Alle innlegg Sukkerforum

Bilder som "lyver"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 2 aug. 2011 00:19

Opplever det flere og flere ganger at jeg snakker med jenter som har ofte kun ett profil bilde. Etter mye skrving frem og tilbake er man selvfølgelig nysgjerrig se mer av personen. Derfor spør tilslutt om face. Flere ganger ligner ikke personen i det hele tatt på de nyere bildene der. Ser bare ikke vitsen å legge ut et bilde som er natt og dag fra hvordan man egentlig ser ut. Målet er jo å møtes tilslutt. Hvor kult er det da og kanskje bli avvist, rett og slett fordi man har et bilde her inne som ble tatt for 5 år siden i den "perfekte" vinkelen.. Jeg er 177 cm høy, jeg ville aldri lure jenter til å tro at jeg noen stor dørvakt på 2 meter. Og etter man har lagt til personen og funnet at bildene ikke var noe match, hva gjør man da? "Fader" man ut samtalen eller bare er direkte og sier "sorry, ikke min type".. Vil jo helst ikke såre noen heller. Vet at det indre teller tilslutt, men det er jo ikke noe hemmelighet at utseende har mye så si i første omgang, ihvetfall når man møtes på denne måten her....

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 00:25

Er veldig enig med deg! Hva man ser er førsteinntrykker, og så leser man videre om man finner det man ser interessant. Bilder bør være av nyere dato, og profiler uten bilde er for meg totalt uinteressante. Den fysikse tiltrekningen er det som skaper den første kontakten, og for meg er den viktig.
Jeg har dannet meg et bilde av at f.eks menn med caps - de mangler hår på toppen. Hvorfor ikke da vise det? Det er nødvendigvis ikke noe galt i det, men man forstår at mennene selv ikke er komfortabel med det når de har caps på!

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 2 aug. 2011 01:18

Face er én ting. Cam er enda bedre. På fb kan du se bilder som er flere år gamle, som egentlig ikke sier nok om hvordan personen ser ut idag (på godt og vondt).

Møter ikke jenter som ikke har cam jeg.

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 02:36

@hmmm:
Det du gjør, er å fortelle dama akkurat det du mener: Enten bør hun skifte profilbilde (fortell henne hvilket som passer) eller så bør hun legge inn en fin samling bilder i fotoalbumet (fortell henne hvilke du mener trengs).

PS. Før noen damer gjentar tråden med motsatt fortegn: Det samme må naturligvis gjelde hos mannfolka. Enten mange representative bilder, eller ett representativt bilde. Ikke lurebilder. Skal du ha lurebilder, kan de legges i fotoalbumet.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 03:24 Privat melding

Er nok av menn og som skjuler seg med kun ET bilde eller ikke noe.. Ikke aktuelt med folk som ikke tør å vise seg for den de er.. For man blir oppdaget.. og det er bare pinlig.
Og blir man dumpet pga det.. vel ens egen feil av å lyve..

@observat1: Lyver jeg? Forresten maskara only på flere av bildene mine.. Nå vet jeg du finner meg avskylig.. men det er ikke tema nå.. hehe.. Lyver jeg på mitt utseende? De ørti som har truffet meg ved sosiale forumsammenkomster mener jeg er ekte så det går an.. Men siden du er kongen av de anonymes bedømmelse.. Så er jeg nysgjerrig.. :P

Mort1: Droppet mang et møte pga en fyr ikke ser ut på cam. Smiler med tenner som ikke har sett tannlegen på 15 år++ Eller tror at cam betyr at han skal få lov å sitte naken og ha det artig foran meg.. Og fremdeles møtes!!! haha.. as if..
Alle kan se barske ut med kjeften lukket og merkelige vinkler på bilder..

Dette er en problematikk som vil hjemsøke nettdateportaler for ever & ever.. Poenget er om man ser etter noe seriøst er å være kritisk med godt humør tenker jeg... Og for egen del, by riktig på seg selv..

Skjult ID med pseudonym L_v ti. 2 aug. 2011 06:56

@observat1 er det for rett å slett bare være kvalm eller er det forsøk på skjult ironi for å være morsom.
At hun stiller opp i forum med profil og ikke annonym, tilsier at hun har mye mer baller/ guts en du noen gang kommer til å få deg.

Skjult ID med pseudonym Sortering1 ti. 2 aug. 2011 08:10

unødvendig observat1, Kvinne81 er langt i fra vakker, men ingen grunn til å disse henne offentlig for det, fy skam!

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 09:35

Ja det var jo rette ræva som feis... (08:10)

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 2 aug. 2011 11:32

enig i mye av hva som blir skrevet her asså! jeg skrev i litt over en uke med jente, laange brev som jeg la endel vekt i. På profilen bildet hennes smiler hun søtt med håret litt over ansiktet (lurer på hvorfor).. Men den personen jeg la til på face var alt annet enn søt! Yngre utgave av charter-feber Marit, eller forresten stryk "yngre".. Merket jeg ble provosert da jeg så bildene hennes. Kunne virkelig ikke kjenne henne igjen fra profilbildet... Burde man si noe? jeg sa bare "sorry, du er ikke min type", men hadde litt lyst til å si noe mer.. Jeg hadde tross alt "kastet" bort endel tid med å skrive brev... Jeg bare synes det er dårlig gjort... glad jeg spurte om face før jeg møtte henne for si det sånn!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 11:46 Privat melding

Jeg synes bilder, på lik linje med resten av samfunnet, burde ta innover seg at det er stygt å juge.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 aug. 2011 11:46

@ observat1 og Sortering1

Kvinne 81 er en vakker dame for de som liker henne:)
Hvor vanskelig er det å fatte? Observasjonen er neppe på topp hos enkelte.....

Det er nok verre med menn som legger inn et profilbilde og albumbilder som er så forskjellige
at du lurer på hvor i tidsmaskinen de befinner seg.. 10 kg og 10 år tilbake på bildene i forhold til virkeligheten?

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 2 aug. 2011 11:57 Privat melding

@observat1 og Sortering1:

Hva er galt med dere? Skrive sånt til/om folk?! (Som faktisk er utrolig vakre)! Og på toppen av det hele være anonyme selv. Lavmål.

(kvinne 56 år fra Oppland) ti. 2 aug. 2011 12:08 Privat melding

Så slemme folk er her! Det er synd, siden det gjør at man ikke får lyst til å delta i noen av trådene. Har startet noen selv - men så kommer disse litt ekle kommentarene som gjør at man ikke gidder mer. Man kan faktisk både være morsom, ironisk og sarkastisk uten å være slem mot andre. Såvidt jeg kan se er det ikke formuleringsevnen det er noe galt med - men evnen til å ha det moro sammen med andre. Så synd da at dere ikke bare ødelegger for dere selv, men også for andre som har lyst til å mene noe om både dette og hint, alvor og tull - uten å måtte være redde for å bli usaklig trakassert.
Bare så det er sagt fra meg også; Kvinne 81 er vakker så det holder!

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 12:24 Privat melding

Men jenter: Disse gutta her lider av småtisssyndromet siden de er så sinna. De har hakket på meg siden de kom på forumet ;) Men de tør enda ikke å vise trynet. Og det sier litt om åssen de ser ut.. dvs kanskje ikke så "kjekke" som de skal ha det til...
Er jo enkel psykologi det..
Jeg bryr meg jo ikke.. jeg ler jo bare. For jeg er uansett uanonym.. Og det er dem.. Så da får de ikke bevist noenting :p

Skjult ID med pseudonym TopTen ti. 2 aug. 2011 12:27

Husker jeg hadde en kis i klassen min som het Roger. Han kom på kant med alt og alle. Og jo mer han kom på kant med alt og alle ble hans reaksjoner stadig mer desperate og opposisjonelle. Hans manglende evner til å forstå hvordan å oppføre seg blant andre mennesker ble manifistert gjennom en stadig mer infantil reaksjon. Du er litt der du observat1og Sortering1... Fortsatt..... Skremmende, men samtidig facinerende... På samme måte en bilulykke... Men med det sagt, på en måte tjener dere en form for funksjon. Og det er å eksemplere hvordan man ikke skal være og med det, bekrefte de alle andre at de har gjort noe riktig..

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 2 aug. 2011 12:39

Bruker man bilder som ikke stemmer med virkeligheten, så får man jo bare ta smekken vel? How hard can it be? Vil tro de som bruker slike bilder er fullstendig klar over risken. Om de blir såret over avvisning...not my problem. ;-)

*Utover det kan jeg ikke forstå annet enn at veldig mange anonyme småttiser her inne er veldig fascinert av Kvinne81. Synd de oppfører seg som gutta gjorde på barneskolen. Blir jo ikke no` på dem, da. ;-)*

(mann 38 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 12:52 Privat melding

Selv om det enkelte anonyme trynetøffinger her inne får seg til å si rett og slett er for dumt til å ta seriøst, synes jeg det er tøft av f.eks. Kvinne81, som får høre litt av hvert, å heve seg over det.
Det er mange som ville tatt seg nær av denslags piss, hvor hinsides det enn er.
Hadde det ikke vært for at 'a disser folk med tannlegeskrekk, kunne man fort fått sansen for henne. ^^
(Jeg har kommer over min tannlegeskrekk, og får skryt for tannebissene mine hver gang jeg er innom til kontroll. Bare til opplysning for de som blokker folk med dårlige tenner... ^^)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 2 aug. 2011 13:16

Småttis eller småtiss?
Det er en viss forskjell :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 2 aug. 2011 16:30

uansett hvor nye bilder du har i album osv,stemmer det skjelden med ditt indre bilde av personen... skal da ikke være nødvendig å ha bilder fra absolutt alle vinkler.:-)
man får heller ta det litt rolig til man før møttes,så blir ingen skuffet...
har møtt mange jeg ikke kunne tenkt meg å møte igjen,men ser ikke på det som bortkastet tid heller,hyggelig er de fleste

(mann 42 år fra Telemark) ti. 2 aug. 2011 16:35 Privat melding

Kanskje vedkommede ikke ser forskjellen selv!

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 2 aug. 2011 16:38

jøss, er det Grumse? :)

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 2 aug. 2011 17:19

Vært borti å møtt gutter som overhodet ikke ligner bildet sitt og det blir bare utrolig kleint..på den annen side kan man jo oppleve å møte folk som ser mye bedre ut enn bildet sitt også :=) Men enig man blir litt skeptisk hvis de bare har ett bilde :P Vil helst se folk på cam først jeg og hvis de ikke har masse bilder på face da vanskeli å lyve på typ 100 bilder :P Det er ofte de samme som har 1-2 bilder her som har 1-2 bilder på face..min erfaring er at det omtrent alltid er en grunn til nettop d :P Når det er sagt så er det umuli å se kjemi via bilder/cam osv så man må jo få seg noen baller å heller møtes in real så finnner man jo fort ut av hele greia :) En gutt kan jo og se digg ut men når man møtes så har man overhode ikke noe kjemi skjer d og :P

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 2 aug. 2011 17:26

når vi først er inne på temaet...traff ei dame i går som overgikk profilbildet sitt så det holdt! :) kjempekoselig og artig var hun også - jeg har trua :)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 20:01 Privat melding

Greit å ha noen nye bilder i albumet og nogenlunde nytt bilde på profilen... Enig:) Men ja, noen ganger legger man til en person på face og er positivt overrasket, finnes ikke noe bedre:)

Skjult ID med pseudonym lav iq ti. 2 aug. 2011 20:06

Mange her som bør bytte profilbilde (ikke du lille gutt).

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 20:07

Sjekk mann 35 år fra Telemark og mann 29 år fra Oslo. Det er bare 6 års forskjell der. Hos damene ser forskjellen enda verre ut.

Skjult ID med pseudonym knegg ti. 2 aug. 2011 20:17

@Lady (11:46)
Alle er vakre for dem det gjelder. knegg knegg

Hvorfor er det verre med at menn legger 10 år yngre bilder inn i profiler enn damer?
Ser ikke forskjellen.

Bilder skal være up-to-date. Ferdig med det. Punktum!

(mann 36 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 20:22 Privat melding

Enig as! Og vis ansiktet ditt, ikke stå 10 meter unna med solbriller.... Hva er vitsen med sånne bilder?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 2 aug. 2011 20:26

Hvorfor det, @knegg? Er da ingen regel her på Sukker som heter "Skal være up-to-date"?

For min egen del spiller det nada rolle, for sannheten kommer uansett for en dag. Og jeg vil tippe det er en smule kjedelig for den/de som ustanselig opplever å bli dumpa pga slikt.
(Men som jeg leser de fleste trådene her inne, er det ingen som tør si fra...så de har sikkert ikke skjønt det selv. Folk her på Sukker tør jo ikke engang sende et ferdigskrevet avslag, så hvordan skal de da greie å si fra F2F?
Go figure!
;-)

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 aug. 2011 21:02

@ knegg

Forskjellen er at jeg sjekker ikke damer så det er jeg ikke berørt av:)
Men at jeg har blitt forsøkt sjekket opp av en annen dame her er en annen historie....