale seg om sjølv. Tar med at vi fortsatt er nære venner alle tre, men eg lærte litt av denne episoden.

Skjult ID med pseudonym Thea sø. 24 feb. 2008 14:59

Pokker også.....

først må jo finne en vi kan være utro mot (var det riktig norsk?).

Skjult ID med pseudonym Kandolor sø. 24 feb. 2008 15:00

Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg...! :)

(Og har men veldig sprik i hva man synes er akseptabelt, så vær åpen om det og behandle hverandre med respekt - i tråd med det Manue sier).

Skjult ID med pseudonym Kandolor sø. 24 feb. 2008 15:04

Den fysiske biten kan man styre: Man kan velge å gå etter impulser og lyster, og ikke.
Den følelsesmessige biten er vanskeligere.
Man styrer ikke den på samme måten. Men man styrer hvor mye man forfølger den - velger å la den få fotfeste, eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Gutten sø. 24 feb. 2008 15:05

Tror nok dette er individuelt..... for mange, og at det er mange som er i forhold som ikke funger, og mangler respekt og tillit?

Personlig mener jeg utroskap ikke er tema hvis man har ett åpent, fint og godt forhold, og tror jeg ville avsluttet det forholdet jeg var i hvis jeg følte meg fristet av andre? Tror knepet er å være åpen, leken og snakke om sine drømmer og følelser, variere og leke med sin partner.. Hva er bedre en å leke med en man kjenner, er trygg på og ikke minst er glad i?

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 15:05 Privat melding

@vita 134
i grunnen er jeg litt redd det du antyder, fordi det fort kan skape en slags merkelig illojalitets følelse og kan også resultere i en dårlig samvittighet bare fordi man med en venn diskuterte partneren, og kanskje man hadde behov for å lufte seg....man er jo fri som menneske men blir fort hengt opp i sånne oppfatninger....syntes det hørtes litt rart ut det du skrev, kanskje du mente noe annet ?

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 24 feb. 2008 15:08

gutten , der traff du spikeren.... helt enig....
Det gjelder å fornye spenningen i et forhold ,for å unngå utroska.. og dette er begges oppgave.

Skjult ID med pseudonym vita134 sø. 24 feb. 2008 15:22

perfekt,
eg står for det eg skreiv, men eg ser kva du meinar. Og eg er enig med deg. Ein skal kunne lufte frustrasjonar over partner/forhold til venner, men for det første skal ein sjølvsagt være forsiktig med kva ein seier. Partner/intime sider ved forholdet skal ikkje utleverast. For det andre kan ein godtt bruke litt omhu når ein bestemmer kven ein skal betru seg til. Kanskje skal ein velge blant sine eigne venner, som ikkje står partneren nær. Innrømmer gjerne at lojalitetskonflikt var ein del av problemstillinga for meg i det nevnte tilfellet.

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 15:59 Privat melding

@vita 134
jeg forstår også godt hva du mener, dette kan være en situasjon jeg ikke helt kjenner alle detaljer på, men jeg har også vært bort i en lignende situasjonen....det gjør jo ikke noe om man er litt forsiktig....og noen kan jo bevisst spille på sin egen situasjon eller utnytte andres for rett og slett å prøve å få seg et ligg........for noen år siden gikk jeg inom en bar/restaurant...satt litt anonymt og overhørte en samtale som foregikk i båsen ved siden av...det var ikke til å unngå...tidlig på kvelden, han var små full.....vedkommende benyttet rett og slett ei krise som to mennesker i et parforhold var kommet opp i, til å sjekke denne dama som var den ene i parforholdet med trouble..."klart du har det vondt nå"...ja, jeg forstår...skal vi gå hjem til meg å prate videre" ...ja det er klart det er vanskelig når han ikke forstår, ikke har lyst å snakke, men skal vi gå hjem til meg, så kan vi prate videre, jeg kan lage litt mat...har en liten Beiylis på lur" ...for meg syntes det som han tenkte på helt andre ting enn de problemene hun hadde.....jeg hadde aldri hørt slik kynisme før og ble ganske forundret....til da hadde jeg bare hørt sånne tradosjonelle....så pene øyne du har, flott smil m.m. som jo er en del av det vanlige på byen.... vet ikke hvordan det endte, jeg skulle reise videre og etter kaffen var drukket opp gikk jeg....men tankene ble hos meg lenge etterpå.....

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne sø. 24 feb. 2008 16:19

Jeg kan godta flørting og litt uskyldig klining. Men,der går grensen også! Følelser har alt og si. Om han får det, er det det verste som kan skje....

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 24 feb. 2008 16:27

kyssing er nesten værre enn sex... det finnes jo ikke noe mer følelseladet enn et kyss...
(jeg sa nesten!!)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2008 16:49 Privat melding

Jeg syns att utroskap handler om hemmeligheter.
Hvis du har avtalt att det er greit, og det er åpent, så til og med full sex med en annen er ikke utro.
Hvis det er skjult, en håndtrekk kan være utroskap.

Skjult ID sø. 24 feb. 2008 17:01

det er utroskap om en bruker kondom eller ikke vel...

Skjult ID med pseudonym perle sø. 24 feb. 2008 17:13

Dette har jeg skrevet før så dere får ha meg unskyldt om dere har lest det før. Tror det er en av de viktigste tingene jeg har lært.

Mens jeg var samboer ble jeg veldig forelsket i en annen. Følelsene var gjensidige.
Isteden for å skjule det eller leve ut forelskelsen fortalte jeg min samboer om det.
I starten var han veldig usikker., men da det gikk opp for ham at jeg fortalte dette
fordi jeg valgte ham. Ble forholdet vårt mye sterkere.
Det var lov å komme hjem å si at noen hadde forsøkt seg,
eller at man kjente et blaff for en annen,
fordi at vi kunne fortelle hverandre dette
samtidig innebar at vi valgte hverandre, fremfor den andre.

Mao. man kan ikke alltid styre sine følelser, men man kan velge hvordan man forholder seg til dem.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 feb. 2008 17:18 Privat melding

enig med dæ daneel, d var et godt svar.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 17:21

Ikke helt enig. Om du sier du skal på en middag med jobben, for å ikke såre han eller hun der hjemme, mens du i virkeligheten skal ut og spise med en eks,kjæreste... er det da utroskap om dere har spist en middag, slarvet litt og gått hjem hver til sitt kl. 22? Jeg sier nei, selv om det er en "hemmelighet". Og sånn sett noe man bør unngå.

Skjult ID med pseudonym Leonis sø. 24 feb. 2008 17:46

Utroskap mener jeg handler om misbruk av partnerens tillit, å bryte et troskapsløfte, så grensene vil være avhengig av forholdet og med grader av alvorlighet.

Jeg vil si meg enig i at samleie uten kondom gjør et sexuelt sidesprang mer alvorlig, fordi en da utsetter partneren for smittefare og risiko for en graviditet utenfor forholdet, men da snakker jeg heller om 'dobbelt utroskap', imens 'utro light' kanskje passer bedre for en angrende synder. Kyssing er jeg nokså sensitiv på, fordi det er følelsesladet, men jeg vil være ganske tolerant med min kjæreste - mens jeg derimot garanterer at barna vil bli DNA testet...!

En legestudent jeg datet for noen år siden fortalte meg at kontrolltester gjort ved organtransplantasjoner mellom slektninger påviser at 8-10% av befolkningen har en annen biologisk far enn mor har oppgitt til folkeregisteret, ved fødsel og under oppveksten, med en ganske guffen familietragedie som resultat. Og at bl.a. derfor, samt andre saker om barnebidrag og arv, så ble barneloven endret i 2003 slik at mors samtykke IKKE er påkrevet for en DNA-test som kan gjenoppta farskapet.
http://tux1.aftenposten.no/nyheter/iriks/d195442.htm
http://www.dnatest.no/

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 19:02 Privat melding

en musiker jeg kjenner spiller hver helg til fest rundt omkring...siden jeg selv er mer kafemusiker var jeg nysgjerrig på hvordan det livet med reiseing var, borte fra famiilien og dama.....ikke noe å trakte etter sa han...tragiske greier....du ser parene kommer edru til festen og 03.00 går de derifra med annen......

...jeg lurer på hvordan det egentlig er....for jeg antar at når det skrives her så snakker man om slik ting skulle vært, men er det slik praktisk alltid??

f.eks....jenter....dere blir sjekka opp av DEN kjekke fyren og føler deg litt betatt av han...du sier du er i et forhold, det er ok sier han men forsetter å innynde seg på deg og egentlig liker du jo han og synes han er tiltrekkende.....er det ingen problermer da....prinsippene holder da også, eller hvordan er det etter en del glass vin og fyren sitter der fremdeles kl 01.30...og Gud hvor kjekk han er ...svarer du da når han prøver å gi deg et kyss ??

Skjult ID med pseudonym perle sø. 24 feb. 2008 19:12

Jeg svarer at opps da... dette var kanskje ikke helt meningen.
Og så går jeg.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 24 feb. 2008 19:18

Det e helt greit å flørte med kjekke menn på byen.... vil han kysse meg snur jeg kinne til og ler det bort.. og sier at han heller for finne en annen. Det er ikke så vanskelig å stå på det prinsippet....

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2008 19:29 Privat melding

@perfekt - jeg hadde måtte smile men også fortalt han at det ikke er noe han kunne gi meg som jeg ikke får hjemme...!!!!!
Kyss på kinnet helt ok men en person som ikke respekterer at jeg da faktisk har fortalt jeg har kjæreste/type/mann han er ikke noe for meg uansett.. (kjekk eller ei...)

Dessuten vil de fleste gutter faktisk oppføre seg fint og ikke kjøre det stuntet... Men problemet kan jo også snues på... Hva gjør dere gutta hvis damen inviterer til kyss etc og du har kjæreste hjemme..... hihihhihiih

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 24 feb. 2008 19:39

Er det verre for menn enn damer da? Skal ikke være det ... ;o)

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2008 19:48 Privat melding

Nei det skal ikke være det men måtte bare snu på den litt... Men har ikke så mye erfaring med utro damer kontra utro menn..
Venninner etc som har vært ute for det samme som meg... Så kan ikke snakke for utro jenter jeg...
(men ja jeg skjøpnner at utro gutter må ha en dame og være utro med.. Eller at en utro dame må ha en mann og være utro med..)

Skjult ID med pseudonym nitrelo sø. 24 feb. 2008 19:52

@frkcino og smily

Forskjellen ligger i at DEN kjekke dama ikke gjør sånt. Menn er jaktere og kvinner selekterer. Så det blir kunstig å sette problemstillingen på hodet;-)

Men OM det skulle skje så vet vi vel alle svaret...dessverre. Kanskje derfor naturen har innrettet det sånn. Hmm...et argument for at naturen ønsker monogami...?

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2008 20:03 Privat melding

Nitrelo - akkurat det som er mitt poeng.. Jeg har aldri vært sånn og vil aldri bli slik..

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 20:10 Privat melding

hei chino
nå valgte jeg som eks damer, men man kan like godt snu det andre veien...begynte underveis i denne tråden å tenke på det han musikeren sa til meg.....han hadde ingen grunn til å lyve for meg og jeg tror ikke han gjorde det heller....nå tror jeg selvfølgelig ikke han mente at Alle som kom på festene gikk derifra med andre enn partneren.....men at det var noe han jevnlig så når han spilte rundt omkring på fester......jeg fikk i all fall inntrykk av at det skjedde ganske hyppig, og at han syntes det var tragisk....men betyr det at en del av de som sier at de ikke er utro, og aldri kunne gjort sånn, likevel er det ??

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 24 feb. 2008 20:16

for de som lurer her
finnes lassevis av utro jenter
og ennå fler jenter som ikke har den fjerneste anelse om hva som skjer når en mann sier: neitakk!

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2008 20:17 Privat melding

@perfekt du har helt rett i det du skriver... Og ja det er trist men mest trist for de som opplever det på kroppen og blir såret og lei seg.. Noen par har åpne/fri forhold og har sex med andre men likevel holder sammen... Dem om det...

Jeg har ikke moral eller samvittighet til slik oppførsel - da må jeg ordne opp på hjemmebane først..... Er jeg singel greit nok men da tar jeg kun ansvar for meg selv... Men er en trofast kvinne jeg da....

Det rare er at så mange fraskriver seg ansvar for egen oppførsel og handlinger i fylla... Selv om de faktisk vet hva de gjør... Bare det synes jeg faktisk er tragisk... Men men har ingen rett til og dømme noen jeg... Folk må svare for seg selv..

Klem til deg fra meg - synes det du skriver her er veldig treffende og sant i mange mange tilfeller,.,,

cino

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 20:30 Privat melding

@chino
men er det ikke sånn mere at "fylla har skylda".....he...he (spurte han troskyld mens han kikke på henne med snille øyne)

Skjult ID med pseudonym perle sø. 24 feb. 2008 20:33

I følge Sissel Gran.... hun samlivsterapauten som jo vertfall burde ha peiling på det.
Er det slik at dette handler om holdninger. De som er utro er det jevnlig, de andre
har et bevisst forhold til dette. Tror selv at det går an å feile en gang. Men at forskjellen er at noen lærer av sine feil, andre blir fristet til mer...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 20:38

Det mest usympatiske er alle gifte som søker aktivt etter noen de kan være utro med. Overlagt utroskap med andre ord.... Er en del av det her, dessverre. Så som jeg har foreslått tidligere, bør det være en rubrikk hvor man krysser av for sivilstatus.. Det finnes andre steder, og jammen er det ikke en del som da har krysset av for gift/samboer. Det er jo ganske nyttig informasjon....

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2008 20:47 Privat melding

Ja det er MANGE her inne av menn som har partner som leter etter en elskerinne... MANGE.....Takk men nei takk...

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 21:00 Privat melding

jo, det derre har jeg faktisk sett i profiler " jeg er ikke interessert i gifte menn, eller samboende" må jo faktisk bety at det er en del som skriver til single som er i forhold........mon vite om partneren (alltid) har gitt grønt lys for det...hmmm

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 21:13 Privat melding

@ pseudonum perle

synes det var fint det du skrev om at du opplevde og bli forelsket i en annen og likevel kunne si det til han du var sammen med....det vitner om trygghet og mot, en vilje til ærlighet og åpenhet og vilje til det beste....det der står det respekt av perle...ikke sikkert at alle ville gjort det samme...hvor lett det ville vært og leflet med ."kan jo se det en litt, kan jo treffe han BARE en gang, ta en tur på byen osv...ikke gjøre noe gærnt"

det var en prest som sa det slik....jeg har forelsket meg flere ganger, men jeg sier det til kona :)

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 21:23 Privat melding

@ perle
nei, du er en perle... :)

Skjult ID med pseudonym løven sø. 24 feb. 2008 21:24

tenker mye likt vi Perle
(ikke helt prest jeg heller forresten)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 22:05

Om en mann jeg var sammen med sa at han var forelsket i en annen, hadde jeg tatt det som en tillitserklæring, samtidig som jeg tror noe hadde gått i stykker. Hvis han uansett ville velge meg og forelskelsen ikke fikk noen konsekvenser (som utroskap), ville jeg helst slippe å vite at han var forelsket i en annen - med mindre jeg spurte.

Skjult ID med pseudonym Perle sø. 24 feb. 2008 22:19

Men da får du ikke med deg den biten om at det er deg jeg priorirerer, ved å fortelle deg det.
For oss i vårt forheld ble det en måte å bekrefte på at vi hadde det bra sammen når vi valgte
oss som par, og ikke den utenforstående.

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 22:26 Privat melding

@ lilleulv
ja en slik åpenhet har den bakdelen at det gjerne følger med noen vedheng......vanskelig det der, men det ville vært en enorm tillitserklæing og det skal vel en del trygghet, modenhet og styrke til å møte noe slikt med respekt og den forsiktighet det kanskje trengs da....


Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 24 feb. 2008 22:30

Jeg har ikke så mye erfaring på dette området men jeg må virkelig si at her kommer det fram mange holdninger som jeg overhodet ikke hadde tolerert. Skjønner det er et vanskelig område og en trenger å tenke på konsekvenser opp mot det å evt tilgi/la det passere. Men i min lille glassverden foretrekker jeg å holde på min noe restriktive linje...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 22:38

Nei, det er sant, Perle. Men jeg ville fått med meg biten om at en annen opptok den følelsesmessige plassen jeg selv ønsket meg og antakelig trodde jeg hadde. Nå kjenner jeg romantikeren i meg... Jeg ville tenkt: Er du forelsket i en annen, så følg ditt hjerte og gå.... Kommer jo litt an på om det dreide seg om et lite crush eller en dyp forelskelse, da... Men den man velger bort og aldri får levd ut noe med, er det lettere å idyllisere, er det ikke? Hvis den personen i tillegg var forelsket i ham tilbake, hadde jeg nok blitt temmelig utrygg og såret. Men vi er jo forskjellige...

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 24 feb. 2008 22:40

X'n min forelsket seg "hodestups" og hadde ingen intensjoner om hverken å innse det selv eller fortelle om det.
Kroppsspråket hennes derimot gav ingen grunn til tvil om hva som var igang. Jeg tok det opp med henne og prøvde å gjøre henne bevisst og trygg på egne følelser. Hun hadde det ikke lett, og vi kom fram til at hun skulle dra på telttur med beileren. Jeg hjalp til at dette skulle skje uten at det gikk ut over barna, hverken hans eller hennes. Kjørte tillogmed x'n til møteplassen dems etpar mil unna lokalmiljøet vi bor i.
Det var vel det siste jeg så av henne hjemme!

Jeg taklet vel dette helt feil, og regner meg som nogelinde oppegående (ang.IQ), men denne feilen vet jeg at jeg i en liknende situasjon vil kunne gjennta...den man elsker ønsker man trossalt kun det beste...

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 24 feb. 2008 22:42

Ojjjj........

(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 22:43 Privat melding

@ElFrodo
jeg vet ikke, det jeg tenker at det nå for meg er lett å bli "teoretisk" og si hvordan jeg optimalt helst " skulle ønske " jeg ville tatt det, men personlig tror jeg nok jeg hadde vært noe vanskelig, slikt handler jo ikke bare om Der og Da, men her kobles også inn hva du har i dag av baggasje på godt og ondt og hvor langt du selv har kommet i modenhet m.m.

Skjult ID med pseudonym ha ha sø. 24 feb. 2008 23:03

Ha ha, mange gifte som bevisst er utro. Ja, hvorfor ikke. Mange blir neglisjert så det holder av den andre part (både damer og menn), så da kan de ha det så godt om partneren er utro. Bra det finnes horer (så lenge).

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 23:04

Du er nok uvanlig storsinnet løven, men jeg skjønner hva du sier om at hvis man elsker noen, vil man deres beste uansett.
Det at hun valgte å ikke si noe, selv om hun tydelig slet, gjorde hun antakelig også av respekt, omtanke og kjærlighet til deg?

Både det å fortelle om det og ikke fortelle om det kan være tegn på omtanke og kjærlighet. Hva som er best, kommer nok an på mange ting, men først og fremst personligheten til den som evt. skal få vite om det...

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 24 feb. 2008 23:06

ElFrodo`s innlegg har min fulle støtte.
Kyssing/klining/forelskelse og SELVSAGT "et stikk" er utroskap og ikke noe du gjør bak ryggen til den du elsker. Om du ikke elsker partneren din ser jeg ingen grunn til å være sammen og om følelsene er på plass er det uakseptabelt, i mine øyne, å være utro. Som Cino helt korrekt påpeker er det ingen unnskyldning å være full og til Nitrelo har jeg lyst til å si at impulskontroll er en god ting ;-) :-)

Høres kanskje litt streng ut her nå men hadde folk sluttet å være utro kunne kanskje vi som ikke er det sluppet å forholde oss til en del irrasjonell sjalusi, ( ok den siste er kun min egen teori... )

Skjult ID med pseudonym v.s.o.p. sø. 24 feb. 2008 23:14

Herlighet, ElFrodo sier det eneste rette her!
Utroskap er et ikke-tema i et forhold. Man er bare ikke utro! I så fall er det slutt.
Enden på visa.

Skjult ID med pseudonym iversen sø. 24 feb. 2008 23:18

Først så eru aleine.... så fåru selskap som blir til ekteskap...... Deretter kommer utroskap som leder til faenskap.....

Ere rart han tyr til ett barskap...??

Skjult ID med pseudonym løven sø. 24 feb. 2008 23:18

@ulven
Ja, du har trolig helt rett i at hun av respekt og omtanke ikke klarte å fortelle det...følelsene for en annen var for henne så overveldende og overraskende at hun heller ikke var forberedt til å prate om det

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 23:20

For ordens skyld, jeg har bare snakket om når det oppstått en forelskelse til en annen person mens man er i et forhold (uten at man foretar seg noe). Det er da jeg mener at det beste for noen kan være å fortelle om det, mens det for andre er best å ikke si noe om det. Hvor åpen linje som er sundt her, tror jeg kan variere fra par til par. Når det gjelder utroskap, blir det noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 feb. 2008 23:22

@løven
Kan hende var det litt egen stolthet også som gjorde at du valgte å "hjelpe" dem?
Hvem vil vel være i et forhold der man føler på at man er nummer 2?

Skjult ID med pseudonym løven sø. 24 feb. 2008 23:29

@ulven
nei, stoltheten var vel heller knyttet til, se hva jeg er i stand til å gi den jeg elsker.
Vi hadde jo slitt veldig i forholdet de siste årene, og hvis et sidesprang kunne hjelpe henne å finne gnisten tilbake, ville jeg gi henne muligheten til å "leve det ut"...uten min fordømmelse, eller andre anklager

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 24 feb. 2008 23:36

Løven.
Du er uvanlig raus i tankene og gjerningene dine virker det som. Så er du ærlig og åpen som forteller om din fortid her. Takk.

Lilleulv.
"Hvem vil vel være i et forhold der man føler på at man er nummer 2?"
Om man velger, eller blir valgt som nr. 2 - er det da mulig å føle seg elsket som noe annet enn nettopp nr. 2?

Skjult ID med pseudonym løven sø. 24 feb. 2008 23:48

@Zitta
Jeg er jo her for å forsøke å finne en som matcher meg og mine tanker, beste måten må jo være å fortelle om meg selv og mine tanker. Alt vi skriver her er det jo flere tusen som leser, og jeg ser jo at når jeg har hatt noe som likner på utlevering av meg selv i forumet, så har jeg straks "hundrer" av klikk på min profil. Det er min måte for markedsføring.
Føler meg rimelig annonym, ikke mye i min profil utleverer navnet mitt.
De som vet hvem jeg er, har jeg tillit til ikke utnytter det på noe vis

Skjult ID med pseudonym fremmed sø. 24 feb. 2008 23:50

Og om det ikke blir slutt på forholdet med en gang så er det begynnelsen på slutten............kansje !!!!

Det er forskjell på å være konstant utro og tilfeldig utro !!!

La oss ta et eksempel , du lever i et parforhold og i den siste tiden sliter dere med å bli enige, det er kommet noen mellom dere
som gjør det vanskelig å komme overens , forholdet er på gyngende grunn ....du er lei deg , ditt savn er stort du elsker han/henne
Du blir invitert ut med venner og der ute treffer du en flott mann/dame det blir full klaf med en gang og du for den oppmerksomheten du trenger , du vet at forholdet ditt er i ferd med å rakne og sliter litt men du blir med han/henne hjem ..........

Du våkner neste morgen med hodet full av tanker .....du elsket med en fremmed men i dine tanker var din kjære det var egentlig
det du ønsket .....og savnet .....

Når du kommer hjem venter din kjæreste...og foteller at det som var uoverkommelig mellom dere har hun/han insett
at det var feil ......og vil så gjerne jobbe videre for folholdet .......Og du inser at han/hun har rett og egentlig er dette det du har ønsket hele tiden ....

Forteller du han/henne hva du har gjort ?
Sier du til deg selv, dette foholdet er det slutt på ,når du selv vet at du har gått over dine verdi grenser fordi du trodde at forholdet var slutt ?

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 24 feb. 2008 23:53

Så fint da, Løven :-)

Håper du finner henne som du bare dør etter å leve sammen med!


Hilsen hun som har vært her i 2 dager med tilsvarende to klikk på siden min ;-)
*lett smil fra Zitelle*

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 24 feb. 2008 23:56

fremmed.

Jeg tror mitt svar må bli:
1. Jeg skal ikke være utro. Det er et valg.
2. Om det mot formodning skulle skje mot alle odds, ville jeg nok tatt hatten min og gått. Jeg ville ikke leve med løgnen.

Skjult ID med pseudonym løven sø. 24 feb. 2008 23:58

@zitta
det tror jeg har sammenheng med at ditt pseudonym ikke nødvendigvis er lett å spore til brukernavnet ditt
Om du søker på løve kommer det "kun" etpar sider med navn, og som nummer 7 på lista blir det endel treff...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 25 feb. 2008 00:01

Mulig du har rett, Løven :-)
Men det er nok mange som har funnet meg her med både nick og Zitelle i en og samme innlegg :-)

Skjult ID med pseudonym løven ma. 25 feb. 2008 00:06

Okay, det har jeg tydeligvis gått glipp av... :-(

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 25 feb. 2008 00:12

Ved å søke "løve" finner man 0 navn. Da er nok matchen under 70 gitt ;-)

Men nå er det straks natta...
Zzzzzzzzitelle

(mann 55 år fra Østfold) ma. 25 feb. 2008 00:18 Privat melding

natta zitta

Skjult ID med pseudonym maria on. 27 feb. 2008 01:07

Utroskap er hvis man gjør noe man ikke kunne gjort hvis partneren hadde stått ved siden av.... har jeg hørt

Skjult ID med pseudonym løven on. 27 feb. 2008 01:16

@maria
Med unntak av å skaffe tilveie tidenes mest romantiske presang til partneren selvsagt... ;-)

Skjult ID med pseudonym løven on. 27 feb. 2008 01:37

;-)