Alle innlegg Sukkerforum

Stadig nye forsøk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun ma. 1 aug. 2011 16:51

For egentlig ganske lenge siden, traff jeg ei dame her inne, det var definitivt kjemi der, men så fikk hun kalde føtter. Fair enough, jeg går videre, og akkurat når jeg har møtt ei anna dame, som heller ikke var uaktuell, tok hun kontakt igjen, og dum som jeg var, ville jeg forsøke med henne igjen. Et par-tre treff, og så - stillhet - verken svar på telefon eller SMS. Noen måneder senere så jeg henne på T-banen, dvs., jeg var utenfor, hun var innenfor. Så jeg sendte en SMS for å høre hvordan det sto til, og fikk en mutt melding tilbake om at hun jo ikke hadde hørt fra meg, noe som ikke stemmer. Vel, dett var dett!

For en måneds tid siden så jeg at hun hadde opprettet ny profil med nytt nick, en profil jeg blokkerte i det jeg så den. Og i dag så jeg på mobiltelefonen etter lunsj at et ukjent nummer hadde ringt - så jeg sjekket på gulesider, no, og sannelig var det ikke den dama. Igjen.

Er det andre som har opplevd lignende? Jeg får meg ikke fra å tenke at dama må ha enkelte sider ved seg som ikke er spesielt flatterende...

(mann 27 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2011 16:53 Privat melding

Slitsomt med sånn push-pull spill iallefall. Det er helt sikkert!

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 17:06 Privat melding

Alzheimer kombinert med splittet personlighet?

(mann 27 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2011 17:11 Privat melding

Hahaha, god beskrivelse ;)

Skjult ID med pseudonym Ann ma. 1 aug. 2011 17:24

Jeg vet hvorfor :) Når en jente er av og på, og virker til å være usikker, så er det akkurat det hun er. Hun liker deg og ønsker å falle for en mann som deg, men hun får det ikke til. Så da trekker hun seg unna. Så i ettertid vil hun tenke på deg igjen, fordi hun vet at det er akkurat en mann som deg hun ville hatt det godt med, så hun gir det et nytt forsøk. Og håper på at hun kan føle noe denne gangen. Men nei. Så enkelt er det. Mitt tips til deg er at når en jente trekker seg første gangen, så ikke treff henne igjen. Det vil ikke fungere.

Skjult ID med pseudonym tja? ma. 1 aug. 2011 17:25

Gutter er slik også!
Denna sommer'n har jeg fått sms'er fra nesten samtlige jeg har vært på date med fra Sukker. 5-6 forskjellige og det er over 2 år siden første date.
Hvor lenge samler dere på tlf nummer a'???

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 1 aug. 2011 17:26

Én ting er hvis det går en uke eller tre, her snakker vi om at det er over ett år siden første gang hun tok kontakt.

Men, joda, jeg fant ut etter andre gangen at det er noe jeg ikke gjør igjen - fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me!

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 18:45

Det er jo tydeligvis noe ved deg som hun ikke klarer å motstå, da.
Nå vet jo ikke vi hele historien her, og ikke minst: hvordan ordlyden i sms'ene har vært osv., noe som kan ha en medvirkning i dette. Kanskje HUN har vært usikker på om du virkelig var interessert, eller om du hadde mange andre dater parallellt med henne. F.eks. hvis du har vært veldig forsiktig og virket hyggelig men ikke spesielt interessert, utifra hva du har skrevet til henne...

Hvis du VIRKELIG likte henne, og hun (tydeligvis?) har en plass i tankene og følelsene dine fremdeles, så kunne du jo spurt henne hva hun egentlig vil..? Jeg mener ikke at du skal utsette deg for å bli "fooled", men utifra hva du skriver her nå, så kan det virke som om dere har snakket litt forbi hverandre på et tidspunkt, og at hun er usikker/ikke vil bli lurt og at du er usikker/ikke vil bli lurt, og så gikk begge to rundt og ventet på den store interessen fra den andre... ?

Vet ikke, bare noen tanker. Som sagt ikke meningen at du skal utsette deg for å bli lurt, hvis det er det du føler at hun faktisk driver med. Men som også sagt: det er åpenbart noe ved deg som trekker henne tilbake igjen og igjen...