Alle innlegg Sukkerforum

finne på noe??

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 11:16 Privat melding

Sist torsdag spurde jeg om noen som ville på noe.. De fleste her inne tenkte vel at "en mann som ville på noe og samme dag?? Nææ, vet du hva.. Håpløst..." eller
Det viste seg å bli den beste tingen jeg har gjort på leeeeenge. Traff ei dame, som nettopp reiste hjem nå, og jeg kjenner meg så utrolig trist og tom, men glad for at jeg har fått hatt en fantastisk helg med ei flott og sjarmerende dame.. Så det jeg lærte er at.. Det er verd å ta noen sjanser her i livet.. En vet aldri når den rette kan dukke opp..

(mann 36 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 11:24 Privat melding

Så flott da:)

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) sø. 31 juli 2011 11:47 Privat melding

Herlig ! :)

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 31 juli 2011 13:50 Privat melding

Helt enig, det er verdt det! Ta sjanser, si ja, ikke nei! Det er utrolig - og nesten litt skremmende - hva selv den minste tingen kan lede til, enten det er opplevelser, følelser eller lærdom.

Når det gjelder kvinnfolk så går det ikke alltid så bra til slutt, men man sitter likevel igjen med opplevelsen, følelsene man hadde og som oftest en dose lærdom. Jeg har tatt noen temmelig spontane sjanser sånn sett, og noen ganger har resultatet vært herlig; andre ganger gikk det til helvete. Fellesnevneren er at jeg ville gjort det samme igjen i alle tilfellene :P

Så godt gjort ung! Og stå på, sier jeg, det er bedre å angre på at man tok en sjanse enn at man ikke tok en sjanse ;)

Skjult ID med pseudonym ung75 sø. 31 juli 2011 13:58

@wimoweh . Jeg er helt enig. Det er ofte at en kan oppleve mye ved å være litt spontan. Jeg jobber med å prøve å bli bedre må akuratt det.
Det som gjorde at dette ble bra, tror jeg, er at vi møtes for å bare finne på noe. Uten tanke på at vi skulle date. Tror kanskje jeg og henne fekk senka skuldrene litt og klarte å slappe av..tror det ofte er lett å tenke for mye når en skal møtes på en "skikkelig" date.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 19:38 Privat melding

Når man minst venter det... Klisjé, javel, men det er jo en grunn til at uttrykk blir klisjeer. ;-)
Uansett kult å høre. Grattis med både spenstig initiativ, resultat og forhåpentligvis framtidig storfamilie, ølvom og rekkehus!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 19:48 Privat melding

Way to go! :) Nå blir vel stedet flooda med "Finne på noe?"-tråder, men det finnes verre ting å oversvømme et forum med, ^^

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 31 juli 2011 19:51

Ikke sikkert alle har baller til å lage slike tråder hehe. I alle fall ikke denne karen.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 20:01 Privat melding

Koselig å høre, lykke til :)

(mann 34 år fra Akershus) sø. 31 juli 2011 20:07 Privat melding

@oppgulp joda, bare (billedlig) ta godt tak i eget nakkeskinn on rist litt, så skal du nok se at de detter ut fra å ha gjemt seg. foreslår du en bar happening, står du jo fritt til å velge om du vil vedkjenne deg at du var trådstarter eller bare nyte at det kom flere single til gjeldende bar.
Handler ikke om baller, men å tenke det at man lever bare en gang, og bedre å angre på noe man tok en sjanse på og gjorde, enn å sitte å surmule og angre fordi man aldri tok sjansen.
Og om du ønsker å få til en happening men ikke tør stå for den, så om jeg fortsatt er her inne, kan du se om du får sendt meg en melding, så kan jeg gjøre det for deg og stille opp med deg (så lenge jeg har mulighet da.)
Kan ikke la jentene være bedre til det enn oss gutta vettu. -missi- og bubbla klarte det, så da klarer vi også.

Skjult ID med pseudonym BjarneRimi sø. 31 juli 2011 20:46

Kewlt! :-)