Alle innlegg Sukkerforum

Hva prater man om på byen?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 11:38 Privat melding

Jeg har ikke problemer å gå bort til jente å si hei. Men jeg har en tendens til å drepe samtalen de første minuttene med kjedelig småprat. Og nå snakker jeg om jenter jeg får øyekontakt / smil av som viser interesse. Åpninglinjen er jo grei, "hei", "hva skjer", "skål" et eller annet.. Etter går det verre.. Hva skal man prate om da? Omgivelsene? Ting jeg kan komme på å si er type "hva heter du", "hva driver du med", "hvor gammel er du" "hva drikker du" og sist men ikke minst "du er søt" altså.... zzz... samtaler som enten dør ut fordi hun, jeg eller begge bare mister interessen..... Er jenta litt skravlete så er det jo null problem. Jeg derimot er ikke veldig kreativ når det gjelder samtaleremner de første kritiske minuttene..... Vil jo helst unngå typiske "pick-up artist" linjer også, de er jo så opplagte..

Noen som har noen forslag?? :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 1 aug. 2011 11:55

Dette har eg kun hørt, men aldri testa ut sjøl.

- Ved first contact skal et par tre ting etablerast. At du kjem bort er tegn på at du kan vere interessert, samtidig skal du raskt gi beskjed om at du ikkje forblir der, men er på vei vidare. På denne måten virker du ikkje innpåsliten, og tjener automatisk litt bonuspoeng der. Still gjerne et spørsmål som kvalifiserer deg til en retur ved en seinare anledning.

Eksempel: Hei, skal egentlig kjøpe meg øl, men du/dere såg ut som en smart gjeng. Eg var nettopp på en quiz her og fikk spørsmålet: Det fins 3 land her i verden som begynner med bokstaven K, kva er dei?....og laget mitt kom berre på to..veit du ka det tredje er?

(No kan det godt vere at det fins 7 land som begynner på bokstaven K, det er ikkje det som er poenget med eksempelet =) )

Så forsvinner du litt, kjøper deg øl, eller setter deg bort igjen til dine venner. Så kan du evt gå tilbake igjen litt seinare for å "få svar". Vanligvis har dama gjerne gitt deg signal om at det er greit at du kan komme tilbake ved første kontakt også, og ingen "taper ansikt" om du ikkje kommer tilbake, då ho ikkje var interessert, eller opptatt eller whatnot.

Gi gjerne tilbakemelding på om dette fungerer. ;) For i følge kildene skal det visstnok det.

Skjult ID ma. 1 aug. 2011 12:10

@Forumtroll

Du driter deg jo loddrett ut. Med det eksempelet der tror jo dama du er stein stokke dum.
Finnes langt flere enn tre land som begynner med bokstaven K. Det burde jo alle vite, om det ikke er steindumme damer du vil ha da, men det vet du ikke om hun er i utgangspunktet, så ikke drit deg ut TS.

Vær deg selv, stress ned, så ordner det seg. Finnes ingen fasitt på dette.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 1 aug. 2011 12:19

1 - Eg har aldri gjort dette, som nevnt.
2 - Land på K var et eksempel, som nevnt.

Men for all del, om du ikkje kan lese så blir det jo vanskelig å kommunisere.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 1 aug. 2011 12:30

Glad for jeg kan skravle, og selv spør en masse.. Er naturlig nysgjerrig på folk.. Om det er sjekking eller ei. Kjipt når menn på byen tar det for å være invitasjon med hjem, og blir sure for å ha sitti å flira i noen timer når man sier at nå stikker jeg hjem... og uten dem..
Why is it always about the Ons.... ??

(mann 38 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 12:43 Privat melding

Dette er visst en tråd jeg burde følge med på for å plukke opp noen lure triks. Selv er jeg enten eller. Enten sier jeg knapt noe som helst, eller så er jeg så åpen og pratsom at jeg f.eks. blir ganske glad dagen etterpå for at hu dødsfine jenta jeg endelig turte å snakke med på byen ikke jobber på Rema lenger... ^^

(mann 40 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 12:45 Privat melding

Her kan ikke jeg hjelpe i hvert fall, jeg aner ikke hva jeg sier før etter det har kommet ut av kjeften på meg. Ingen 'delay' mellom tanke og utførelse. Ser dog ut til å funke i blant, fåglarna vet hvorfor.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 13:38 Privat melding

Blir ikke byer og land litt for "søkt" å prate om på byen? Kanskje ikke det mest spennende tema heller. Det å ha flere jenter på gang på utested har jeg hørt om før. Men småprate med 4, 5 jenter, stå i barkø, henge med venner, danse litt, røyke litt... hvor mye får man tid til mens man er på byen? Vet at jeg ikke er effektivten selv med over 1 i promille. Men igjen, jævlig kjedelig å dra hjemme uten et tlf-nr eller noe annen action etter bytur.. En bytur blir en arbeidsdag......

Vet at det ikke finnes noe fastit. Men er ikke en person som kan snakke om vær og vind med alle slags mennesker, ihvertfall ikke fine damer.. Så litt dårlig fasit for min del.. Har et eksempel som har funket noen ganger.. Hvis man står i røykebakgård.. snakk om de stakkars naboene rundt. Ikke for søkt eller for kjedelig... Trenger bare få praten i gang jeg, så er resten noe stress:)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 1 aug. 2011 14:26

Seriøst ingen som kan lese idag....

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 1 aug. 2011 14:36

@Forumtroll
Så hva har du selv praktisert ute på byen, da, siden det du skrev om var noe du bare hadde hørt om?
Hva er forskjellen med det f.eks en Rass-mus (tror jeg det var) tidligere har beskrevet her inne?

(mann 31 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2011 14:40 Privat melding

Hvilke utesteder pleier du å besøke? Jeg tror du vil føle deg langt mer komfortabel om du finner en (eller flere) plasser som passer deg. Til eksempel: jeg føler meg helt naken på steder som "tiger tiger" da jentene der virker å være min motpol hva gjelder interesserer, og alt annet for så vidt. Og det er mange utesteder á la "tiger tiger. Suksessratioen er derimot betydelig bedre da jeg er på steder hvor jeg treffer likesinnede. Da diskuterer vi ofte spennende reisemål, musikk, film/serier osv. Mao: oppsøk de omgivelsene som gjør at du føler deg i ditt rette element.

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 1 aug. 2011 14:43

drit i utestedene og gå istedet et annet sted hvor du finner likesinnede :)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 1 aug. 2011 14:49

Praktiserer ikkje sjekking, av den grunn at eg ikkje får det til. Enkelt og greit. Derfor er eg her.

Er ikkje av dei 90% her inne som innbiller seg at dei er langt over gjennomsnittet, og har ingen problemer med å hanke damer/menn på byn. Ka dei gjer her inne har eg enda ikkje forstått.

Har både hørt om og sett teorien fungere.

Og et eksempel er det det er, nemlig et eksempel. Men folk tolka jo det for å både vere sant, fasit og ingen andre spørsmålsmuligheter...
Faen ikkje rart folk sliter med kommunikasjon.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 16:04 Privat melding

Prate? På byen? De gangene det går best er når jeg ikke prater så mye. Om det gjelder alle, det vet jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 1 aug. 2011 16:28

Ja, bare la damene fortelle om seg selv. :p

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 1 aug. 2011 16:31

øøøhhhh...få sjå fitto di,veit du har....den funker ikkje:)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 1 aug. 2011 16:43

Hadde jeg fått det spørsmålet av ei dame, ville mitt første svar vært, nei, frøken, hvis du ser bort fra de to Kongo'ene og de to Korea'ene, er det 13 land som begynner på K - Kina, Kazakhstan, Kirgisistan, Kenya, Kroatia, Kosovo, Komorene, Kiribati, Kamerun, Kambodsja, Kuwait, Kypros og Kapp Verde. Men nå er jo jeg litt over gjennomsnittet nerd også, da...

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 1 aug. 2011 16:52

Oppramsingen er litt i overkant.
Men hvordan tar man det videre etterpå?
Sier at man selv har et utforskbart land som begynner på k, og om hun kan gjette hvor det er? :)