Alle innlegg Sukkerforum

Takler ikke avslag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym coco ma. 1 aug. 2011 13:45

Fikk brev fra en med kompliment "du ser så flott og hyggelig ut at jeg bare måtte kontakte deg". Jeg tittet innom profilen og svarte ærlig at vi nok ikke passet sammen. Fikk et surt brev tilbake om hvordan i helv... jeg kunne vite det!!!
Bør man heller la være å svare på brev fra de man ikke er interessert i?

(mann 27 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2011 13:50 Privat melding

Kan aldri vite om personen i andre enden helst ville ønsket svar eller ikke =) ikke noe å ta på vei over at noen går bananas =]

Skjult ID med pseudonym dude ma. 1 aug. 2011 13:50

Skriv et svar tilbake at du vet det fordi du er barnebarnet til snåsagubben. Så det så.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 1 aug. 2011 13:53

etter at du skriver at du ikke passer sammen med noen, blokker dem! :-)

men vær så snill, ikke slutt å send svar til de som sender hyggelige meldinger! det er ikke alle som oppfører seg som drittunger som ikke takler avslag! det er jo tydelig at personen ikke er helt riktig i toppen, hvis han kan syntes noe om deg uten å kjenne deg, så kan du syntes noe om han uten at du kjenner han!!!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 1 aug. 2011 16:50

Jeg er tilhenger av å få svar selv om det er av typen "Takk for interessen, men nei takk". Det irriterer meg at folk som din noksagt her skal ødelegge for meg ved å skremme kvinnfolk fra å svare.

Samtidig har jeg forståelse for at det er ubehagelig å stadig motta sure oppgulp og folk som nekter å ta et nei for et nei. Jeg støtter derfor svar + blokker løsningen. Det gir meg svaret jeg vil ha og det sparer deg for alle idiotene som ikke tåler en avvisning.

(mann 34 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2011 16:53 Privat melding

veldig enig @useriøs,
er synd om enkelte skal få ødelegge for alle de andre, ved at man slutter å svare, etter å ha fått sånne teite kommentarer. Om de ikke takler nederlaget, så er det dems problem, ikke ditt.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 1 aug. 2011 16:53

@coco
Hvorfor ikke bare skrive "takk"? Må du skrive noe mer?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 1 aug. 2011 17:01

@Kameleonen: Som håpefull mann kan jeg si at dersom jeg får svar og det ikke er et "nei" der sammen med "takk", så gir jeg meg ikke.

Så... ingen hinting. Vær tydelig og blokker heller så du slipper utblåsninger fra idioter.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 17:04 Privat melding

Haha. Når dem reagerer sånn, det er jo da du skal greie ut, så detaljert som mulig, akkurat hvorfor du syns dere ikke passer sammen.

Skjult ID ma. 1 aug. 2011 17:05

Jeg hadde nok tatt hintet om jeg bare fikk "takk" tilbake..

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 1 aug. 2011 17:29

@KongKebab: Det er jeg uenig i. Folk som ikke takler en avvisning fra et menneske de hverken har gjort noen følelsesmessig investering i eller har noen naturlig relasjon til er det litt synd på. Det er unødvendig å sparke en mann som ligger nede.

@Skjult ID 1.8.2011 17:05: Det hjelper ikke så lenge det finnes de som meg, som ikke tar hintet. Videre vil jeg driste meg til å spekulere i at TS sin surmagede beiler heller ikke hadde tatt hintet eller så hadde han i hvert fall ikke tatt det med bedre humør.

Skjult ID ma. 1 aug. 2011 17:41

@ts
Skriv svar. De aller fleste setter stor pris på det.

Så blokkerer du etterpå. Da slipper du eventuelle kjipe tilbakemeldnger.
Husk at blokkering bare betyr at personen ikke er kjæresteemne., og ikke at du mener at det er en fæl person :)

Forøvrig så håper jeg at fler bruker blokkeringsfunksjonen. Hadde vært så mye enklere hvis man slapp å se de profilene som uansett ikke var interessert i meg :)

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 17:45

@TS
" Takk for hyggelig melding, men jeg er ikke interessert!".

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 17:54 Privat melding

Atreju73: Man gjør det da ikke for å være jævlig heller, og ja det er litt synd på slike. Det er nettopp derfor man burde gjøre det. De forstår jo ikke hvordan noen kan vite at de er uaktuelle som partner uten å ha møtt de engang. Da er det bare å forklare dette, på en saklig måte... Fremfor å bare blokke de og gi en lang faen, mens de sitter der som noen spørsmålstegn og ikke skjønner en damn shit.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 1 aug. 2011 17:56

Hvis du får så fjerne svar, må du jo kødde maksimalt med dem. Hva med å svare ham noe i denne dur: "Wow! Var jo faktisk skikkelig tak i deg :) Tror jeg må revurdere avslaget. Jeg våget ikke si noe med en gang, men jeg er faktisk ganske kinky. Hvis du vil overbevise meg, må jeg nesten vite hvor langt du er villig til å gå..."

Svar fra tullingen. Kan jo være hva som helst, og i hvert fall gi deg og venninnene en god latter. Så er det jo bare å dra den så langt du gidder :) Neste melding, kan du jo fortelle du tenner på menn i nettingstrømper, med leppestift og høyhælte sko, og be om bilde :) Folk uten manerer fortjener å bli driti ut.

Dere må bli litt råere damer!

(mann 47 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 21:29 Privat melding

VM:
Fair enough, og hvis typen da fakteisk sender et bilde av seg selv iført nettingstrømper, leppestift og høyhælte sko får man jo bekrefta at avslaget var riktig avgjørelse. Everybody wins.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 1 aug. 2011 23:30

@Atreju73
Hvis du gir ett kompliment, er det fordi du forventer noe tilbake?

Har aldri hatt problemer som @TS beskriver her. Alle jeg ikke har ønsket å skrive med, har tatt hintet. Men jeg ville ikke tolket ett kompliment som at en person ønsker å bli bedre kjent med meg. Jeg må ha det inn med teskje :-)

Skjult ID med pseudonym Helmer ti. 2 aug. 2011 13:16

Dette gjelder for jenter også. Ble kontaktet av ei 19 år gammel jente som ikke virket verken pen eller smart, og trykket på høflig avslag knappen. Da syns hun jeg var dust fordi jeg ikke kunne vite at vi ikke passet sammen, og at det var mitt tap! Bra selvtilliten hennes er i behold, hvertfall. Jeg har draget på en del bedre damer enn hun der ;) Litt vanskelig å forstå at også damer sikter skyhøyt over sin egen "hylle", på en måte.