Alle innlegg Sukkerforum

GUTTEKLUBBEN A/S

Vis siste innlegg
(mann 61 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2008 23:44 Privat melding

For noen år siden ca år 2000 dro jeg og noen kompiser på guttetur til Stavern...alle var da i forhold ...fin helg nydelig vær..varmt og alt det derre....ok, vi tar inn på campingplass, setter opp telt...yess.....noen damer hadde leid seg ei hytte litt lengere bort og det ble da at vi hang sammen med dem og festet utover kvelden/natta...... det var varmt og alkoholen gikk jo rett i fletta på oss....ingenting gærnt skjedde, ikke en klem, ingenting, vi bare hadde det artig....jeg sovna på sofaen, kompisen min i den ene av 4 sengekøyer og den tredje ute på balkongen......på formiddagen neste dag sier de at de er blitt enig om å fortelle at vi hadde tatt noen øl på en fest på danseplatten, men at vi ganske tidlig hadde gåttt å lagt oss i teltet....(dette skulle vi fortelle damene våres når vi kom hjem) "nei, det sier jeg ikke om jeg blir spurt sa jeg" vi har ikke gjort noe gærnt, hva er hensikten med å lyve).

Jeg ble selfølgelig spurt da vi kom hjem og svarte som jeg hadde sagt jeg kom til å gjøre.....dette førte til at jeg ble fryst ut av "gutteklubben a/s".....ikke noe av det jeg sa var gærnt, ingen hadde gjort noe galt, men KUN fordi jeg nektet å gå med på deres premisser om hva vi skulle fortelle, så ble jeg fryst ut i flere år....dvs vi som var en gjeng ble nå splitta....rare greier....fikk midt i uke høre at guttene hadde vært på fest i helga,,,ingen hadde spurt meg....eller at noen spurte meg...hvor var du på lørdagen...hjemme...ååå...jammen jeg traff jo på gutteklubben a/s på byen....nei de hadde ikke sett deg......

er det rart jeg er glad i "hotelli særklasse", er det ikke problemer, come an så lager vi noen :)

har dere vært bort i lignende ?

(kvinne 42 år fra Hedmark) ma. 25 feb. 2008 02:21 Privat melding

skjønner deg godt jeg.. når man er er ærlig blir man fryst ut. urettferdig!!!!

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 25 feb. 2008 07:35

Dette er vel jamngodt med hva "varslere" kan oppleve. Du er ærlig. De andre velger å ha et "hemmelig rom" der de kan utfolde og oppleve en frihet de kanskje vet at det ville by på problemer å ha hvis de fortalte sannheten. Jeg vet ikke.

Hvordan vil jentene her ha oss?

(mann 61 år fra Akershus) ma. 25 feb. 2008 08:39 Privat melding

@draupne
ærlig og ærlig, er vel som folk flest antar jeg....kompisene mine sa jeg var dum om jeg sa det til dama....og jeg var kanskje det, når resulatet blei at jeg ble fryst ut i 2-3 år år......blr bare så irritert over at DE hadde bestemt at vi skulle dikte opp en historie og vi ikke hadde gjort noe galt. Poenget er vel også litt om andre har opplevd slikt og om jentene også har det slik i "jenteklubben a/s".....altså at du ligger tynt an om du bryter med reglene i "klubben" selv om det innebærer at du må lyve....

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ma. 25 feb. 2008 10:02

Jeg er ingen fan av å lyve til folk jeg bryr meg om...tror nesten ikke jeg klarer det.
Men i sammenhengen med tråden....
Jeg har en kompis(ja, er ingen sliten metafor om meg selv!;) ) som er samboer, og trives med deg. Det som er, er at fruen hans er litt av den sjalu typen, og som den hunken han er så skokker det ikke på tilbud når han er ute.
Poenget er vel det at, selv om man har sitt på det rene, vil det nok for noen være riktig å skåne vedkommende for seg selv?

Er ikke alltid det hjelper med sannheten uansett hvor rent arket ditt er, når noen har en bastant oppfatning om noe annet?
(...og da er det sikkert noen som kommer med et nytt dilemma om forholdet da er "vanntett" blabla ....:P .....TOPIC!;))

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 25 feb. 2008 10:47

Ja det er ikke helt enkelt det der. Jeg har lest at når noen først har vært utroe er "taushet gull". Dette fordi de som får dårlig samvittighet og bekjenner seg til kona tror at det skal bli bedrem, nok kan erfare det motsatte også. Men det var ikke dette det handlet om her. Når man konstruerer en historie er det alltid en viss risiko for at neon kan oppdage at den er konstruert. Hva vil de nærmeste si hvis de oppdager at de blir servert konstruerte historier?

Min stil er å være ærlig og snakke sant. Jeg er veldig ukonfortabel med å lyve og gjør det derfor ikke. Men jeg tror åpenhet har sin pris. Og de som snakker sant har desverre ofte fått oppleve dårlige kår for det.

Skjult ID med pseudonym Dame50 ma. 25 feb. 2008 16:11

Perfekt burde finne en annen gutteklubb.
Verden er liten og sjansen forat noen som kjenner noen ser en hel guttegjeng og sier noe videre til en av de hjemmesittende damene er ganske stor. Hadde noen servert meg en slik løgn og så blitt avslørt så hadde jeg antatt at det var damer med i bildet og forholdet hadde frosset nesten til bunns. Men, om han som du hadde sagt hva dere gjorde hadde jeg ønsket dere en fabelaktig kveld før singelsoveposen rommet ham.

(mann 61 år fra Akershus) ma. 25 feb. 2008 16:52 Privat melding

...vel gutteklubben A/S lokalt ble spittet none år etter denne hendelsen, men den eksiterer nok i en eller annen utgave rundt om i norge... :)