Alle innlegg Sukkerforum

Sjekking i det offentlige rom?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 18:15

I går opplevde jeg noe hyggelig som jeg har lyst å dele med Sukker forumet. Jeg var på Tøyen badet hvor en kjekk mann svømmer frem og tilbake i bassenget. Han tittet av og til på meg der jeg satt og plasket i vannkanten :). I det han skulle svømme forbi smilte han til meg og jeg smilte tilbake. Da var han raskt borte hos meg for å slå av en prat. Vi småpratet litt og han spurte om vi kunne ta en kaffe en dag :).

Er menn generelt for lite frempå i det offentlige rom? Vil vi damer ha mer sjekking IRL? Ja takk, sier jeg :).
Synspunkter og/eller andre som har liknende erfaringer?

Oppfordrer menn til å ta kontakt med damer de liker i det offentlige rom. Hold blikket, smil, og magiske ting kan skje... :)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 1 aug. 2011 18:16

Men det her var jo en kjekk mann - hva med sånne som meg?

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 18:22

Så herlig, Annah11!

"Ta en svømmetur på Frogner-...ehm..TØYENbadet. Kan du noen steder bedre ha det?"
*nynne*

Sånne historier som dette vil vi gjerne ha flere av! Heia IRL-flørting!

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 18:28

@ Neptun
De jeg synes er kjekke er ikke de samme som min venninne liker. Du kommer langt med sjarm og varme.
En mann som er trygg nok til å ta kontakt IRL kan være veldig sjarmerende:). Det er lov å flørte og prøve seg, og ikke ta et eventuelt avslag som et stort nederlag. Et blikk og et smil kan i seg selv være veldig hyggelig og sjarmerende.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 18:29 Privat melding

Kan vel gjerne oppfordre damer til det samme, mens vi først er igang med oppfordringen vel.... =)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 18:32 Privat melding

Damer også ja, begge kjønn liker vel generelt "stunts" hvor man tar en sjanse! I know I do, både å utsettes for dem og å gjøre dem.

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 18:33

@KongeKebab
Jeg kan ta initiativ til å holde blikket og smile, men jeg går ikke bort og slår av en prat. Det får mannen være mann nok til å ta seg av :). Sånn er no jeg da...

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 18:38 Privat melding

Annah11: Det å gidde å gå bort til noen og slå av en prat har pent lite med kromosomer å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 1 aug. 2011 18:47

Mannen får være mann nok til å være den som tar sjansen og legger hodet på blokka, klar til hugg. Det er vel ingen som forventer at damer skal gjøre det? De kan jo komme til å bli avvist jo?

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 18:53

@KongeKebab
Om du ser ei dame du liker smile til deg og holder blikket. Vil du ta kontakt med henne, eller vil du diskutere kromosomer med sukker folket i stedet? :). Der forsvant hun gitt.....til en annen mann :).

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 18:58 Privat melding

Personlig foretrekker jeg damer som ikke har så skrøpelig ego at de ikke tør å ta kontakt med en fyr fordi de er livredde for å bli avvist. Så det er igrunn helt greit at slike tusler videre til en annen fyr. Jeg kan godt peke henne i riktig retning også, hvis hun i tillegg sliter litt med retningssansen.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 1 aug. 2011 19:12

Enig med kebaben her - det er lite som er så sjarmerende som ei dame som faktisk tar initiativ. For pokker, hun skal være ganske langt unna det jeg anser som attraktiv for at jeg ikke skal være interessert da.

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 19:12

@KongeKebab
Det har da ikke noe med om man har et skrøpelig ego eller ikke, eller om man tør ta kontakt..... Mye rare egenskaper du tilegner kvinner.. Kan kanskje forsvares med mangel på erfaring og/eller mangel på kunnskap om kvinner generelt? :).

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 19:18

@Neptun
Poenget er jo at kvinner generelt ikke er de som tar kontakt. De kan flørte og vise interesse med blikk og smil. Vil du da vente på at hun skal være den som tar kontakt med deg, og kommer bort og slår av en prat? Selv om hun har gitt mange signaler?
En kvinne som ikke får respons på et slikt initiativ vil gi opp og flørte et annet sted :).

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 19:24

KongKebab: Plutselig en dag kommer det en jente som forsiktig, men håpefullt, faktisk TØR å ta kontakt med deg, vet du, fordi hun kanskje syntes du så kjekk og litt hyggelig ut, og at hun håpet at du kanskje også var en litt sympatisk og god fyr.
Lite ville hun da vite om alt det nedlatende og ukoselige du vrir ut av deg om kvinner (generelt og spesielt) her på forumet, og at du mest sannsynlig ville ha ledd rått og hånlig opp i ansiktet hennes og spurt om hvordan HUN, hun som kanskje til og med vågde å ha en frodig kropp eller andre kongkebabske no-no's, hvordan HUN kunne finne på å tro at hun ville ha noooen som helst sjanse hos en perfekt fyr som deg!!!

Altså kanskje ikke så rart at noen er redd for å bli avvist. Skal ikke mye lesing til her på forumet (av dine og andre nedlatende personers innlegg), før man skjønner hvor fort folk kan bli avvist, og da gjerne med en medfølgende ond latter, peking og himling med øyne.

Men, for all del, det finnes jo også sympatiske personer, som blir supersjarmert av et spontant småflørtende fremstøt. :)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 1 aug. 2011 19:29

@annah11
Jeg vet det ofte er sånn, men jeg liker det ikke. For dette er ikke noe som ligger i gener eller kromosomer, det er noe som ligger i kulturen. Og jeg er ganske så sikker på at ei dame som vil ha kjæreste vil ha ganske mye mindre problemer med å finne noen dersom hun tør å ta initiativ i stedet for å smile og blunke litt sjenert og forførerisk.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 19:37 Privat melding

Du frk Anna, jeg sa da ingenting om at samtlige kvinner er hverken sånn eller slik. Jeg nevnte kun hva jeg foretrekker.

Men siden du først er inne på temaet...

Det er ikke akkurat noen statshemmelighet at kvinner generellt har ganske skrøpelig ego, og at det gjerne er hovedårsaken til at de ikke tar kontakt med noen de ønsker å ta kontakt med; frykt for avvisning. (Det samme gjelder forøvrig selvfølgelig for menn som ikke tar kontakt med noen de ønsker å ta kontakt med også).

Det er selvfølgelig også en annen grunn; De syns det er mye koseligere når mannen gjør det. Men denne kan jo selvsagt igjen settes i sammenheng med forrige årsak. Selvsagt er det koseligere at han gjør det, så hun slipper å risikere avvisning. Ja, i tillegg til at de syns det er gøy å bli jaktet litt på.

Å finne ut av dette, og andre av livets "mysterier" krever ikke spesiellt mye erfaring eller kunnskap nei. Tror jeg fant ut av dette på ungdomsskolen en gang, og uheldigvis gjelder det ikke bare for hunkjønn i ungdomsskole-alder heller, fant jeg ut etterhvert som åra gikk.

ps, unntak finnes selvfølgelig. (Heldigvis).

pps, jeg tror det er nå du skal anklage meg for å ha liten pikk, i tillegg til manglende kunnskaper, erfaringer og hm... Hva med å drysse litt manglende selvinnsikt på toppen? Det blir en snasen kake, servert av en kvinne som ihvertfall ikke følte seg truffet.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 19:43 Privat melding

sans:

Det har da hendt flere ganger, og merkelig nok, ingen av gangene har jeg handlet som du forestiller deg at jeg gjør.

Det å sitte på et forum på ett og fortelle hva man liker og ikke liker, er ikke ensbetydende med at man er ett totalt rasshøl. (Jammen det har noe med HVORDAN du sier det, tenker du sikkert nå... =) ). Vel, hvordan du, eller noen som helst andre for den saks skyld, leser og tolker hva jeg skriver, kan faktisk ikke jeg noenting for. Hvordan ett budskap blir oppfattet ligger hos mottakeren, ikke avsender.

Men for all del, hvis enkelte vil tro jeg er et hjerteløst rasshøl fordi jeg forteller på forumet her at jeg ikke syns overvektige damer er tiltrekkende, så be my guest.

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 19:44

@ KongeKebab
Ler godt her.... om jeg føler meg truffet. På ingen måte. Jeg har akkurat nå tatt initiativ til en spontan badetur med en på et annet nettsted... Bilen er på verksted, og han foreslo en øl på Løkka i stedet... Bading er det jeg har lyst til akkurat nå.. det er så varmt!!!

Hvem føler seg truffet her... kan ikke se at jeg anklager eller sier samtlige kvinner.. Gir kun en betraktning utfra et kvinneperspektiv. Jeg er jo tross alt kvinne :).

(mann 38 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2011 19:52 Privat melding

...og jeg gir en betraktning utifra en manns perspektiv, som jeg tross alt er.

Men for all del, du har jo sikkert mye bedre peiling på andre damer enn degselv, enn hva jeg har? Sånn, siden du tross alt er en kvinne. Er mye kunnskaper man får medfødt med de kromosomene skjønner jeg =)

Skjult ID ma. 1 aug. 2011 20:18

Virker som Annah11 har fått sin ego-boost av oppmerksomhet i det siste, som i all sin ivrighet følte å opprette en tråd på sukker for å fortelle om det.

Ikke bare skal hun på en kaffedate fre en hun møtte i det ufyselige bakteriebombede tøyenbadet, men hun skal jammen meg på en enda ny date på løkka.

For mye oppmerksomhet kanskje? Er det deilig?

Hva om han ikke tok denne praten med deg, og det kunne være den riktige mannen for deg allikevel? Skulle du latt det gå forbi? Da er det jo ikke ment to be. Eller?

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 20:27

@ skjult id...
Et surt oppgulp var jo på sin plass ja... Alltid en stakkars sjel, i mangel av oppmerksomhet som må rive av seg noe dritt.... anonymt..

Skjult ID med pseudonym Athletic ma. 1 aug. 2011 20:57

Begge kjønn bør blir VELDIG mye mer pågående når det gjelder å ta kontakt IRL.

Jeg tok kontakt med ei søt jente på treningstur i dag og vi hadde en lang og god prat på veien hjem. Nå tror jeg kanskje hun allerede var opptatt, men poenget her er jo først om fremst at jeg gjorde et forsøk. Så kanskje er jeg heldigere neste gang! :-)

Skjult ID med pseudonym Dårligtid ma. 1 aug. 2011 20:58

Bra tråd. La oss slå et slag for mer sjekking, mer samhold i det offentlig rom!

La oss bruke denne tiden i sommer til å sammen knekke vår irrasjonelle frykt for å ta kontakt med fremmede.

Og når du gjør det, og du får et smil tilbake, når det funker, og det gjør det mer og mer jo mer du prøver ...

.... da vil du selv smile innvendig, hun vil kjenne en fantastisk glede av å bli verdsatt, de rundt dere blir forhåpentligvis glade de og.

Og ingen vet hvilket fantastisk, deilig eventyr som venter dere.

Hovedansvaret ligger på våre staute menn, men damene har også lov å prøve seg.

YES!!

På bussen...

på holdeplassen....

i parken ....

på kafeen ...

på tøyenbadet ...

Oh baby, what's your name?

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 21:21

@Athletic
Hvorfor trodde du hun var opptatt? Ga hun noen signaler på det?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2011 21:22 Privat melding

Svømmer daglig på Tøyenbadet, men har aldri prøvd meg på den. Takk for oppmuntringa, TS! :-)

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 21:22

på Hovedøya.... :)

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 21:24

@ Dirigenten
Så deg der både i går og dagen før.. hehe

Skjult ID med pseudonym Athletic ma. 1 aug. 2011 21:33

@ Annah11

Litt måten vi tok farvel på, hun ga ingen signaler på å få tak i opplysninger om meg som ville gjort at vi kunne fått tak i hverandre.

Det KAN selvsagt rett og slett også være en så enkelt forklaring at selv om jeg fikk inntrykket av at hun sikkert syntes jeg var en bra fyr, så var det ikke sikkert hun så på meg som kjæresteemne for henne. Men etter hvordan tonen var underveis og med en sjelden god match på interesser, så synes jeg det var litt merkelig om hun ikke helt uforpliktende hadde hatt lyst til å bli litt nærmere kjent med meg om hun var ledig. Hun bodde også i et typisk "par-område", ikke så mange single som bor i det området.

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 21:34

@Athletic
Stilte du spørsmålet om å få treffe henne igjen?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 1 aug. 2011 21:37

Huffda, Annah, nå ble jeg nervøs. Begynner vendingene å ta form? Har opplevd mang en latterkule, hodepine etter nærkontakt med bassenggulvet og søvnløse netter pga dem. :-/

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 21:40

Sukker kjendis du, Dirigenten... :)

Skjult ID med pseudonym Athletic ma. 1 aug. 2011 21:42

@ Annah11

Nei! Og jeg vet det er litt feigt!

Kanskje var det stor nok terskel i dag og faktisk ta kontakt med noen på trening i marka, det er et litt krevende sted å gjøre det.

Men samtidig fikk jeg egentlig ikke muligheten til det heller, og det er hva jeg mener med måten vi tok farvel på. Vi kom til et punkt hvor veien delte seg og vi skulle hver vår vei så da ble det en litt brå avskjed "on the run" og hun måtte nesten rope over veiskillet for å takke for at vi hadde hatt en fin prat og ønsket meg en fortsatt god treningssommer!

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa ma. 1 aug. 2011 21:43

Le dirigente börjar bli meget kjente :))

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 1 aug. 2011 21:45

TS herlig lesning,ja takk til mer intiativ irl:)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 1 aug. 2011 21:46

Oisann, på tide med pseudonym her kanskje...

Skjult ID med pseudonym Agatonsaxa ma. 1 aug. 2011 21:49

Tror mer på att du får springa runt och blinka till alla på töyenbadet dirigenten de verkar på gång där :))

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 21:50

@Athletic
Hva om du hadde spurt henne " har du lyst å treffes en dag, ta en kaffe eller en løpetur kanskje?". Kan være hun hadde svart: "Jeg har kjæreste, men ellers hadde det vært veldig hyggelig". Eller hun hadde sagt; "ja, det kunne vært hyggelig...". Videre kunne du gitt henne tlf. nr. ditt, og om hun virkelig var interessert så hadde hun sendt en sms for å takke for treningsturen. Verre kan det ikke være.... :). Uansett et hyggelig møte mellom to fine mennesker på løpetur:).

Ingenting å tape, alt å vinne :)

Skjult ID med pseudonym SnikkSnakk ma. 1 aug. 2011 21:55

Hm. På tide at jeg tar meg en tur til Tøyenbadet for å diriger ... ehh... svømme, tror jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Athletic ma. 1 aug. 2011 22:01

@Annah11

Det har du helt rett i!! Så neste gang!! :)

I dag var det nok både det at jeg rett og slett ikke var tøff nok og for fokusert på et negativt svar, men også kanskje like mye det at det kom litt brått på meg at vi skulle vær for vei og vi var da begge for passive til å gi tegn til å stoppe opp for å avslutte samtalen skikkelig.

Ops, nesten jeg glemte anonymkrysset! :-)

(mann 34 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2011 22:02 Privat melding

@atthletic i det å ikke stoppe opp ved veiskillet og faktsik ta deg tid til å spørre, evt . løpe etter henne når du merket hun tok en annen vei, taler for meg at hun ikke helt fikk deg godt nok på "kroken", eller at du bare gjorde noe som du kan komme til å angre på.

Det er små ting som skal til for å vise at den andre personen fenger, som å ta omveien om den veien hun skulle, og så få snakket mer med henne og spurt om møtes igjen.

Regnet litt på det, gikk ca 4 km ekstra i går morges, bare for å følge jentene trygt hjem, enn å bare gå fra dem til bilen min. Og da tvers gjennom downtown oslo like etter kl 0500. Bryr jeg meg om en person, så gjør det ikke meg noe om jeg må gå en km eller 10. Id walk 500 miles, just to be the man who walks 500 miles to get to you heter det i en sang, mulig jeg ikke siterere helt riktig, men du skjønner kanskje poenget.
Man må gi for å få, og enkelte ting koster så altfor lite å gi, i det lange perspektivet, f.eks. det å bruke en hel natt på å ha det gøy sammen med andre, når man kunne sovet.

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 22:04

Oj, kom plutselig på en egenerfart sjekkingidetoffentligerom-historie! thehe!

For et par år siden hadde hatt en litt småkjedelig og trøtt tur på byen, og var på vei hjem, hvorpå jeg stakk innom en Sjuelleve før nattbussen, og kom i småsnakk med en fyr der inne. Ikke den store konversasjonshøydaren, men mer at han sa at jeg kunne gå før ham i køen eller no. Jeg smilte vel og sa takk, uten å blafre med øyenvipper eller noe sånt - men: da jeg tuslet videre til bussen, kom han etter meg og spurte - mens vi var midt i veien - om ikke han kunne få et kyss!! :D Holdt på å le meg i hjel, og gjorde vel nesten det også. For en merksnodig raring! Men, jeg tenkte: for søren, jeg har jo egentlig innmari lyst på en liten klin - og dermed gikk vi over lyskrysset og fant oss et egnet og noe mindre trafikkfarlig klinested. :D

Et sånt stunt kan vel bare litt småkaksige kjekkaskarer våge seg på, og ja, han var altfor høyt på breialskalaen for min smak, men...det passet godt med et kyss å ta med seg hjem i natten. (Fyren fikk IKKE bli med hjem, såklart)

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 22:04

Sjekking i public = ørefik.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 22:05

Sans: Det var slik jeg fikk min første kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 1 aug. 2011 22:07

oppgulp:
takk for påminnelsen, det svir enda.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 22:09

da bør du oppsøke lege med pinne.

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 22:10

@sans
All flørt også med kyss/klining er sunt for både kropp og sjel... :)

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 22:14

Oppgulp:
Really? Hmmmm...kanskje man skulle se om man fortsatt har draget på fremmede kjekkaser...
*setter seg fluksens ned for å kladde ny tråd: "Møtes i Majorstukrysset for en klinings i sensommernatta?" og ser om det funker like lett på nett som in Real Life.* ;)

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 22:15

Skriv sinsenkrysset i steden så kommer jeg :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 1 aug. 2011 22:16

Foran 7/11 eller ved trikkeholdeplassen, sans?

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 22:25

Oppgulp: Fydda, Sinsenkrysset?! Må jo være Norges ufyseligste sted?

Dirigent: Hmmm...har egentlig ikke sansen for 7/11, men elsker jo trikken - og hvis alt klaffer kunne man jo satt seg på bakerste benk og klint hele veien til koselige Kjelsås eller ljuvliga Ljabru! hoho

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 22:27

@SnikkSnakk
Ta deg en tur til Tøyenbadet.... liker meg veldig godt der jeg, i allefall :). Fint utebasseng, rent og pent :)
Ikke så alt for mye folk...

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 22:28

Carl Berner da? lol

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 1 aug. 2011 22:29

Hva med å ta trikken til Jomfrubråten og så kline mellom bakkar og berg, høner og vietnamesiske griser i besøksgården på Ekeberg?

Skjult ID med pseudonym fundera ma. 1 aug. 2011 22:32

Det er veldig hyggelig men ikke på steder der man ikke kan komme unna. At noen setter seg ved siden av meg på bussen og spør om vi skal ta en kaffe en dag er UBEHAGELIG. Synes jeg. Jeg må sitte der og smile og forklare og si at jeg tror ikke det. De fleste ville sikkert sagt at de har kjæreste, men jeg lyver av prinsipp ikke. Ellers (på gata, i butikken, i baren, på kafeen osv. ) er det hyggelig!

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 22:34

er det hyggelig om jeg går bort til deg når du handler, og anbefaler deg produkter? "denna er jævla god, du bør prøve, jeg kan godt lage det for deg hvis duvilhamegmedhjem" alt i et ølstinkende pust.

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 22:39

Det må jo være perfekt, Dirigent!
Tenker at du nok har potensialet for å samle deg en stor sukkersymfoni av klinelystne høner her inne, som mer enn gjerne både kysser og bader med deg, og som kappes om å få sverme og bli Ekebergtatt av deg midt iblant de vietnamesiskgryntende søte smågrisene. ;P

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 1 aug. 2011 23:01

Poetisk...
:)

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 23:01

@observat
Du har ikke lest her nei.... rask å komme med et surt oppstøt og en beskrivelse som feig og også et ..... anonymt... er ikke det feigt da? En speiling av deg selv kanskje..... :).
Hva er det med enkelte av dere "grinebitere" her inne, så lite attraktive....

Spørsmålet i tråden var;
Er menn generelt for lite frempå i det offentlige rom? Vil vi damer ha mer sjekking IRL? Ja takk, sier jeg :).

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 1 aug. 2011 23:04

Greit til helgen skal jeg virkelig jakte ned en kvinne. Jeg skal systematisk søke ut den svakeste i flokken, snike meg innpå henne uten at hun merker, og når hun minst aner det skal jeg... øhm, spørre om hun vil ha en drink??? For deretter å få en ørefik haha. Det slår aldri feil.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 1 aug. 2011 23:08

Oida, sans. Bedre med ei klinelysten høne enn ti klinelystne griser ihvertfall. :-)

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 23:26

@HDV
Dere kan jo spøke og latterliggjøre så mye dere vil.... Utfra det inntrykket jeg har er det få av dere som skriver her på forumet som dater noe særlig.... your choice.... obs.. forgot....., forumet er jo det beste med hele Sukker... Fortsett slik du alltid gjør og det samme skjer som det alltid har gjort. Eller noe slikt :). Kanskje det kan være en ide å gjøre noen små justeringer. Bare et tips...

Skjult ID med pseudonym Annah11 ma. 1 aug. 2011 23:40

@observatør
Dater jeg, og sitter ikke og venter. Denne tråden handler ikke om meg, men om sjekking generelt.
Du angriper meg som person. Du fortsetter med ord som tilbakestående... lite sexy og lite attraktivt. Det må jeg kunne svare på slike unødvendige oppgulp. Dette var ment som en positiv tråd med et hyggelig budskap.
Jeg smiler til menn som er attraktive og smiler tilbake.... ikke til grinebitere som river av seg dritt og slenger ut personangrep i tide og utide....

@HDV
Player er noe helt annet... Ta mer initiativ er ikke det samme som å være player.
Hvor kom det fra?

Skjult ID med pseudonym sans ma. 1 aug. 2011 23:41

Ja, Dirigent - iallfall om de sitter på taket. ;)

Men apropos "Oida"...håper ikke du leste kommentaren min som slem eller i overkant frekk! Den var nemlig ikke ment slik. Jeg så bare for meg at du nok lokker til deg mange frøkner her inne, og fikk det for meg i et crazy øyeblikk at jeg skulle sjonglere litt med ordene dine. :)

Skjult ID med pseudonym SnikkSnakk ma. 1 aug. 2011 23:49

@Dirigenten

Det ser dårlig ut for uttelling i Tøyenbadet hvis du ikke er mer med på notene enn dette... Jeg kastet flørtende blikk..ehh.. ord i din retning lenger opp i tråden, men null napp :-/ Og for alt du vet er jeg DEN havfruen :-P

Skjult ID med pseudonym Annah11 ti. 2 aug. 2011 00:00

@HDV
Sjekkescene... det hadler jo mest om å bare være hyggelig og å være den man er....Så lett og allikevel så vanskelig.. Være litt mer åpen og se seg litt mer rundt, smile litt mer og småprate litt mer... Pluss og tørre å spørre om få en mulighet til å treffes igjen.. Den siste der er hvor det stopper opp for veldig mange, og hvor vi alle kan bli bedre, både kvinner og menn.. mest sannsynlig fordi vi er redde for avvisning. Det er mer eller mindre det som ligger til grunn for at vi lar være å ta kontakt med det motsatte kjønn, tenker jeg.
Menneskelig og forståelig, og mulig å forandre på for de aller fleste... :). Om vi da virkelig ønsker en forandring.. :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 00:26

SnikkSnakk:
Mye bedre om du kaster flørtende blikk på Tøyenbadet, vel? ;-)

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 2 aug. 2011 00:30

Blir skremt av alle som angriper her. Hjelpes meg vel....

Kanskje det er bedre å sjekke, date og ta initiativ istedet for å lire av seg så mye dritt på en gang. Kunne ha blitt en hyggelig tråd uten det syns jeg ;)

Hilsen ei som heller ikke er så veldig flink til å ta initiativ i det offentlige rom, men som er bevisst på det og øver seg hver bidige dag ;)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 00:31

Oisann, er det DU som er SnikkSnakk, HVD?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 00:33

Nei, ok, HDV. Men øl på Enga kan vel ta ihvertfall?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 01:37

sans:
ingenting blir i overkant frekt for meg, kan jeg røpe.

Skjult ID med pseudonym sans ti. 2 aug. 2011 02:08

Uups, Dirigent, den så jeg først nå...
*smiler*

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 2 aug. 2011 02:19

Jeg synes personlig at sjekking på steder som svømmehaller er latterlig kleint. Jeg har prøvd, og lyktes med det før, men det var i Oslo (på en baguette-sjappe forresten). Slik type "pick-up" som det heter i USA, fungerer mye bedre i større og stressende byer. Årsaken er at man er mye mer anonym på gata enn i de mindre byene, og dermed ikke risikerer å møte på personen igjen om man skulle feile. Og dessuten er det mye enklere å gå videre til neste "offer" dersom man blir avvist.

Dersom sjekking forekommer dog, er jeg for at jenter kan prøve seg, men jeg må si at de gangene jeg har blitt sjekka opp, enten det er på byen (som regel er det det), eller andre steder, har kun éi jente vært attraktiv nok for meg til at jeg i det hele tatt orka å snakke i mer enn 1 min med henne. De andre har blitt avvist. De jentene jeg synes er attraktive, er jeg pent nødt til å sjekke opp selv, for de kommer ikke til meg. Men det hender titt og ofte at jeg scorer da ;) (ikke nødvendigvis sex, men tlf-nr o.l. også)

Noen her som har noen tanker om dette fenomenet forresten? Er det bare tilfeldigvis slik hos meg, eller er det flere som opplever å bli sjekket opp av mindre attraktive jenter, mens de man selv synes er attraktive må man selv sjekke opp?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 2 aug. 2011 02:29

Kan også anbefale å sjekke i det offentlige rom, det er et rush!
På fredag sjekket jeg opp en jente som satt og leste en bok på en café, også litt senere prøvde jeg meg på en jente som hjalp meg i en klesbutikk. I dag spurte jeg om jenta i resepsjonen på treningssenteret var singel.

Det var 3 av 4 jenter jeg har turt å sjekke opp i dagslys (ever) og alle sammen såpass dødssøte at jeg antakeligvis aldri ville kommet fram her. Herlig! Så dette skal jeg fortsette med :)

Skjult ID med pseudonym Dårligtid ti. 2 aug. 2011 03:13

Kudos til MrAsshole, bra jobba! Håper du følger opp med suksess. Eller jeg vet du får suksess om du bare fortsetter.

Morten: Dette gjelder nok for de fleste. Fortsett med å sjekke opp selv. Ta ansvar! :-)

Sans - sjekke opp noen på trikken, og deretter gå og sette seg bakerst og kline? Mycket spennande ;-)

Skjult ID med pseudonym Athletic ti. 2 aug. 2011 07:33

@Annah11

Jeg heier på deg for at endelig det er noen som tar opp noe positivt her!

Alle disse som kommer med oppgulp er sannsynligvis bitre fordi de hverken får noen dates fra sukker eller har guts til å ta kontakt med damer IRL. :-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 09:38

Mort1:
Hvorfor er det kleint å sjekke i svømmehaller hvis du har prøvd det selv og det HAR funka? Låter jo som en superdeal på meg. :-)

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 2 aug. 2011 17:23

Dirigent71:

Nå skrev jeg steder _som_ svømmehaller da. Det jeg mener, som du kanskje forstår hvis du leser alt jeg skrev litt nøye, er at jeg synes det er kleint å sjekke damer på steder hvor man høyst sannsynlig kan treffe på avvisningen sin igjen. Det blir dårlig stemning, enten du vil eller ei.

Grunnen til at jeg prøvde det på baguettesjappa var at jeg var på ferie i Oslo, og ga totalt faen, for ingen kom noen sinne til å se meg igjen (og i alle fall kjenne meg igjen). Å få rykte som "sjekker" blir meget raskt omgjort til rykte som "player" i følge en kompis av meg som styra litt for mye i Kr.sand...

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 2 aug. 2011 17:52

@Mort1

trust me det er er ikke noe fenomen som bare gjelder gutta jentene har det sånn også :P meen hender da titt og ofte de er kjekke og..

hehe apropo offentlige rom..ble sjekka opp på bussen hjem fra byen på søndag..jeg pleier ikke syns sånn var kleint men d var litt kleint jeg ble faktisk flau noe som omtrent aldri skjer..var en gutt som kom inn i bussen går forbi mens han stirret intenst på meg..deretter går han tilbake forbi meg en gang til stopper opp ser på meg, spiser isen sin..før han sier: hehe (glise glise) jeg ser du har veeeeldig lyst til at jeg skal sette meg der (blunke blunk) jeg blir helt satt ut av den veldig pågående greia og bare ler det bort sier vell noe om at det går bra det er jo plasser bak..så tenker jeg for meg selv herlighet hvordan kunne han tro jeg flørter med han sitter jo her bakfull og elenidg og omtrent sover..så kommer isgutten løpende tilbake heeey sikker på jeg ikke skal sitte der? hvorpå jeg igjen sier at d går bra d trenger du ikke.. nå begynner jeg å syns d er kleint :P 5 min etterpå roper han langr bakfra bussen: sikker eller sikker? kommer jeg vettu! hva heter du på face??

off...jeg bare holdt kjeft jeg..og alle i bussen så rart på meg...og medfølende..:P

dette var vell i 16 tiden på en søndag så han var ikke full :P jeg er vell stort sett ikke så mottageli for sånt heller dagen derpå og med hodepine :P

Men det å bli sjekka opp på buss eller tog er faktisk noe som skjer stadig vekk møtt mange bra folk der og er jo sånt som er sjarmerende når folk tør å komme bort å si hei osv..men ikke så pågående som han jeg beskrev lenger opp da...og jenter flørter da de og selv blitt kjent med folk på samme måten som har ført til bra dates og noen små forhold :P

(mann 48 år fra Troms) ti. 2 aug. 2011 17:59 Privat melding

@TS:

Så klart du oppfordrer til det, for da kan jo du som dame fortsette å være tafatt og leve etter gamle kjønnsrollemønstre, der mannen har ansvaret for å sjekke/jakte på dama/damene.

For egen del har jeg stort sett blitt sjekket opp, og sjekker veldig sjelden.
Mulig jeg sjekker uten at jeg er klar over det, men jeg mener at jeg bare er meg selv og er helt avslappet til dette med sjekking eller ei.

Skjult ID med pseudonym Annah11 ti. 2 aug. 2011 19:58

@missi
Enig at den type sjekking som du refererer til både kleint og også litt ubehagelig... :). Den opplevelsen jeg hadde i svømmehallen derimot var et hyggelig møte mellom to fremmede mennesker.

@ Mort1
"Sjekkeren" i svømmehallen ga meg tlf. nr. sitt. Nå har det gått noen dager og jeg har fortsatt ikke tatt kontakt, og ikke kommer jeg til å gjøre det heller. Jeg tror ikke denne mannen har søvnløse netter, eller sitter og venter på en sms fra meg. Ikke tror jeg han unngår Tøyenbadet for fremtiden heller. Møter jeg han igjen er jeg ganske sikker på at vi da vil hilse og smile til hverandre, hvis vi da kjenner hverandre igjen.... :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 20:12

Mort1:
greit nok, men for å kverulere ytterligere: hva er poenget med å prøve å sjekke opp noen på et sted man aldri kommer til å være igjen? Hvis man vil ha en ONS, fair enough, men for noe mer seriøst? Tror selv ikke jeg ville dødd av en avvisning på Tøyenbadet, Deichmann eller Galgeberg Corner. Eller forresten: stryk det siste, DEN ville nok svidd litt.

Skjult ID med pseudonym pessimist ti. 2 aug. 2011 20:26

Har aldri prøvd å sjekke opp noen, ikke bevisst i hvert fall... Det eneste som jager gjennom hodet mitt når jeg møter et annet blikk er at jeg er stygg og ekkel, og ikke verdt noe som helst.

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 20:56

@Annah11
Hvorfor ikke følge opp med en SMS? Skjønner at du likte å bli sjekka opp. Du fikk litt egoboost?

Ikke sikkert denne mannen ønsker å gjennta sitt "stunt" slik du oppfordrer til i innledningen av denne tråden, hvis du bare sitter og leker, spiller hyggelig og ikke følger opp. Da burde du ikke mottatt hans tlf. nr. Og heller sagt "Nei takk, men det var hyggelig å prate med deg".

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 2 aug. 2011 21:03

@Dirigent71
Går det an å få en avvisning på Galgeberg Corner? Og hva pokker skjedde med den trivelige kjelleren deres?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 21:25

neptun:
Veit ihvertfall om én som ville fått avvisning på Galgeberg Corner etter følgende overhørte samtale ved nabobordet:

"Fy faen, jeg kommer til...hikk..å schtemme Frp schå lenge jeg lever, men jeg sch...hikk...schtapper heller fire dildoer opp i muscha mi før jeg har schex med hann derre Terje Schøviknes, ass...hikk, rap."

Faktisk sann historie! :-)

(mann 34 år fra Akershus) ti. 2 aug. 2011 22:05 Privat melding

Er ikke en som er altfor flink til å sjekke selv, pga deler av fortiden.
Men, en happy story:
Var på teambuilding happening med tidl. jobben på en fjellstue, fire av gutta ville heller oppleve livet på baren nede i dalen, enn bare fylle med gutta. Edru som jeg var, stilte jeg opp som sjofør.
Sto i baren og drakk en solo sammen med to av gutta, da en jente kommer opp til meg og legger ene hånda på venstre skinnbukse rumpeballen min, ser meg inn i øynene og spør om hun får spandere en øl på meg. Takker så høflig som mulig nei til øl, siden jeg skal kjøre gutta opp igjen, men sier vel noe sånt at hun kan spandere en brus. Hun bare snudde seg å gikk. :(
Når det gjelder hvor pen jenta var, så tror jeg det er best å fortelle hva kollegaen min kommnterte etterpå, at han hadde mest lyst til å slå meg rett ned fordi jeg sa nei og han gladelig hadde tatt drosje opp til hytta.

Fant det for best for å ikke forvirre noen fler jenter, å fram forlovelses ringen min (og ta den på fingeren), som jeg hadde i kjedet rundt halsen, for er ikke helsemessig lov å ha smykker på hendene når man skrur bil og det hadde da blitt vane å ha ringen i kjedet rundt halsen.

Utrolig hyggelig opplevelse og selvtillits boost at noen syntes jeg så ålreit nok ut til å ville spandere øl på.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 2 aug. 2011 22:49

Neste gang så reager slik du kan se for deg at en jente ville reagert dersom en mann kom og tok en henne på rumpa og spurte om å få spandere en øl ;)

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 2 aug. 2011 22:51 Privat melding

@Annah herlig når det skjer riktig forfriskende :P ;) men du hvorfor ikke sende melding hvis du er intresert? men ser den mottat nr selv uten å sendt melding så skal ikka kaste stein i glasshus hehe..men tenk på d kan jo ikke skade å bli bedre kjent ? :)

@pesssimist

*klemme på*

uff du må da ikke tenke sånn :/

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 00:40

@missi
Grunnen til at jeg ikke har sendt han en sms er at jeg ikke er interessert..... Jeg valgte å ta imot tlf. nr. og jeg var hyggelig, men ikke veldig ivrig, noe han sikkert merket. Han satt nok igjen med en følelse av at hun hører jeg nok ikke noe fra, men det var verd et forsøk..:).

(mann 48 år fra Troms) on. 3 aug. 2011 01:10 Privat melding

@TS:

Oppfordrer du menn til mer sjekking i offentlige rom, også skriver du til slutt at det ikke fungerte allikevel?

hehe, hva er poenget med denne debatten da?

Slik at menn skal drite seg enda mer ut, og at damene skal slippe å gjøre noe som helst for å finne seg en kar?

(mann 36 år fra Oslo) on. 3 aug. 2011 08:45 Privat melding

@annah11

Artig at du etterlyser mer sjekking IRL og oppfordrer menn til å bli mer på hugget, mens du selv er ei passiv padde.

Du sier at det er menns oppgave å sjekke? Vel tradisjonelt har det vært mannens oppgave å stå på fra morgen til kveld for å forsørge familien, mens kona var hjemme å stelte hus og barn.

Det er heller ikke lenge siden kvinner ikke hadde stemmerett!!

Tidene forandrer seg tydeligvis.

(mann 36 år fra Oslo) on. 3 aug. 2011 08:52 Privat melding

@MrAsshole

Kan også anbefale å sjekke i det offentlige rom, det er et rush!
På fredag sjekket jeg opp en jente som satt og leste en bok på en café, også litt senere prøvde jeg meg på en jente som hjalp meg i en klesbutikk. I dag spurte jeg om jenta i resepsjonen på treningssenteret var singel.

Det var 3 av 4 jenter jeg har turt å sjekke opp i dagslys (ever) og alle sammen såpass dødssøte at jeg antakeligvis aldri ville kommet fram her. Herlig! Så dette skal jeg fortsette med :)

- - - - -

Å spørre "hired guns" om hun er singel kan vel vanskelig defineres som å sjekke opp ei dame... ??? Trur du må gå noen runder med deg selv før du brifer om dine ubre sjekke-skillz her inne....

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 08:56

Haha, SnikkSnakk! Du gjorde meg skrekkelig nysgjerrig her, men nå er du avslørt. :-)

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 3 aug. 2011 09:26

@Annah

ahh da skjønner jeg selvfølgelig gidder du ikke sende melding når du ikke er intresert :P :=)

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 11:58

@itwasntme
Min intensjon med å starte denne tråden var å starte en diskusjon vedr. sjekking i det offentlige rom. Min historie var ment som et eksempel...
Det jeg prøver å få frem er at kanskje er det ikke så farlig å ta kontakt,, både for menn og kvinner. Det er ikke farlig å møte avvisning. I mange tilfeller tror jeg det er frykten for avvisning som er følelsesmessig vond, mer enn selve avvisnigen. Jeg synes historien min er søt, og det var ingen mann eller kvinne i den historien som dreit seg ut på noen som helst måte... :). Jeg liker å treffe nye menneser. Et smil og en liten flørt der og da, i øyeblikket, gir en god følelse for begge parter. Det trenger ikke å bety at man vil ta det noe lenger... Det må også være lov...

@Slemtiger
"Artig" at du føler behov for å karakterisere meg som en passiv padde... sjarmerende....

Angrep er det beste forsvar... :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 12:07

Moralen er kort og godt at vi driter oss ikke ut når vi prøver oss selvom dama ikke er interessert. Synes det er en bra moral, jeg.

Skjult ID med pseudonym Slemtiger on. 3 aug. 2011 12:23

Kort oppsummert forventer damene at menn tar initiativ og er på hugget, mens de selv skal sitte på rumpa og vente på at drømmeridderen skal komme å redde henne.

Samtidig suttrer de over innpåslitne menn som til stadighet forsøker å sjekke dem opp, kommer med tåpelige kommentarer og er pågående.

På tide å våkne opp eller damer?

Skjult ID on. 3 aug. 2011 12:56

Generelt vil jeg si at damer er for lite frempå i det offentlige rom! Når det gjelder menn så holder nok mange igjen i frykt for å bli avvist, og da mener jeg ikke avvist på en høflig måte men snarere "nesa i sky primadonna" avvist....
Mange jenter skal ha i pose og sekk og kommer med urimelige ensididge "krav", mange ønsker å beholde de samme privilegiene som følger med tradisjonelle kjønnsrollemønster der mannen rolle skal være "provider" og "handyman", men samtidig ønsker de å bli respektert som et likestilte. Jenna Marbles tells it like it is http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LQ7wT4CUprQ

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 12:56

Ser ingen damer i denne tråden som har slike holdninger, bortsett fra den Slemme tigeren..... + ett par karer til...:). Hvem er det som speiler seg, sutrer og venter på å bli reddet her.... ? :)

Skjult ID med pseudonym Mann on. 3 aug. 2011 13:16

Annah1

Vi burde alle sjekke mer IRL. Synes du det er mannens oppgave?

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 13:19

@id 12:56
Enig i at det er frykten for avvisning som holder mange igjen fra å ta kontakt med det mottsatte kjønn.
Er det fordi en avvisning kan gi en følelse av "jeg er ikke god nok"?. Et menneske er ikke noe mindre verd selv om han/hun opplever en avvisning. Det du ikke vet noe om er hvor den du tar kontakt med er for øyeblikket...Det kan være dårlig timing, kan være opptatt et annet sted, mange andre faktorer som ikke har noe med om du er god nok eller ikke...

Skjult ID on. 3 aug. 2011 13:23

@Annah11

Men du ville dele opplevelsen din fordi du følte det var godt å bli sjekket opp. Lenge siden du ble sjekket opp IRL sist?

Hvordan vet du om at han ikke bryr seg og ikke føler nag med sitt stunt? Du oppfattet han som en player?
Kan hende han ikke våger å ta seg tilbake til Tøyenbadet på en stund. Du vet aldri hva andre føler. Og nei, du kan ikke se det heller.

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 13:33

@Mann
Enig i at vi alle bør bli flinkere til å ta kontakt IRL, både menn og kvinner :). Jeg mener ikke at det er mannens oppgave alene, men jeg er av en oppfatning at det allikevel er noen forskjeller på hvordan menn og kvinner tilnærmer seg sjekkingen...

@Sutrete mannfolk på Sukker
Jeg kan/vil og har også sjekket opp menn, men det er vel ikke det som er temaet her... ?.

Skjult ID on. 3 aug. 2011 13:56

Det som irriterer meg i meldinger er at damer unnlater å svare på det som blir spurt om, og begynner å jatte om alt mulig annet. Så jeg spør igjen siden du startet en tråd om det:

Når ble du sjekket opp på dagtid på ett offentlig sted sist gang?
Og hvor gammel er du?

Det har faktisk litt å si. Kanskje du er 50+ ? Der jattes det mye mer mellom kjønn uansett. Men å kalle det flørting?

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 20:40

Annah11:
takk for oppmuntringa! I dag smilte jeg til ei dame på Tøyenbadet, og hun smilte tilbake! :-) Dessverre måtte jeg skynde meg videre siden det sto andre bak meg i køen som også skulle kjøpe billett av henne.

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 20:48

Kjøpte du billett av henne vil du jo få nye sjanser... :).
Lykke til! Du har ingenting å tape, men alt å vinne :).

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 21:09

Prøvde mest å være morsom her, men det er notert! ;-)

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 21:16

tok den....,et forsøk på å overse sarkasmen .... :).

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 21:19

Det var IKKE sarkasme. Forkjell på dårlig humor og sarkasme vettu. :-p

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 21:28

Vel.... jeg oppfattet det slik... :).

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 21:31

Hvorfor det? Jeg skrev jo lenger opp at jeg likte positiviteten i tråden din. Vi burde faktisk bli flinkere til å oppfordre hverandre til flørting. :-)

Skjult ID med pseudonym Annah11 on. 3 aug. 2011 21:39

Da misforstod jeg deg og beklager utsagnet. Litt rask på tastaturet :).
Mitt inntrykk av forumet er ikke spesielt positivt, men det lille jeg har lest av dine kommentarer tidligere bidrar ikke i den negative retningen.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 21:42

Ingenting å beklage! :-)

Skjult ID med pseudonym Everett on. 3 aug. 2011 22:43

Hvor ligger egentlig det offentlige rom?
I Jaglands "Det norske hus"? :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 3 aug. 2011 22:45

Badstua på Tøyenbadet kan iblant bli VEL privat til å være offentlig, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Slemtiger to. 4 aug. 2011 08:26

@dirigent71

Badstua på tøyenbadet er vel ikke å anbefale som sjekkeplass, all den tid det ikke er felles garderobe, med mindre man trives med å ta ekstravakter for det andre laget naturligvis...

Skjult ID med pseudonym Everett to. 4 aug. 2011 13:37

Det var den der aldersgrensen igjen.
Ikke så mye å ta seg til etter at over halve livet er passert.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 4 aug. 2011 14:10 Privat melding

Jeg var på internationalen igår, og observerte en samtale som imponerte meg STORT!!
En fyr stod oppe og hang utenfor toalettene idet ei jente gikk ned trappa. Hun stopper etter noen trinn, ser opp på han og sier "Du- du var skikkelig stilig- er du her sammen med noen eller?"
Han svarer; "oi, takk for det! Nei- du stjeler meg ikke fra noen, for å si det slik.." Og vips så var samtalen igang

ER DET VIRKELIG SÅ ENKELT?!?!

(..det hører kanskje med til historien at jeg observerte samme fyr bittelitt senere på kvelden i full krangel med ei anna ei... , som gjør at jeg IGJEN mister tro på at gutter har no for seg..)

Skjult ID to. 4 aug. 2011 20:48

Nice guy = kjedelig

Dessuten alltid mistenkelig med gutter som forsøker å overbevise jenter om hvor snille de er. De fleste bra karer trenger ikke å skryte av det. De bare gjør sin ting og er den de er. Bare et tips.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 4 aug. 2011 21:01

@ Dirigent71

Var der i dag jeg også, og jenta i resepsjonen smilte til meg også. Men det var da jeg gikk, ikke da jeg kom. Hm, vet ikke om jeg skal tolke det så veldig positivt... :P

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 4 aug. 2011 21:03

Mang en bad guy drar damer fordi de ned dådyrblikk forteller hvor snille og følsomme de er. Bare også et tips. ;-)

Skjult ID med pseudonym Lord_vimes to. 4 aug. 2011 21:27

tok hintet og gidder ikke starte diskusjon, fordi faren for missforståelser og rot er for stor.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 4 aug. 2011 21:54

oslomann:
De smiler når du kommer og smiler når du går. De damene veit hva de driver med. Søte er de også.