Alle innlegg Sukkerforum

"Utro" på Sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vegas sø. 31 juli 2011 12:32

Siden Sukker er en nettdatingside (og siden jeg er en mann på en nettdatingside), så gjelder det å ta kontakt med flest mulig individer og finne ut hvem av de som svarer du har mest kjemi med. "Shotgun approach", som vi sier på godt norsk.

Jeg har vært ganske heldig, og opplevd et par ganger at jeg kommer i kontakt med 2-3 kvinner på en gang, og sender meldinger fram og tilbake med alle samtidig. Men det som er kanskje litt rart er at hvis det finnes én jeg føler meg spesielt tiltrukket til, eller at vi har ganske greit kjemi i nett-samtalen, så begynner jeg å få skamfølelser når jeg snakker med de andre... Eller, enda verre, når jeg tar kontakt med nye profiler.

Det føles nesten som at jeg er i utro, selv om jeg er ikke i nærheten av å være i et forhold med noen. Er det flere som har opplevd noe lignende? Eller er jeg bare en særing, som vanlig?

(mann 49 år fra Troms) sø. 31 juli 2011 12:58 Privat melding

@TS: det du beskriver er en naturlig følelse. Men slik er det: damer skriver nok også med andre menn enn deg.

Verre er det med de som er her inne som langt fra er single, og som er ute etter supplement til det forholdet/ekteskapet de lever i.

Det synes jeg for min del er avskyelig, men slik er det.
Verre er at de som bedrar partneren sin via sukker.no, de bedrar også den de lurer på sukker.no.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 31 juli 2011 13:05 Privat melding

har det på samme måten:) men eg unngår å ta kontakt med nye og avslutter kontakt med dei eg ikkje liker så godt...så når det ikkje blir noke meir med ho eine sitter ein der hehe:) da må ein begynne på nytt ..og ein blir berre meir og meir umotivert til å begynne på nytt,så kanskje å bytte strategi er løysinga:)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 31 juli 2011 13:10

Jeg tror ikke du er en særing av den grunn. Vi har jo lært at vi ikke skal gå bak ryggen på noen, og når du begynner å få følelser for et menneske, føles det unaturlig å skulle kommunisere med andre på like fot, det blir en slags "utroskap light" for meg også. Tror vi skal være glad for at vi har sånne begrensninger.
Uansett så vil nettdating alltid bli litt "kunstig", det er jo tilsynelatende så stort utvalg her, og hvem vil ha det nest beste når vi tror at vi kanskje kan få det beste? :o)

Skjult ID med pseudonym wimo sø. 31 juli 2011 13:15

Samme her, spesielt før, men nå har jeg begynt å få inntrykk av at det bare er sånn det må være. Man kommer ikke langt hvis man skal fokusere på én om gangen hele tiden, og det må strengt tatt være lov å bli kjent med flere personer på en gang :P Det er jo tross alt bare det man gjør i denne fasen.

Tror nok det bare er vi som får et litt forskrudd forhold til kontakten vi har med folk her inne. Hvis vi er ute etter et forhold, så ser vi på hver førstemelding som starten på det potensielle forholdet. Da ender vi fort opp i flere "forhold" på en gang. Det gjelder bare å minne seg på at det absolutt ikke er et sånt forhold enda. "Forholdene" er foreløpig ikke mer enn en prat med en vilt fremmed. Ikke noe å skamme seg over.

Det som er litt interessant er at disse følelsene forsvant mye etter jeg sluttet å se etter kjæreste, forhold, den rette og alt det der. Nå er innstillingen min at jeg vil treffe folk for gøy og for å bli kjent. Jeg tar ikke kontakt med folk her inne for å innlede et forhold. I første omgang vil jeg bare treffe dem og se hvordan det går. Jeg tenker "treffe nye folk" i stedet for "forhold", og nå har jeg ingen kvaler med å snakke med mange samtidig.

Det eneste faktiske problemet med å snakke med flere er at det blir vanskeligere å bli godt kjent. Det blir vanskelig å interessere seg skikkelig, å leve seg inn i deres verden, være nysgjerrig og huske hva man har snakket om og hvem de egentlig er. Alt det er viktig for å få god kontakt og kjemi. Kvantiteten går opp, kvaliteten går ned.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 13:36 Privat melding

Merkelig å lese innleggene her..
Men det @Driver sier om at man ikke vil ha nest beste om du kan få det beste... Joja.. men åssen vet man at en er bedre enn den andre.. sånn om man leter etter langvarig... Utseende er vel lettest å gå utifra her.. Etterhvert må jo personligheten stemme og.. Og da foretrekker jeg en fyr som ikke er knakenes kjekk, men som har mye humor, glede og selvironi... (self et fint smil er vikti :P )

Men er jo mange som leter etter kortvarig her, og da er det vel bare å skrive med flere da.. er det ikke?
Jeg svarer jo på flere.. men er merkbar forskjell på når jeg skriver for å være hyggelig enn om jeg er virkelig nysgjerrig.. men slik er det nok for mange andre og håper jeg, ;)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 31 juli 2011 13:43

Man vet ikke om en er bedre enn en annen, men det store utvalget får noen av oss til å lure på det, tror jeg.
"Her var det mye flott, kanskje jeg finner noe enda flottere"! Sånn tror jeg at jeg ubevisst tenker noen ganger.
Men jeg kan ta feil, det har hendt før.

Skjult ID med pseudonym jente28 sø. 31 juli 2011 14:06

En ting er å skrive med flere, men hva med når man møter en av dem - Når synes dere man da skal kutte kontakten med de andre man skriver med?

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 31 juli 2011 14:09 Privat melding

@jente28... når du føler noe kanskje?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 31 juli 2011 14:18

mangen single og fine mennesker her inne...synd me ikkje er "smarte" nok til å finne kvarandre:)

Skjult ID med pseudonym Vegas sø. 31 juli 2011 14:40

@blindebukk

Haven't you heard? Love is blind. No wonder we can't find anybody.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 sø. 31 juli 2011 16:02

Ettersom det er så vanskelig å få svar her så er du i praksis nødt til å skrive til mange samtidig dersom du skal ha noe håp i det hele tatt. Dette vil fra tid til annen gi deg flere napp samtidig.

Jeg syns samvittigheten bør slå inn når du kommer så langt at du ønsker å møte noen. Dersom jeg var ute på date med ei jente og så tilfeldigvis så henne ute på date neste kveld med en annen fyr, så ville jeg neppe gått ut med henne igjen. Jeg antar at mange tenker det samme så derfor unngår jeg å kjøre parallelle IRL-løp