Alle innlegg Sukkerforum

Og der var forumet fullt av klager og mangel på nestekjærlighet igjen

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 30 juli 2011 03:28 Privat melding

Trodde kanskje fleste av forumfolket hadde skjønt at "hva, om, hvis, hvorfor " klager kunne opphøre en stund. Men egoismen tydligvis lenge leve. Og vi atter igjen klager over de mest idiotiske tingene som finns å klage over...

Uansett hva man leter etter her inne, må man respektere at andre kanskje ikke leter etter akkurat deg... Og et fåtall kanskje gjør det..
For det er det som er saken.. Ikke alle skal være for alle.
Og istenfor å sette fingern på andre...

Hva med en selv.. hva kan gjør deg til et bedre menneske....?

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 03:36 Privat melding

Forsøker å svare andre, selv om de kanskje ikke akkurat er aktuelle, men jeg har sikkert ikke gjort det hele tiden, sukk.
Prøv å forstå, bare blitt møtt med taushet er ikke morsomt, bli behandlet som luft, selv om man selvsagt ikke forventer at absolutt alle vil svare.

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 03:56 Privat melding

Men det har kanskje ingen hensikt å diskutere slikt med svært populære peresoner/damer, da mange av dem tydeligvis ikke evner til å sette seg inn i andre situasjon i denne sammenheng.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 30 juli 2011 03:57

Men @lonely, hvorfor forventer du at de du skriver til skal være potensielle, når de som skriver til deg, de er ikke kanskje potensielle for deg?
Man tror man er berettiget på oppmerksomhet..
Jeg som jente havner nok i en kategori som typisk jente her inne. Får oppmerksomhet fra mange av og til.. . Men mye spam og engangservietter som pøser ut mailer fordi kanskje en jente av de ørti mailene biter på og de får seg noe..
Og så har man dem som tenker hva har jeg å tape.. og skriver et eller annet..
Og i sjeldnere tilfeller som har resultert i hittils 6 sukkerdater på halv annet år, der fyren gir meg litt mer vibber enn bare ok..
Jeg sender, får sjelden svar.. for jeg har skjønt vi jenter har mye av samme smak.. og beach boysa er det ikke.. for de fleste av oss tør jeg å påstå..
Poenget er at man skal ikke ta dette for seriøst før man møtes og det evt kan bli etterhvert det...
Og ikke forvente at alle man synes er flotte eller intr kan være noen for en..... For i virkeligheten.. er det ikke mange vi kunne tilbragt livet med..

Man må heller tenke på all kjærligheten og omtanken man får fra de man har i livet sitt og. Og kanskje først da.. oppdager noen deg.. som kanskje ikke er her inne engang .. tenk det du... og kanskje..kanskje det er noen som har vært foran nesa di i årevis.... men ikke tilgjengelig før plustelig...

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 04:15 Privat melding

Nei, jeg er helt enig at man må ikke ta en person for seriøst før har møttest, og noen har sikkert profiltekster som ikke stemmer helt med terrenget og det kan ifinnes folk (ikke ofte, kanskje vanligere før)
som leker med andre, gir seg ut for noe annet, folk som er i forhold, men sier de er single.
Jeg mener for øvrig at en alltid bør snakke sammen på telefon før en møtes, da slipper en kanskje å møte en person som kanskje har en trivelig profil, men som egentlig er sur og uvennlig, og minsker risikoen for svindlere/utroe personer iallefall litt.

Jeg forventer ikke at alle jeg skriver til, at jeg skal bli potensiel kanidat for, men at jeg i det minste har bkitt vurdert, at de har lest profilen osv.

Skjult ID med pseudonym Dramaqueen lø. 30 juli 2011 04:16

Du kan vel starte med å feie for din egen dør da, TS? :o)

Skjult ID med pseudonym Dramaqueen lø. 30 juli 2011 04:32

Jeg mener at hvis hun som starta denne tråden synes at vi alle skal gå i oss selv og forsøke å bli bedre mennesker, så bør kanskje hun gå foran med et godt eksempel og vise hvordan det gjøres :o). Hvis hun ikke allerede er perfekt da ( hvilket jeg har en meget sterk mistanke om at hun er i egne øyne ).

Skjult ID med pseudonym Dramaqueen lø. 30 juli 2011 04:33

TS betyr trådstarter, loony!

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 04:38 Privat melding

Ja, beklager så meget, jeg husket ikke i et trøtt øyeblikk, at det ikke var jeg som var TS.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 30 juli 2011 04:40

Nå begynner hanen min morgenkonserten, noen som vet hva jeg kan gjøre med den, fortrinnsvis et forslag som ikke inkluderer øks og hoggestabbe? ( Eller er dette en såkalt avsporing?)

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 04:42 Privat melding

Hvis det er din hane selg den, eller så må du bare flytte til byen, eller få deg dame som overdøver hanen:)

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 30 juli 2011 04:48

"Få deg dame som overdøver hanen"! Den kommentaren har jeg sans for :o)

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 04:49 Privat melding

Ja, hehe

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 30 juli 2011 05:06

Nå tar det av her! Tipper miss Piggy blir sur når hun våkner og ser at vi har herpa tråden hennes ;-)

(kvinne 36 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 09:35 Privat melding

Amen - til Kvinne81.
Det er for det meste trist lesing her inne. Klaging, syting og skittkasting.
En stor klem til de som bringer inn positivitet og latter! :)

Skjult ID med pseudonym marihøna lø. 30 juli 2011 09:38

Ja til positive tråder!:)

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 30 juli 2011 09:38

Det er bedre å kaste skitt her inne...
...enn å fysisk gjøre det ute på byen.
:)

Skjult ID med pseudonym L_V lø. 30 juli 2011 09:46

ville nok heller gjette på at hun blir mer skuffet enn sur. er helt enig med henne at er blitt altfor mye drittkasting, negativitet, sutring og klaging siste tiden.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 30 juli 2011 09:51 Privat melding

Etter den siste ukens hendelser, så burde man iallfall forstå at å svare på sukkermeldinger gjerne ikke kom på førsteprioritet midt oppi bombeangrep, nedslakting av ungdommer, politi, militære og lystenning og rosemarsjer. Da er det nære og kjære, venner og familie, nyheter og samhold IRL som gjelder. Så å klage på manglende svar akkurat denne uken synes jeg er vel selvsentrert.

(mann 54 år fra Nordland) lø. 30 juli 2011 09:58 Privat melding

Gjalt nok ikke denne uken spesielt.

(mann 34 år fra Akershus) lø. 30 juli 2011 10:31 Privat melding

Klager ikke og er for all del enig med deg elisa. men da kunne de vel gitt et hint om det, gjennom å la være å lese meldinger og titte på profilen, de som ikke ønsker at man skal håpe å få et svar fra i disse tunge tider.
Liten tanke som slo meg var at hva om hjerte merket sto på nysgjerrig som standard, så hadde de som ikke var interresert muligheten til å bare flytte den over til uinteressert. Jeg føler ihverthfall at det hadde gjort det mye enklere å skille ut de man bør bruke mer tid på fra de som ikke er verdt det.

Prøver som ts. sier å gå inn i meg selv å prøve å huske på det at er ikke alle der ute som passer med meg, og at sånn er bare livet, er en overgang fra hva man egentlig ønsker og håper på til et mer fornuftig og rasjonelt tankesett.
Drømming er for all del lov, bare synd at det er andre der ute som har fått mareritt og da blitt bittre og enten spammer motsatte kjønn med post eller bare totalt gir ..... .

Det som man bare må innse er at vi har sammen alle sammen skylden for at det er blitt som det er:
-At vi blir skuffet når vi får avslag og sender negative meldinger (noe som er fullt forståelig blir jo skuffet), lukker
bare porten for de/den andre som faktisk kanskje passet til personen,
-At når man er blitt skuffet nok ganger over manglende svar, begynner man å sende tragisk komponerte
meldinger, som blir som spam i postkassen til mottakeren, som slutter å gidde å svare.
-At gir man opp håpet, så mister man mye av gløden den andre personen søker.

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 10:34

i forb. med forrige ukes hendelser så føler nok noen seg enda mer ensom og oppsøker kontakt. for min egen del var det en venninne som tok tak i meg og fikk meg helskinnet igjennom helgen og uken. takk til henne for dette, vårt vennskap betyr nå mye mer.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 30 juli 2011 11:05 Privat melding

@oppgulp
Jo man blir vel enda mer søkende etter siste uka, men det betyr ikke det skal gå hånd i hånd med alle klagingen og kjønnskrigingen her inne,. Er så mange her inne som ikke vil innse, eller gidder ikke å innse at vi er forskjellige. Og alle skal respekteres for det, så lenge man yter godt mot hverandre..
Surmagene får nå bare holde på om det er det eneste høydepunktet de i har i dagen.. Men nå vil hvertfall jeg for min egendel være glad og fornøyd med åssen livet mitt hittils har blitt, og tenke på at det skal bli enda bedre.. Med eller uten partner....
Som du viser til... vennskap til folk betyr like mye..om ikke i noen tilfeller mer...

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 13:42

etter at jeg dedikerte nesten hele forrige helg til han vi ikke lenger bør nevne med navn (ei heller initialer) og hans manifest så har jeg etter mandagens minnestund valgt å ignorere hele mannen - jeg kjenner typen, han er på ingen måte spesiell. all min oppmerksomhet rettet mot hendelsene skal gå til ofrene, pårørende, politikken, oslo og nasjonen som helhet. det er tid at jeg bidrar positivt i samfunnet og dette var nok det som skulle til for at jeg skulle fortstå det. håper mange andre tenker på samme måte og bare glemmer hele mannen og hans manifest.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 30 juli 2011 13:59

HVem snakker du om @oppgulp??? Skjønner ikke noe jeg.. hvem hva.. manifest??? HUh... Har vi ikke hørt ;)
Enig med deg.... man skal vise omtanke til pårørende og ofre opp i dette.. Vedkommende som sto for dette har verdien som ordene fra Driver og obervaten1 her på denne tråden........ :p

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 14:05

jeg må spørre: er det 2stk kvinne81 som vandrer dette forumet? en er anonym, en er ikke. eller er dette samme person?

(mann 49 år fra Troms) lø. 30 juli 2011 14:59 Privat melding

@TS:

Jeg er allerede et bedre menneske enn de fleste.
JA, jeg er beskjeden av meg, men NEI, jeg er ikke blind.
Men jeg ser jo rundt meg at det finnes mange mennesker som er gode mennesker, og det setter jeg pris på.

Men TS, man skaper ikke positivitet med negativitet, det er bare i matematikkens verden at - og - blir pluss...
Beklager å måtte si det. Uansett det er bevist gang etter gang her inne at negative debatter selger, og engasjerer.
Det kan man se ved at de positive debattene enten blir endret til personangrep på enten den som starter debatten, eller andre som skriver der, eller at det gjøres narr av noen... Pluss at de positive debattene blir borte i og med ingen skriver i de.

Erre noe rart det er mange single her?
NEI.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 30 juli 2011 15:03

@oppgulp: Samma dama du..Poenget jeg huker vekk bildet mitt innimellom.. trenger ikke å ha meg selv på trykk overalt som folk er nok veeeldig enig i ;p Men når jeg starter en tråd pleier jeg å legge ved. Om folk er nysgjerrig om profilen min samstemmer med intrykket man får av meg her...

@itwasentme: Enig med du:)

Ut i sola!!!!!

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 30 juli 2011 15:47

Kvinne81: det er i grunn derfor jeg er anonym også, jeg spyr av mitt eget bilde hehe :)
forskjellen er at du er heit og ikke trenger å skule deg :)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 31 juli 2011 05:22

Kvinne 81, dattera mi på åtte skriver mer sammenhengende og meningsfyllt enn deg.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 12:40 Privat melding

Burde lære faren sin et triks el tusen hu da Driver :p

(mann 49 år fra Troms) sø. 31 juli 2011 13:15 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym observat1) - søn 31 jul 13:01:

Jeg kan ikke svare for oppgulp, men jeg synes hun er heit. ;-)
Men hun synes jeg er teit. ;-)

Uansett kan jeg gi henne komplement selv om jeg er feit. ;-)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 31 juli 2011 13:17

Tror det siste innlegget burde vært i en poesitråd :o)

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 31 juli 2011 13:18

poesitråd er allerede laget :)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 31 juli 2011 13:22

Budskapet i åpningsinnlegget er forholdsvis tydelig ( tar høyde for skribentens noe fraværende formulerings-evne ), men hva hun da forsøker å si med sitt innlegg lørdag klokken 13.59, kunne man jo lure på.
Håper jeg har misforstått.......

(mann 49 år fra Troms) sø. 31 juli 2011 13:35 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym observat1) - søn 31 jul 13:30:

Jepp, takker og bukker.
Men samtidig vet jeg jo at det ikke er noe sjakktrekk, for en del damer foretrekker drittsekker osv, derav kommer man kanskje til kort dersom man gir komplementer. men men, det sprer sikkert glede, så greit nok.